blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlogCodefi

NEWSLETTER # 6: Anunțarea conformității Codefi

de Nicole Adarme 9 iunie 2020 Postat pe 9 iunie 2020

caracteristică codefi

Buna prietene,

Sperând că acest e-mail vă va găsi bine și adaptat (sau adaptat) la noile noastre modele de comportament. Luna aceasta, ne uităm la unele dintre aplicațiile mai nuanțate ale blockchain-ului Ethereum și recapitulăm atât lansarea Codefi Compliance, cât și starea de asigurare pe Ethereum.

Cheamă în eter

Societatea a progresat de-a lungul veacurilor pe calea mișcărilor, rebeliunilor, răscoalelor, protestelor și strigătelor. Aceste mișcări propulsează istoria înainte, dar sunt, de asemenea, denaturate de amnezia noastră istorică. Tendința mediatică, spălarea istorică a albului, cenzura intenționată, agendele politice și vinovăția retrospectivă pot duce la denaturarea sau denaturarea periculoasă a realității noastre.

Pe blockchain-ul Ethereum, mesajele din trecut au fost trimise, stocate și menținute în perpetuitate, dincolo de influența mass-media, a guvernului, a cenzurii sau a ștergerii. Oamenii care au trimis aceste mesaje vor să ne asigure că nu uităm. O „chemare în eter” este o chemare în eternitate.

(Sfat pentru linkurile Etherscan de mai jos. Navigați la: „Faceți clic pentru a vedea mai multe” → „Date de intrare” → „Vizualizare intrare ca” → „UTF-8”).

Denunțătorul COVID |

O listă de reținut |

Viața neagră contează |

Justiția pentru George Floyd |

Am un vis |

Din buletinul informativ Lex Sokolin (Global Co-Head Codefi) din 1 iunie, Fintech Blueprint:

Este școala ta. Este televizorul tău. Este treaba ta, sistemul tău juridic, consiliul tău de administrație, taxele și reprezentantul tău guvernamental. Angrenajele țărilor noastre se îndreaptă spre secole de istorie, secole construite literalmente din lucrurile pe care le considerăm inconfortabile să le urmărim astăzi. Vrei să te îndepărtezi de protestele care delimitează liniile de eroare din societatea noastră? Jefuirea vi se pare urâtă, iar genunchii lipsiți de respect?

Uită-te la istoria puterii. Firele sale sunt țesute în banii noștri. Imperiul nostru economic și opțiunile sale suverane, care elimină viețile negre de demnitate, alegere și oportunitate printr-un mit al meritocrației capitaliste, domină încă lumea. Cum schimbăm ceea ce este sângele lumii? Toate marile puteri au fost construite pe acest sânge, bani care curg din inechitate.

Dolarul a crescut cu bumbac în sud, a construit marile căi ferate cu mâinile chinezești, a rămas șomer în timpul Marii Depresiuni, a fabricat tancuri pentru războaiele mondiale și a explodat din Hiroshima. A luptat împotriva răului și a valorificat-o pe a sa. A spart Uniunea Sovietică și a aterizat pe Lună. Dolarul l-a ucis pe George Floyd. Va salva nenumărați alții. Depinde de noi să luptăm pentru sufletul său.

Dacă nu îți place ceea ce vezi, votează cu banii tăi. Alegeți impozitul pe care îl plătiți, a cui sabie strălucești și a cărei putere crești.

Citeste mai mult

Spotlight Codefi:

Anunțarea conformității Codefi

Ieri, Codefi a anunțat lansarea Codefi Compliance, o platformă de reglementare și conformitate automată și agilă pentru criptomonede și active digitale. Ca soluție de nouă generație pentru combaterea spălării banilor (AML) și combaterii finanțării terorismului (CFT), Codefi Compliance asigură că activele digitale îndeplinesc așteptările de reglementare fără a compromite cerințele pieței și ale afacerii, indiferent de jurisdicție și design. Este singura soluție de conformitate concepută exclusiv pentru active bazate pe Ethereum și construită de ConsenSys, liderul în dezvoltarea Ethereum.

Astăzi, Codefi Compliance acceptă peste 280.000 de tipuri de active digitale în rețeaua Ethereum. Codefi Compliance folosește un cadru personalizat pentru a oferi o soluție AML / CFT compatibilă cu Ether și cele mai utilizate standarde de jetoane, cum ar fi ERC20, ERC721, ERC179, ERC777, împreună cu monede stabile notabile precum DAI, USDC și Tether, acoperind peste 280.000 de tipuri de digital active construite pe Ethereum. Este prima soluție construită pentru activele digitale care va rula pe ETH 2.0, actualizarea rețelei mult așteptată, care va crește exponențial tranzacțiile pe secundă și va permite scara Ethereum.

„Furnizarea conformității robuste AML / CFT pentru activele digitale bazate pe Ethereum este un pas cheie în aducerea industriei financiare instituționale la finanțarea descentralizată. Codefi Compliance este următorul modul din suita noastră de produse pentru a elimina complexitatea și riscul în utilizarea DeFi și pentru a ajuta orice afacere să beneficieze de utilizarea activelor digitale. ” – Lex Sokolin, co-șef global al ConsenSys Codefi.

Citiți articolul Bloomberg

Quick Codefi Hits

Anunțuri

  • Nou la Newsletter și la Codefi? Vedeți acest videoclip explicativ despre ConsenSys Codefi.

  • Feedback ConsenSys Codefi: TLDR; vrem să vă cunoaștem mai bine și va dura un minut.

  • Anunțarea conformității Codefi. Conformitatea Codefi asigură faptul că activele digitale îndeplinesc așteptările de reglementare și îndeplinesc cerințele pieței și ale afacerii. Construim încredere în activele digitale oferind soluții fiabile de combatere a spălării banilor (AML) și de combatere a finanțării terorismului (CFT) utilizând mecanisme de tranzacție cunoscută (KYT) pentru a proteja împotriva fraudei și a infracțiunilor financiare. Citiți articolul Bloomberg despre Codefi Compliance.

  • ConsenSys capătă fluiditate. Fluiditatea este principalul dezvoltator al AirSwap și a produs câteva premii din industrie în tokenizarea imobiliară, tranzacționarea cu valori mobiliare tokenizate, sisteme de gajare a garanțiilor reale către platformele de credit descentralizate și a găzduit Summitul Fluidității. Citiți mai multe despre Fluiditate și ConsenSys.

  • Cum a fost valorificată valoarea de 350 milioane EUR a bunurilor imobiliare pe blockchain-ul Ethereum

Data Dive: Blockchain Insurance

O privire asupra performanței în lanț a Opyn, una dintre cele mai importante platforme de asigurare Ethereum. Date colectate și analizate de Codefi Data.

Opyn Insurance, lansat în februarie 2020, este un protocol de asigurare Ethereum care oferă protecție utilizatorilor DeFi și speculatorilor ETH. Produsele existente ale Opyn permit utilizatorilor să cumpere sau să vândă protecție pentru depozite compuse (USDC și DAI) și să se protejeze împotriva volatilității prețurilor ETH, fie prin cumpărarea, fie prin vânzarea protecției ETH.

Datele arată că au fost create cel puțin 35 de opțiuni pentru piața de acoperire a prețurilor ETH de la lansare. Diagrama suprafeței stivuite de mai jos arată soldul individual al fiecărui contract de jeton de opțiune și suma totală a valorii blocate în platforma Opyn. Valoarea blocată a atins maximul istoric de 1,6 milioane USD pe 23 aprilie și se ridică în prezent la aproximativ 1,1 milioane USD. Graficul arată, de asemenea, ciclul de viață al fiecărei opțiuni; când fiecare bară colorată stivuită dispare, înseamnă că opțiunea a atins data de expirare și a fost exercitată.

De obicei, au existat aproximativ patru opțiuni în același timp până în 2020 și fiecare blochează în medie ~ 400k USD. Lungimea obișnuită a maturității este de aproximativ 15 – 40 de zile.

nenumit.png

Furnizorii de lichidități USDC sunt persoanele care au depus USDC în protocolul de asigurare Opyn pentru a oferi lichidități persoanelor care doresc să cumpere ETH. Acești deponenți USDC pariază că prețul ETH crește și își propune să poată retrage USDC la o dată ulterioară pentru o primă. Persoanele care cumpără ETH cu USDC disponibile îl protejează împotriva scăderii prețului.

În special după prăbușirea pieței de la jumătatea lunii martie – după care oamenii ar fi putut fi mai interesați să găsească modalități de a-și proteja deținerile ETH – numărul furnizorilor zilnici și suma USDC depuse au crescut. Din aprilie, au existat aproape 25 de zile cu peste 20 de furnizori de lichiditate și patru zile cu peste 40 de furnizori de lichidități. Mai mult, acești furnizori de lichidități depun sume mai mari de USDC. În aprilie, sfârșitul lunii a înregistrat înregistrări cu puțin sub 500.000 USD USDC depuse. Volumul lunii mai a atins și mai mult, cu două zile în care depozitele USDC au depășit 500.000 USD USDC.

unnamed (1) .png

Stimularea pentru furnizorii de lichidități este de a câștiga o primă la depozitele USDC dacă prețul ETH crește. Primii beneficiari premium USDC au primit între 700 și 22k USDC. Cel mai mare beneficiar de primă – 22,3k USDC – a reprezentat mai mult de 30% din totalul primelor de pe platforma Opyn.

nenumit (2) .png

Lansarea platformei Opyn în februarie a avut loc într-un moment în care ecosistemul blockchain, Ethereum și DeFi a acordat o atenție mai mare securității. Printre o serie de evenimente de securitate și piață din ultimele două trimestre, utilizatorii Ethereum caută modalități mai bune de a se asigura că fondurile lor sunt protejate în timp ce lucrează cu aceste noi platforme. Auditurile, revizuirile stricte de securitate și arhitecturile open source vor ajuta fără îndoială – dar vor continua să apară evenimente de securitate. Asigurarea este singura modalitate de acoperire împotriva securității și volatilității. Opyn și Nexus Mutual – cei mai mari doi jucători din jocul de asigurări Ethereum – au venit pe piață pentru a ajuta ecosistemul să rămână și mai rezistent în fața evenimentelor (ne) așteptate.

Observații finale

Vă mulțumim că ați accesat acest buletin informativ. Urmăriți-ne pe Twitter, aflați mai multe pe site-ul nostru și anunțați-ne gândurile. Indiferent dacă sunteți interesat să lucrați cu noi, pentru noi sau doriți doar să vă salutați, vă rugăm să ne contactați.

Ați redirecționat acest mesaj? Înscrieți-vă pentru actualizări lunare.

Până la data viitoare,

Echipa ConsenSys Codefi

Newsletter Actualizare produs Newsletter Abonați-vă la newsletter pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me