blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlogNoutăți

De ce Infura este arma secretă a infrastructurii Ethereum

Aflați cum aplicații și protocoale precum MetaMask, Aragon, Gnosis și OpenZeppelin folosesc toate Infura pentru soluții scalabile blockchain. De ConsenSys 27 aprilie 2018 Postat pe 27 aprilie 2018

infura blog erou

Construirea unui viitor descentralizat înseamnă mai mult decât tokenomică, criptografie, adopție instituțională sau chiar reglementare. Pentru ca Ethereum și întregul ecosistem blockchain să crească, revine comunității să construiască componentele infrastructurii care să mențină funcționarea rețelei. În întreaga rețea Ethereum, este nevoie de utilități care reduc bariera de intrare și simplifică accesul la datele Ethereum. Printre cele mai esențiale dintre acestea se numără produsele Infrastructure-as-a-Service (IaaS). A conduce calea este Infura, care oferă dezvoltatori, echipe dapp și întreprinderi într-o serie de industrii o suită de instrumente pentru conectarea aplicațiilor la rețeaua Ethereum și la alte platforme descentralizate.

Facilitarea accesului la Web3

Acces instant prin HTTPS și WebSockets la rețelele Ethereum și IPFS.Suita API Infura oferă acces instantaneu prin HTTPS și WebSockets la rețelele Ethereum și IPFS.

Multe dintre cele mai remarcabile proiecte Web3 – MetaMask, Aragon, Gnosis, OpenZeppelin și multe altele – utilizează API-urile Infura pentru a-și conecta aplicațiile la rețeaua Ethereum. În acest sens, Infura oferă infrastructura fundamentală necesară pentru a face față atât vârfurilor pe termen scurt care pot apărea adesea în timpul lansărilor de simboluri, cât și soluțiilor esențiale de scalare pe termen lung.. 

„Misiunea noastră este de a facilita accesul la Ethereum și oportunitățile pe care le oferă”, spune Nicola Cocchiaro, inginerul de sisteme Infura Lead. „Am crezut întotdeauna că doar prin adoptarea pe scară largă se poate realiza pe deplin potențialul enorm al Ethereum. Una dintre modalitățile prin care ne propunem să contribuim la atingerea acestui obiectiv este furnizarea de infrastructură ca serviciu. În ultimii doi ani, acest lucru ne-a pus într-o poziție privilegiată de a asista direct la creșterea ecosistemului Ethereum, iar creșterea a fost explozivă atât pentru el, cât și pentru noi. ”

Câteva cifre în creștere ale Infura: „Numai în 2017”, spune Cocchiaro, „am transmis tranzacții care au mutat peste 7 milioane de eter, cu aproape 9 milioane mai mult până acum în 2018. Și cea mai mare parte a acestei creșteri s-a întâmplat în a doua jumătate a anului 2017. ”

„Infura oferă în esență instrumentele necesare pentru ca orice aplicație să înceapă să se dezvolte imediat pe Ethereum, fără a fi nevoie să ruleze singuri infrastructura complicată”, spune Mike Godsey, șeful produsului. „Acest lucru este la fel de necesar pentru dezvoltatorii fără teste de trafic pe rețele precum Kovan, Rinkeby sau Ropsten sau cele cu o mulțime de trafic care rulează pe mainnet. Infura oferă o conexiune pentru toți dezvoltatorii care utilizează blockchain-ul Ethereum. ”

Suita API Infura: o arhitectură bazată pe microservicii

Suita InfuraSuita Infura oferă toate caracteristicile, viteza și fiabilitatea de care are nevoie aplicația dvs..

Cea mai cunoscută porțiune a infrastructurii Infura este rețeaua de clienți găzduiți Ethereum care acceptă rețeaua principală și rețelele de testare prin JSON-RPC compatibil cu clientul, prin HTTPS și WSS. Iar nodurile Ethereum sunt doar o parte a teancului Infura: „De asemenea, am creat una dintre primele API-uri IPFS publice și Gateway alături de API-ul Ethereum pentru a construi fundația suitei noastre de dezvoltare Web3. Suntem în curs de construire a unor produse de stocare descentralizate suplimentare pe care le vom detalia în viitorul apropiat ”, spune Cocchiaro.

Alimentarea unui ecosistem de Dapps

Soluțiile modulare de scalare Infura deblochează capacitatea esențială a rețelei pentru orice proiect care este sau se așteaptă să împingă cantități mari de trafic prin rețeaua Ethereum. „Cu un blockchain în continuă creștere, menținerea unui nod local sincronizat și actualizat a prezentat în mod tradițional provocări care se referă de obicei la o combinație de stocare, lățime de bandă și utilizare a memoriei”, spune Cocchiaro. „În plus, ICO-urile și alte dap-uri cu trafic ridicat au probleme de scalare, uneori tranzitorii, uneori mai permanente, care nu sunt ușor de rezolvat cu infrastructura locală.”

Gama de proiecte care utilizează rețeaua Infura este largă. De exemplu, MetaMask folosește Infura cu o abordare zero-client, conectându-se la infrastructura la distanță a Infura pentru a deservi peste un milion de utilizatori instalați. Unele proiecte – cum ar fi Gnosis – utilizează o abordare hibridă care le oferă flexibilitatea de a-și verifica propriile tranzacții, reducând în același timp costurile infrastructurii și sporind stabilitatea rețelei. În cazurile în care scala este principala preocupare, precum cea a CryptoKitties, Infura a lucrat împreună cu dezvoltatorii din întregul ecosistem pentru a menține rețeaua care funcționează fără probleme..

Explora Poveștile de succes ale clienților Infura.

O platformă în creștere de utilități

Tabloul de bord al dezvoltatorilor InfuraTabloul de bord al dezvoltatorilor Infura

În viitor, platforma de utilități în creștere a Infura va include un portal pentru dezvoltatori pentru a oferi informații și monitorizare dezvoltatorilor care utilizează rețeaua Infura, precum și soluții de scalare mai avansate. „Suntem implicați activ în peisajul extins al Ethereum și intenționăm să încorporăm multe dintre noile dezvoltări direct în serviciile noastre de infrastructură”, spune Godsey. „Suntem foarte încântați să vedem că sharding-ul, dovada mizei și canalele de stat avansate încep să vină online și le vom urmări în continuare foarte atent”.

Începeți cu Infura astăzi

Dezvoltați acum pe Web3 cu suita de dezvoltare de clasă mondială Infura. InfuraNewsletter Abonați-vă la newsletter pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele. Adresa de e-mail Conținut exclusivEthereum Q3 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q3 2020 DeFi Report

Ethereum Q2 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q2 2020 DeFi Report

Ethereum 2 0 Raport privind ecosistemul de mizăRaport

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Ghid complet pentru rețelele de afaceri BlockchainGhid

Ghid complet pentru rețelele de afaceri Blockchain

Cum să construiți un produs Blockchain de succesWebinar

Cum să construiți un produs Blockchain de succes

Băncile centrale și viitorul banilorHartie alba

Băncile centrale și viitorul banilor

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me