blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlogCodefi

LawCoin finalizează prima investiție mondială în investiții în litigii

de James Beck 4 decembrie 2019 Postat pe 4 decembrie 2019

Captură de ecran 2019 08 27 la 5 35 37 PM

PHILADELPHIA, PA – LawCoin Inc.. („LawCoin”), o companie juridică fintech, a anunțat astăzi tokenizarea digitală a intereselor de proprietate în LawCoin Investments, LLC („LCI”), făcându-l primul vehicul de investiții în tokenized din lume pentru finanțarea litigiilor. LCI este vehiculul de investiții al portofoliului LawCoin pentru investiții în oportunități de finanțare a litigiilor și alte revendicări legale. LawCoin construiește o platformă pentru investiții în litigii și alte revendicări legale, care urmează să fie lansată la începutul anului 2020.

Captură de ecran 04-04-2019 la 4.19.11 PM.png

În parteneriat cu ConsenSys Codefi, LawCoin a digitalizat și a creat interesele de membru LCI pe blockchain-ul Ethereum. Codefi este o suită de produse flexibilă și scalabilă care alimentează sistemul de operare blockchain pentru comerț și finanțe, construită pentru a optimiza procesele și plățile de afaceri, digitaliza instrumentele financiare și construi aplicații descentralizate personalizate. Prin intermediul platformei Codefi Assets, LawCoin a reușit să creeze jetoane care reprezintă interese de proprietate în LCI. Ulterior tokenizării inițiale, LCI intenționează să emită jetoane de securitate pentru a oferi investitorilor instituționali și acreditați o expunere largă la această clasă de active necorelată. Deoarece procesele în general sunt mai puțin corelate cu piețele financiare, acestea reprezintă o acoperire eficientă împotriva recesiunii.

Noah Axler, CEO și cofondator al LawCoin, a declarat: „Suntem mândri că am atins etapa importantă a tokenizării investițiilor noastre în portofoliu și a fi primul care a folosit tokenizarea în finanțarea litigiilor. LawCoin a făcut pasul inițial în introducerea activelor digitale în industria noastră și ne așteptăm să vedem adoptarea continuă a modelului nostru, întrucât investitorii și emitenții recunosc eficiența sporită și lichiditatea pe care o oferă tokenizarea. ”

Noah Axler a continuat: „Acum că am simbolizat LCI, vom continua să căutăm active de calitate pe care să le adăugăm în portofoliul fondului. De asemenea, lucrăm în prezent pentru a tokeniza tranzacțiile individuale de finanțare a litigiilor prin rețeaua noastră de investitori și, începând cu anul viitor, cu lansarea preconizată a platformei noastre, LawCoin intenționează să ofere oportunități de finanțare a litigiilor tokenizate unei game și mai largi de investitori instituționali și acreditați. Lucrând cu un partener excelent în ConsenSys, contribuim la transformarea finanțării litigiilor și contribuim la creșterea continuă a pieței. ”

Acest anunț apare după ce LCI a finalizat o investiție într-un litigiu comercial de milioane de dolari, prima sa finanțare individuală de caz.

„Datorită tehnologiei blockchain programabile open-source și a puterii tokenizării, am început să asistăm la schimbări profunde în cât de ușor este pentru întreprinderi și antreprenori să creeze modele de investiții noi și mai accesibile pentru cazuri de utilizare avansate, cum ar fi finanțarea litigiilor. Unul dintre motivele pentru care am construit Codefi a fost să democratizăm accesul la capital și este foarte interesant să-l ajutăm pe LawCoin să facă exact asta într-o industrie interesantă, cum ar fi finanțarea litigiilor “, a declarat Patrick Berarducci, Co-Head Global Fintech la ConsenSys.

Finanțarea litigiilor este practica furnizării de capital unei părți implicate în litigii în schimbul unei părți din orice recuperare financiară din proces. În ultimii câțiva ani, piața americană de finanțare a litigiilor a cunoscut o creștere semnificativă, unele estimări plasându-și mărimea anuală în miliarde de dolari. A devenit o soluție de finanțare principală care ajută la egalizarea accesului la sistemul juridic.

Tokenizarea unei investiții financiare pentru litigii este procesul de emitere a participațiilor digitale într-o societate holding care deține activul financiar pentru litigii. Mai general, jetoanele digitalizate pot fi structurate astfel încât să reprezinte o varietate de proprietăți și interese economice într-un activ subiacent, cum ar fi capitalul propriu al unei companii care deține activul, un interes în datorii garantat de venituri viitoare sau un flux de venituri bazat pe fluxurile de numerar din activ.

____________________________________________________________________________

Despre LawCoin

LawCoin este prima companie mondială de tehnologie fintech pentru investiții simbolizate în finanțarea litigiilor și finanțarea colectivă a justiției sociale. Prin utilizarea tehnologiei blockchain și a principiilor de crowdfunding pentru a conecta investitorii cu părțile interesate în litigiile legale, LawCoin crește lichiditatea pentru o piață cu creștere ridicată și oferă acces la o clasă de active necorelată istoric indisponibilă publicului investitor.

Despre ConsenSys

ConsenSys este una dintre cele mai mari companii blockchain din lume, construind instrumentele, infrastructura și aplicațiile care alimentează rețeaua Ethereum. Din 2014, am simbolizat miliarde de dolari în active digitale, incluzând o gamă largă de produse de consum, monede stabile, imobiliare și instrumente financiare, alimentând zeci de miliarde de dolari în tranzacții bazate pe blockchain. Prin intermediul aplicațiilor noastre, am deservit sute de mii de utilizatori, de la bănci centrale și instituții financiare majore până la dezvoltatori și utilizatori de retail din rețeaua principală Ethereum. Ca partener oficial blockchain al Observatorului și Forumului UE Blockchain și ca membru fondator al Global Digital Finance și Proiectul Brooklyn, ConsenSys este echipat pentru a naviga și implementa software bazat pe blockchain în cele mai complexe medii de reglementare.

Fără ofertă, solicitare, sfaturi de investiții sau recomandări

Această versiune are doar scop informativ și nu constituie o ofertă de vânzare, o solicitare de cumpărare sau o recomandare pentru orice garanție sau jeton și nici nu constituie o ofertă de a oferi servicii de consiliere de investiții sau alte servicii de către LawCoin Inc., LawCoin Investments LLC și ConsenSys sau oricare dintre filialele, filialele, ofițerii, directorii sau angajații lor. Nicio referire la vreo garanție sau jeton specific nu constituie o recomandare pentru cumpărarea, vânzarea sau deținerea acelei garanții sau jeton sau orice altă garanție sau jeton. Nimic din această versiune nu va fi considerat o solicitare sau o ofertă de a cumpăra sau vinde orice garanție, simbol, viitor, opțiune sau alt instrument financiar sau de a oferi sau de a oferi consiliere sau serviciu de investiții oricărei persoane din orice jurisdicție. Nimic din conținutul acestei versiuni nu constituie sfaturi de investiții sau oferă vreo opinie cu privire la caracterul adecvat al oricărei garanții sau simboluri, iar opiniile exprimate în această versiune nu ar trebui luate ca sfaturi pentru cumpărarea, vânzarea sau deținerea de garanții sau simboluri. La pregătirea informațiilor conținute în această versiune, nu am luat în considerare nevoile de investiții, obiectivele și circumstanțele financiare ale unui anumit investitor. Aceste informații nu iau în considerare obiectivele specifice de investiții, situația financiară și nevoile specifice ale oricărui destinatar specific al acestor informații, iar investițiile discutate pot să nu fie adecvate pentru toți investitorii. Orice puncte de vedere exprimate în această versiune au fost pregătite pe baza informațiilor disponibile pentru noi în momentul în care aceste puncte de vedere au fost scrise. Informațiile modificate sau informațiile suplimentare ar putea determina modificarea acestor vizualizări. Toate informațiile sunt supuse unei posibile corecții.

Pentru întrebări privind media LawCoin:

[e-mail protejat]

Link-uri conexe

Lawcoinx.com

Tokenizarea activelor Studiu de caz Anunț pentru clienți Buletin informativ Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me