blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlog Comunicat de presă

Programul MetaMask Early Adopter permite accesul instituțional la DeFi

Curv, lider în securitatea activelor digitale, va fi primul partener de lansare care va integra o versiune instituțională a MetaMask pentru a-și conecta clienții la protocoale și aplicații de finanțare descentralizate. de ConsenSys 10 decembrie 2020 Postat pe 10 decembrie 2020

MetaMask pentru instituții 2

Astăzi, ConsenSys a anunțat o nouă ofertă de la MetaMask să ofere fondurilor de criptomonede, custodilor și comercianților profesioniști caracteristici și controale de nivel instituțional pentru conectarea la protocoale și aplicații de finanțare descentralizată (DeFi). MetaMask este cel mai popular portofel Ethereum și browser Web3 din lume, cu peste 1 milion de utilizatori activi lunar. MetaMask Mobile, care a debutat în septembrie, simplifică procesul de utilizare a aplicațiilor DeFi, iar o nouă caracteristică de swaps de token oferă o experiență mai simplă și o execuție mai bună pentru tranzacționarea activelor digitale. MetaMask Versiunea 8 a adus noi niveluri de confidențialitate pe Web3, oferind utilizatorilor posibilitatea de a selecta unul sau mai multe conturi pentru a le asocia cu un site web sau de a crea un cont nou doar pentru acel site. 

În ultimul an, ecosistemul DeFi al Ethereum a crescut la peste 14 miliarde USD ca garanție. Furnizorii de custodie caută din ce în ce mai mult expunerea și accesul la diversele oportunități financiare descentralizate care compun Web3 pentru activele lor aflate în custodie. Cu toate acestea, pentru firmele comerciale profesionale care doresc să utilizeze cele mai atractive protocoale DeFi, procesul actual este ineficient. Firmele comerciale necesită, de asemenea, raportări solide pentru contabilitate, impozite și P&L scopuri. 

Pentru a rezolva aceste probleme, ConsenSys va începe să ofere firmelor comerciale și custodilor cripto o versiune de nivel instituțional a MetaMask cu funcții noi pentru a permite utilizarea sigură a protocoalelor DeFi și a altor aplicații. Clienții pot schimba jetoane, împrumuta, împrumuta și investi în aplicații Ethereum cu aceeași experiență familiară a utilizatorului MetaMask – totuși cu funcționalitățile operaționale, de securitate și de raportare necesare pentru a rula un birou de tranzacționare profesional DeFi.

„MetaMask este prima experiență fără custodie pentru interacțiunea cu aplicațiile DeFi. Suntem încântați să colaborăm alături de lideri tehnologici precum Curv pentru a construi operațiuni de nivel instituțional și conformitate de care comercianții au nevoie pentru a începe cu adevărat să își dezvolte participarea la DeFi ”, a declarat Patrick Berarducci, Co-Head Global Fintech, ConsenSys. 

Primul partener ConsenSys este Curb, un lider în securitatea activelor digitale, care a anunțat astăzi Curv DeFi, o soluție de finanțare descentralizată la nivel de întreprindere (DeFi) pentru instituții. Curv va integra MetaMask cu infrastructura de securitate a activelor digitale Curv.

„Credem că prin combinarea infrastructurii noastre unice de calcul multipartit (MPC) cu MetaMask vom putea juca un rol semnificativ în adoptarea instituțională a DeFi”, a spus Curb Co-fondator și CEO Itay Malinger. „Deoarece nu există o soluție instituțională sigură și sigură pentru DeFi, organizațiile revin la utilizarea la nivel de retail a MetaMask sau integrări personalizate cu aplicații individuale ca soluție. Parteneriatul Curv cu MetaMask permite combinarea ușurinței de utilizare și disponibilitatea aplicației MetaMask, împreună cu controalele și protecțiile la nivel de întreprindere ale Curv, care sunt esențiale pentru infrastructura noastră de securitate.

Programul pentru adoptarea timpurie

Înainte de lansarea comercială a versiunii instituționale a MetaMask, ConsenSys Codefi va colabora cu un grup select de parteneri, custodi și firme comerciale profesionale pentru a le permite să modeleze caracteristicile produsului, să influențeze foaia de parcurs de dezvoltare și să obțină acces timpuriu la noul Integrare MetaMask pentru clienții lor. Partenerii ideali au clienți care deja implementează capital în protocoalele DeFi și care ar fi angajați îndeaproape în timpul dezvoltării produsului. Intrați în legătură dacă doriți să vă alăturați programului Early Adopter. 

Intrați în legătură

Funcțiile planificate includ: 

  • Securitatea întreprinderii. Integrarea directă cu principalii furnizori de custodie elimină necesitatea transferurilor multiple pentru a implementa capital în aplicații DeFi, cu suport multi-semnătură. 
  • O mai bună gestionare a riscurilor și controale operaționale. MetaMask va adăuga fluxuri de aprobare configurabile pentru a declanșa tranzacții mai sofisticate și pentru a permite logica de afaceri în jurul valorii de capital desfășurat și unde.
  • Comerț cu încredere. Monitorizarea Mempool și transmiterea tranzacțiilor private elimină controlul tranzacțiilor. Suport pentru generarea de chei BLS și retragere pentru Eth2.
  • Conformitate ușoară, contabilitate și impozite: Faceți comerț cu liniștea minții că se asigură verificarea conformității, contabilitatea și raportarea fiscală.

Despre ConsenSys

ConsenSys este cea mai importantă companie de software Ethereum. Permitem dezvoltatorilor, întreprinderilor și oamenilor din întreaga lume să construiască aplicații de nouă generație, să lanseze infrastructură financiară modernă și să acceseze webul descentralizat. Suita noastră de produse, compusă dinInfura, Q uorum, Codefi, MetaMask(…), Trufa, și Diligence, servește milioane de utilizatori, acceptă miliarde de interogări bazate pe blockchain pentru clienții noștri și a gestionat miliarde de dolari în active digitale. Ethereum este cel mai mare blockchain programabil din lume, lider în adoptarea afacerilor, comunitatea dezvoltatorilor și activitatea DeFi. Pe această fundație de încredere, open source, construim economia digitală de mâine. Pentru a explora produsele și soluțiile noastre, vizitați https://consensys.net/.

Despre Curv (www.curv.co)

Curv este cea mai de încredere infrastructură de securitate a activelor digitale din lume, care este livrată ca un serviciu cloud complet scalabil, la nivel de întreprindere și compatibil. Tehnologia de calcul multi-party (MPC) a Curv oferă simultan instituțiilor protecția, disponibilitatea instantanee și autonomia totală asupra activelor digitale necesare pentru a prospera în economia digitală. Compania este singurul furnizor de portofele MPC bazat pe cloud pentru active digitale instituționale și primul de acest gen care a obținut atât certificarea SOC2 Type II, cât și acreditarea ISO 27001. Curv oferă, de asemenea, o liniște sufletească suplimentară, asigurând până la 50 milioane USD de active digitale susținute de Munich Re, singura poliță de asigurare a criminalității conectată la Internet până în prezent și una dintre cele mai mari politici de pe piață. Curv este adoptat rapid de burse de conducere, custodi, birouri OTC, brokeri, instituții financiare tradiționale și administratori de active digitale. Fondată în 2018, Curv are sediul central în New York cu R&Birouri D în Tel-Aviv, Israel.

Persoane de contact media:[e-mail protejat], [e-mail protejat]

CodefiDeFi Finanțe instituționale MetaMask Anunț de produs Buletin informativ Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele. Adresa de e-mail Conținut exclusivEthereum Q3 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q3 2020 DeFi Report

Ethereum Q2 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q2 2020 DeFi Report

Ethereum 2 0 Raport privind ecosistemul de mizăRaport

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Ghid complet pentru rețelele de afaceri BlockchainGhid

Ghid complet pentru rețelele de afaceri Blockchain

Cum să construiți un produs Blockchain de succesWebinar

Cum să construiți un produs Blockchain de succes

Băncile centrale și viitorul banilorHartie alba

Băncile centrale și viitorul banilor

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me