blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlogCodefi Active

Finanțele municipale în era Pandemiei COVID-19

de Alex Kostura 11 iunie 2020 Postat pe 11 iunie 2020

michael longmire RhBVoJnRqVg unsplash

Statele și orașele din SUA se confruntă cu o lipsă acută de finanțare pentru infrastructura și serviciile critice cauzată de costurile răspunsului COVID-19, care au fost abordate doar parțial prin finanțare federală și de o scădere a surselor lor tradiționale de venit. Acum este momentul pentru soluții creative și gândite pentru a rezolva deficiențele de venituri și pentru a planifica viitorul. Propunem obligațiuni municipale micro / mini sprijinite de platforma digitală Codefi Assets, un instrument pe care municipalitățile îl pot folosi pentru a-și consolida bilanțurile.

COVID-19 provoacă un impact extrem istoric asupra vieții noastre

Scara și rata cu care pandemia COVID-19 ne-a afectat viața este extremă, chiar și atunci când este stabilită în contextul a peste 100 de ani de istorie economică. Un bun proxy pentru amploarea istorică relativă a efectelor sale este numărul de locuri de muncă pierdute. In Statele Unite ale Americii, peste 22 de milioane de oameni și-au pierdut locul de muncă în prima jumătate a acestui an, cel mai mare declin înregistrat, reprezentând 1 din 7 persoane angajate.

Graficul 1: Date istorice privind ocuparea forței de muncă în SUA. În prezent, experimentăm cea mai mare și mai rapidă scădere a numărului total de locuri de muncă din istoria SUA.

Graficul 1: Date istorice privind ocuparea forței de muncă în SUA. În prezent, experimentăm cea mai mare și mai rapidă scădere a numărului total de locuri de muncă din istoria SUA.

Coincidând cu lipsa severă de resurse de stat și municipale

Acesta este și momentul în care asistența comunitară atentă va avea cel mai mare impact asupra rezultatelor pentru deceniile următoare. Cu toate acestea, resursele pe care le au la dispoziție guvernele locale și de stat sunt în scădere. Asociația Națională a Județelor (NACo) estimează a ~ 114 miliarde USD scăderea veniturilor provenite din impozite pe vânzări, încasări brute și alte cheltuieli. Aceasta reprezintă o scădere generală de aproximativ 17% a bugetelor județene. În timp ce costurile incrementale asociate cu răspunsul COVID-19 sunt estimate la ~ 30 miliarde USD.

Graficul 2: Sursele de finanțare a țării și expunerea acestora la impactul COVID.

Graficul 2: Sursele de finanțare a țării și expunerea acestora la impactul COVID.

În afară de serviciile critice din prima linie și investițiile pe infrastructură pe termen lung, educația și îngrijirea copiilor sunt expuse în mod special. O eroare comună este că finanțarea SUA pentru K-12 provine exclusiv din impozitele pe proprietate, ceea ce se spune, are un impact supradimensionat. Deși este de obicei adevărat că marea majoritate a finanțării K-12 provine din bugetele locale și de stat, Centrul Național pentru Statistica Educației datele pentru 2015-2016 sugerează că școlile publice elementare și secundare au primit aproximativ 8% din finanțare de la guvernul federal, 47% de la guvernele de stat și 45% de la guvernele locale. Cu aproximativ 81% din veniturile locale provenite din impozite pe proprietate, puțin peste o treime (aproximativ 36%) din totalul finanțărilor școlare provin în mod specific din impozite pe proprietate.

Însă acest lucru poate duce la rezultate subțiri dintr-o varietate de motive. De exemplu, în Colorado, doar 6% din educația K-12 este finanțată de guvernul federal. Cu toate acestea, veniturile statului sunt corelate cu nivelul de trai local. Astfel, finanțarea este legată de standarde de viață adesea drastic diferite. De exemplu, Aspen, relativ bogat, cheltuie 14.090 dolari pe student, în timp ce Boulder cheltuie 9.247 dolari, iar părți din zona metrou Denver cheltuiesc doar 6.958 dolari, potrivit unui 2016 Studiu NPR.

Graficul 3: finanțarea federală reprezintă mai puțin de 10% din totalul finanțării K-12 din Colorado.

Graficul 3: finanțarea federală reprezintă mai puțin de 10% din totalul finanțării K-12 din Colorado.

Această diferență se manifestă în Statele Unite și este, în mare parte, determinată de interacțiunea finanțării administrației locale din impozitele pe proprietate. Chiar și în statul New York, care are unele dintre cele mai mari și mai omogene finanțări ale educației K-12 din SUA, aveți în continuare o gamă imensă, New Rochelle cheltuind 18.809 dolari pe student, Highland Falls 28.198 dolari și Onteora 42.715 dolari. Acest lucru ia o nouă urgență în 2020. Guvernatorul NY Cuomo a început anul prin propunerea unei creșteri cu 3% a cheltuielilor administrației publice locale pentru a direcționa mai multe fonduri către districtele școlare mai sărace. De la ordinul NY PAUSE și impactul devastator al COVID-19, în special asupra veniturilor mai mici și a comunităților minoritare, guvernatorul Cuomo caută asistență către Fundația Gates pentru „Reimaginați-vă” școala. Cu toate acestea, NY, împreună cu multe state, analizează o deficiență bugetară uriașă, care nu a fost încă atinsă de finanțarea federală de ajutor. Fondul de ajutor pentru coronavirus de 150 miliarde dolari poate fi folosit doar de municipalități pentru „costurile salarizării pentru angajații din sănătatea publică și siguranța publică sunt plăți pentru servicii dedicate în mod substanțial atenuării sau răspunsului la situația de urgență de sănătate publică COVID-19”. Mai mult, spre deosebire de guvernul federal, care are o autoritate largă pentru a tipări bani; 49 din 50 de state au cerințe bugetare echilibrate, ceea ce înseamnă că nu pot cheltui mai mult decât veniturile aduse.

Pe lângă deficitul de venituri creat de taxe, taxe și taxe de vânzare mai mici, statele sunt, de asemenea, în diferite grade împiedicate de legislația existentă. De exemplu, Amendamentul Galaghar din Colorado cere ca 45% din suma totală a impozitului pe proprietate de stat colectat să provină din proprietăți rezidențiale, iar 55% din impozitul pe proprietate colectat trebuie să provină din proprietăți comerciale.

Impozitele asupra proprietăților rezidențiale sunt destul de rezistente la pandemia COVID-19, deoarece sunt percepute pe valorile evaluate ale proprietăților (care sunt de obicei semnificativ mai mici decât valorile pieței și, prin urmare, sunt mai puțin volatile în timpul crizelor financiare). Ca urmare, acestea prezintă un flux de venituri mai stabil. Cu toate acestea, piața imobiliară comercială este mult mai volatilă și poate duce la scăderi ale colectării impozitului pe proprietatea comercială, ceea ce apoi, în temeiul amendamentului Galagher, necesită o scădere a impozitelor pe proprietățile rezidențiale colectate.

Graficul 4: COVID a creat o deficiență a veniturilor de aproximativ 2,5 miliarde USD în bugetul Colorado

Graficul 4: COVID a creat o deficiență a veniturilor de aproximativ 2,5 miliarde USD în bugetul Colorado

Luată împreună, Colorado se așteaptă acum la Scăderea cu 25% a cheltuielilor anul acesta.

În timp ce guvernul federal susține în mod eficient întreaga economie, inclusiv corporațiile, până acum a exclus în mod eficient statele și municipalitățile

Guvernul federal a lansat un stimulent fără precedent de 2Trn $ +. În același timp, Federația Europeană a semnalat o abordare „orice ar fi nevoie” pentru susținerea economiei americane, inclusiv sprijinirea tuturor datoriilor corporative care au fost clasificate drept grad de investiție înainte de pandemia COVID-19. Cu toate acestea, deși a indicat că ar putea face acest lucru, Fed nu a adoptat până acum o astfel de atitudine față de state sau municipalități, nici un program de achiziționare a datoriilor municipale și nici o altă formă de scutire propusă dincolo de Coronavirus Relief Fund.

Mai mult, liderul majorității din Senat, Mitch McConnell, a declarat pe 23 aprilie că „cu siguranță ar fi în favoarea permisiunii statelor de a utiliza calea falimentului … nu suntem interesați să le rezolvăm problemele de pensii pentru ei … nu suntem interesați să-i salvăm din decizii proaste pe care le-au luat în trecut. ”

Acest lucru a dus la indicele Bloomberg al Moody / S&P, cu rating AAA, 30 de ani, obligațiuni municipale care pot fi tranzacționate, tranzacționate la ~ 60bps, răspândite la 30 de ani de obligațiuni de trezorerie. Aceasta este două abateri standard peste media sa de ~ 8bps în ultimul deceniu.

Graficul 5: Indicele Bloomberg al obligațiunilor municipale calificabile 30 de ani, AAA, în comparație cu obligațiunile de trezorerie de 30 de ani.

Graficul 5: Indicele Bloomberg al obligațiunilor municipale calificabile 30 de ani, AAA, în comparație cu obligațiunile de trezorerie de 30 de ani.

în plus, Obligațiunea Apple pe 30 de ani, emisă recent, cu un randament de 2,60% este în linie aproximativă pentru Georgia pe o bază echivalentă cu impozitul. După cum subliniază Harley Bassman, „deși este aproape sigur că Georgia își va achita obligațiile (doar crește impozitele), același lucru nu se poate spune despre Apple. Amintiți-vă că Motorola, Nokia și Blackberry au oferit la un moment dat și un telefon „obligatoriu”. ”

În termeni simpli, ca rezultat al riscurilor morale ale guvernului federal, statele și municipalitățile au o perioadă mai grea de strângere de capital pentru a finanța nevoi imediate, cum ar fi un răspuns COVID-19 eficient, educație și îngrijire a copiilor, decât fac corporațiile.

Se rezumă la comunitățile locale, dar de multe ori comunitățile nu au mecanisme scalabile prin care să se poată recupera singure

Cu excepția situației în care poziția federală se schimbă, comunitățile locale vor trebui să vină cu soluții creative și gândite pentru a evita deficiențele de venituri care afectează serviciile critice.

Deși am asistat la numeroase povești înălțătoare de generozitate din partea donatorilor privați, cum ar fi Fundația Gates, rămâne o nevoie urgentă de a aborda crizele la o scară mai largă.

Codefi poate ajuta comunitățile locale cu campanii de strângere de fonduri direcționate folosind tehnologia blockchain

Platformele de crowdfunding, cum ar fi Kickstarter și GoFundMe, s-au dovedit a avea succes în conectarea persoanelor orientate spre produs și misiune cu proiecte la care țin și pe care ar dori să le susțină. Pe măsură ce privim ecosistemul nostru de active digitale la nivel global, găsim un puternic sentiment de comunitate și dorința de a ajuta local.

Având în vedere acest lucru, am creat Codefi pentru municipalități, o platformă de finanțare personalizată pentru finanțarea municipală construită deasupra platformei Codefi Assets, pentru a permite locuitorilor să sprijine și să participe la dezvoltarea comunității lor..

Investițiile comunității locale au un spațiu semnificativ de îmbunătățire

Emisiile de obligațiuni municipale de astăzi sunt relativ dificile de investit, chiar și atunci când valorile sunt de 5.000 USD. Documentele sunt cu siguranță mai puțin intuitive și se referă, de obicei, la utilizări generale mari, mai degrabă decât la creșteri specifice proiectului, care ar putea implica un rezident local. Drept urmare, majoritatea cumpărătorilor rezidenți locali cumpără obligațiuni municipale prin intermediul unui dealer broker sau unui consilier de investiții înregistrat. În schimb, Codefi este conceput cu o mare atenție pentru a fi inclusiv și ușor de utilizat, cu un sentiment familiar pentru serviciile bancare mobile, în timp ce bifează încă toate casetele de conformitate.

Graficul 6: Vederea investitorilor asupra pre-investiției ofertei de obligațiuni municipale - Codefi reduce barierele de accesibilitate prin proiectarea centrată pe utilizator

Graficul 6: Vederea investitorilor asupra pre-investiției ofertei de obligațiuni municipale – Codefi reduce barierele de accesibilitate prin proiectarea centrată pe utilizator

Există, fără îndoială, interesul investitorilor pentru acest tip de abordare a tehnologiei financiare. Înlăturarea barierelor de accesibilitate a creat o creștere explozivă pentru brokerajele ușor de utilizat, cum ar fi Robinhood mai mulți utilizatori mobili activi lunar decât Fidelity, Etrade, TDAmeritrade și EdwardJones combinate. Băncile mobile, precum NuBank, au aproximativ același număr de utilizatori activi lunari ca și Chase Bank, creșterea utilizatorilor dublându-se în fiecare an, comparativ cu rata anuală de creștere de ~ 10% a Chase. Credem că există o oportunitate și mai mare în spațiul municipal, având în vedere că investițiile în proiecte locale au un impact concret și tangibil asupra vieții locuitorilor lor.

Platformele digitale aduc o mai mare transparență finanțării municipale și pun bazele pentru alte oportunități de creștere a implicării civice. Codefi poate permite rezidenților să urmărească și să aibă o opinie cu privire la modul în care sunt utilizate fondurile. De exemplu, cu integrarea propusă în funcționalitatea de vot blockchain, fie prin votul greu, fie prin votul ușor, investitorii locali își pot exprima opiniile despre orice, de la culoarea diapozitivului din locul de joacă local finanțat prin Codefi, până la preocupări mai largi cu privire la utilizarea fondurilor în mod eficient. Platforma poate fi de asemenea utilizată, cu o soluție de identitate digitală pentru a oferi acces la evenimente particulare, vizionări și alte modalități de participare la proiectul finanțat.

Graficul 7: Vizualizarea investitorilor - Codefi oferă emitenților instrumente pentru a menține investitorii locali informați și implicați

Graficul 7: Vizualizarea investitorilor – Codefi oferă emitenților instrumente pentru a menține investitorii locali informați și implicați

Mai mult, municipalitățile care emit datorii pentru finanțarea proiectelor locale nu au adesea acces direct la investitorii lor. Acest lucru face dificilă implicarea continuă a investitorilor și împiedică diseminarea informațiilor legate de proiect. În mod similar, investitorii sunt adesea mari administratori de active care nu sunt afectați în mod direct de utilizarea fondurilor în afara randamentului financiar al obligațiunii. Codefi pune la dispoziția municipalităților informații actualizate pentru investitori, astfel încât aceștia să își poată angaja rezidenții locali în strângerea de fonduri.

Graficul 8: Vizualizarea emitentului - Tabloul de bord al investitorilor. Spre deosebire de platformele vechi, municipalitățile au acces la o listă actualizată a investitorilor și a codurilor lor poștale.

Graficul 8: Vizualizarea emitentului – Tabloul de bord al investitorilor. Spre deosebire de platformele vechi, municipalitățile au acces la o listă actualizată a investitorilor și a codurilor lor poștale.

În cele din urmă, emiterea de obligațiuni în mod direct a însemnat în mod istoric că orașele au avut de-a face cu complexități semnificative de back-office și front office, care, din cauza costurilor, a lipsurilor de calificare și / sau a lipsei tehnologiei disponibile, au împiedicat municipalitățile să se autoemită sau au limitat oferta la reducerea inițială emisiuni, obligațiuni cu valoare nominală ridicată și certificate fizice. Codefi automatizează emiterea de obligațiuni și multe procese de back-office, împuternicind astfel orașul să auto-emită datorii în denominări de până la 100 USD, deși Codefi poate fi utilizat în mod egal ca parte sau în totalitate a unei oferte subscrise..

Scris de Emma Channing, Alex Kostura și Tim Pusnik Jausovec

Aflați mai multe despre modul în care Codefi poate ajuta orașele să conecteze rezidenții la proiectele locale vizitând site-ul web sau contactând echipa!

Accesați site-ul Codefi Vorbiți-ne Industry Insight Newsletter Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me