Aviv Lichtigstein este un lider de gândire și antreprenor cu o vastă experiență în construirea produselor de întreprindere utilizând Big Data & Inteligență artificială. El este, de asemenea, fondatorul și CEO al 101Blockchains.com – unul dintre cele mai importante portaluri de resurse blockchain din lume. Aviv este un executiv de nivel superior cu mai mult de 12 ani de experiență în diverse domenii, jucând roluri tehnice, operaționale și orientate spre afaceri. Are un nivel imens de expertiză în lansarea, derularea și dezvoltarea de proiecte și programe pentru numeroase modele de afaceri. Aceste industrii și tehnologii includ startup-uri renumite către companii Fortune 500, iar Aviv le-a condus spre calea succesului cu inteligența și strălucirea sa. În afară de acestea, Aviv are o experiență dovedită în crearea, construirea și gestionarea echipelor pentru a dezvolta produse și afaceri. Mai mult, este un călător pasionat și un triatlet avid Ironman.

Keynote pentru Top Speaker Blockchain Technology

iCEE.fest: UPGRADE 100, 2019

Industriile se schimbă într-un ritm exponențial, iar tehnologia Blockchain este un element semnificativ în joc. Blockchainul nu doar revoluționează sectoarele financiare, ci și alte sectoare mari, cum ar fi serviciile guvernamentale, lanțurile de aprovizionare, asistența medicală, comerțul cu amănuntul, Internetul obiectelor și multe altele. De exemplu, EAU încearcă să integreze tehnologia în fiecare sector din Dubai. Scopul este de a face din acesta primul oraș care rulează exclusiv pe Blockchain până în 2020.

Blockchain este o tehnologie unică care elimină necesitatea oricăror intermediari și creează o structură descentralizată care să împuternicească toți utilizatorii. Datele sunt noua monedă acum, iar Blockchain ar putea fi în mod eficient o modalitate de a le recolta. Enterprise Blockchains, pe de altă parte, se așteaptă să atingă o industrie în valoare de 3,1 trilioane de dolari în 2030. Formarea noii forme a internetului este, de asemenea, pe mâna tehnologiei de registru distribuit. În calitate de vorbitor principal Blockchain, expertiza Aviv se învârte în jurul acestor concepții de bază care curăță sesiuni inteligente.

Difuzor principal Blockchain

Blockchain Technology World, Londra 2019

Un vizionar asupra afacerilor Blockchain & Tehnologie

Problema de bază este legată de rețelele moștenite centralizate din lumea tipică a afacerilor. Orice tip de afacere depinde de această arhitectură defectuoasă. Drept urmare, oamenii obișnuiți plătesc prețul. Nu numai că tehnologia Blockchain revoluționează aceste sisteme de rețea, dar deschide și posibilitatea unor nenumărate piețe noi, economisind miliarde de dolari pe termen lung..

Cel mai bun difuzor blockchain 2020

Mobilefest, Istanbul 2019

Înseamnă că tehnologia Blockchain poate fi atât o binecuvântare, cât și un blestem pentru modelele tipice de afaceri, deoarece le va remodela în timp. Cu toate acestea, posibilitățile sunt enorme. De aceea, nenumărate industrii și start-up-uri investesc în această tehnologie pentru oportunități mai mari. Difuzorul Blockchain Technology Aviv se concentrează pe caracteristicile specifice ale Blockchain Technology și modul în care s-ar produce transformarea. De asemenea, el ar arăta lumina asupra problemelor esențiale și asupra modului în care industriile pot face față cu adevărat noii schimbări. În timp ce alți difuzori de top blockchain tind să complice prea mult lucrurile, Aviv preferă să descompună lucrurile în termeni mai simpli, care să fie plăcuți pentru oamenii din masă.

difuzor principal blockchain aviv lichtigstein

Bursa de valori din Tel Aviv

Vorbitor principal blockchain, Aviv împărtășește, de asemenea, ce industrii se vor schimba radical în timp, cum ar fi –

  • Servicii guvernamentale
  • Lanțurile de aprovizionare
  • Sănătate
  • Asigurare
  • Retail și multe altele.

Rezultate mai noi

Este evident că, atunci când intră în joc o nouă tehnologie, majoritatea oamenilor nu știu cu adevărat cum să o facă de la început. Cu toate acestea, industriile învață să o integreze mai cu succes după ce au văzut ce fac alții și apoi le-au schimbat pentru îmbunătățirea rezultatelor pieței. Este exact cum merg lucrurile acum cu tehnologia Blockchain. Piațele încearcă să afle mai multe despre transformarea Blockchain, dar luarea unei rotații greșite ajunge la eșec.

Cu toate acestea, Aviv fiind unul dintre cei mai importanți vorbitori de blockchain prezintă problema în termeni simpli și vorbește despre provocările adoptării Blockchain cu care s-ar putea confrunta o companie. De asemenea, el analizează mijloacele necesare pentru orice transformare organizațională de blockchain de succes care ar contribui la susținerea situației.

Difuzor de top Blockchain

Change Healthcare, 2019

Implicațiile blockchain-urilor Enterprise

Acesta este unul dintre efectele pe termen lung ale tehnologiei Blockchain. Este destul de ironic modul în care întreprinderile care sunt cele mai amenințate de aceasta sunt cele care investesc în ea. Multe întreprinderi vizionează această tehnologie pentru a-și schimba complet modul de gestionare a afacerilor. Nu se înșeală în totalitate. Blockchain posedă caracteristicile fundamentale pentru a adăuga mai multă valoare tuturor sectoarelor lor, oferindu-le mai mult spațiu pentru dezvoltare.

În zilele noastre, diferitele organizații trebuie să facă față unei încărcături uriașe de probleme și tranzacții de gestionare a datelor pentru un nivel constant de creștere. Acest scenariu creează provocări la nivel de întreprindere care se ocupă de probleme de complexitate, transparență și securitate. De exemplu, piața contrafăcută este singura responsabilă pentru preluarea veniturilor de peste 7,5 miliarde USD în fiecare an numai în S.U.A. Odată cu avansarea tehnologiei, Blockchain este acum capabil să gestioneze volume mai mari de date și tranzacții complexe. Un model de întreprindere strategic mai bun îi va ajuta să depășească aceste provocări.

Cu Enterprise Blockchains în combinație, acum își pot obține în cele din urmă partea echitabilă pe piața viitoare. Având în vedere acest lucru, vorbitor principal pe Blockchain, Aviv elaborează cel mai bun tip de tehnologii Blockchain cele mai potrivite pentru anumite organizații. De asemenea, el explorează alte soluții, cum ar fi furnizorii care oferă Blockchain ca serviciu și platformele Enterprise Blockchain. Mai mult, posibilele cazuri de utilizare și provocări ale întregului concept sunt împărtășite în sesiunea de vorbire principală Blockchain.

Difuzor principal Blockchain 2019

Digital Enterprise Show, Madrid 2019

Tehnologie Ledger distribuită – Adevăratul schimbător de jocuri

Aviv își construiește programul de difuzoare principal Blockchain acoperind și alți factori. Blockchain are partea sa corectă de neajunsuri. De aceea, mulți nu sunt prea dornici să adopte tehnologia până acum. Pentru a rezolva problema, Aviv descrie, de asemenea, termenul umbrelă „Tehnologia Ledgerului Distribuit” și influențele sale.

Tehnologia Blockchain este doar o mică parte a tehnologiei Ledger distribuite. Oamenii confundă adesea acești doi termeni și îl folosesc în mod interschimbabil. Dar acesta nu este întregul caz aici. În afară de Blockchain, există mult mai multe tehnologii Ledger distribuite complet echipate pentru a prelua povara pieței globale. În programul său de difuzoare principal Blockchain, Aviv vrea să se asigure că elimină confuzia din acești doi termeni și aruncă mai multă lumină asupra DLT. În sesiunile de difuzoare Blockchain Technology, el studiază diferitele tipuri și explorează caracteristicile lor individuale. În afară de a explica ce înseamnă DLT, el acoperă, de asemenea, platformele de vârf pentru o anumită tehnologie în sesiunea de difuzoare keynote blockchain. Unele dintre ele includ:

Web 3.0 și viitorul internetului

Nici internetul nu va rămâne neatins de tehnologia Blockchain. Până în prezent, oamenii sunt familiarizați cu Web 1.0 și Web 2.0. Aceste două se bazează pe arhitectura tipică client-server și sunt prea defectuoase. Acest tip de model face ca informațiile personale ale utilizatorilor să fie predispuse la abuz. Dar cu noul internet „Web 3.0” totul va trece la descentralizare, făcându-l mai centrat pe utilizator. Oamenii vor obține o modalitate mai sigură și mai transparentă de a se conecta la platformele lor preferate.

Vorbitor despre tehnologia Blockchan

Tech Week Frankfurt, Germania, 2019

Acest lucru va remodela viitorul internetului și va fi complet diferit de ceea ce oamenii sunt obișnuiți. Cu toate acestea, Blockchain Technology va modela internetul prin Web 3.0, făcându-l mai rapid și mai bun. Aviv, fiind unul dintre cei mai importanți vorbitori Blockchain, abordează această problemă și notează diferențele față de generațiile anterioare de internet. Pentru a clarifica mai multe, vorbitorul principal de pe blockchain schițează straturile arhitecturii, implicând cum ar putea arăta rezultatul final.

Tehnologia Blockchain mai are un drum lung de parcurs. Acestea sunt doar etapele timpurii ale acestei revoluții. Aviv își actualizează întotdeauna toate cercetările și studiile pentru programul de difuzoare Blockchain Technology cu cele mai recente evoluții.

În afară de aceasta, programul de vorbire principal Blockchain conține, de asemenea, viitorul probabil al internetului și modul de construire a unui ecosistem durabil.

DA! Vreau să am Aviv ca vorbitor principal

Să ne conectăm și să aflăm cum vă putem ajuta să atrageți o nouă valoare în organizația dvs.

De asemenea, ne puteți trimite prin e-mail direct-> contactați la 101blockchains.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me