blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlog Comunicat de presă

Licitație Sacramento Kings Off Jersey Folosind Blockchain Marketplace

Platforma folosește Ethereum Blockchain pentru a verifica memorabilii Genuine Kings de ConsenSys 15 ianuarie 2020 Postat pe 15 ianuarie 2020

Buddy Hields 710 215 458

– Blockchain-ul protejează mai bine fanii de fraude, înșelăciuni și echipamente knock-off vândute pe piețele secundare –

– Permite fanilor să liciteze pentru anumite tricouri și îmbrăcăminte pentru jucători în timp ce sunt îmbrăcați pe teren în timpul fiecărui joc –

Sacramento, CA– Astăzi, Sacramento Kings, în colaborare cu ConsenSys, O firmă de dezvoltare de software blockchain, a anunțat o nouă platformă de licitație care facilitează licitarea live a echipamentului sportiv din joc Treum, un produs cu lanț de aprovizionare susținut de ConsenSys. Prin utilizarea acestei platforme, fiecare articol licitat va fi autentificat și se va stabili o pistă de audit transparentă a istoricului produsului, astfel încât fanii vor fi siguri că fiecare echipament este autentic.

În timpul jocurilor la domiciliu Kings, fanii vor putea participa la o licitație live de echipament purtat de joc. Platforma, disponibilă prin Kings.com/Auction și aplicația premiată Sacramento Kings + Golden 1 Center și Kings.com, va lansa astăzi pe măsură ce Kings vor lua Dallas Mavericks în Sacramento. Tricoul îmbrăcat în jocul lui Buddy Hield, gardianul Kings, va fi scos la licitație în timpul jocului, cu încasările care vor beneficia de eforturile de ajutorare ale uraganului Dorian. Încasările din viitoarele licitații vor fi direcționate către Fundația Sacramento Kings, cu excepția cazului în care este specificat.

„Suntem încântați să anunțăm mai întâi un alt blockchain, deoarece ne străduim să continuăm să îmbunătățim experiența fanilor”, a declarat Ryan Montoya, directorul tehnologic al Sacramento Kings. „Am integrat tehnologia blockchain în afacerea noastră pe mai multe platforme, inclusiv programul nostru de recompensă, iar acum fanii noștri vor avea ocazia să achiziționeze în siguranță mărfuri autentice purtate de joc în timp real folosind o soluție inovatoare bazată pe blockchain.”

„Era digitală a sporit drastic accesul și opționalitatea pentru mulți consumatori, dar a scăzut și proveniența verificabilă. Cum poți fi sigur că bunurile fizice livrate la ușa ta sunt legitime și la fel de reale ca cele publicitate? Cum poți avea încredere în autenticitatea și istoria proprietății a ceva ce ai cumpărat online? ” a declarat șeful departamentului de dezvoltare a afacerilor ConsenSys, Bradley Feinstein. „Întrucât blockchain-ul Ethereum continuă să câștige tracțiune ca o nouă bază pentru colaborarea globală, oferind încredere și transparență, deblocăm modalități mai profunde de a oferi vizibilitate în lanțurile de aprovizionare globale complexe și de a împuternici comportamentele consumatorilor.”

Valoarea totală a pieței de obiecte sportive din SUA a fost evaluată la 5,4 miliarde de dolari anual, totuși, nu există standarde industriale pentru autentificarea articolelor și protejarea fanilor de achiziționarea de mărfuri contrafăcute. Prin acest parteneriat, Kings și ConsenSys cresc în mod eficient potențialul de revânzare a mărfurilor autentificate pe piețele secundare. Licitațiile live vor permite Regilor să spună o poveste unică în jurul fiecărei piese de memorabilie, oferind în același timp fanilor o experiență interesantă de licitație live.

De la fanii care urmăresc jocul în arenă până la fanii care urmăresc de acasă, oricine poate licita pentru orice articol de licitație live Kings. Perioadele de licitație se desfășoară în ziua de joc, începând chiar înainte de tip-off până la 23:59. PT. Cei mai mari ofertanți ai licitației vor primi echipamentul autentificat, etichetat și verificat, împreună cu un indicativ, care reprezintă dovada proprietății și servește și ca certificat de autenticitate (CoA). Jetonul digital creează o înregistrare istorică oficială a articolului și arată urmele de audit din lumea reală pe măsură ce trece de la proprietar la proprietar. Jetonul va fi deținut de câștigătorul licitației și codificat cu date verificate despre joc, sezon și jucător și va fi marcat cu timp, astfel încât fanii să poată dovedi că echipamentul lor este autentic..

Platforma înregistrează originea și autenticitatea mărfii folosindTreum, Un produs ConsenSys care permite întreprinderilor să construiască încredere cu consumatorii lor prin transparență, trasabilitate și tradabilitate. Istoricul tranzacțiilor inițiale va fi, de asemenea, înregistrat și, cu acordul proprietarului, orice vânzare, împrumut sau expoziție viitoare a echipamentului în showroom-uri fizice sau virtuale va deveni parte a înregistrării istorice transparente documentate pe blockchain-ul Ethereum. Fanii pot plăti prin card de credit, iar articolele de licitație purtate de joc vor fi expediate direct la o adresă la alegerea lor.

„Am ales să proiectăm această implementare specifică, având în vedere un fan Kings,” a spus arhitectul de produse Treum, Constantin Kostenko. „Tehnologia blockchain Ethereum oferă transparență, autenticitate și protecție împotriva fraudei fanilor, dar detaliile tehnice sunt ascunse pentru a oferi o experiență familiară utilizatorului.”

Acest parteneriat urmează lansării recente a regilor primul criptocolectiv fizic din sporturile profesionale si Primul program de recompensă bazat pe blockchain al NBA pentru jocuri în aplicație. În 2014, Regii au devenit prima echipă NBA care a acceptat Bitcoin ca plată în arenă. În 2018, Kings a devenit prima echipă sportivă profesională din lume la mină criptomonedă și a anunțat un program caritabil, MiningForGood, care donează aceste fonduri pentru dezvoltarea forței de muncă și eforturile de formare în comunitate. Anul trecut, Kings a debutat și primul spațiu dedicat NBA pentru un experiență de joc predictivă gratuită, în arenă.

Regii au fost numiți „Cea mai inovatoare companie în domeniul sportului”De către Fast Company și„Cea mai echipă tehnologică din 2016”De SportTechie, și au fost, de asemenea, un beneficiar al „Facilitatea anului” a Sports Business Journal.

Licitația va fi accesibilă prin intermediul Kings.com/Auction si Aplicația Sacramento Kings + Golden 1 Center, iar o notificare push va fi trimisă utilizatorilor aplicației atunci când licitația este live.

Pentru a descărca aplicația, faceți clic pe AICI.

Newsletter Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele. Adresa de e-mail Conținut exclusivEthereum Q3 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q3 2020 DeFi Report

Ethereum Q2 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q2 2020 DeFi Report

Ethereum 2 0 Raport privind ecosistemul de mizăRaport

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Ghid complet pentru rețelele de afaceri BlockchainGhid

Ghid complet pentru rețelele de afaceri Blockchain

Cum să construiți un produs Blockchain de succesWebinar

Cum să construiți un produs Blockchain de succes

Băncile centrale și viitorul banilorHartie alba

Băncile centrale și viitorul banilor

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me