blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlogCodefi Active

Exploatați Blockchain pentru a acoperi decalajul pentru educația digitală: finanțare municipală inovatoare în timpul coronavirusului

de Alex Kostura 1 mai 2020 Postat pe 1 mai 2020

stem t4l 8211 PnSpCHYKsw unsplash

Pandemia de coronavirus a schimbat aproape fiecare aspect al vieții noastre de zi cu zi. Un domeniu în care există atât efecte imediate, cât și efecte pe termen lung într-o gamă largă de probleme este educația. Restricțiile de distanțare socială i-au scos pe elevi și profesori din sălile de clasă pentru viitorul previzibil. Din păcate, multe dintre sistemele noastre școlare și guvernele locale nu au fost pregătite pentru această tranziție către învățarea digitală 100%.

Mulți studenți și profesori nu sunt esențiali pentru învățarea online – un computer de acasă care poate fi dedicat propriei utilizări și internet fiabil de mare viteză. Studiile anterioare tocmai s-au concentrat asupra faptului dacă a existat „un computer” sau „acces la internet”, nu dacă a fost de fapt un set funcțional pentru ca acel copil să învețe digital la distanță. Comunitățile americane trebuie urgent să exploreze nevoile tehnice reale alături de mecanismele de finanțare inovatoare acum pentru a remedia lacunele și pentru a se pregăti pentru un viitor în care mai multe, dacă nu toate, învățarea are loc online.

Nevoile neprevăzute necesită soluții noi. Instituțiile și corporațiile globale sunt îmbrățișând tehnologia blockchain să actualizeze procesele vechi, să promoveze transparența și să reducă costurile. La ConsenSys avem o serie de instrumente pe care guvernele de stat și locale le pot adopta pentru a aborda imediat aceste provocări

Diviziunea digitală

Cu învățarea online, decalajul digital devine mai rău. Gospodăriile cu venituri mai mici au mai puține șanse să dețină un computer acasă sau să aibă acces la internet de mare viteză. Studenților din zonele rurale le lipsește în special accesul în bandă largă, iar aceste disparități devin mai mari pentru studenții minoritari.

Resursele sunt rare, iar programele actuale satisfac doar parțial nevoile studenților noștri. Când New Bridges Elementary (PS532) din Brooklyn, NY, a început învățarea la distanță luna trecută, multe familii nu aveau tehnologia adecvată. O organizație non-profit, The Friends of New Bridges, a lansat o inițiativă urgentă de strângere de fonduri online. Într-o scrisoare către donatori, au afirmat, „în timp ce DOE (Departamentul Educației), orașul și companiile de telecomunicații au luat unele măsuri pentru conectarea studenților, există familii care, din diferite motive, nu au putut accesa aceste suporturi.”

Situația surorii mele prezintă un grup comun de probleme. Ea este profesoară de școală elementară în Virginia și intenționează să folosească o parte din testul de stimulare de la guvernul federal american pentru a achiziționa un laptop nou de acasă, printre o listă lungă de alte priorități pentru familia ei. Școala ei oferea un număr limitat de laptopuri profesorilor care nu aveau computer de acasă. Din moment ce are una acasă, nu s-a calificat. Cu toate acestea, ea împarte acel laptop cu fiul ei în vârstă de 6 ani, care își îndeplinește acum multe dintre sarcinile sale școlare online. Școala sa oferea dispozitive doar copiilor din clasele a III-a, a IV-a și a V-a. Între a-și învăța elevii online, a facilita educația fiului ei și a-și distra copilul de 2 ani, pur și simplu nu este echipată!

Profesori individuali în SUA cheltuiți în medie 459 USD în fiecare an pe rechizite școlare. Și 90% dintre acești profesori nu vor fi rambursați. Acum, profesorii vor cheltui probabil bani suplimentari pe hardware și software necesare pentru a-și face treaba și pentru a-și servi elevii. De asemenea, vor necesita timp și resurse suplimentare pentru a afla cum să evalueze și să utilizeze resurse gratuite online, cum ar fi Academia Khan. Multe companii de tehnologie au oferit, de asemenea, resurse gratuite, cum ar fi Microsoft se alătură coaliției globale COVID-19 pentru educație de la UNESCO să ofere acces la instrumente care îi ajută pe elevi și profesori să-și continue învățarea și predarea prin pandemie. Dar, din nou, profesorii și comunitățile trebuie să știe unde să acceseze resursele, cum să acceseze și cum să evalueze dacă acesta este lucrul potrivit pentru nevoile specifice ale elevilor.

Dincolo de aceste nevoi imediate ușor de identificat, există o serie de alte îmbunătățiri ale sistemului nostru de învățământ care vor necesita o atenție concentrată și finanțare inovatoare. Tom Hay este directorul Academiei ConsenSys și un educator care și-a petrecut o mare parte din carieră susținând transformarea digitală a educației. El a identificat nevoi suplimentare la fel de presante și care ar necesita investiții financiare semnificative:

  • Instrumente digitale alternative sau suplimentare pentru studenți cu capacități diferite

  • Alfabetizare digitală și instruire în computer pentru ca profesorii să folosească instrumentele mai eficient

  • Actualizarea sistemelor și proceselor de învățare online (frecvență, note etc.)

  • Planificarea ajutorului financiar în timpul recesiunii economice prelungite

Este clar că eroii de zi cu zi s-au intensificat în răspunsul imediat. Lucrătorii guvernamentali de stat și locali și contractanții de servicii sunt, fără îndoială, printre acești eroi, care lucrează ore suplimentare pentru a menține serviciile vitale ale cetățenilor în funcțiune. Însă, actualul decalaj de finanțare pentru nevoile educaționale va necesita ca guvernele de stat și locale și consilierii lor financiari să devină creativi.

john-schnobrich-2FPjlAyMQTA-unsplash.jpg

Actualizarea unei versiuni clasice pentru implicarea în comunitate

O soluție posibilă este să privim un instrument tradițional de finanțare într-un mod nou. De mai bine de 200 de ani, guvernele locale au emis obligațiuni municipale pentru a strânge fonduri pentru infrastructura comunității critice, iar școlile nu au făcut excepție. Într-adevăr, multe districte școlare au în mod independent capacitatea de a emite obligațiuni municipale și, fie în mod independent, fie prin municipalitatea lor, au finanțat proiecte și programe de transformare în SUA prin emiteri de obligațiuni, oferind oportunități de investiții bazate pe comunitate.

În istoria sa de peste 200 de ani, legătura municipală nu a văzut prea multe inovații. Cu toate acestea, unele localități au experimentat cu succes obligațiuni mini-municipale, sau „mini munis”, care sunt de obicei mai mici în totalul dolarului (<10-15 milioane USD) și utilizarea noilor tehnologii pot fi vândute la valori de până la 100 USD, astfel încât investitorii locali să le poată permite. În mod tradițional, obligațiunile sunt vândute la valori de 100.000 $ și chiar și programele mini-muni au utilizat în mod tradițional valorile 5.000 $, punându-le la îndemâna multor investitori individuali. Orașul Denver a dezvoltat un program de succes mini-bond cu popularitate dovedită în rândul investitorilor locali. O emisiune de 12 milioane USD în 2014 s-a vândut rezidenților din Denver în mai puțin de 20 de minute.

O serie de mini-obligațiuni destinate finanțării discrete mai mici a proiectelor și destinate investitorilor locali ar putea fi ideale pentru orașele și statele care doresc să strângă bani pentru îmbunătățirea educației digitale în comunitățile lor. Cu toate acestea, structura moștenită a pieței înseamnă costurile acestor emisiuni mai mici sunt de fapt mai mari decât cele mai mari de 10 milioane USD. În plus, costurile administrative asociate cu derularea unui program de mini-obligațiuni cu sute de investitori individuali pot fi prohibitive pentru personalul orașului.

Pentru a rezolva aceste probleme, vă recomandăm o schimbare digitală a obligațiunii municipale. Prezentarea obligațiunii municipale digitale – o obligațiune emisă și gestionată pe o platformă digitală susținută de tehnologia blockchain.

Prezentarea obligațiunilor municipale digitale

Unul dintre marile beneficii ale tehnologiei blockchain de ultimă generație este capacitatea de a lansa active digitale programabile într-un format intuitiv și ușor de utilizat atât pentru investitor, cât și pentru emitent. Prin utilizarea contractelor inteligente – regulile de afaceri automatizate pentru acțiuni precum emiterea, dezvăluirea investitorilor și distribuirea plăților pot fi gestionate toate dintr-un singur tablou de bord. Iar rolul fundamental al unui blockchain este de a permite o înregistrare în timp real a drepturilor de proprietate și a tranzacțiilor care să fie audibilă și sigură din punct de vedere criptografic, dar din toate punctele de vedere dintr-o perspectivă a utilizatorului care este pur și simplu „sub capotă” care își face treaba..

ConsenSys a construit platforma Codefi Assets pentru a aduce aceste beneficii chiar obligațiunilor municipale și pentru a oferi o abordare adaptată gata de implementare de pe raft. Platforma digitală eficientizează întregul proces de emitere a obligațiunilor și de gestionare a ciclului de viață, făcându-l un proces mai accesibil și mai eficient pentru guvernele de stat și locale. Dar, de asemenea, în acest moment dificil, întreaga emisiune poate fi făcută publicitate online, vândută și emisă printr-un portal online, fără tranzacții fizice sau pe hârtie necesare. Într-un moment în care știm că Covid19 supraviețuiește pe hârtie până la 24 de ore și întrebările despre imunitate abundă, o platformă digitală nu este doar o considerație de eficiență, ci și una de sănătate publică..

Cu Codefi Assets, orașele și statele au o nouă flexibilitate de a emite obligațiuni pentru sume mai mici pentru a finanța programe și proiecte educaționale specifice. Ei pot face acest lucru într-un timp de piață mult mai rapid decât obligațiunile tradiționale și într-un mod care ajunge la oameni în siguranță în casele lor printr-o platformă digitală.

În plus, platforma permite emitentului să aleagă să limiteze marketingul la investitorii locali (de exemplu, prin cod poștal), unde investiția este probabil mult mai semnificativă. Imaginați-vă că le oferiți cetățenilor posibilitatea de a investi direct în laptop-uri noi pentru fiecare student din comunitatea lor. Deoarece este o obligațiune și nu doar o donație, acești investitori locali vor vedea, de asemenea, o rentabilitate a investiției pe o perioadă de timp.

Emitentul sau reprezentantul său autorizat au, de asemenea, acces la un tablou de bord care le permite să vizualizeze profilul investitorilor lor, să trimită comunicări și chiar să distribuie plăți cu cupoane. Acest lucru deschide noi posibilități de implicare civică în viitor.

Instrumentele sunt acolo. Vehiculul de finanțare este un clasic care a fost utilizat cu succes de mai bine de 200 de ani. Iar platforma Codefi Assets a fost implementată cu succes pentru digitalizarea și optimizarea tranzacțiilor de pe piața de capital.

Vestea încurajatoare este că orașelor le place Berkeley, CA și Denver, CO explorau posibilitățile blockchain-ului înainte de criza actuală. În lumina priorităților emergente și urgente pentru finanțarea educației, guvernele de stat și locale din SUA ar trebui să ia în considerare obligațiunile municipale digitale cu platforme gata de utilizare, cum ar fi Codefi Assets.

Scris de Alex Kostura

Pentru a afla mai multe despre obligațiunile municipale digitale sau pentru a programa o demonstrație de Active Codefi, te rog întinde mâna: aici.

Industry Insight Newsletter Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me