blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlogNoutăți

Ethereum by the Numbers – Anul 2019

Consultați activitatea rețelei, statisticile Ethereum, analiza DeFi și mai multe fapte și cifre din ecosistemul blockchain Ethereum pe tot parcursul anului 2019. de ConsenSys 11 decembrie 2019 Postat pe 11 decembrie 2019

ethereum prin eroul numerelor

An de an, ecosistemul Ethereum continuă să se extindă și anul acesta a adus un nou val de inovație și creștere blockchain. Rețeaua Ethereum s-a îmbunătățit atât prin actualizarea rețelei, cât și prin creșterea partajării minții dezvoltatorilor. DeFi a adus sute de milioane de dolari în valoare în ecosistemul Ethereum, în timp ce peste 520 de noi aplicații descentralizate au fost create pe tot parcursul anului. Să luăm un minut să reflectăm analitic la ultimul an, câștigând în același timp optimism pentru anii următori.

Reţea

 • 20m+. Total conturi Ethereum create în acest an
 • 4 milioane. Noi adrese active Ethereum în 2019
 • 2. Ethereum a trecut prin două upgrade-uri de rețea
 • 4.728.152+. Ether și-a emis anul din recompense de bloc. 
 • Aproximativ 2m. Creșterea limitei medii de gaze (de la 8 milioane de gaze la puțin sub 10 milioane de gaze)
 • 8,516. Noduri Ethereum vii

Dapps

 • 520. Noi aplicații create în 2019
 • 2019 a adus cripto pe mobil: MetaMask Mobile, Argent, Coinbase Portofelul și multe altele au lansat portofele în ultimul an. 
 • 1-2. Proprietarul mediu al serviciului de nume Ethereum a cumpărat 1-2 nume de domenii, în timp ce unele „balene” dețin sute.
 • cel mai lung Domeniul ENS este: Pentru ceea ce trebuie să beneficieze de profit pentru ca lumea întreagă să poată beneficia de pierderea fiecărui suflet. 
 • OpenSea a devenit piața de top pentru vânzările NFT în total peste 7 milioane de dolari în licitații de-a lungul duratei sale de viață de doi ani, din care 1,7 milioane de dolari au venit numai din octombrie. 
 • Gods Unchained, unul dintre cele mai populare dapps de pe Ethereum creat peste 6.714.445 articole
 • Moloch, MetaCartel, Ethereum Marketing și cel puțin Alți 25 de DAO-uri erau convocat anul acesta.  

DeFi

Povestea DeFi pe tot parcursul anului 2019 este spusă în mod constant în contextul stabecoinului Dai, care a permis diferite aplicații noi.

Grafică Ethereum 2019Taxa de stabilitate și aprovizionarea Dai de către Mkr.tools

55 de milioane de Dai. În cursul anului 2019, Dai și-a atins în cele din urmă guvernanța Maker, care a impus limita de 100 de milioane de Dai, ceea ce a necesitat un vot pentru a crește oferta. Scăderea mare la sfârșitul anului arată migrarea de la Dai colateral unic (SAI) la noul și îmbunătățit Dai multilateral (Dai). 

Taxa de stabilitate Maker – afișată cu albastru mai sus – a început anul la 2,5%, a atins punctul culminant în august la 20,5%, înainte de a reveni în cele din urmă la o taxă mai modestă de 3%. Totalul taxelor anuale de stabilitate acumulate 1.640.555 Dai

O vizualizare a CDP în ultimul an arată modul în care CDP Maker – sau seifurile așa cum sunt numite acum – variază în funcție de dimensiune, vârstă și raportul de garanție. În acest an s-au creat mii de seifuri Maker, iar graficul următor demonstrează că unele seifuri au o cantitate extremă de garanție blocată la rapoarte de garanție relativ scăzute (un raport de garantare mai mic de 150% are ca rezultat lichidarea unui seif Maker.

CDP-uri pentru Eth după cifre 2019CDP-uri istorice de Mkr.Tools

Cantitatea de eter blocat în DeFi a crescut dramatic în cursul anului trecut, depășind recent 650 milioane dolari. Ether a devenit activul de garanție pentru platformele și aplicațiile defi.

Eth Blocat în Defi PlatformEther blocat pe platformele DeFi de către Alethio

Pe 1 ianuarie 2019, Uniswap avea în total 31 de utilizatori cu puțin peste 30 de ETH în volum zilnic și aproape un an mai târziu are sute de utilizatori cu mii de ETH în volum zilnic.  

Synthetix, o platformă pentru crearea de active sintetice pe Ethereum a recunoscut o creștere fără precedent în 2019 –– cu o creștere a valorii totale blocate în Synthtix de la 1,6 milioane USD la peste 160 milioane USD. 

Dezvoltatori

 • 25K+. Descărcări lunare crescute de trufe pe tot parcursul anului 2019. 
 • Peste 300.000 USD. Subvenții acordate de ConsenSys în ultimul an. Wave 3 este acum deschis!
 • 8. Hackaton virtual în 2019, sprijinul acordat de Gitcoin, care a distribuit peste 200.000 de subvenții. 
 • numai în noiembrie 2019, Gitcoin a facilitat transferul de valoare de 302.000 USD prin intermediul platformei sale, cu o durată de viață de peste 2,8 milioane USD în valoare brută a platformei
 • Misiuni Gitcoin au fost jucat de 12.157 ori de peste 700 de membri ai comunității

ConsenSys și-a lansat inițiativa de a aduce 1 milion de dezvoltatori în ecosistemul Ethereum. Anul acesta s-au depus mult mai multe eforturi pentru a analiza comunitățile de dezvoltatori. La jumătatea anului 2019, Electric Capital a lansat un raport care arată că comunitatea de dezvoltatori Ethereum este de 4 ori mai mare în comparație cu orice alt ecosistem criptografic. Comunitatea dezvoltatorilor Ethereum continuă să se extindă și să crească, adăugând domenii interesante, cum ar fi DeFi, DAO și multe altele.

Hrana pentru minte

 • 12. Zilele Iernii
 • 2019. Anul DeFi
 • 5. Cantitatea de angajați Twitter care lucrează la infrastructură descentralizată

DeFiNewsletter Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele. Adresa de e-mail Conținut exclusivEthereum Q3 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q3 2020 DeFi Report

Ethereum Q2 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q2 2020 DeFi Report

Ethereum 2 0 Raport privind ecosistemul de mizăRaport

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Ghid complet pentru rețelele de afaceri BlockchainGhid

Ghid complet pentru rețelele de afaceri Blockchain

Cum să construiți un produs Blockchain de succesWebinar

Cum să construiți un produs Blockchain de succes

Băncile centrale și viitorul banilorHartie alba

Băncile centrale și viitorul banilor

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me