blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

HomeBlogEnterprise Blockchain

Forbes lansează "Top 50 de companii de miliarde de dolari care explorează blockchain-ul"

Amazon, Google, Samsung, Facebook: Cursa este pornită pentru ca companiile de top din lume să implementeze blockchain.de ConsenSys 17 aprilie 2019Publicat pe 17 aprilie 2019

lanţ

Forbes a lansat recent o nouă listă care conține 50 de companii – cu venituri minime sau evaluări de 1 miliard de dolari și operațiuni din SUA – care explorează sau integrează tehnologia blockchain în operațiunile lor. noua listă Forbes va fi în cele din urmă compus din 100 de companii, dar doar primele 50 au fost lansate până acum. Deja, avem suficiente informații pentru a începe să extrapolăm rezultatele din cercetările lor, care prezintă câteva semne foarte încurajatoare pentru dezvoltarea Ethereum și a tehnologiei blockchain în ansamblu..

Companiile investesc în tehnologia blockchain

Un raport al International Data Corp a afirmat că cheltuielile corporative și guvernamentale pentru tehnologia blockchain au crescut cu 89% față de anul trecut și sunt urmează să atingă 2,9 miliarde de dolari în 2019. Până în 2022, firma raportează că cheltuielile totale pentru blockchain vor ajunge la 12,4 miliarde de dolari. Într-un sondaj realizat de Deloitte, 95% dintre respondenți au declarat că companiile lor intenționează să investească în tehnologia blockchain anul acesta. În mod similar, PwC a condus un alt sondaj pe 600 de directori în care 84% au exprimat faptul că companiile lor sunt deja implicate în tehnologia registrelor distribuite.

În spatele numărului de „bebeluși blockchain Forbes de miliarde de dolari”

Multe dintre companii sunt declarate că explorează sau utilizează mai multe blockchains. Unele firme, cum ar fi JP Morgan, sunt probabil în continuare în procesul de dezvoltare, după ce au declarat deja public că folosesc Ethereum pentru simbolul lor digital din SUA. Alte organizații testează probabil diferite blockchain-uri și dezvoltă dovezi ale conceptelor care pot fi implementate în infrastructura lor digitală de bază.

Dintre cele cincizeci de companii, treizeci și două se bazează pe platforme blockchains derivate din Ethereum sau Enterprise Ethereum. Deși articolul Forbes nu listează comentarii, este probabil ca marea comunitate de dezvoltatori, standardele existente dezvoltate de Enterprise Ethereum Alliance, și compatibilitatea publică determină o parte din dominația raportată a Enterprise Ethereum.

Ethereum este cel mai comun blockchain pe care companiile îl explorează și îl integrează în operațiunile lor existente. În total, douăzeci și patru din cele cincizeci de companii listate utilizează blockchain-ul Ethereum.

Ce companii folosesc Ethereum pentru cazuri de utilizare pentru întreprinderi?

Există diverse cazuri de utilizare a blockchain-ului, motiv pentru care lista companiilor care implementează tehnologia blockchain este largă și cuprinde multe industrii.

Lanțul de aprovizionare și comerțul cu amănuntul
Bunuri de consum și băuturi
Servicii bancare și financiare
Energie
Asistență medicală și asigurări
Fintech
Software și tehnologia informației
Telecomunicații
Fabricarea produselor electronice

Blockchains derivat din Enterprise Ethereum

Zece companii dezvoltă sau explorează Quorum, un blockchain derivat din Ethereum, iar trei explorează blockchain-ul Ethereum Sawtooth Ethereum de la Hyperledger. Sawtooth-Ethereum – sau Seth – este, de asemenea, compatibil cu mașina virtuală Ethereum.

În comparație, Hyperledger Fabric are optsprezece companii care își explorează blockchain-ul permis, cu douăzeci și opt care utilizează versiunile blockchain ale IBM precum Fabric, Burrow, Sawtooth și Indy.

Alte aspecte notabile despre listă includ Facebook ca singura companie care platforma blockchain este listată ca necunoscută. În plus, se pare că Google experimentează diverse criptomonede, deși singura platformă de contracte inteligente pe care o explorează este Ethereum.

Tot mai multe companii angajează și implementează tehnologia blockchain în stiva lor de infrastructură existentă. Deoarece companiile investesc inevitabil mai mult timp și efort în soluții blockchain, vor începe să decidă care platforme sunt cele mai potrivite pentru nevoile lor de afaceri și tehnologice. Dacă lista existentă este o indicație a rețelei blockchain de întreprindere preferate, se pare că Ethereum este departe de a conduce pachetul.

Doriți să aflați mai multe despre Enterprise Ethereum?

Explorează cazuri de utilizare și aplicații din industrie →

Newsletter Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele. Adresa de e-mail Conținut exclusivGhid complet pentru rețelele de afaceri BlockchainGhid

Ghid complet pentru rețelele de afaceri Blockchain

Introducere în tokenizareWebinar

Introducere în tokenizare

Viitorul activelor digitale și al DeFi-ului financiarWebinar

Viitorul finanțelor: active digitale și DeFi

Ce este Enterprise EthereumWebinar

Ce este Enterprise Ethereum?

Băncile centrale și viitorul banilorHartie alba

Băncile centrale și viitorul banilor

Blockchain Komgo pentru finanțarea comerțului cu mărfuriStudiu de caz

Komgo: Blockchain pentru finanțarea comerțului cu mărfuri

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me