blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

HomeBlogEnterprise Blockchain

platforma de finanțare a comerțului Blockchain de la komgo – Actualizări ianuarie 2020

Repere din cronologia remarcabilă a komgo și rezultatele rapide de ConsenSys 10 ianuarie 2020 Postat pe 10 ianuarie 2020

blogul erou komgo

Platforma globală de finanțare a comerțului cu mărfuri komgo a atins numeroase etape de la lansare. Realizat în parteneriat cu ConsenSys și Kaleido: Blockchain Business Cloud., komgo canalizat recent peste 700 milioane USD de finanțare de către membrii rețelei anul trecut, a lansat caracteristici cruciale și a redus timpul pentru emiterea unei acreditive digitale cu 99,58%.

Această postare evidențiază cronologia remarcabilă a platformei și rezultatele rapide. 

Piața finanțării comerțului cu mărfuri este o industrie veche de 150 de ani, care se bazează încă pe hârtie și pe e-mail. Reuters relatează că operațiunea necesară pentru finanțarea și / sau atenuarea riscurilor unui acord de finanțare comercială pentru o singură marfă maritimă ar putea necesita 36 de documente originale, 240 de exemplare și implicarea a până la 27 de părți. Procesele complicate coapte cu intermediari creează fricțiuni și poate dura adesea săptămâni, dacă nu chiar luni, pentru a finaliza o tranzacție.

În 2018, 15 acționari ai celor mai mari bănci mondiale din lume, companii comerciale și giganți petrolieri au lansat komgo, o rețea globală pentru ca părțile să tranzacționeze peer peer pe blockchain-ul Ethereum. De la lansarea komgo, nu au existat decât rezultate pozitive și valoroase.

înainte și după komgo Rețeaua comercială globală tradițională vs Rețeaua comercială globală cu tehnologie Blockchain

Figura 1 demonstrează sistemul pe hârtie al finanțelor comerciale cu mărfuri. Cumpărătorul și vânzătorul sunt de acord că livrarea va avea loc la o anumită dată și prețul și condițiile de livrare. Figura 2 afișează ce se întâmplă atunci când treceți de la hârtie la digitalizarea fiecărui produs conectat la industria comercială și financiară. Timpul petrecut imprimând, trimitând, semnând și reintroducând date în sistem este redus. komgo, pârghie Kaledio: Blockchain Business Cloud creează un registru comun care permite utilizatorilor să opereze cu o înțelegere comună a stării tranzacțiilor fără a fi nevoie să renunțe la controlul unei terțe părți. 

***

Doriți să aflați mai multe despre soluțiile blockchain pentru comerț internațional, finanțare comercială și lanțul de aprovizionare?

Urmăriți seminarul web la cerere. →

***

Dezvoltări notabile ale lui komgo

20 decembrie 2018 – komgo lansat în producție la 4 luni de la încorporare

21 decembrie 2018Prima acreditivă a fost emisă pe platformă. Acest lucru a marcat premiul mondial pentru industria finanțării comerțului cu mărfuri.

14 iunie 2019 – komgo anunță două caracteristici noi: Reducere de primit și scrisori de credit în așteptare.

16 august 2019 ING a finalizat cu succes prima sa tranzacție cu mărfuri pe komgo. Sucursala de la Geneva a încheiat un acord comercial de petrol cu ​​o Scrisoare de credit emisă în numele Mercuria Energy Trading SA.

Septembrie 2019TOTSA Total Oil Trading SA sa alăturat companiei komgo, primul client care s-a angajat din afara grupului inițial de acționari.

25 septembrie 2019Lloyds Bank a devenit prima bancă din Marea Britanie care s-a alăturat companiei komgo.

14 octombrie 2019 – komgo a depășit finanțarea de 700 milioane USD pe platformă. 

23 octombrie 2019 – Rabobank a efectuat primul său comerț cu mărfuri pe komgo– o scrisoare de credit de așteptare a fost emisă pe platformă pentru achiziționarea de biocombustibil.

Reducerea cu 99,58% a timpului pentru emiterea unei acreditive digitale – de la 10 zile la 1 oră. 

studiu de caz komgo faceți clic aici pentru a descărca studiul de caz

repere remarcabile ale komgo în 2019

Deosebit de notabile sunt cele mai recente trei actualizări. 

Instituția financiară globală ING a executat prima sa tranzacție cu mărfuri pe komgo. 

Această tranzacție reprezintă un exemplu excelent al persistenței ING de a inova ecosistemul comercial și de a îmbunătăți experiența clientului.

„Acesta este un nou capitol pentru ca ING să aducă inovație clienților noștri și să conducă platforma Komgo să devină un standard industrial.” 

Patrick Arnaud, director general TCF Oil & Gaz la ING

Primii membri ne-acționari se alătură komgo

La un an de la lansarea komgo, TOTSA Total Oil Trading SA a apărut ca primul client la bord din afara grupului inițial de acționari, iar Lloyds bank a urmat la scurt timp după aceea să emită scrisori de credit. 

Director general și șef de comerț global pentru Lloyds, Gwynne Master, a subliniat caracteristicile greoaie și consumatoare de timp ale comerțului internațional actual, ca catalizator al aderării băncii la komgo. 

„Procesul de tranzacționare a unei singure mărfuri poate dura peste 100 de zile, implică mulți jucători, documente considerabile și risc. Comerțul este deosebit de oneros pentru clienții noștri de mărfuri, unde timpii de livrare mai rapide și un canal simplificat sunt cerințe cheie. ”

„Parteneriatul nostru cu komgo ne ajută să abordăm aceste provocări. Lucrăm împreună pentru a scurta timpul necesar clienților noștri corporativi pentru a tranzacționa la nivel internațional prin eficientizarea și digitalizarea semnificativă a procesului. ” 

Maestrul Gwynne, Director general și șef global de comerț pentru Lloyds Bank

valorile komgo 

De departe, cea mai monumentală realizare din 2019 a fost metricele remarcabile ale platformei de finanțare a comerțului cu mărfuri. komgo raportează o reducere de 99,58% a timpului pentru emiterea unei acreditive digitale – în jos de la 10 zile la 1 oră. În plus, komgo a canalizat peste 700 milioane USD de finanțare în rețea și la mijlocul lunii octombrie.

Aceste realizări demonstrează dorința industriei de a trece la relații de afaceri mai simple și mai colaborative, precum și beneficiile tranzacției de la egal la egal datorită tehnologiei blockchain. Așteptăm actualizări mai interesante în 2020!

***

Doriți să aflați mai multe despre komgo?

Descărcați studiul de caz komgo. →

Global TradeKomgoNewsletter Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele. Adresa de e-mail Conținut exclusivGhid complet pentru rețelele de afaceri BlockchainGhid

Ghid complet pentru rețelele de afaceri Blockchain

Introducere în tokenizareWebinar

Introducere în tokenizare

Viitorul activelor digitale și al DeFi-ului financiarWebinar

Viitorul finanțelor: active digitale și DeFi

Ce este Enterprise EthereumWebinar

Ce este Enterprise Ethereum?

Băncile centrale și viitorul banilorHartie alba

Băncile centrale și viitorul banilor

Blockchain Komgo pentru finanțarea comerțului cu mărfuriStudiu de caz

Komgo: Blockchain pentru finanțarea comerțului cu mărfuri

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me