blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlog Comunicat de presă

LVMH, ConsenSys și Microsoft anunță consorțiul pentru industria de lux

de ConsenSys 16 mai 2019 Postat pe 16 mai 2019

LVMH

Astăzi, ConsenSys, în parteneriat cu LVMH și Microsoft, a anunțat AURA, o platformă care își propune să deservească întreaga industrie a luxului cu servicii puternice de urmărire și urmărire a produselor, bazate pe tehnologia Ethereum blockchain și utilizând Microsoft Azure. AURA face posibilă accesarea consumatorilor la istoria produselor și dovada autenticității produselor de lux – de la materii prime până la punctul de vânzare, până la piețele second-hand.

Mai multe mărci ale Grupului LVMH, cum ar fi Louis Vuitton și Parfums Christian Dior, sunt implicate în prezent și sunt în curs discuții avansate pentru a include marci suplimentare din Grupul LVMH și alte grupuri de lux la nivel global. Pentru Louis Vuitton, dezvoltarea proiectului AURA este punctul culminant al programului de trasabilitate (Track & Trace) lansat acum mai bine de trei ani.

Industria produselor de lux implică mulți actori specializați – proiectare, materii prime, producție și distribuție. Produsele LVMH au o poveste unică de spus pe tot parcursul ciclului de viață al produsului, care poate fi acum dezvăluită prin utilizarea tehnologiei blockchain. În timpul producției, fiecare produs este înregistrat pe registrul comun, iremediabil și conținând informații unice. În momentul cumpărării, un consumator poate utiliza aplicația mărcii pentru a primi certificatul AURA care conține toate informațiile despre produs. Descentralizată și imuabilă, tehnologia blockchain oferă transparență și o singură sursă de adevăr pentru consumator: asigură autenticitatea produsului, oferă detalii despre originea și componentele produsului (inclusiv informații etice și de mediu), instrucțiuni pentru îngrijirea produsului și după servicii de vânzare și garanție disponibile.

O platformă la nivel de industrie alimentată de Ethereum Quorum

Pentru această alianță specială de mărci și parteneri tehnologici, echipa AURA a ales să implementeze un model de consorțiu, în care orice marcă de lux poate deveni membru cu drepturi depline. Acest model asigură faptul că posibilitățile tehnologiei pot fi făcute accesibile tuturor, menținând în același timp flexibilitatea pentru a răspunde nevoilor specifice fiecărui brand de lux.

AURA a fost dezvoltat special de branduri de lux, pentru branduri de lux, oferind o gamă largă de servicii specifice acestei industrii. Mărcile au flexibilitate în proiectarea capabilităților AURA; unii pot alege să se concentreze pe aprovizionarea cu materii prime, în timp ce alții se pot concentra pe furnizarea de servicii personalizate și consolidarea loialității consumatorilor.

ConsenSys este unul dintre principalii parteneri tehnologici ai AURA. Echipa ConsenSys a contribuit la proiectarea și dezvoltarea contractelor inteligente de trasabilitate (bazate pe standardele ERC 721 token nefungibile), a infrastructurii blockchain AURA (o rețea de consorțiu autorizată cu confidențialitate, bazată pe Quorum) și a mărcii API care permite mărcilor de lux pentru a interacționa cu platforma AURA pe bază de etichetă albă.

Ken Timsit, Managing Director ConsenSys Solutions, grupul blockchain al companiei ConsenSys, a comentat: „AURA este o inovație revoluționară pentru industria luxului. ConsenSys este mândră să contribuie și să colaboreze cu LVMH la o inițiativă care va servi întreaga industrie a luxului, protejând interesele, integritatea și confidențialitatea fiecărei mărci, valorificând tehnologia blockchain Ethereum într-un mod cu adevărat descentralizat. ”

Despre ConsenSys:

ConsenSys este o companie blockchain dedicată transformării arhitecturii digitale a lumii către un internet de valoare mai deschis, mai inclusiv și mai sigur, denumit în mod obișnuit Web3. Cu o arhitectură de internet mai de încredere, ConsenSys ajută întreprinderile și guvernele să deblocheze noi modele de afaceri și valoare, să câștige eficiență printr-o infrastructură IT partajată și să utilizeze metode criptografice moderne pentru a proteja datele utilizatorilor privați. Prin afacerea noastră globală unică, compusă dintr-un incubator de pornire, un consultant Enterprise Ethereum și un fond de investiții, ConsenSys construiește pentru viitorul descentralizat. consensys.net

Persoane de contact media:

[e-mail protejat]

Newsletter Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele. Adresa de e-mail Conținut exclusivEthereum Q3 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q3 2020 DeFi Report

Ethereum Q2 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q2 2020 DeFi Report

Ethereum 2 0 Raport privind ecosistemul de mizăRaport

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Ghid complet pentru rețelele de afaceri BlockchainGhid

Ghid complet pentru rețelele de afaceri Blockchain

Cum să construiți un produs Blockchain de succesWebinar

Cum să construiți un produs Blockchain de succes

Băncile centrale și viitorul banilorHartie alba

Băncile centrale și viitorul banilor

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me