blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlog Comunicat de presă

Jeton SKALE pentru lansare pe Codefi Activat pe 17 august 2020

ConsenSys a anunțat astăzi că jetonul SKALE (SKL) al rețelei SKALE va fi disponibil pentru cumpărare printr-o licitație olandeză de 3 zile pe platformă pe 17 august 2020 la 12:00 PM EST. De ConsenSys 16 iulie 2020 Postat pe 16 iulie 2020

Anunț de licitație SKALE 4

New York, NY, 16 iulie 2020Activati, de ConsenSys Codefi, este prima platformă concepută pentru a lansa rețele descentralizate și a permite clienților să achiziționeze, să gestioneze și să folosească jetoanele lor într-o singură aplicație. Astăzi ConsenSys a anunțat că Rețeaua SKALE Jetonul SKALE (SKL) va fi disponibil pentru cumpărare printr-o licitație olandeză de 3 zile pe platformă pe 17 august 2020 la 12:00 PM EST. Anunțat în februarie, rețeaua SKALE este primul proiect lansat cu Activate, care a apărut de atunci înregistrări acceptate să participe. Pentru utilizatorii verificați pe platformă, înregistrările la licitație sunt acum deschise https://activate.codefi.network/skale.

Jetonul SKALE acceptă foarte așteptatul Rețeaua SKALE, o rețea blockchain elastică open source concepută special pentru scalarea Ethereum prin creșterea vitezei tranzacțiilor, scăderea costurilor de tranzacție și crearea de fluxuri de lucru fără probleme pentru utilizatorii finali și dezvoltatorii care construiesc aplicații pe Ethereum. Rețeaua principală SKALE Network este activă de atunci 30 iunie. Fiecare aplicație care utilizează rețeaua SKALE primește propriul lanț pentru executarea tranzacțiilor la blocuri sub-secundă, cu peste 2.000 de tranzacții pe secundă. În plus față de derularea contractelor inteligente full-state, lanțurile SKALE oferă stocare descentralizată și pot executa învățarea automată în contracte inteligente. Peste 40 de aplicații descentralizate se dezvoltă în prezent pe SKALE, variind de la jocuri la finanțare descentralizată, până la streaming audio și multe altele. Combinația dintre SKALE și Ethereum este un cloud cu adevărat descentralizat, care permite aplicațiilor Web 3 să concureze cu Web 2 atât pe bază de cost, cât și de performanță..

„A existat o creștere fantastică a aplicațiilor descentralizate, iar DeFi a fost construit pe Ethereum. ConsenSys Codefi este conceput pentru a permite constructorilor ecosistemului nostru cu instrumente modulare pentru comerț și finanțe, inclusiv utilizarea aplicată a jetoanelor. SKALE este un pas major înainte pentru progresul operațional al economiei Ethereum și suntem încântați să sprijinim echipa ”, a declarat Lex Sokolin, Co-Șef Global al ConsenSys Codefi. 

„Obiectivul nostru a fost să construim o platformă integrată pe verticală, care să permită o lansare solidă a rețelei și o utilizare continuă – unde oamenii să își poată achiziționa și pune la dispoziție jetoanele așa cum sunt intenționate. La Activare, după ce utilizatorii achiziționează jetoane SKL, aceștia pot începe să contribuie la securitatea și scalabilitatea rețelei prin mize, începând de la geneză ”, a declarat Collin Myers, șef de strategie pentru token la ConsenSys Codefi. Utilizatorii pot fi eligibili să câștige recompense prin această activitate.

Utilizatorii nu numai că pot cumpăra jetoane SKL direct de la rețeaua SKALE pe platforma Activare, dar deținătorii de jetoane SKL pot miza jetoane SKL în conformitate cu protocolul rețelei SKALE și pot primi recompense de miză direct din rețea în schimb, fără a fi nevoie să părăsească aplicația. Tabloul de bord al rețelei Activate le permite utilizatorilor să decidă cu ușurință ce furnizor de miză ca serviciu să aleagă să delege jetoanele lor SKL în rețea. Jetonul SKL este un jeton de utilizare hibridă care participă la mecanismul de securitate a rețelei și este utilizat ca mijloc de plată pentru lanțurile SKALE.

Activate folosește mecanismul de distribuție „Dovadă de utilizare” conceput pentru a primi jetoane către deținătorii al căror scop principal este utilizarea jetoanelor de rețea în scopul lor. Dovada utilizării programatic necesită ca utilizatorii care achiziționează jetoane în timpul lansării să „demonstreze în mod activ utilizarea jetoanelor lor pe rețeaua principală a rețelei în anumite cazuri de utilizare înainte de a li se permite să le transfere sau să le răscumpere. În cazul SKALE, participanților li se va cere prin protocol să delege cel puțin 50% din jetoanele cumpărate timp de 90 de zile înainte de a le putea transfera în afara rețelei. Acest lucru creează un mecanism de stimulare măsurabil care vizează minimizarea comportamentului speculativ din partea participanților, maximizând în același timp contribuția activă la rețea. Dovada utilizării se aliniază la standardele de lansare a jetonelor Codefi Activate, care stabilesc practici corecte, responsabile și transparente. 

Rînregistrările pentru licitație sunt acum deschise https://activate.codefi.network/skale

Despre ConsenSys

ConsenSys este o companie de software blockchain lider în industrie. Produsele noastre Ethereum full-stack – MetaMask, Codefi, PegaSys, Infura, și Diligență – ajută dezvoltatorii să construiască rețele de nouă generație și să permită întreprinderilor să lanseze o infrastructură financiară mai puternică. ConsenSys servește milioane de utilizatori, de la instituții financiare la dezvoltatori și utilizatori de retail ai rețelei publice Ethereum mainnet. Ethereum este cel mai de încredere blockchain open-source, preferat de companii de frunte datorită instrumentelor sale ușor de utilizat, caracteristicilor avansate de securitate, confidențialitate și permisiuni și fiabilității permanente.

Despre SKALE

SKALE este o rețea elastică blockchain care oferă dezvoltatorilor posibilitatea de a furniza cu ușurință lanțuri complet descentralizate extrem de configurabile, care sunt instantanee compatibile cu Ethereum. Lanțurile SKALE pot executa timpi de blocare sub-secundă, pot rula până la 2.000 tps pe lanț și pot derula contracte inteligente în întregime stare, pot sprijini stocarea descentralizată, pot executa pachete și învățarea automată în EVM. Rețeaua SKALE este un proiect open source cu mulți colaboratori, inclusiv SKALE Labs, Inc. cu sediul în San Francisco, CA. Susținătorii rețelei SKALE includ Blockchange, ConsenSys Labs, Hashed, HashKey, Floodgate, Multicoin Capital, Recruit Holdings, Signia VP și Winklevoss Capital. Rețeaua SKALE este susținută de validatori de top din lume, inclusiv Blockware, ConsenSys, Certus.One, Chorus One, Dokia, Figment Networks, Hashed, Staked, StakewithUs și Stake X, precum și jucătorii cheie de infrastructură Bison Trails. Pentru mai multe informatii va rugam vizitati www.skale.network, @SkaleNetwork pe Twitter și @skaleofficial pe telegramă. 

DESPRE N.O.D.E. fundație & Anstalt

Fundația Network of Decentralized Economics (N.O.D.E.) este o entitate non-profit cu sediul în Liechtenstein creată pentru a îndeplini misiunea de a sprijini proiectul open source SKALE Network. Fundația este susținută de N.O.D.E. Anstalt, o filială de afaceri a Fundației. Fundația este susținută și de SKALE Labs, Inc. cu sediul în San Francisco, CA. SKALE Labs oferă sprijin rețelei contribuind la codul sursă deschisă, creșterea comunității și alte eforturi cheie pentru a facilita creșterea și adoptarea rețelei SKALE.

Persoane de contact media:

James Beck ([e-mail protejat])

[e-mail protejat]

Anunț pentru clienți Rețele descentralizate SKALENewsletter Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele. Adresa de e-mail Conținut exclusivEthereum Q3 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q3 2020 DeFi Report

Ethereum Q2 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q2 2020 DeFi Report

Ethereum 2 0 Raport privind ecosistemul de mizăRaport

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Ghid complet pentru rețelele de afaceri BlockchainGhid

Ghid complet pentru rețelele de afaceri Blockchain

Cum să construiți un produs Blockchain de succesWebinar

Cum să construiți un produs Blockchain de succes

Băncile centrale și viitorul banilorHartie alba

Băncile centrale și viitorul banilor

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me