blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlogBlockchain explicat

Faceți cunoștință cu Joyce Lai – ConsenSys Legal’s Eyes on Blockchain and Regulation

Joyce Lai de la ConsenSys Legal spune povestea venirii la ConsenSys și pasiunea ei pentru facilitarea discuțiilor productive pe tema blockchain-ului și a reglementării. de ConsenSys 27 noiembrie 2019 Postat pe 27 noiembrie 2019

Joyce 1

Joyce Lai lucrează la ConsenSys de peste doi ani. Ea s-a așezat pentru a discuta despre pasiunea ei pentru blockchain și reglementare, precum și câteva dintre perspectivele sale despre cele mai recente discuții ecosistemice care se întâmplă în domeniul ei. 

Ne poți spune despre tine?

„Sunt avocat aici la ConsenSys și sunt la ConsenSys de peste 2 ani acum. Înainte de asta, am fost avocat în fonduri private la o firmă de avocatură din New York. Clienții mei erau fonduri speculative și îi ajutam să-și înființeze afacerea și să gândească prin Legea consilierilor în investiții și diverse aspecte ale Legii valorilor mobiliare. Dar știam că vreau mereu să mă mut în tehnologie. Tehnologia este o industrie în care poți să te gândești nu numai la modul în care funcționează lucrurile acum, ci și la modul în care vor arăta lucrurile în viitor și, în cele din urmă, să poată modela viitorul. ”

Ne puteți spune despre rolul dvs. la ConsenSys?

„Slujba mea aici se încadrează în trei găleți principale: consilier intern, colaborarea cu echipele de produse și promovarea politicilor. ConsenSys este o companie foarte unică care poate servi drept consilier intern, deoarece nu foarte multe companii se extind de la 300 la 1.000 la nivel global, din prima zi de lucru până la puțin peste doi ani! De asemenea, lucrez cu echipele de produse pentru a le ajuta să înțeleagă și să ia în considerare problemele de reglementare care le afectează produsele, astfel încât să poată construi cel mai bun produs de la început. În cele din urmă, promovarea politicilor este o parte importantă a muncii pentru echipa juridică, deoarece trăim într-o lume a incertitudinii de reglementare. Așadar, nu este vorba doar de navigarea acestor reguli și reglementări ca avocat, ci și de a ajuta lumea să înțeleagă ce încercăm să facem și cât de posibil este ca noile tehnologii să se încadreze de fapt în reglementările existente. ”  

Cum v-ați interesat de domeniul tehnologiei blockchain?

„În acel moment exploram noi oportunități și am participat la numeroase întâlniri în New York și am ajuns la câteva întâlniri blockchain. Era începutul anului 2017, deci au avut loc o mulțime de întâlniri blockchain și, în mod natural, am întâlnit o mulțime de oameni acolo, inclusiv câțiva oameni ConsenSys. Îmi amintesc clar cât de abordabili erau toți și cât de filozofici erau subiectele discuției. Oamenii au discutat despre lucruri foarte fundamentale, cum ar fi modul în care oamenii ar trebui să acționeze și pot interacționa unii cu alții. ”

Care au fost câteva dintre subiectele care au apărut în dialog?

„Îmi amintesc că am fost la niște întâlniri și am auzit discuții despre cum să asigur integritatea votului. Alte subiecte au inclus modul de documentare a titlurilor de proprietate asupra terenurilor, astfel încât să puteți oferi acces la credite și bani persoanelor care s-ar putea să nu aibă capacitatea de a lupta pentru ei înșiși. Discuțiile au fost întotdeauna în jurul unor probleme foarte dificile, fără răspunsuri ușoare. Acest lucru mi-a arătat cât de fundamental este blockchain-ul și Ethereum. ” 

Joyce 3

Joyce Lai și Donna Redel la The Fordham Law Blockchain Regulatory Symposium. Credit foto: Chris Taggart

Am auzit despre participarea dvs. la unele activități din afara ConsenSys care se concentrează pe conversația referitoare la blockchain și reglementări. Puteți vorbi despre aceste eforturi suplimentare?

„Sunt cofondator al Simpozionului de reglementare Fordham Law Blockchain. Am organizat simpozionul inaugural pe 11 noiembrie. În ciuda faptului că NYC este capitala financiară a lumii, prietena mea profesorul Donna Redel și cu mine ne-am dat seama că nu a existat un eveniment de o zi întreagă bazat pe NYC care să se concentreze pe blockchain și reglementare. Așa că am decis să ne creăm propria noastră și ne-am implicat alma mater. Amândoi am simțit că industria SUA nu se mișcă suficient de repede pentru a ține pasul cu concurența internațională. Pentru a facilita dialogul necesar pentru a muta industria, am adunat cele mai strălucite minți academice, juridice, de reglementare, judiciare și de afaceri din industria blockchain într-o singură cameră.   

Am organizat simpozionul în conformitate cu Chatham House Rule și am primit sponsori, astfel încât să nu trebuiască să vindem sloturi pentru vorbire sau să taxăm pentru bilete. Cu ce ​​am ajuns a fost cu adevărat un eveniment de foarte înaltă calitate atât pentru difuzori, cât și pentru public. Pentru discursuri principale și discuții pe foc, am găzduit comisarul FTC Noah Phillips, Amy Starr de la SEC, superintendentul Linda Lacewell de la NYDFS și Caitlin Long de la Wyoming Blockchain Task Force. Scopul meu a fost să creez mai multe oportunități pentru ca autoritățile de reglementare, factorii de decizie politică și tehnologii să aibă tipul corect de dialog care să ne avanseze. ”

Joyce Lai și Noah Phillips la Fordham Law Blockchain and Regulation Symposium

Joyce intervievând comisarul FTC, Noah Phillips. Credit foto: Chris Taggart

În ultimii ani, am văzut multe discuții despre blockchain și despre o inovație tehnologică mai larg responsabilă. Cum prind contur aceste conversații astăzi?

„2019 a fost un an foarte interesant, deoarece proiectul Libra al Facebook a forțat pe toată lumea să acorde atenție criptomonedelor din SUA Pe lângă problemele în curs de desfășurare, cum ar fi custodia activelor digitale, combaterea spălării banilor, legea valorilor mobiliare, vedem un grup mai larg de autoritățile de reglementare și guvernul se alătură conversației. De exemplu, pe 19 noiembrie, Jerome Powell, președintele Consiliului guvernatorilor sistemului rezervelor federale, a răspuns la o scrisoare a congresmanului French Hill cu privire la opiniile Rezervei federale privind dezvoltarea unei monede digitale a băncii centrale din SUA. Cu câțiva ani în urmă, nu ne-am fi putut aștepta la acest tip de atenție asupra acestor subiecte. ”

Disclaimer: Opiniile exprimate de autorul de mai sus nu reprezintă neapărat punctele de vedere ale Consensys AG. ConsenSys este o comunitate descentralizată, blogul ConsenSys fiind o platformă pentru ca membrii să își exprime liber ideile și perspectivele diverse. 

Newsletter Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele. Adresa de e-mail Conținut exclusivEthereum Q3 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q3 2020 DeFi Report

Ethereum Q2 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q2 2020 DeFi Report

Ghid complet pentru rețelele de afaceri BlockchainGhid

Ghid complet pentru rețelele de afaceri Blockchain

Cum să construiți un produs Blockchain de succesWebinar

Cum să construiți un produs Blockchain de succes

Introducere în tokenizareWebinar

Introducere în tokenizare

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me