blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlogDezvoltare blockchain

Primele 20 de proiecte Blockchain pentru activitatea dezvoltatorilor – octombrie 2019

Aflați ce proiecte din ecosistemul blockchain au înregistrat cel mai mare progres în octombrie de ConsenSys 11 noiembrie 2019 Postat pe 11 noiembrie 2019

Fără titlu 3

Puteți spune multe despre starea unui proiect sau aplicație după cantitatea de activitate pe care o are Github. Proiectele cu o mulțime de acțiuni sunt mai susceptibile de a fi în mijlocul BUIDLing-ului și livrării, în timp ce un Github care este populat doar de rufe solitare este un semn al unui proiect care fie nu avansează, fie este atât de perfect încât nu mai necesită munca – și asta este ceva de o raritate.

Starea Dapps face o treabă excelentă de a culege date de la Github, incluzând comitetele, împingerea, emiterea și extragerea cererilor din proiectele open source și Dapps reprezentând cele mai notabile platforme care acceptă aplicații descentralizate – inclusiv Ethereum, EOS, Steem și xDai. Rezultatul este o vedere de pasăre a activității dezvoltatorului în spațiul blockchain.

Cu toate că aceste informații nu sunt în niciun caz o imagine definitivă sau completă a ecosistemului blockchain din nenumărate motive, datele Github ilustrează câteva tendințe interesante cu privire la activitatea dezvoltatorilor în spațiul blockchain în ceea ce privește proiectele open source. Nu vedeți proiectul dvs. preferat listat mai jos? Încurajați-i să își facă publică activitatea și publicată pe State of the Dapps.

Luna octombrie a arătat schimbări semnificative în clasamentele pentru activitatea pe Github, noii veniți din listă depășind dezvoltarea de la obișnuiți. Deși proiectele bazate pe Ethereum domină în continuare lista de sus în jos, se pare că dezvoltatorii industriei blockchain trebuie să fi fost cu toții ocupați la Devcon, deoarece cifrele au scăzut peste tot după o perioadă de creștere susținută în această vară. 

Mai jos sunt cele mai importante 20 de proiecte despre State of the Dapps în funcție de activitatea dezvoltatorilor din ultimele 30 de zile din octombrie 2019 …

1. Stare

0 g0wusYuqfeS2ypV3

Există încă o ediție a acestei liste în care sistemul de operare Mobile Ethereum stare nu a depășit clasamentul la numărul 1. Statutul a fost de mult timp lider în spațiul blockchain, iar activitatea recentă pe Github – cu 5675 de evenimente în ultimele 30 de zile – indică faptul că echipa considerabilă Status continuă să depășească provocatorii în timp ce dezvoltă iOS, Android și versiunea desktop a aplicației Status. Numărul arată o scădere foarte ușoară de luna trecută, păstrând în același timp un avantaj considerabil față de toate celelalte proiecte

ed.

2. Storj

0 qtaG6RbZPX8Hatky

Rețea de stocare cloud descentralizată Storj funcționează rapid după lansarea Pioneer 1 Beta pentru rețeaua sa V3, spre Pioneer 2 Beta și lansarea producției mai târziu în acest an. În plus, echipa a implementat o serie de eforturi suplimentare, cum ar fi Open Source Partner Project și platforma sa de stocare în cloud Tardigrade. Echipa Storj își menține poziția a doua în această lună, cu 4966 de angajamente – un salt de 20% față de luna precedentă și unul dintre puținele proiecte din această lună care își ridică efectiv cifrele. Este o altă figură remarcabilă a uneia dintre cele mai productive echipe din tot blockchain-ul.

3. Augur

fără nume 9

Dacă nu ați stabilit un pariu criptografic pe sport, politică sau chiar moartea unei persoane publice luna aceasta – chiar blockchain? Platforma Augur a unui protocol descentralizat de oracol și piață de predicție este unul dintre cele mai remarcabile proiecte live pe Ethereum Mainnet chiar acum – iar echipa a organizat un mare eveniment 4035 pe Augur Github luna trecută. Este suficient pentru a aduce Augur cu două locuri pe locul 3. Odată cu lansarea sa v2 este iminentă Blogul Augur oferă, de asemenea, actualizări săptămânale despre dezvoltare pentru o defalcare mai granulară.

4. Cosmos

fără nume 4

După lansarea unei iterații Mainnet, platforma de interoperabilitate blockchain bazată pe Tendermint Cosmos își menține performanța recentă impresionantă, cu 3860 de angajamente în ultimele 30 de zile, stabilindu-se într-un ritm după o scădere de 22% mai devreme în vară. Iterația Cosmos Hub-ului său Cosmos este în plină desfășurare odată cu lansarea Lunie, aplicația sa nativă de portofel criptografic.

5. Aragon

fără nume 5

Aragon proiectul scade la numărul 5 după o mare mișcare în topurile dezvoltatorilor din această vară. Pilonul Ethereum deține credibilitatea de mult timp pentru a fi o operațiune bine condusă, iar platforma sa pentru crearea de organizații descentralizate prezintă o propunere puternică – una pe care puteți crea propria organizație cu blockchain pe Ethereum Mainnet chiar acum. Echipa Aragon a angajat 3216 evenimente la Github în ultimele 30 de zile pentru a-l aduce pe locul 5, în scădere cu aproximativ 16% față de luna anterioară.

6. Protocolul de origine

nenumit 6

Protocolul de origine, care utilizează Ethereum și IPFS pentru a crea piețe descentralizate. Origin Beta și aplicația mobilă sunt deja live pe Ethereum Mainnet și le puteți folosi pentru a achiziționa tot felul de articole rare, captivante și uneori bizare, cum ar fi o vioară din anii 1800, arta holografică Ethereum și închirieri de vacanță de lux peste tot lume. Cu 2994 de angajamente în ultimele 30 de zile – și în ciuda unei scăderi majore de 40% față de performanțele de luna trecută – platforma Origin continuă să crească. 

7. 0x

0 5szqsybtxILEz6t8

0x menține tracțiunea după un salt mare în ritmul său de dezvoltare recent, cu 2906 de angajamente, deși cu o scădere de 26% față de luna trecută. Cu peste 30 de proiecte care utilizează 0x infrastructură pentru crearea de tot felul de piețe descentralizate în valoare de 700k + tranzacții totale, semnele sugerează că una dintre cele mai talentate echipe din blockchain face pași importanți înainte.

8. Înalta fidelitate

înaltă fidelitate og

Mare fidelitate, platforma de realitate virtuală lansată de fondatorii lumii virtuale secundare Second Life, găzduiește deja evenimente virtuale și lucrează acum la integrarea EOS. High Fidelity Github a găzduit 2906 de evenimente luna trecută, ceea ce reprezintă o creștere notabilă de 20% față de rapoartele de luna trecută.

9. Rețeaua Raiden

1 1bkWS563IRGAYGTz VC XQ

Munca solidă continuă Rețeaua Raiden, bine-cunoscuta soluție de scalare off-chain care permite plăți aproape instantanee, cu taxă redusă și scalabile. Versiunea Alpha este stabilă și este disponibilă în prezent pentru integrarea în proiectele Ethereum de pe Mainnet, iar candidații de lansare și edițiile mai experimentale sunt de asemenea disponibile pentru a fi folosite pentru dezvoltatorii mai îndrăzneți. Cu 2822 de angajamente efectuate luna trecută – o scădere de 25% față de luna precedentă – Rețeaua Raiden își menține poziția puternică în Top 20. 

10. Gnoza

gnoză

Centrală de construcție axată pe Ethereum gnoză a făcut mult pentru comunitatea blockchain deja în lansarea pieței sale multifacțiale de predicții, a contractelor inteligente DutchX, Gnosis Safe și Gnosis Olympia Alpha – toate pentru a ajuta la crearea instrumentelor cu care alții își pot lansa propriile piețe și redistribui viitorul. Echipa Gnosis a organizat 2946 de evenimente pe Github în această lună, în scădere cu 37% față de luna anterioară, dar încă suficientă pentru o finalizare solidă la mijlocul mesei. 

11. Trust Wallet

0 5MfJ8FrljeTfzGNR

Un portofel multi-monede securizat pentru dispozitivele Android și sistemul de operare utilizat de multe organizații de top din cripto-sferă, Trust Wallet este, de asemenea, portofelul partenerului pentru schimbul de criptomonede Binance. Nici măcar în top 20 la începutul acestui an, Trust Wallet a crescut în topurile de activitate ale dezvoltatorilor și a arătat puține semne de încetinire de atunci cu 2250 de angajări în ultimele 30 de zile – o scădere considerabilă de 32% față de luna anterioară.

12. OmiseGO

omisego

Cu sediul în Thailanda OmiseGO s-a concentrat pe scalare și interoperabilitate pe rețeaua Ethereum de la lansarea sa. Cu MVP-urile și rețelele de testare a soluției de scalare Plasma produse deja, activitatea variată și substanțială a dezvoltatorilor OmiseGO a dus la 2198 evenimente pe Github în această lună.

13. Metamask

metamask

Extensia de browser blockchain preferată de toată lumea este o piatră de temelie a ecosistemului Ethereum și este întotdeauna aproape de partea de sus a acestei liste. Acum se mândrește cu milioane de descărcări și o suită de produse în expansiune rapidă, MetamaskEchipa ușoară lucrează întotdeauna la îmbunătățirea produsului Metamask și lansarea unei ediții mobile a produsului său și a înregistrat evenimente 2017 pe Github luna trecută.

14. Civil

1 BRFUCEWEtoMBVcQVhtiu9Q 1

O reelaborare a jurnalismului și a mass-media cu blockchain, Civil folosește Ethereum pentru a finanța redacțiile și pentru a asigura veridicitatea raportărilor lor. Lider de lungă durată în acest spațiu, Civil intră în top 20 de diagrame în această lună cu evenimente din 1984 – aceasta este o creștere masivă de 104% față de luna anterioară.

15. IoTex

iotex

O platformă blockchain pentru Internetul lucrurilor de încredere, IoTex își păstrează poziția în Top 20 cu dezvoltarea pe portalul său de vot IoTex, acumulând evenimente Github din 1927 în această lună. Aceasta reprezintă o traiectorie constantă și un număr redutabil după lansarea versiunii sale Mainnet la începutul acestui an.

16. OpenZeppelin

1 IGourfMFRc77Qm5eqFl0AQ

O centrală de contracte inteligente care oferă „biblioteci de contracte inteligente testate pentru luptă pentru Ethereum și alte blockchains” alături de standarde pentru construirea de aplicații descentralizate, OpenZeppelin debutează în Top 20 topuri în această lună cu 1591 de evenimente pe Github în octombrie. Aceasta reprezintă o creștere majoră de 61% față de luna precedentă.

17. Santiment

santiment

Tabloul de bord al datelor criptomonede Santiment își urmărește revenirea în Top 20 luna trecută, menținând constant ritmul său de dezvoltare. Cu peste 1200 de active urmărite peste 50 de valori și numărare, activitatea dezvoltatorului Santiment a urmărit 1562 de evenimente pe Github în ultima lună – deși cu o scădere de 25% – pentru produse precum SANbase și SANgraph.

18. SingularityNET

1 CZ6u1JhVnCN7ZeN6DHWB9w

SingularityNET, ceea ce permite oricui să creeze, să partajeze și să monetizeze servicii AI la scară, a avansat de ceva timp cu următoarea fază a dezvoltării sale. Cu portalul său Beta live, SingularityNET Studio în producție și o comunitate activă construită în jurul portalului său pentru dezvoltatori, planul ambițios al proiectului pentru o piață globală de AI arată din ce în ce mai mult ca o realitate. Cu 1546 de evenimente pe SingularityNET Github luna trecută, acesta este cu siguranță un proiect pe care să vă țineți ochii deschiși.

19. Rețeaua Aion

1 scwZbXELqq0uejIsoH1KFA

O platformă interoperabilă cu funcționalitate de contract inteligent pentru lansarea aplicațiilor descentralizate, Rețeaua Aion are o rețea mondială de dezvoltatori și comunitate care își utilizează tehnologia și oferă totul, de la documentare la instrumente de dezvoltare. Platforma revine în top 20 în această lună după o pauză de 6 luni cu 1511 Github se angajează în octombrie, o creștere de 16% față de luna anterioară.

20. Neufund

1 MckIuHHOlHeHVpyudyORJQ

Cu sediul la Berlin Neufund este o platformă pentru emiterea de jetoane de securitate pe blockchain-ul Ethereum prin „Oferte de jetoane de acțiune”, iar munca de dezvoltare a proiectului își găsește adesea echipa spargând Top 20. Cu 1440 de evenimente pe Github luna trecută – în scădere cu 25% față de luna precedentă – platforma de investiții este în prezent live cu o serie de proiecte în plină strângere de fonduri.

DappsDevelopersNewsletter Abonați-vă la newsletter pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele. Adresa de e-mail Conținut exclusivCum să construiți un produs Blockchain de succesWebinar

Cum să construiți un produs Blockchain de succes

Cum se configurează și se execută un nod EthereumWebinar

Cum se configurează și se execută un nod Ethereum

Cum să vă construiți propriul API EthereumWebinar

Cum să vă construiți propriul API Ethereum

Cum să creați un simbol socialWebinar

Cum să creați un simbol social

Utilizarea instrumentelor de securitate în dezvoltarea contractelor inteligenteWebinar

Utilizarea instrumentelor de securitate în dezvoltarea contractelor inteligente

Viitorul activelor digitale și al DeFi-ului financiarWebinar

Viitorul finanțelor: active digitale și DeFi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me