blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlogNoutăți

Iată 40 de conturi Crypto Twitter care contează cu adevărat

Mai multe ore în fiecare zi nu este o exagerare. S-a întâmplat. Permiteți-mi să explic … de ConsenSys 31 ianuarie 2019 Postat pe 31 ianuarie 2019

Am citit Crypto Twitter pentru ore zilnice Iată cele 40 de conturi care contează cu adevărat Am citit Crypto Twitter pentru ore în fiecare zi - Iată cele 40 de conturi care contează cu adevărat

Locul meu fericit

Twitter este multe lucruri. Este un loc special pentru a dezvălui și a împărtăși idei sub formă de meme și tweetstorms, diatribe și inchiziții. Conține o secțiune pentru a prinde din urmă sporturile, evenimentele din întreaga lume, știrile de ultimă oră – totul. Bineînțeles, Twitter oferă, de asemenea, o casă pentru troliți și frică și poate într-o zi să fie redundantă prin tehnologia blockchain – dar de acum, viabilitatea Twitter ca sursă informațională este incontestabilă.

Permiteți-mi să vă povestesc despre cel mai bun grup de pe Twitter, comunitatea care ridică Twitter de la o platformă de social media care suge timp la o arenă pentru un angajament semnificativ și (în cea mai mare parte) discurs sănătos. Da, încă mai are meme și troli umezi, dar are și clase, valori comune și credință comună că lumea poate fi un loc mai bun prin implementarea tehnologiei blockchain și a criptomonedelor. Așa este, CryptoTwitter este locul meu fericit.

M-am gândit mult la comanda acestei liste, dar în cele din urmă am decis că va fi prea dificil și complet subiectiv …

Cine sunt cei mai buni oameni de urmărit pe CryptoTwitter pentru Ethereum?

Vitalik Buterin

Cunoscut pe scară largă ca cofondator al Ethereum, o persoană care cu siguranță nu dă ETH și potențial extraterestru (așteaptă încă confirmarea acestuia). El se implică în mod transparent cu alți utilizatori, răspunde la majoritatea non-troll-urilor și oferă unele dintre cele mai bune informații ale oricui despre toate lucrurile blockchain.

1. Astăzi voi face o furtună pe tweet care explică istoria și stadiul cercetărilor Casper ale Ethereum, inclusiv războaiele FFG vs CBC, hibridul => comutator complet, rolul aleatoriei, probleme de proiectare a mecanismului și multe altele.

– vitalik.eth (@VitalikButerin) 16 august 2018

Vlad Zamfir

Absurdist auto-descris, troll, Vlad este un dezvoltator Ethereum care conduce tranziția la dovada mizei pe Ethereum. Vocal al CryptoTwitter, el discută frecvent despre guvernarea blockchain-ului, cryptoeconomics și alte propuneri de scalabilitate blockchain.

Andreas M. Antonopoulos

Nașul însuși. Este unul dintre cei mai importanți experți în bitcoin și blockchain, a scris mai multe cărți cu cele mai bine vândute, inclusiv „Mastering Bitcoin”, „Mastering Ethereum” și este în jur unul dintre cei mai iubiți și respectați indivizi din lumea criptografică. Este atât de iubit încât mulți entuziaști cripto s-au unit pentru a dona 1,6 milioane de dolari lui Andreas pentru angajamentul său neobosit față de comunitate.

Dacă ați aflat vreodată despre, ați participat, ați folosit sau ați beneficiat de Bitcoin în vreun fel, vă rugăm să donați lui Andreas M. Antonopoulos # MULȚUMIRI https://t.co/vjvlidsQ8Y

– Erik Voorhees (@ErikVoorhees) 6 decembrie 2017

Joseph Lubin

Co-fondator al Ethereum și fondator al ConsenSys, Joe face un tweet frecvent și este unul dintre cele mai bune conturi pentru a obține actualizări și informații despre Ethereum. El este obligatoriu pentru oricine este interesat de Ethereum sau de proiectele care se dezvoltă pe platforma de contracte inteligente de vârf.

#Blockchain este mai mult decât o piață. Este o mișcare.

– Joseph Lubin (@ethereumJoseph) 1 decembrie 2018

Gavin Wood

Co-fondator al Ethereum și fondator al Parity Technologies, Gavin construiește în prezent Polkadot – o rețea construită pentru conectarea lanțurilor private / consorțiului, rețelelor publice / fără permisiuni, oracolelor și dezvoltărilor tehnologice viitoare..

Naval Ravikant

Un om care nu are nevoie de prezentare, dar iată-l oricum. Este CEO și cofondator al AngelList. În plus, a co-fondat Metastable Capital, CoinList, Republic și este investitor în peste 100 de companii. În special, Naval a devenit un filozof modern, cunoscut pentru discuțiile și tweet-urile sale despre tehnologie – ceea ce el numește intersecția dintre știință și bani. După o tweetstorm, nu vă mirați dacă dintr-o dată vă aflați în imposibilitatea de a dormi, încercând să înțelegeți implicațiile viitoare ale cripto.

1 / Blockchain-urile vor înlocui rețelele cu piețele.

– Naval (@naval) 21 iunie 2017

Taylor Monahan

Taylor Monahan este fondatorul & CEO al MyCrypto și fondatorul anterior al MEW (myetherwallet). Această abandon școlar este unul dintre cei mai buni oameni de urmat și oferă în mod constant perspective criptografice minunate. De asemenea, își pregătește propria listă de persoane care să urmărească CryptoTwitter.

Cine este persoana ta preferată pe care o urmărești #cryptotwitter?

Doar un favorit. Nu doi. Nu o listă. Literal, te voi bloca dacă îmi dai mai multe.

– Taylor Monahan (@tayvano_) 17 ianuarie 2019

Nick Szabo

Nick este un om de știință în informatică și criptograf cunoscut pentru munca sa timpurie pionierând monede digitale, blockchain și chiar a inventat termenul „contracte inteligente”. Nick este cunoscut pe scară largă ca fiind unul dintre cei mai importanți experți din lume în tehnologia bitcoin și blockchain. Puteți citi mai multe pe lui personal blog.

Simon De la Rouviere

Simon este inginer blockchain la ConsenSys și cofondator Ujo Music. El publică tweet-uri despre blockchain, muzică și este, de asemenea, o autoritate pe piețele de curatare. El recent a început un buletin informativ la care ar trebui să vă abonați!

Chris Burniske

Chris a început ca analist la ARKinvest, unde a condus investițiile lor inițiale în criptografie, lăsând în cele din urmă să-și cofondeze propria firmă, Placeholder VC. De asemenea, Chris a fost co-autor al cărții Cryptoassets, făcându-l o urmărește obligatoriu pentru oricine căruia îi place în mod specific să discute despre investițiile în cryptoasset.

Mai mulți oameni vor deține #cryptoassets decât stocurile.

– Chris Burniske (@cburniske) 1 iulie 2018

Amber Baldet

Membru al registrului Forbes 40 sub 40, Amber a fost anterior liderul programului blockchain la JP Morgan dezvoltând Quorum și este acum CEO al Clovyr construind un ecosistem de aplicații și servicii pentru rețele publice și permise de blockchain. Dacă aveți nevoie de orice alt motiv pentru a o urma, unele dintre lucrurile ei preferate includ whisky, piețe de capital, jazz din 1930 și distrugerea patriarhatului.

Martin Köppelmann

Martin este CEO și cofondator al pieței predicției Gnosis, expert DAO (organizație autonomă descentralizată) și în jurul uneia dintre cele mai strălucite persoane pe care le veți întâlni vreodată. Am menționat că îi place foarte mult DAO’s?

Acesta este singurul proiect care mă încântă cel mai mult pentru următoarea jumătate de an. Cel mai probabil va fi cel mai mare experiment DAO pe Ethereum de la „DAO”.

Anunțarea dxDAO!

Începând cu 18 februariehttps://t.co/DVm5VjaGcJ @daostack

– Martin Köppelmann (@koeppelmann) 21 decembrie 2018

John Wolpert

Anterior, cofondatorul inițiativei IBM blockchain și Hyperledger, John se concentrează acum pe Ethereum la ConsenSys. Urmăriți-l în special pentru perspectivele sale tehnice minunate atât asupra blockchain-urilor de tip enterprise cât și public.

M-a întrebat Startup, "Cum începem cu blockchain-ul?" Răspuns: Angajați un designer de jocuri de societate, jucați versiunea din carton până când este distractiv, apoi treceți la foi de calcul, apoi la SaaS și când valoarea activelor pe care le gestionați începe să-i facă pe toți nervoși, apoi blockchain.

– John Wolpert (@jwolpert) 25 ianuarie 2019

Preethi Kasireddy

Cu experiența anterioară de lucru la Goldman Sachs, A16Z și Coinbase, nu este de mirare că Preethi a devenit o celebritate CryptoTwitter. În calitate de fondatoare și CEO al TruStory, ea este foarte activă pe Twitter și oferă unele dintre cele mai reale și cinstite informații disponibile prin intermediul tweet-urilor sale și pe TruStory.

Bitcoin a decolat pentru că predica ideologia. Ethereum a decolat pentru că predica practic.

Eroarea este în a gândi că unul este DREPT și celălalt este GREȘIT. Un nou construct social are nevoie de AMANDOUA.

– Preethi Kasireddy (@iam_preethi) 21 ianuarie 2019

Lane Rettig

Lane este un dezvoltator de bază Ethereum și Ewasm, cunoscut pentru că pune întrebări dificile. El a anunțat recent Eterian o comunitate în care oamenii pot discuta despre scalabilitatea socială și despre implicațiile mai mari ale unei lumi împuternicite de Ethereum.

Andrew Keys

Andrew este șeful dezvoltării afacerilor globale la ConsenSys, cu experiență prealabilă în piețele de capital, tehnologie și ca antreprenor. El a devenit cunoscut pentru previziunile sale anuale de piață criptografică și perspectivele pieței.

Iată 19 previziuni ale blockchain-ului meu pentru 2019: https://t.co/82VcI7cJRy

– Andrew Keys (@AndrewDARMACAP) 12 ianuarie 2019

Richard Burton

Richard este CEO la Balance, construind un portofel web și mobil pentru jetoane bazate pe Ethereum. Este extrem de activ pe Twitter (deține aproape la fel de multe tweet-uri ca adepți) și unul dintre cei mai mari avocați ai finanțelor descentralizate. Este un lucru obligatoriu pentru persoanele interesate de MakerDAO, stablecoins și alte aplicații #defi.

Se pare potrivit că @MakerDAO are un birou care stă peste Wall Street. &# 127974; pic.twitter.com/4FBa8oMUkG

– Ric Burton &# 127468;&# 127463; ‣ &# 127482;&# 127480; (@ricburton) 22 ianuarie 2019

Emin Gün Sirer

Profesor renumit și cercetător blockchain la Cornell, Emin este, de asemenea, codirector al IC3, o inițiativă pentru criptomonede și contracte. În plus, a cofondat bloXroute Labs, o companie de software care își propune să dezvolte o soluție de nivel 0 pentru scalabilitatea blockchain-ului.

Yan Zhu

Pe scurt, este o ticăloasă. Abandonul din liceu a venit de-a lungul drumului pentru a deveni șef de securitate la Brave, compania care stă la baza atenției de bază. Este incredibil de activă cu peste 16.000 de tweets și are unul dintre cei mai adorabili iepuri de companie.

azuki se resemnează la soarta sa de a face parte dintr-o tartă cu fructe pic.twitter.com/9dpoiuag1i

– yan (@bcrypt) 4 ianuarie 2019

Evan Van Ness

El alearga weekinethereum.com, sursa de știri și buletinul informativ pentru actualizări pentru dezvoltatori, știri privind scalabilitatea și date importante viitoare pentru Ethereum. În prezent, lucrează la ConsenSys cu misiunea de a descentraliza totul.

Mike McDonald

Este inginer de securitate, partener la Walden Bridge Capital și creator al https://mkr.tools. Mike postează frecvent despre subiecte de finanțare descentralizate și ajută la gestionarea indicele stablecoin cu Myles Snider.

Ideea pe care aș vrea să o finanțez: luați versiunea open source Runescape clasică și integrați-o într-un lanț lateral Loom. https://t.co/wn7bTGvYnV

– Mike McDonald (@mikeraymcdonald) 17 decembrie 2018

Fred Ersham

Anterior, cofondator al Coinbase, Fred a trecut la compania de investiții cripto-active, Paradigm. Este investitor în multe companii și companii de criptomonedă de top. Deși mai puțin activ pe Twitter, l-aș urma pentru că va face niște rahaturi în viitor și nu vrei să-l ratezi.

Cred că este un aspect interesant pe care mulți scriitori și vizionari de știință-ficțiune nu reușesc să-l vadă. Probabil că vom explora "lumea interioara", în locul lumii exterioare.

– Lars Pensjö (@larspensjo) 5 ianuarie 2019

Laura Shin

Chiar dacă nu este o monedă (cineva care nu deține nicio criptoactivă), Laura a început două dintre cele mai populare cripto-podcast-uri, Unchained și Uncomfirmed, unde intervievează cele mai bune minți din industria blockchain. Podcast-urile și tweet-urile ei oferă adesea informații noi și bine gândite.

Ari David Paul

Nicio listă de CryptoTwitter nu ar fi completă fără Ari, CIO al fondului hedging cripto, BlockTower Capital. Este una dintre cele mai active personalități de pe Twitter, oferind analize de nivel următor și este un adevărat lider de gândire în spațiul criptografic. De asemenea, a stăpânit arta furtunii.

1 / Firul educației criptografice: mi se solicită constant resurse educaționale și este greu – trebuie să urmez un "spirală", înconjurând câmpurile care contribuie la înțelegerea criptomonedelor, fiecare dintre ele având un grad mai mare de sens față de cunoștințele dvs. despre ceilalți. pic.twitter.com/aEc8vLdJEL

– Ari Paul ⛓️ (@AriDavidPaul) 20 mai 2018

Alex van de Sande

În ultimii cinci ani, Alex a fost designer și dezvoltator frontal pentru Fundația Ethereum. El nu se ferește să-și spună mintea și oferă informații excelente, mai ales pentru cei preocupați de potențialele conflicte om-mașină rezultate din revoluția cripto..

Josh Stark

Josh este cofondatorul L4, o firmă care construiește Web3 și desfășoară cercetări criptoeconomice de ultimă generație. L4 gestionează mai multe proiecte, de la Counterfactual – un protocol sau blockchains scalabile – la StableFund, o co-aventură cu MakerDAO care oferă capital inițial dezvoltatorilor care construiesc aplicații utilizând DAI. De asemenea, el a soluționat dezbaterea ethereum vs. Ethereum.

este:

cc @technocrypto, @evan_van_ness

– Josh Stark (@ 0xstark) 14 ianuarie 2019

John Lilic

Unul dintre membrii ConsenSys anteriori, consilier al mai multor companii criptografice și cofondator al Code to Inspire, John a devenit o voce proeminentă pe CryptoTwitter. El publică de multe ori despre Ethereum, Bitcoin, probleme sociale globale și piețe de energie.

Jackson Palmer

Jackson este creatorul criptomonedei meme, Dogecoin. De asemenea, el a creat arewedecentralizedyet și oferă în mod constant puncte de vedere excelente despre tehnologia blockchain. Canalul său de pe YouTube este plin de unele dintre cele mai bune videoclipuri introductive cripto disponibile. *În aprilie 2019, Jackson a părăsit Twitter și Youtube.

Jeremy Gardner

Un auto-descris aducător de ruckus, Jeremy a cofondat mai multe companii, inclusiv Augur, Blockchain Education Network, Distributed, SAAVHA și, mai recent, Ausum Ventures. El este, de asemenea, bine cunoscut pentru crearea Cryptocastle – spațiu de conviețuire pentru antreprenorii cripto – din San Francisco și a deschis recent un alt castel în Miami. El ajută, de asemenea, să evanghelizeze cripto un tată greșit la un moment dat.

Un alt client mulțumit pic.twitter.com/r1whKUGG0E

– Jeremy Gardner (@Disruptepreneur) 12 ianuarie 2019

Eric Meltzer

Eric, un abandon al Universității din Beijing a parcurs un drum lung, acum partener la InBlockchain, cel mai mare fond din China axat pe blockchain. Buletinul său informativ, dovezi a devenit o abonare obligatorie la sursa de știri pentru actualizări despre proiectele și activele criptografice.

Vinay Gupta

El a ajutat la lansarea Ethereum în 2015 și a lucrat și la ConsenSys înainte de a pleca pentru a fonda Mattereum, un protocol menit să facă proprietatea fizică și intelectuală transferabilă. Vinay deține titlul de cel mai activ pe CryptoTwittr cu aproape 150.000 de tweets.

Anthony Pompliano AKA Pomp

Pomp a devenit unul dintre cei mai vocali avocați pentru tehnologia bitcoin și blockchain. Este fondatorul Morgan Creek Digital și gazda Off the Chain, unul dintre cele mai populare cripto-podcast-uri. Bitcoin lung, pe scurt bancherii au devenit refrenul său obișnuit.

Nu ascultați ce spun băncile din Wall Street în presă.

Fiecare dintre ele construiește, cumpără sau investește în cripto chiar acum. Nu își pot permite să rateze acest lucru.

Nu te îndrăgosti de distrageri. Urmărește ce fac.

– Pomp &# 127786; (@APompliano) 30 ianuarie 2019

Ryan Selkis AKA Twobitidiot

Ryan a fost în crypto înainte ca cineva să-i pese de crypto. Experiența sa anterioară include lucrul ca antreprenor în reședință la ConsenSys, cofondator al Digital Currency Group și director general al Coindesk. Recent, a cofondat Messari, o firmă care furnizează cercetări de piață cu cripto-activ. Un scriitor prolific, Ryan scrie buletinul informativ cripto-obligatoriu, denumit ironic Opinii necalificate.

Jill Carlson

Jill a lucrat ca negustor de obligațiuni la Goldman Sachs înainte de a trece ca protocol blockchain și cercetător de cripto-activ la Universitatea Cambridge, în timp ce își finaliza masteratul la Oxford. De atunci a devenit consilieră pentru mai multe companii criptografice de înaltă calitate și a co-fondat Open Money Initiative – o organizație non-profit care realizează cercetări și construiește tehnologie pentru a dezvolta sisteme financiare libere și deschise.

Nu vă faceți griji că vă veți găsi pasiunea devreme. Pasiunea mea nici măcar nu fusese inventată încă la 18 ani.

– Jill Carlson (@jillruthcarlson) 25 iulie 2018

Trent McConaghy

În calitate de antreprenor în serie cu două ieșiri anterioare (ADA și Solido), două cărți apreciate de critici despre învățarea automată, coautor a peste 40 de lucrări și brevete, Trent nu este străin să construiască viitorul. Acum își petrece timpul ca CTO al BigchainDB dezvoltând Ocean Protocol, care are ca misiune defalcarea datelor și egalizarea accesului la date pentru toți. Urmați-l pentru toate lucrurile AI și blockchain.

Meltem Demirors

Benevelont, producător de răutăți și CSO al CoinShares, Meltem este una dintre cele mai cunoscute persoane de pe CryptoTwitter. Anterior, a lucrat ca VP de dezvoltare la Digital Currency Group, unde a gestionat un portofoliu de 110 criptomonede și companii. Meltem a făcut, de asemenea, lista Forbes Ledger 40 under 40 pentru ca oamenii să o urmărească în cripto.

cel mai bun lucru despre cripto este că a forțat o generație de antreprenori să învețe cum funcționează sistemele bancare, monetare și financiare.

primul pas către evoluția și, în cele din urmă, demontarea sistemului existent este înțelegerea * de ce * și * cum * există așa cum este astăzi.

– Meltem Demirors (@Melt_Dem) 22 ianuarie 2019

Jeff Coleman

Jeff este un tehnolog profesionist care a început pentru prima dată ca consultant criptografic independent în 2010, înainte de a se alătura Serviciilor de Consultanță Decentrală ca CTO-ul lor. De atunci s-a angajat în toate tehnologiile și blockchain-ul, devenind în cele din urmă CTO al Ledger Labs. Cel mai recent, a cofondat CounterFactual, un protocol open-source pentru aplicații blockchain scalabile.

Brian Armstrong

Brian este cofondator & CEO al crypto-unicorn, Coinbase, precum și cofondator al GiveCrypto. Unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori cripto, Brian a contribuit la stimularea creșterii ecosistemului. De multe ori împărtășește lecții de viață și sfaturi pe care le-a învățat în timp ce era la Coinbase și este un lucru obligatoriu pentru oricine dorește să fie un viitor antreprenor cripto. Pentru dovezi suplimentare ale geniului său, el a găsit o modalitate de a face ca consumul de gogoși să fie considerat ca test de utilizator.

Nathaniel Whittemore

Nathaniel a fondat NLW & Co o firmă de consultanță criptografică pentru companii și fonduri de investiții. A devenit cel mai cunoscut pentru al său citeste mult duminica newsletter în care se extinde pe cele mai bune fire de twitter și eseuri lungi din fiecare săptămână.

Sam Cassatt

Futurist renegat și fost CSO la ConsenSys, Sam trece deseori despre concepte tehnice referitoare la Ethereum, finanțe descentralizate și un viitor Web3. Dacă aveți nevoie de alte motive pentru a-l urma pe Sam, el este, de asemenea, un avocat pentru cod = vorbire.

În cazul în care programatorii sunt responsabili?

– sam cassatt (@samcassatt) 11 decembrie 2018

Spencer Noon

Spencer a fost în jurul blocului (îndrăznesc să spun lanț), a fondat BTCity în 2014 și a fondat recent DTC Capital în 2018. Este un investitor care pune întrebări grozave și conduce conversații semnificative pe CryptoTwitter. În prezent, el începe o întâlnire cu dezvoltatorul Miami Web3, astfel încât pentru cei din zonă, asigurați-vă că ați verificat-o!

$ ETH este moneda de rezervă programabilă pentru sistemul financiar deschis din lume.

– Spencer Noon (@spencernoon) 30 ianuarie 2019

Vrei să înveți abilitățile pentru a deveni dezvoltator Web3?

Consultați portalul pentru dezvoltatori Ethereum.

Newsletter Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele. Adresa de e-mail Conținut exclusivEthereum Q3 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q3 2020 DeFi Report

Ethereum Q2 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q2 2020 DeFi Report

Ethereum 2 0 Raport privind ecosistemul de mizăRaport

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Ghid complet pentru rețelele de afaceri BlockchainGhid

Ghid complet pentru rețelele de afaceri Blockchain

Cum să construiți un produs Blockchain de succesWebinar

Cum să construiți un produs Blockchain de succes

Băncile centrale și viitorul banilorHartie alba

Băncile centrale și viitorul banilor

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me