blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlogCodefi Activare

Ghid oficial pentru revendicarea recompenselor SKL și schimbarea delegației

de Collin Myers, 25 noiembrie 2020 Postat pe 25 noiembrie 2020

acoperire de scală

Începând cu 1 decembrie la 12:00 AM UTC, utilizatorii timpurii ai rețelei SKALE vor începe să-și satisfacă perioada de dovadă a utilizării și, prin urmare, vor putea, printre altele, să oprească delegarea automată și să își transfere liber jetoanele la o altă adresă sau delegat către un nou validator. Primul lot de utilizatori timpurii care își îndeplinesc cerințele privind dovada utilizării vor fi cei care au mizat pe primele două epoci ale rețelei SKALE, care au început pe 1 octombrie 2020.  

Toți utilizatorii care își îndeplinesc cerințele privind dovada utilizării ar trebui să se refere la acest document drept sursa adevărului pentru instrucțiuni despre cum să revendicați și să mizați pe Activate. Orice altă documentație are șansa de a induce în eroare și nu este susținută de Codefi Activate sau SKALE. 

Vă rugăm să urmați și Activare  Grupul Telegram și vezi Întrebări frecvente despre Staking SKALE pentru mai multe informații și actualizări. Dacă întâmpinați o problemă, vă rugăm să contactați asistența pentru clienți la https://activateteam.zendesk.com.

Înainte de a vă revendica recompensele, mizați jetoanele cu un nou validator sau nedelegat, vă rugăm să vă asigurați că aveți suficient ETH în portofelul dvs. înregistrat pentru a acoperi costurile de gaz asociate tranzacțiilor.

PASUL 1: Schimbarea delegației

După finalizarea celei de-a doua epoci, utilizatorii care au confirmat dovada utilizării și au dezactivat reînnoirea automată vor putea să-și transfere jetoanele SKL la orice adresă sau să-și deleagă jetoanele către un nou validator. Dacă doriți să continuați miza, atunci nu este necesară nicio acțiune și puteți trece la Pasul 2 de mai jos. Dacă utilizatorii doresc să schimbe delegarea, trebuie să oprească reînnoirea automată înainte de 29 noiembrie la 12:00 PM ET. Dacă reînnoirea automată nu este dezactivată, jetoanele utilizatorilor vor continua să fie delegate în trepte de două luni pentru Epoca 3 și 4 până la 31 ianuarie și așa mai departe. Dezactivarea reînnoirii automate vă va delega jetoanele și nu veți mai primi recompense de delegare. Când redelegați noua epocă începe pe 1 a lunii următoare (ora 00:00 UTC), până la care nu primiți recompense de delegare. Puteți delega din nou în orice moment al lunii, iar delegarea va începe automat odată acceptată de validator pe 1 a lunii următoare.

Pentru a dezactiva reînnoirea automată, navigați la pagina Inventar de jetoane, unde veți găsi butonul de reînnoire automată în colțul din dreapta jos. După ce faceți clic pe buton, vi se va solicita să confirmați anularea efectuând o tranzacție în lanț. Odată ce tranzacția este finalizată cu succes, jetoanele utilizatorilor le vor fi disponibile imediat în ziua următoare încheierii celei de-a doua epoci încheiate pe 30 noiembrie la 12:00 PM ET.

Captură de ecran 2020-11-24 la 8.34.32 AM.png

PASUL 2: Revendicați-vă recompensele

Recompensele delegației pentru perioada PoU și pentru fiecare epocă ulterioară devin disponibile pentru revendicare în câteva zile de la sfârșitul fiecărei epoci / lună. Vă puteți revendica recompensele în orice moment. Nu vor expira niciodată și ți se vor atribui întotdeauna într-un contract inteligent.

După finalizarea epocii din noiembrie, recompensele pe care utilizatorii le-au câștigat miza în primele două epoci pot fi revendicate și transferate. După ce vă autentificați, navigați la pagina Inventar de jetoane. Faceți clic pe „Revendicați SKL” pentru a lansa fereastra pop-up pentru revendicarea simbolului și pentru a vizualiza rezumatul recompenselor dvs. SKL câștigate în primele două epoci. NOTĂ: trebuie să aveți suficient ETH în portofel pentru a vă revendica recompensele (estimat la ~ 20,00 USD la momentul postării).

Faceți clic pe „Preluează jetoanele mele SKL” pentru a iniția solicitarea de transfer. Aceasta ar trebui să deschidă un mod pentru portofelul dvs. înregistrat pentru confirmare. 

Captură de ecran 2020-11-24 la 8.32.50 AM.png

Când vor fi disponibile perioade mai lungi de delegare?

Conform informațiilor din rețeaua SKALE, perioade mai lungi de delegare vor fi introduse probabil la 9-10 luni după geneză după introducere și aprobare prin procesul de guvernare. Până la acel moment, există o perioadă de miză de 2 luni disponibilă pentru toți suporterii rețelei.

Rețele descentralizate SKALENewsletter Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me