blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlogNoutăți

Hacking la ETHDenver? Avem 8.000 de dolari în recompense

ETHDenver este cel mai mare #BUIDLathon din lume pentru Ethereum și alți entuziaști, designeri și dezvoltatori de protocol blockchain. ConsenSys oferă recompense de 8.000 USD în "DeFi," Infura, ConsenSys Quorum, Metamask, Truffle, Infura și Diligence.de ConsenSys 11 februarie 2021 Postat pe 11 februarie 2021

Consensys Twitter

EthDenver a fost incredibil până acum! ConsenSys a fost sponsor al acestei adunări magice Ethereum în fiecare an de la înființare. Pentru cei noi în spațiu, ETHDenver este cel mai mare #BUIDLathon din lume pentru Ethereum și alți entuziaști, designeri și dezvoltatori de protocol blockchain. Anul acesta, evenimentul este un eveniment stivuit de șapte zile, 24 de ore pe zi, cu diverse prezentări de la experți în ecosistemul Ethereum, în paralel cu un hackathon masiv. Acești „buidlers” vor putea să creeze echipe virtual, să construiască un proiect web3 pe Ethereum și să integreze diverse platforme, integrări, pluginuri, API-uri, extensii sau biblioteci pentru șansa de a obține o recompensă în bani. 

Nu ați auzit încă de noi? ConsenSys este cea mai importantă companie de software Ethereum. Permitem dezvoltatorilor, întreprinderilor și oamenilor din întreaga lume să construiască aplicații de nouă generație, să lanseze infrastructură financiară modernă și să acceseze webul descentralizat. Suita noastră de produse, compusă din Infura, ConsenSys Quorum, Codefi, MetaMask, Trufa, și Diligence, servește milioane de utilizatori, acceptă miliarde de interogări bazate pe blockchain pentru clienții noștri, gestionând în același timp miliarde de dolari în active digitale. 

Înainte de a ne scufunda în recompense, consultați câteva dintre aceste resurse! 

Să vorbim despre recompense – anul acesta, am decis să ne dublăm. 

ConsenSys oferă 8.000 $ în recompense. Acum, anul acesta a fost deja destul de nebunesc – dar, în cadrul propriului nostru hackathon, am decis să adunăm toate echipele noastre pentru a deschide o colaborare cu ecosistemul dezvoltatorilor. Vrem să vedem ce fel de polenizare încrucișată am putea crea folosind instrumentele ConsenSys, bibliotecile, API-urile, extensiile, platformele și protocoalele. În afara gamei noastre de produse, suntem extrem de încântați să descoperim noi colaborări pe întregul ecosistem Ethereum în ansamblu. Acestea fiind spuse, avem recompense în „DeFi”, Infura, ConsenSys Quorum, Metamask, Truffle, Infura și Diligence.

* Tambur, vă rog * … 

Iată recompensele și categoriile lor: 

DeFi

La ConsenSys, ne folosim de suita de produse pentru a promova adoptarea la nivel de industrie a finanțelor descentralizate. În numele perturbării și descentralizării lumii financiare așa cum o cunoaștem – suntem încântați să vedem cu ce veniți! 

1 / Cele mai bune proiecte Ethereum DeFi care utilizează peste 2 produse / proiecte ConsenSys

 • 1.000 USD

AirSwap

AirSwap permite tranzacționarea peer-to-peer. Folosind un protocol de cerere de ofertă (RFQ), comercianții AirSwap sunt protejați atât de funcționarea frontală, cât și de alunecarea prețurilor, iar tranzacțiile sunt efectuate de la portofel la portofel printr-o varietate de aplicații, inclusiv swap-uri MetaMask.

2 / Stablecoin Swap

 • 750 USD

Creați o aplicație web care utilizează AirSwap pentru a permite comercianților să efectueze mari swap-uri de 1: 1 stablecoin între ele. Pentru detalii tehnice, consultați AIP: https://github.com/airswap/AIPs/issues/13.

Criterii de evaluare:

 • Depozit Github pentru examinare
 • Codebase pentru PoC cu linii directoare pentru executarea acestuia
 • Demo înregistrată

3 / Adăugați suport de protocol „ușor” la AirSwap CLI

250 USD

AirSwap acceptă un protocol „ușor”, cu funcții minime pentru a economisi gaze. Cu toate acestea, AirSwap CLI nu acceptă în prezent acest protocol. Adăugați o comandă CLI pentru a solicita comenzi ușoare de la servere care o acceptă. Pentru detalii tehnice, consultați problema GitHub: https://github.com/airswap/airswap-cli/issues/78.

Criterii de evaluare:

 • Solicitare Github pull pentru revizuire
 • Demo înregistrată

Cvorumul ConsenSys

ConsenSys Quorum este un strat de protocol open-source care oferă dezvoltatorilor flexibilitatea și fiabilitatea necesare pentru ca aplicațiile lor blockchain să aibă succes. Ca versiune privată, permisă a Ethereum, permite întreprinderilor să folosească Ethereum pentru aplicațiile blockchain care necesită viteză mare, debit și confidențialitate. ConsenSys Quorum cuprinde o suită de componente și API configurabile, permițându-vă să vă personalizați cazul de utilizare și mediul de producție.

4 / Cea mai bună interoperabilitate blockchain Enterprise cu ConsenSys Quorum

1.000 USD

Vedem un interes tot mai mare pentru capabilitățile între lanțuri între DLT-uri non-Ethereum și rețelele blockchain Quorum.

Pentru această recompensă, vă încurajăm să construiți sau să adaptați o soluție Layer 2 pentru a interopera un DLT non-Ethereum (de exemplu, HL Fabric, Corda, HL Sawtooth, HL Iroha etc.) cu un blockchain ConsenSys Quorum (HL Besu sau GoQuorum) pentru swap-uri de jetoane încrucișate.

Criterii de evaluare:

 • Depozit Github pentru examinare
 • Arhitectura soluției (componente implicate, diagrame de secvență etc.)
 • Lista caracteristicilor acceptate în special jetoanelor acceptate
 • Codebase pentru PoC cu linii directoare pentru executarea acestuia
 • Demo înregistrată

5 / Cel mai bun DApp, instrument, extensie, plugin sau corecție pe ConsenSys Quorum

1.000 USD

Buidl pe partea de sus a Quorum folosind proiecte precum Quorum-Quickstart, Kubernetes, Remix Plugin, Quorum Cloud, Truffle, Cakeshop … Vrem să vedem mai multe extensii care se joacă cu Ethereum public și instrumente suplimentare pentru accesarea dezvoltatorilor în general atunci când se utilizează ConsenSys Quorum.

Căutăm, de asemenea, cea mai bună utilizare a funcțiilor de cvorum, construind ceva de genul Tornado.cash pe ConsenSys Quorum, Dai pentru transferuri Quorum-la-rețea sau chiar swap-uri de jetoane încrucișate. Vă rugăm să fiți creativi cu el!

Metamask 

6 / Premiul MetaMask Choice 

500 USD

Căutăm cel mai bun dapp care încorporează MetaMask ȘI are ca scop realizarea unui bun public. Proiectul dvs. îi ajută pe oameni să păstreze COVID în siguranță? Ajutați profesioniștii din domeniul sănătății să facă față pandemiei? Afișați date de sănătate mai bune? Sau ajutați solicitanții de locuri de muncă afectați de COVID? Trimiteți-vă proiectul la Premiul MetaMask Choice pentru șansa de a câștiga recompensa și de a fi prezentat pe blogul MetaMask!    

Infura 

NB: Toți hackerii vor trebui să solicite accesul la ITX prin intermediul [e-mail protejat] cu „EthDenver” în linia subiectului, deoarece produsul este încă în modul alfa.

7 / Apropiați Uniswap și ITX <3

Premiu: 1500 USD

Pentru a câștiga această recompensă, vă provocăm să construiți un nou site web care să permită unui utilizator să schimbe jetoane pe Uniswap prin Infura Transaction Service (ITX). Utilizatorul nu ar trebui să solicite niciun avans ETH sau o depunere prealabilă pe ITX pentru a utiliza serviciul. În schimb, relayer-ul (dvs.!) Ar trebui să plătească taxa de rețea în avans și apoi să fie rambursat prin ieșirea swap-ului. De exemplu, dacă utilizatorul schimbă DAI pe ETH, atunci relay-ul ia o porțiune din ETH pentru a acoperi costul (și și un anumit profit). 

Solicităm un Unigrant pentru a sprijini dezvoltarea acestui proiect după hackathonul EthDenver. Presupunând că subvenția are succes și echipa câștigătoare oferă un MVP interesant, ar trebui să existe o recompensă mai mare disponibilă pentru a aduce schimbul activat de relayer la producție (și / sau, sperăm, integrat în interfața Uniswap). Desigur, tot codul ar trebui să fie open-source. După cum veți vedea în curând, am proiectat ITX pentru a avea componente specifice integrării minime, astfel încât contractul final al routerului să nu fie deloc conștient de ITX și este ușor să schimbați ITX cu un alt serviciu de releu.. 

Deci, să oprim împreună tranzacțiile blocate (swap-uri uniswap)! 

Trufa

Truffle este un cadru de dezvoltare robust care face mai ușor să construiască pe Ethereum, ducând dezvoltatorii de la idei la Dapp cât mai confortabil posibil. Ciocolata nu este inclusă, dar poate Truffle te poate ajuta să dezvolți un DApp pentru a valida autenticitatea unei trufe și să ne ajute pe toți să ne lăsăm înșelați de ganache-uri false! Suita Truffle include echipe Truffle, Ganache, Drizzle și Truffle.

Avem o listă de recompense:  

7 / Tastați definițiile pentru @ trufă / contract · Ediția nr. 3116

 • 250 USD

8 / Adăugați documentație / exemplu cu implementarea pe lanțul privat geth

 • 250 USD

9 / Butonul Ridicați problema Github ar trebui să caute mai întâi problemele existente – Ganache # 243 

 • 250 USD

10 / Realizarea unei cutii cu diamante

 • 250 USD

11 / Imprimați un indicator „promisiunea a fost rezolvată automat”

 • 250 USD

12 / Completări automate personalizate pentru CLU Truffle

 • 250 USD

Resurse:

Sârguință

13 / Adăugați adnotare Scribble la Uniswap

 • 500 USD

Scribble este un instrument de verificare a duratei de rulare pentru Solidity care transformă adnotările în limbajul specificațiilor Scribble în afirmații concrete care verifică specificația. Cu alte cuvinte, Scribble transformă contractele existente în contracte cu comportament echivalent, cu excepția faptului că verifică și proprietățile. Iată repourile care ne interesează:

Mai multe despre Scribble: 

 • 4 strategii eficiente pentru a veni cu adnotări Scribble
 • Proprietăți de scriere – O nouă abordare a testării
 • Scribble: Documentație

De asemenea, aveți acces la o campanie de fuzzing și la un abonament Mythx Pro. Loveste-ne Discordie pentru orice întrebări.

14 / Diligence Design Bounty

 • 500 USD

Ethereum este o pădure întunecată; călărești un unicorn la lună în timp ce lupți împotriva insectelor zburătoare cu o sabie laser. Vino cu desene, opere de artă, imagini de copertă, sigle, lasă-ți mintea artistică să devină nebună pentru ConsenSys Diligence. 

Cele mai bune 3 modele de top primesc până la 500 USD și expunere pe toate rețelele noastre sociale și buletine informative – ca să nu mai vorbim că au propriul design la următorul pachet de conferințe de bunuri (hanorace, pălării, autocolante etc.). 

Mai multe informații și formular de depunere: https://forms.gle/cDbCoZ9zs1PcVjup7

Dacă le citiți pe toate – sunteți o legendă și probabil că meritați chiar voi o recompensă. Avem o gamă destul de mare și așteptăm cu nerăbdare să văd lucrarea pe care o împingeți la Github. Dacă aveți nevoie de îndrumări, nu sunteți clar cu privire la descrierile recompenselor sau doriți să creați ceva care ar avea impact pentru ConsenSys, dar nu este listat aici – vă rugăm să contactați! 

Fericit clădire! (dacă sunteți nou, nu este o greșeală de tipar.) 

BountiesEthDenverhackathonNewsletter Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele. Adresa de e-mail Conținut exclusivEthereum Q3 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q3 2020 DeFi Report

Ethereum Q2 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q2 2020 DeFi Report

Ethereum 2 0 Raport privind ecosistemul de mizăRaport

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Ghid complet pentru rețelele de afaceri BlockchainGhid

Ghid complet pentru rețelele de afaceri Blockchain

Cum să construiți un produs Blockchain de succesWebinar

Cum să construiți un produs Blockchain de succes

Băncile centrale și viitorul banilorHartie alba

Băncile centrale și viitorul banilor

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me