Infura lansează Infura + pentru îmbunătățirea suportului pentru infrastructură Ethereum

blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlog Comunicat de presă

Infura lansează Infura + pentru îmbunătățirea suportului pentru infrastructură Ethereum

de ConsenSys 17 iulie 2019 Postat pe 17 iulie 2019

prezentat infura

New York, NY – AstăziInfuraLansează Infura +, un serviciu de abonament premium pentru API-ul Ethereum al Infura, oferind suport îmbunătățit pentru infrastructura Ethereum pentru aplicații de toate dimensiunile. Utilizatorii vor alege acumopțiuni de servicii pe niveluri—Nucleu, dezvoltator, echipă și creștere — pentru a permite planul de dimensiuni adecvate pentru a aduce proiectul lor bazat pe Ethereum de la dovada de concept în producția globală. Pe baza cererii din partea comunității de utilizatori existente a Infura, planurile plătite vor permite o utilizare zilnică sporită, SLA-uri personalizate și asistență pentru clienți îmbunătățită – inclusiv timpi de răspuns mai scurți – împreună cu gestionarea excesului. Infura va menține în continuare un nivel gratuit pentru a încuraja în continuare dezvoltarea dezvoltatorilor și adoptarea tehnologiei blockchain și Web3.

Infura servește deja mii de dezvoltatori unici Ethereum și gestionează miliarde de cereri pe zi. Lansat în 2016 la DevCon2, Infura este cea mai robustă infrastructură ca serviciu care oferă acces fiabil și scalabil la Ethereum și IPFS (InterPlanetary File System). În ultimul an, Infura a menținut 99,95% disponibilitate. Pe măsură ce gama de proiecte în funcție de Infura pentru nevoile lor de infrastructură s-a extins, noile planuri de abonament vor contribui la menținerea acestui standard ridicat de servicii, adăugând în același timp mai multe caracteristici și opțiuni de personalizare. Cu Infura +, utilizatorii pot accesa chiar și serviciul de cont din aceeași zi pentru a ajuta la menținerea funcționalității aplicațiilor gata de producție.

Infura Cofondator E.G. Galano spune: „Infura a crescut foarte mult în primii 3 ani, la fel și ecosistemul Ethereum. La început, ne-am propus să bootstrap Web3 oferind infrastructură gratuită, scalabilă, astfel încât dezvoltatorii să poată începe să construiască pe Ethereum. Acum, există companii importante care folosesc serviciul nostru pentru a-și conduce afacerea. Pentru a continua să satisfacem această cerere în creștere, trecem la un model de afaceri mai durabil. Cu noua gamă de planuri, putem oferi în continuare un serviciu gratuit pentru a încuraja dezvoltarea dezvoltatorilor și pentru a sprijini mai bine aplicațiile mai mari, în producție. Lansarea experienței Infura + este un pas important pentru echipa noastră și un semn pentru întregul ecosistem că Ethereum se maturizează. ”

Infura + se lansează cu o perioadă de încercare gratuită de trei luni. Începând cu 17 iulie 2019, utilizatorii existenți vor trebui să își selecteze nivelul de plan și suplimentele corespunzătoare, precum și informațiile de plată pentru a începe perioada de încercare gratuită. Conturile nu vor fi taxate până la începutul celei de-a șaptea luni, cu excepția cazului în care utilizatorii își retrogradează contul înainte de acea dată. Această lansare inițială nu va include sau va afecta serviciul IPFS Infura. Ofertele premium pentru IPFS sunt încă în curs de dezvoltare și vor fi lansate în curând.

Taylor Monahan, fondator și CEO al MyCrypto, a declarat: „Infura a oferit un serviciu valoros comunității Ethereum încă din primele zile, susținând mii de proiecte – inclusiv MyCrypto – care altfel ar trebui să dedice o grămadă de resurse pentru a-și întreține propriile servere și API-uri. Infura + este un următor pas important care asigură sustenabilitatea pe termen lung atât a Infura, cât și a tuturor celor care se bazează pe ei în ecosistem. ”

Alex Wearn, CEO IDEX a adăugat: „Infura este o parte importantă atât a infrastructurii noastre de aplicații, cât și a ecosistemului de dezvoltare Ethereum mai larg. Produsul lor facilitează interacțiunile întreprinderilor mari și mici cu blockchain-ul Ethereum. ”

690a3567 6d10 4e5d 80d6 eae24e3cd268

Imaginea 1: Prezentare generală a opțiunilor de servicii cu niveluri Infura +.

d879d481 fa44 44e0 b7d8 8c2d0847ba59


Imaginea 2: API-ul Infura în raport cu stiva Ethereum mai largă.

Despre Infura:

Infura oferă dezvoltatorilor și întreprinderilor acces simplu și fiabil la instrumentele și infrastructura Web3. Fondate în 2016, suitele noastre Ethereum și IPFS API servesc și susțin mii de aplicații descentralizate în fiecare zi. Suntem o echipă globală dedicată construirii unui Web mai bine distribuit. https://infura.io/

Contact media:

[e-mail protejat]

InfuraNewsletter Abonați-vă la newsletter pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele. Adresa de e-mail Conținut exclusivEthereum Q3 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q3 2020 DeFi Report

Ethereum Q2 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q2 2020 DeFi Report

Ethereum 2 0 Raport privind ecosistemul de mizăRaport

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Ghid complet pentru rețelele de afaceri BlockchainGhid

Ghid complet pentru rețelele de afaceri Blockchain

Cum să construiți un produs Blockchain de succesWebinar

Cum să construiți un produs Blockchain de succes

Băncile centrale și viitorul banilorHartie alba

Băncile centrale și viitorul banilor

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map