blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlogCodefi

NEWSLETTER # 4: API-ul Codefi Data este live!

de Nicole Adarme 22 aprilie 2020 Postat pe 22 aprilie 2020

caracteristică codefi

Buna prietene,

Sper că acest e-mail vă va găsi în siguranță și bine. Pare câteva decenii de când buletinul nostru informativ din martie a dat atât noua noastră realitate globală COVID19, cât și, pe partea mai pozitivă, viteza vertiginoasă cu care finanțele descentralizate continuă să crească. La Codefi, am fost recunoscători pentru distragerea atenției și concentrarea muncii noastre pe măsură ce continuăm să construim viitorul serviciilor financiare și al DeFi. Luna aceasta am lansat oferta noastră Codefi Data API (mai multe despre aceasta mai jos) și am lansat noua noastră versiune Codefi Inspect instrument pentru a oferi transparență în protocoalele DeFi, cum ar fi auditurile publice, detaliile cheii de administrare, dependența de oracol și activitatea în lanț. Raportul nostru DeFi privind cercetarea utilizatorilor despre obiceiurile utilizatorilor pe piețele criptografice a apărut și în această lună și am lansat un nou videoclip de studiu de caz pentru proiectul nostru de tokenizare de 350 de milioane de euro cu compania de administrare a fondurilor imobiliare Mata Capital.

De asemenea, am urmărit posibilele tendințe și obiceiuri care apar în noua noastră realitate și ne-am gândit la ce ar putea însemna asta pentru viitorul rețelelor blockchain și al finanțelor descentralizate. Luna aceasta vă oferim câteva dintre ideile noastre cu privire la modul în care vedem schimbarea sistemului financiar tradițional, modul în care acest lucru ar putea accelera cazul valutelor digitale ale băncii centrale și care startup-uri din spațiul criptografic sunt cele mai rezistente la recesiune..

Project Highlight – Codefi Data API

La începutul acestei luni, ne-am externalizat Codefi Data API, începând inițial cu informații agregate în jurul protocoalelor de împrumut DeFi și a contractelor inteligente. Echipa noastră DeFi Score a colectat și sintetizat informații împrăștiate în prezent pe mai multe surse într-un model de date îmbogățit disponibil acum pentru comunitate pentru a fi utilizat direct, pentru o integrare mai ușoară pentru utilizatori și dapps. Cu acest API, dezvoltatorii, investitorii, companiile și entuziaștii DeFi pot prelua acum aceste date de risc DeFi într-un format ușor de integrat, care susține mai bine proiectele lor, fără a fi nevoie să construiască sau să întrețină o infrastructură de indexare personalizată.

Sperăm că această versiune a API-ului Codefi Data este un progres în căutarea nesfârșită a transparenței riscurilor financiare DeFi în întreaga industrie. Prima iterație a API-ului Codefi Data va pune la dispoziție Scorul Codefi DeFi și elementele sale de date subiacente. Acest lucru va permite integrarea analizei scorului DeFi în procesele de luare a deciziilor și de gestionare a garanțiilor pentru utilizatorii protocoalelor de creditare DeFi. În viitor, vom încorpora date și analize suplimentare DeFi pentru a satisface nevoile ecosistemului instituțional DeFi. 

Pentru a obține acces la API-ul Codefi Data, contactați aici. Pentru mai multe informații despre API și despre ce presupune, vizitați site-ul nostru aici. Pentru a vă alătura conversației cu privire la datele DeFi și a ne oferi feedback, alăturați-vă noastre Grupul DeFi Score Telegram Aici. 

Suntem încântați să lansăm acest API către comunitate și să aflăm de la dvs. despre tipul de date pe care doriți să le vedeți pe platforma noastră și în viața dvs..

Sursă: Scorul ConsenSys Codefi DeFi

Sursă: Scorul ConsenSys Codefi DeFi

Înregistrați-vă pentru API-ul Codefi Data aici!

Quick Codefi Hits

  • Nou la Newsletter și la Codefi? Verifică acest videoclip explicativ despre ConsenSys Codefi.

  • Sondaj ConsenSys Codefi: TLDR: Vrem să ajungem la te cunosc mai bine și va dura 3 minute.

  • Rata DeFi: CodeFi lansează un nou instrument de gestionare a riscurilor pentru împrumuturile DeFi: inspectați: Lansat săptămâna trecută, Codefi Inspect este un proiect open source dedicat transparenței protocolului în DeFi, urmărind toate auditurile publice, detaliile cheii de administrator, dependența de oracol și activitatea în lanț. 

  • Raport de cercetare utilizator DeFi: Un raport recent comandat de ConsenSys Codefi examinează obiceiurile utilizatorilor în ceea ce privește criptomonedele și finanțele descentralizate (DeFi). O constatare: Multe dintre problemele pe care le experimentează oamenii se învârt în jurul supraîncărcării informațiilor și a rămâne la curent cu schimbarea tarifelor și taxelor.

  • Evoluția tendințelor în rețele bazate pe token: industria a parcurs un drum lung de la lansarea simbolului 2016-17. Ne uităm la tendințele actuale ale ecosistemului și la modul în care acestea au evoluat de-a lungul timpului, în lumina recentelor reglementări, dezvoltări tehnice și apariția de noi jucători pe terenul de joc alimentat cu token.

„Viitorul finanțelor” – Nu ne vom gândi vreodată la sistemul financiar în același mod

de la Lex Sokolin, Co-Head Global, ConsenSys Codefi

Pentru prima dată după mult timp, mă găsesc fără cuvinte.

Scrisul meu a fost întotdeauna despre creativitatea antreprenorilor în fața unui monolit. Acest monolit era titularul financiar. Această inovație a fost ingeniozitatea umană în AI, blockchain și experiențe digitale, lucrând la progrese frumoase în fața scepticismului rațional.

Astăzi, avem nevoie doar de monolit să stăm în picioare. Și avem nevoie ca antreprenorii să îndure pentru a reveni în altă zi.

În acest moment, nimeni nu gândește clar. Pot exista planuri, matematică și salvare. Am făcut o alegere globală – salvați vieți, ardeți podurile. Ca și cum rușii se retrăgeau în țara înghețată de la Napoleon, distrugând stocuri și provizii de-a lungul drumului pentru a-i muri de foame pe francezi, ne îmbrățișăm izolat pentru a muri de foame la coronavirus. De parcă un virus ar avea grijă de această logică.

Pentru a ne salva viețile, a trebuit să ne sacrificăm inima economică – cea care aduce alimente, comunitate, locuri de muncă și alte hrană la miliarde. Nu a fost de ales. Merită să faceți o pauză pe straturile acestui impact.

În primul rând, avem individul. Indivizii produc și consumă. Majoritatea produc, adică se adaugă la PIB ca angajați ai companiilor. Acestea consumă în mare parte pe baza veniturilor și a nivelului de avere. Să facem o spate rapidă a plicului. Din cele 330 de milioane de oameni din SUA, 160 de milioane de oameni sunt în forța de muncă. Există opt milioane de gospodării cu copii sub 3 ani, alte 10 milioane de gospodării cu copii sub 5 ani, 15 milioane sub 11 ani și alte 15 sub 17 ani (sursă). Deci sunt aproximativ 45 de milioane de gospodării care sunt acum acasă cu copii și voi presupune doar că un părinte din gospodărie nu mai poate lucra.

Captură de ecran 22-04-2020 la 7.24.33 PM.png

Aproape 17 milioane de persoane au depus cereri inițiale de asigurare pentru șomaj în ultimele trei săptămâni, sugerând că rata șomajului este deja peste 17% – cu mult peste 10% atinsă în urma recesiunii care sa încheiat în 2009. Să simplificăm și să spunem 40 de milioane oameni din 160 de milioane de oameni vor părăsi forța de muncă pentru momentul contagiunii. În cazul unei carantine de trei luni, tocmai am creat șomaj de 25% pentru 25% din an, ignorând toate costurile de frecare asociate.

PIB-ul SUA este de aproximativ 20 de miliarde de dolari pe an. Reduceți acest lucru cu 25% și obțineți 4 trilioane de dolari. Acesta este motivul pentru care pachetul de salvare al Congresului se situează în intervalul de 2 trilioane de dolari și nu acțiunile de dimensiuni mai mici care au fost luate în considerare anterior. Chiar dacă redirecționați 2 trilioane de dolari către sprijinirea cheltuielilor consumatorilor și asigurarea faptului că oamenii au un fel de plasă de siguranță, există complicații existențiale. 

De exemplu, unde ar fi plecat aceste 2 trilioane de dolari? Probabil proiecte cu prioritate mai mică, cum ar fi construirea celui mai bun ICBM, dar locurile de muncă sunt pe linie indiferent de ce. Dacă pur și simplu tipăriți banii, devalorizați puterea de cumpărare a banilor existenți și redistribuiți pierderile politic. Acesta poate fi în continuare cel mai bun răspuns al nostru.

Stimulul fiscal nu este singurul lucru de care avem nevoie, iar efectele ulterioare asupra piețelor pot crea din nou pericol sistemic. În acest scop, ar trebui să acordăm o atenție deosebită acțiunilor Rezervei Federale. În prima săptămână a programelor sale de stimulare de 2,3 trilioane de dolari, destinate să ajute întreprinderile și guvernele de stat și locale, a cumpărat deja 109 miliarde de dolari titluri de valoare garantate de agenții ipotecare și a anunțat un plan de creare a unui program de răscumpărare pentru 500 de miliarde de dolari de trezorerie. Acest lucru s-a întâmplat deja în 2008 ca un backstop pentru acționarea instrumentelor financiare.

Mai remarcabile sunt facilitatea de credit pentru piața primară și facilitatea de credit pentru piața secundară pentru a sprijini piețele de obligațiuni. Acest program ar putea permite Fed să fie un subscriitor direct în emisiile primare, precum și un furnizor de lichidități pe o piață secundară. Pur și simplu – dacă sunteți Walmart, puteți împrumuta de la Fed. Sau dacă obligațiunea Walmart de 100 de milioane de dolari este scadentă, o puteți refinanța. Cheia este că, în loc să permită băncilor să facă această activitate, Fed își asumă contul.

Unul dintre argumente împotriva monedelor digitale ale băncii centrale (CBDC) pe care îl auzim adesea este că guvernele nu vor să fie entitatea care furnizează conturi financiare întreprinderilor și consumatorilor. Acest lucru ar elimina părți din industria bancară. De asemenea, ar transforma finanțele într-o versiune a oficiului poștal. O astfel de logică implică, în schimb, că băncile ar trebui să sponsorizeze conturi, iar guvernele să sprijine băncile. Dar acum este un moment nebunesc!

Fed acordă împrumuturi industriei, asigurând o infrastructură bancară pas cu pas pentru a avea un impact direct mai rapid. Acest lucru deschide o cale neexplorată pentru CBDC-uri, mai ales în ceea ce privește instituțiile. Și dacă avem rețele blockchain susținute de suveran, m-aș aștepta să văd că restul finanțelor simbolizate și descentralizate vor fi în cele din urmă portate pentru a se conecta la acea infrastructură. Este o mică căptușeală argintie, dar nu voi întoarce nici măcar razele mici ale Soarelui.

Odată ce avem o aparență de normalitate și am recâștigat controlul asupra pandemiei, există încă întrebarea a ceea ce rămâne. Moscova a fost arsă pentru Napoleon, astfel încât să nu mai rămână mâncare, iar armatele lui au murit de foame și au înghețat. Va fi devastată în mod similar industria noastră? Întrebarea cheie din mintea mea este despre întreprinderile mici și startup-urile. Potrivit lui JP Morgan, afacerea medie are la dispoziție 27 de zile de numerar, înainte ca aceasta să fie implicită și să moară. 

Pe piețele criptografice, aș afla cum să ofer servicii adiacente liderilor din industrie precum Binance și Coinbase și afacerilor lor. Vizionarea Binance încearcă să scoată CoinMarketCap pentru 400 de milioane de dolari și să lanseze un card de debit îmi sugerează două lucruri. 

În această perioadă viitoare, răsfățurile vor fi destinate companiilor care își generează propriul flux de numerar și bilanțuri fără finanțare externă, iar în al doilea rând, companiile cu amprente mari ale utilizatorilor vor înflori, în timp ce restul vor fi integrate ca caracteristici sau lichidate. Oferirea unui public numeros și a unui motor de date la o valoare comercială mare este clar sinergică. Crearea de gestionare a riscurilor, analize, mize și alte caracteristici neo-bancare și roboadvisor are, de asemenea, sens. 

Dacă ne uităm la părțile ecosistemului care generează flux de numerar într-o recesiune, acesta se reduce în mare parte la tranzacționare și minerit. Acestea sunt motoarele de bază ale economiei criptografice și vor prospera pe măsură ce sistemul monetar tradițional se zdrobește. Un pas în jos în dimensiunea totală a pieței adresabile sunt companiile media, blockchain-ul întreprinderii, activele digitale și instrumentele pentru dezvoltatori. O mulțime de oameni construiesc lucruri și vorbesc despre ele și asta va continua și sub presiunea economică. Companiile care iau un pariu mai de nișă vor trebui să găsească o modalitate de a adăuga valoare veniturilor pentru industriile menționate mai sus. Este corect să arăți convingere sub presiune, dar trebuie să fii agil și precis.

Observații finale

A fost o mulțime de buletin informativ, așa că mulțumim că ne-ați alăturat. Deși evenimentele în persoană sunt încă în așteptare pentru moment, acest lucru nu i-a oprit pe strălucitorii organizatori ai viitorului Summit eteric din 7-8 mai. Conectați-vă de pe canapea pentru discuții extraordinare din partea noastră Scorul DeFi echipă, Activează Codefi echipa, echipa Codefi Assets și multe altele. Sperăm să te vedem acolo! Între timp, urmează-ne Stare de nervozitate, aflați mai multe pe site-ul nostru și anunțați-ne gândurile. Indiferent dacă sunteți interesat să lucrați cu noi, pentru noi sau doriți doar să vă salutați, vă rugăm să ne contactați.

A trimis acest mesaj? Inscrie-te pentru actualizări lunare.

Până la data viitoare, 

Echipa ConsenSys Codefi

Buletine anterioare Codefi

Ți-a fost dor de un newsletter pe care ți-ai dorit cu adevărat să îl citești? Este o duminică ploioasă și vrei să te scufunzi adânc în arhivele finanțelor descentralizate? Nu vă faceți griji, vă oferim acoperire cu depozitul nostru de buletine informative din trecut Codefi. 

 

Despre ConsenSys Codefi

ConsenSys Codefi este sistemul de operare blockchain pentru comerț și finanțe, construit pentru a optimiza procesele de afaceri și a digitaliza activele și instrumentele financiare. Am combinat elemente de active digitale și valori mobiliare tokenizate, procesare de plăți criptografice, blockchain de finanțare a întreprinderii și frontiera emergentă a finanțelor descentralizate pentru a construi un facilitator global de software pentru noua infrastructură financiară. Gândiți-vă la Twilio, pentru finanțare bazată pe blockchain.

Newsletter Actualizare produs Newsletter Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me