blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlog Comunicat de presă

MetaMask Mobile este acum disponibil pe iOS și Android

Aplicația MetaMask Mobile facilitează interacțiunea cu aplicațiile bazate pe blockchain, fără a compromite securitatea sau ușurința utilizării, ceea ce face din MetaMask cel mai de încredere portofel Ethereum. De ConsenSys 3 septembrie 2020 Postat pe 3 septembrie 2020

lansare mobilă comunicat de presă v2

NEW YORK, NY, 3 septembrie 2020 – Astăzi, ConsenSys a anunțat lansarea MetaMask Mobile, disponibil pentru descărcare pe iOS și Android. Aplicația MetaMask Mobile facilitează interacțiunea cu aplicațiile bazate pe blockchain, fără a compromite securitatea sau ușurința de utilizare care face din MetaMask cel mai de încredere portofel Ethereum. De la lansarea sa în 2016, extensia în browser a MetaMask a fost descărcată de peste 4 milioane de ori, iar versiunea MetaMask Mobile a fost anticipată cu nerăbdare, de când versiunea beta suprasubscrisă a ajuns la 135.000 de utilizatori la sfârșitul anului 2019.

MetaMask Fox Descărcați MetaMask Mobile astăzi Descarcă acum

După descărcarea aplicației, utilizatorii MetaMask pot acum să vizualizeze și să tranzacționeze active digitale din mers, să gestioneze împrumuturile și soldurile cripto, să joace jocuri bazate pe blockchain, să semneze mesaje, să trimită tranzacții și să stocheze jetoane nefungibile (NFT) care pot reprezenta dovada proprietatea, calitatea de membru sau arta și colecțiile unice. MetaMask Mobile oferă utilizatorilor un seif cu chei, date de conectare sigure și portofel de simboluri. Dacă utilizatorii au deja o extensie de desktop MetaMask, pot genera pur și simplu un cod QR, îl pot scana cu dispozitivul mobil, iar întregul lor istoric al tranzacțiilor se va sincroniza în câteva secunde.

Aplicații precum MetaMask oferă tuturor un portal către un internet mai transparent și orientat spre securitate. MetaMask face tot ceea ce face un portofel standard Ethereum: gestionează monedele cripto, jetoanele ERC-20 și colecțiile ERC-721. Dar, spre deosebire de alte portofele, le permite oamenilor să exploreze Web3 la fel de ușor ca orice browser web mobil. 

MetaMask Mobile simplifică procesul pentru a începe utilizarea aplicațiilor Web3. În 34 de țări, oamenii pot cumpăra acum ETH direct în MetaMask Mobile utilizând Apple Pay, carduri de debit sau alte metode de plată specifice țării..

„De la fondarea MetaMask, am permis unei comunități considerabile de adoptatori timpurii să participe la un nou tip de ecosistem informatic: unul în care utilizatorii își controlează propriile conturi, unde conturile își controlează propriile fonduri și unde viteza inovației este singurul portar. Suntem încântați să oferim o experiență de navigare concepută special pentru aplicații descentralizate și să le permitem utilizatorilor să se sincronizeze fără probleme cu conturile lor MetaMask de pe desktop ”, a declarat Dan Finlay, fondator al MetaMask

Gateway-ul consumatorului către Web3

Browserul web încorporat în MetaMask Mobile le permite utilizatorilor un mod simplu, sigur și intuitiv de a explora Web3, direct din aplicație. Cel mai important, MetaMask aduce capacitatea sa de securitate la navigarea pe web. Utilizatorii aplicației generează parole și chei direct pe dispozitivul lor pentru a se asigura că numai utilizatorul poate accesa fonduri și conturi. Cu MetaMask, utilizatorul este întotdeauna în deplin control atunci când navighează și interacționează pe web descentralizat.

În timp ce extensia web MetaMask existentă a ajutat la difuzare milioane de utilizatori din întreaga lume, conectându-i la aplicațiile Web3, aplicația mobilă MetaMask are potențialul de a servi mai multe milioane, pur și simplu permițând accesul mobil. Aproape 2 miliarde de oameni, aproximativ 60% din populația conectată la internet, este estimat pentru a accesa webul exclusiv de pe un dispozitiv mobil, unde infrastructura și accesibilitatea rețelei determină creșterea adoptării internetului mobil. Mobilul devine platforma preferată pentru accesarea produselor și serviciilor bazate pe web. Web3 nu este diferit. Peste 65% dintre utilizatorii beta MetaMask Mobile își au sediul în afara Americii de Nord și a Europei. 

„Este esențial ca ecosistemul nostru să continue să gândească„ primul mobil ”și să acorde prioritate descoperirii UX și dApp, fără a sacrifica securitatea și controlul pe care îl așteaptă utilizatorii aplicațiilor Web3. Ceea ce au făcut smartphone-urile pentru Web2, credem că MetaMask Mobile va face pentru Web3 ”, a declarat Joseph Lubin, fondatorul ConsenSys și co-creatorul Ethereum.

Despre ConsenSys

ConsenSys este cea mai importantă companie de software Ethereum. Permitem dezvoltatorilor, întreprinderilor și oamenilor din întreaga lume să construiască aplicații de nouă generație, să lanseze infrastructură financiară modernă și să acceseze webul descentralizat. Suita noastră de produse, compusă din Infura, Cvorum, Codefi, MetaMask, și Diligence, servește milioane de utilizatori, acceptă miliarde de interogări bazate pe blockchain pentru clienții noștri și a gestionat miliarde de dolari în active digitale. Ethereum este cel mai mare blockchain programabil din lume, lider în adoptarea afacerilor, comunitatea dezvoltatorilor și activitatea DeFi. Pe această fundație de încredere, open source, construim economia digitală de mâine. Pentru a explora produsele și soluțiile noastre, vizitați https://consensys.net/.

Vrei Web3 în buzunar?

Descoperiți noi dapps, tranzacționați active digitale și multe altele de oriunde.

 

MetaMask Mobile Anunț de produs Lansarea produsului Buletin informativ Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele. Adresa de e-mail Conținut exclusivEthereum Q3 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q3 2020 DeFi Report

Ethereum Q2 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q2 2020 DeFi Report

Ethereum 2 0 Raport privind ecosistemul de mizăRaport

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Ghid complet pentru rețelele de afaceri BlockchainGhid

Ghid complet pentru rețelele de afaceri Blockchain

Cum să construiți un produs Blockchain de succesWebinar

Cum să construiți un produs Blockchain de succes

Băncile centrale și viitorul banilorHartie alba

Băncile centrale și viitorul banilor

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me