blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlog Comunicat de presă

EY și ConsenSys anunță formarea inițiativei protocolului de bază

Liderii din industrie donează cod domeniului public prin intermediul organismului de standardizare non-profit, OASIS, și se alătură paisprezece organizații fondatoare pentru a dezvolta în continuare Protocolul de bază. De ConsenSys 4 martie 2020 Postat pe 4 martie 2020

linia de bază întunecată mare

Liderii din industrie donează cod domeniului public prin intermediul organismului non-profit de standarde, OASIS, și se alătură paisprezece organizații fondatoare pentru a dezvolta în continuare Protocolul de bază.

New York, NY – Astăzi, EY și ConsenSys au anunțat formarea Protocolului de bază în colaborare cu Microsoft. Protocolul de bază este o inițiativă open source care combină progresele în criptografie, mesagerie și blockchain pentru a furniza procese de afaceri sigure și private la un cost redus prin intermediul Ethereum Mainnet public. Protocolul va permite colaborarea confidențială și complexă între întreprinderi, fără a lăsa date sensibile în lanț. Lucrarea va fi guvernată de Proiectul Ethereum-Oasis, care este gestionat de OAZĂ și finanțat de Fundația Ethereum si Enterprise Ethereum Alliance.

de bazăVertical Logo 8211 Full Color 1

Companiile cheltuiesc sute de milioane de dolari pe ERP, CRM și alte sisteme interne de înregistrare. Eșecul sincronizării corespunzătoare a acestor sisteme între organizații provoacă perturbări și risipi considerabile: dispute, inventar pierdut, costuri de capital umflate, acțiuni de reglementare și alte scurgeri de valoare. Pentru a evita aceste probleme, sistemele necesită un cadru de referință comun. Dar numai cele mai mari parteneriate cu volum mare își pot permite cheltuielile de capital implicate în stabilirea unor astfel de integrări. Abordarea de bază folosește Ethereum Mainnet public ca acel cadru comun de referință, deoarece este întotdeauna activat, companiile nu pot fi blocate sau restricționate de a-l utiliza și trebuie doar să plătească pentru ceea ce folosesc.

Cu toate acestea, abordările anterioare ale tehnologiei blockchain au întâmpinat dificultăți în îndeplinirea celor mai înalte standarde de confidențialitate, securitate și performanță cerute de departamentele IT corporative. Obiectivul Protocolului de bază este depășirea acestor probleme.

La mijlocul anului 2019, EY, ConsenSys și Microsoft au început un proiect de lanț de aprovizionare cu numele de cod Radish34 care utilizează Ethereum public pentru a permite calculul reducerii volumului în timp real într-o serie de comenzi de cumpărare. Aceste eforturi au dus la crearea protocolului de bază și la un mod foarte diferit de a gândi cum să utilizați tehnologia blockchain. 

Paul Brody, liderul EY Global Blockchain, a declarat: „În ultimii doi ani, am avansat stadiul tehnicii pentru tranzacții private și sigure pe blockchain-uri publice. Acest lucru ia bazele pe care le-am construit și începe să umple goluri precum directoare de întreprinderi și logică de afaceri private, astfel încât companiile vor putea derula procese end-to-end precum achizițiile cu o securitate puternică. ”

John Wolpert, directorul grupului ConsenSys pentru Enterprise Mainnet a adăugat: „O mulțime de oameni se gândesc la blockchain-uri ca fiind locul pentru înregistrarea tranzacțiilor. Dar dacă ne-am gândi la Mainnet ca la middleware? Această abordare profită de ceea ce este bun Mainnet, evitând totodată ceea ce nu este bun. ”

Protocolul de bază a reunit deja mai mult de o duzină de companii și organizații care își vor forma comitetul tehnic de conducere (TSC), inclusiv ConsenSys, EY, Microsoft, AMD, Za, Convergență de bază, Universitatea Duke, Imaginează Blockchain, MakerDAO, Neocova, Splunk, Unibright, Furnizați, și W3BCLOUD

Protocolul va sprijini tokenizarea și serviciile financiare descentralizate pe Mainnet într-un mod care nu dezvăluie activele sau activitățile corporative părților neautorizate și lasă datele întreprinderii în siguranță în sistemele tradiționale. Se speră că furnizorii de ERP, CRM și alte sisteme de întreprindere își vor optimiza produsele pentru protocol în timp, dar de bază funcționează fără a necesita nicio modificare a sistemelor vechi.

Protocolul de bază prezintă oportunități comerciale semnificative pentru firmele de soluții, furnizorii de sisteme de întreprindere și furnizorii de cloud. Yorke Rhodes, director principal de program, Blockchain la Microsoft, a declarat: „Microsoft Azure a construit oferte pregătite pentru producție, care oferă clienților noștri întreprinderi acces direct la tehnologiile blockchain în sus și în jos. Pentru Ethereum Mainnet, integrăm principiile de scară cloud ale întreprinderii în soluție, fără a compromite securitatea informațiilor. Baseline contribuie la crearea unei oportunități pentru soluții convingătoare care pot genera o nouă valoare pentru întreprinderi, extinzând în același timp valoarea produselor pe care clienții și partenerii noștri le folosesc de ani de zile. ”

Codul este disponibil pentru un grup timpuriu de testeri astăzi și va fi pus la dispoziția publicului larg în această lună. Dacă sunteți interesat să obțineți acces la muncă, să contribuiți și să fiți implicat în comunitatea de bază, înscrieți-vă aici: https://forms.gle/kx1RdEJ4gamcucxH7

A lua legatura:

[e-mail protejat]

Protocol de bază Anunț pentru clienți Buletin informativ Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele. Adresa de e-mail Conținut exclusivEthereum Q3 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q3 2020 DeFi Report

Ethereum Q2 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q2 2020 DeFi Report

Ethereum 2 0 Raport privind ecosistemul de mizăRaport

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Ghid complet pentru rețelele de afaceri BlockchainGhid

Ghid complet pentru rețelele de afaceri Blockchain

Cum să construiți un produs Blockchain de succesWebinar

Cum să construiți un produs Blockchain de succes

Băncile centrale și viitorul banilorHartie alba

Băncile centrale și viitorul banilor

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me