Bine ați venit la ConsenSys („ConsenSys”) Legal Toolkit Microsite și generatoare de documente („Microsite”). Accesând sau folosind acest Microsite, indicați că ați citit și înțeles aceste Condiții de utilizare ale Micrositei și politica noastră de confidențialitate și cookie-uri (colectiv, „Termenii de utilizare”), recunoașteți că toți Termenii de utilizare se aplică utilizării dvs. a acestui microsit și sunt de acord să fie obligat de Termenii de utilizare. Trebuie să acceptați acești Termeni de utilizare pentru a utiliza Microsite-ul. Dacă aveți întrebări cu privire la Condițiile de utilizare, opriți imediat orice utilizare a Micrositei și contactați [e-mail protejat]. Acești Termeni de utilizare se pot modifica periodic fără notificare prealabilă, deci trebuie să verificați Termenii de utilizare înainte de fiecare utilizare a Microsite-ului. Când se modifică Condițiile de utilizare, data ultimei revizuiri va apărea în partea de sus a acestei pagini.

A. Fără servicii juridice sau relație avocat-client

Deși Microsite este un portal legal online care oferă utilizatorilor informații juridice și acces la anumite formulare de auto-ajutor, „completați formularul gol”, acesta nu înlocuiește consilierea juridică a unui consilier calificat. Conținutul furnizat și documentele generate prin intermediul Micrositei sunt doar în scop informativ și pot să nu fie adecvate pentru impozitul dvs. unic, pentru afaceri sau pentru alte circumstanțe specifice. Nu trebuie și nu sunteți autorizat să vă bazați pe Microsite ca sursă de consiliere juridică sau fiscală. Utilizarea Micrositei de către dvs. nu creează nicio relație avocat-client între dvs. și ConsenSys.

D. Informații furnizate micrositei

Vi se va solicita să furnizați anumite informații pentru a genera materiale utilizând Document Generator. Prin trimiterea informațiilor către Generatorul de documente, declarați și garantați că aveți toate drepturile și autoritatea necesare pentru a furniza aceste informații și că aceste informații nu sunt confidențiale. Utilizarea noastră de astfel de informații este supusă Politicii noastre de confidențialitate și cookie-uri. ConsenSys nu poate garanta securitatea unor astfel de informații sau a materialelor generate de Generatorul de documente și nu putem garanta că aceste informații sau materiale nu vor fi șterse, pierdute sau fără erori..

E. Fără garanții și limitarea răspunderii

UTILIZAREA MICROSITEI ȘI A ORICE MATERIALE GENERATE PRIN MICROSITE ESTE ÎN TOTALITATE PE RISCUL DUMNEAVOASTRĂ. Informațiile furnizate pe Microsite și documentele generate prin Microsite sunt furnizate „așa cum este”, fără nicio garanție, fie expresă, fie implicită, inclusiv fără limitare, garanții de comercializare, adecvare pentru un anumit scop sau neîncălcare. Unele jurisdicții nu permit excluderea garanțiilor implicite, deci este posibil ca aceste excluderi să nu se aplice pentru dvs..

ConsenSys adaugă periodic, modifică, îmbunătățește sau actualizează informațiile și documentele de pe Microsite fără notificare prealabilă. ConsenSys nu are nicio obligație de a actualiza materialele de pe Microsite sau de a vă informa cu privire la orice evoluție legală. ConsenSys nu își asumă nicio răspundere pentru orice erori sau omisiuni în conținutul Micrositei.

Rezultatele obținute prin utilizarea Micrositei vor depinde în principal de informațiile introduse de dvs. în Generatorul de documente. Prin utilizarea Micrositei, renunțați la orice drepturi sau pretenții pe care le aveți împotriva furnizorilor săi ConsenSys sau a oricărei alte părți implicate în crearea, producerea sau livrarea conținutului Micrositei (colectiv, „Furnizorii de conținut”). În niciun caz și sub nicio teorie juridică, niciun furnizor de conținut nu va fi răspunzător față de dvs. sau de orice altă persoană pentru orice daune directe, indirecte, speciale, accidentale sau consecvente ale oricărui caracter care decurg din accesul dvs. sau utilizarea acestuia la microsite.

F. Respectarea IRS Circular 230

Pentru a asigura respectarea reglementărilor Departamentului Trezoreriei și IRS, vă informăm că orice discuție cu privire la aspecte fiscale sau orice alte informații de pe Microsite sau din orice documente vizualizate sau generate prin Microsite nu este destinată a fi utilizată și nu poate fi utilizată, pentru scopul (i) evitării penalităților care pot fi impuse conform Codului veniturilor interne sau (ii) promovării, comercializării sau recomandării unei alte părți orice tranzacție sau problemă abordată aici.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me