blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlogNoutăți

Noul raport Ethereum 2.0: Peste 65% dintre toți respondenții intenționează să își asume ETH

Un raport orientat de utilizator cu motivațiile, preferințele și preocupările deținătorilor de ETH în așteptarea mizei pe Eth2.de ConsenSys 6 mai 2020 Postat pe 6 mai 2020

Eth2 Staking Report Hero codefi Descărcați întregul raport Ethereum 2.0. Descarca

Lansarea Ethereum 2.0 (Eth2) în 2020 prezintă o etapă critică și mult așteptată a industriei. Înțelegerea colectivă a industriei cu privire la motivațiile, sentimentele și tiparele comportamentale existente ale deținătorilor de ETH atunci când vine vorba de miza (sau nu!) Este esențială pentru a susține și a cataliza succesul drumului Ethereum către dovada mizei.. 

ConsenSys Codefi a chestionat aproape 300 de deținători de ETH din spațiu pentru a-și înțelege intențiile și nevoile atunci când vine vorba de a participa la Eth2. Raportul nostru își propune să informeze aspectele cheie privind proiectarea și produsul, precum și să ofere recomandări strategice și tactice pentru echipele de protocol, dezvoltatorii de clienți și furnizorii de infrastructură pentru a încuraja adoptarea eficientă în diferite persoane de utilizator.  

Context și obiective de cercetare

Lansarea primei faze a Ethereum 2.0 în acest an va marca începutul următoarei evoluții a rețelei publice Ethereum mainnet. Una dintre cele mai semnificative actualizări în Ethereum 2.0 este trecerea de la un algoritm consens de dovadă a muncii (PoW) la o dovadă a mizei (PoS). Această actualizare va avea ca rezultat o scalabilitate îmbunătățită, stimulente pentru întreținerea rețelei, eficiență energetică și securitate. Mai mult, noua arhitectură de rețea oferă o nouă oportunitate pentru o categorie largă de deținători de ETH de a crea o capacitate continuă de a genera venituri pentru furnizarea de infrastructură publică comunității Ethereum. 

Nucleul succesului unei rețele PoS este disponibilitatea participanților de a-și pune eterul (ETH) pe rețea pentru a asigura în mod adecvat blockchain-ul. Prin urmare, este imperativ să înțelegem preferințele, comportamentele și nevoile de miză ale deținătorilor de ETH existenți și modul în care participarea lor la Ethereum 2.0 poate fi accelerată și optimizată.

Înainte de proiectarea cercetării, echipa noastră a identificat și a realizat diverse interviuri calitative cu părțile interesate, cu scopul de a înțelege în continuare întrebările și presupunerile noastre despre ecosistemul de miză Ethereum 2.0.. 

Una dintre constatările cheie care a devenit evidentă a fost decalajul de comunicare existent între constructori, facilitatori și potențiali participanți la comunitatea Eth2. Cu Faza 0 la orizont, protocolul, clientul și echipele de infrastructură trebuie să comunice, să proiecteze și să implementeze caracteristici care să încurajeze participarea cât mai largă posibilă în universul viitorilor validatori. 

Având în vedere rezultatele cercetărilor preliminare, echipa noastră a proiectat și a implementat un studiu de cercetare cantitativ al utilizatorilor pentru a capta segmente largi de utilizatori, sentimente și modele comportamentale pentru a informa atât constructorii, cât și facilitatorii, educând în același timp utilizatorii finali. 

Studiul a avut ca scop evidențierea și analiza următoarelor perspective:

  • Care sunt profilurile și tiparele de comportament ale deținătorilor de ETH existenți?
  • Care sunt intențiile și motivațiile deținătorilor de Eth atunci când vine vorba de a juca pe Eth2.0?
  • Care sunt punctele actuale de durere și potențialele obstacole în calea adoptării?
  • Ce facilități cu valoare adăugată și oportunități de piață prezintă acest lucru?

Am tras concluzii de la 287 de respondenți la un sondaj online al deținătorilor de ETH existenți, care a fost inițiat în februarie 2020 și a rămas live timp de 20 de zile. Puteți găsi sondajul original Aici.

Eth2 nu se va construi singur, așa că vă mulțumim tuturor celor care participă la această etapă și sperăm că veți găsi munca noastră inteligentă și utilă! 

Descărcați întregul raport de miză Ethereum 2.0

Descărcați CodefiEthereum 2.0Newsletter Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele. Adresa de e-mail Conținut exclusivEthereum Q3 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q3 2020 DeFi Report

Ethereum Q2 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q2 2020 DeFi Report

Ethereum 2 0 Raport privind ecosistemul de mizăRaport

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Ghid complet pentru rețelele de afaceri BlockchainGhid

Ghid complet pentru rețelele de afaceri Blockchain

Cum să construiți un produs Blockchain de succesWebinar

Cum să construiți un produs Blockchain de succes

Băncile centrale și viitorul banilorHartie alba

Băncile centrale și viitorul banilor

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me