blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlog Comunicat de presă

Inițiativa Covantis anunță ConsenSys în calitate de partener tehnologic principal

Inițiativa Covantis a selectat ConsenSys ca partener tehnologic principal pentru a dezvolta o platformă de execuție post-tranzacționare pentru tranzacții de transport agricol. De ConsenSys 23 ianuarie 2020Publicat pe 23 ianuarie 2020

covantis

Membrii fondatori ai inițiativei Covantis, care își propune să modernizeze operațiunile comerciale globale, au anunțat selecția ConsenSys, o companie de tehnologie Ethereum lider în piață, ca partener tehnologic principal pentru dezvoltarea platformei sale transformatoare. 

„Fondatorii au creat un proces de selecție robust, inclusiv un hackathon de două săptămâni, pentru a ne asigura că am ales partenerul tehnologic potrivit pentru a satisface nevoile industriei noastre”, a declarat Stefano Rettore, consilier independent pentru proiect. „ConsenSys a prezentat prototipuri care au demonstrat excelența în domeniul său și au o experiență în utilizarea tehnologiei blockchain pentru a digitaliza procesele din industria finanțării comerțului cu mărfuri. Suntem încrezători că acest parteneriat ne va permite să construim un produs de primă clasă, axat pe funcționalitate, securitate și confidențialitate de neegalat. ”ConsenSys își va folosi produsele și serviciile blockchain pregătite pentru întreprindere, inclusiv ConsenSys Codefi, PegaSys Orchestrate, Kaleido și MythX pentru a construi rețeaua blockchain pe Ethereum. Va construi o platformă securizată bazată pe Quorum, un protocol blockchain autorizat pe bază de Ethereum, pentru a răspunde atât jucătorilor mici, cât și celor mari din lanțul de aprovizionare.

„Punctul forte al angajamentului inițiativei Covantis de a valorifica tehnologiile inovatoare și cele mai bune din clasă pentru a transforma operațiunile comerciale globale pentru produsele agricole este inspirator”, a declarat Joseph Lubin, fondatorul ConsenSys și co-creatorul Ethereum. „Această platformă este o dovadă că tehnologia blockchain a început să-și îndeplinească promisiunea de a debloca valoarea prin colaborare și eliminarea silozurilor de informații în cadrul și între industrii.”

Inițiativa Covantis a fost creată în octombrie 2018 de către principalii jucători din industria mărfurilor pentru a dezvolta tehnologii pentru standardizarea și digitalizarea tranzacțiilor globale de transport maritim agricol în beneficiul întregii industrii. O entitate Covantis și platforma sa digitală vor fi lansate în 2020, sub rezerva aprobărilor de reglementare. Concentrarea inițială va fi pe automatizarea proceselor de execuție post-tranzacționare a cerealelor și a semințelor oleaginoase. 

Părțile interesate pot afla mai multe despre inițiativă vizitând www.covantis.io

Contacte media

ADM

Jackie Anderson (SUA)

[e-mail protejat]

Bunge

Biroul de știri Bunge

[e-mail protejat]

Glencore Agriculture 

Jane McBride (Australia)

[e-mail protejat]

Cargill

April Nelson (SUA)

[e-mail protejat]

Compania Louis Dreyfus

Karen Saddler (Elveția)

[e-mail protejat]

Despre inițiativa Covantis

Covantis este o inițiativă blockchain axată pe modernizarea operațiunilor comerciale globale. Membrii fondatori, ADM (NYSE: ADM), Bunge (NYSE: BG), Cargill, Compania Louis Dreyfus și Glencore Agriculture, dezvoltă împreună o platformă pentru a face comerțul global simplu, sigur și eficient. Inițiativa își propune să aducă eficiență și economii de costuri companiilor de-a lungul lanțului internațional de aprovizionare.

Notă privind declarațiile anticipative

Acest comunicat de presă conține „declarații anticipative” în sensul legilor federale ale valorilor mobiliare din SUA, inclusiv declarații privind dezvoltarea anticipată, succesul și beneficiile platformei digitale propuse. Aceste declarații sunt făcute în conformitate cu prevederile „portului sigur” din Legea din 1995 privind reforma litigiilor cu titluri de valoare private din S.U.A. Aceste declarații anticipative pot fi identificate prin terminologie precum „va” și „aștepta” și declarații similare. Declarațiile anticipative nu sunt fapte istorice și implică riscuri și incertitudini inerente. Mai mulți factori ar putea determina rezultatele reale să difere semnificativ de cele conținute în orice declarație anticipativă, inclusiv în acest caz riscul ca platforma să nu aibă succes sau să atingă pe deplin obiectivele participanților. Informații suplimentare cu privire la riscurile asociate cu declarațiile anticipative sunt incluse în documentele depuse de Bunge Limited și Archer Daniels Midland Company la Comisia pentru valori mobiliare și schimb valutar din S.U.A. Toate declarațiile din acest document sunt făcute de la data acestui comunicat de presă, iar participanții nu își asumă nicio obligație de a actualiza public sau de a revizui orice declarație anticipativă, fie din cauza informațiilor noi, a evenimentelor viitoare sau altfel, cu excepția cazului în care este cerut de legislația aplicabilă..

Anunț clienți Covantis Global Trade Newsletter Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele. Adresa de e-mail Conținut exclusivEthereum Q3 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q3 2020 DeFi Report

Ethereum Q2 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q2 2020 DeFi Report

Ethereum 2 0 Raport privind ecosistemul de mizăRaport

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Ghid complet pentru rețelele de afaceri BlockchainGhid

Ghid complet pentru rețelele de afaceri Blockchain

Cum să construiți un produs Blockchain de succesWebinar

Cum să construiți un produs Blockchain de succes

Băncile centrale și viitorul banilorHartie alba

Băncile centrale și viitorul banilor

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me