blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlogNoutăți

Raport lunar ConsenSys – noiembrie 2019

Ethereum dapps, soluții blockchain pentru întreprinderi, cele mai populare articole, evenimente viitoare și multe altele. De ConsenSys 1 decembrie 2019 Postat pe 1 decembrie 2019

erou raport lunar

Raportul lunar din noiembrie este plin de actualizări, recapitulări și lansări interesante de la ConsenSys. Dacă acesta este primul raport lunar pe care îl citiți, consultați viziunea noastră și aflați mai multe despre ConsenSys. Dacă sunteți un cititor frecvent, treceți direct la lucrurile bune – cele mai importante tweets, evenimente, videoclipuri și lecturi din ultima lună.

„Sunt cam uimit de progresele înregistrate într-un timp atât de scurt. Dacă te uiți la toate revoluțiile sociale masive anterioare – telefoane mobile, internetul în sine, internetul, mașinile, electricitatea – toate au durat mult mai mult. Nu suntem cu adevărat zece ani în revoluția sau evoluția descentralizată a webului – suntem mai mult de cinci ani în ea. Deoarece Bitcoin a fost o implementare foarte restrânsă și contractele inteligente au fost inventate cu adevărat acum aproximativ cinci ani. Așadar, este uimitor câte companii mari, startup-uri și doar oameni le pasă și cred că va fi important. ”

– Joe Lubin, fondatorul ConsenSys și cofondatorul Ethereum

În noiembrie, uPort a lansat Serto, o suită de instrumente care aduc puterea acreditării verificabile și a identificatorilor descentralizați (DID) în lumea reală. Fundația Global Legal Entity Identifier Foundation (GLEIF) este acum utilizată Serto pentru a aduce identificatori de entitate juridică (LEI) în blockchain. Bounties Network a implementat meta-tranzacții, ceea ce face mai ușor accesul noilor membri ai comunității Ethereum câștigă primul lor cripto, decât să trebuiască să-l cumpere. Andreas Freund și Lewis Cohen au lansat o carte albă care reimaginează distribuția echitabilă a bunurilor publice utilizând tehnologia blockchain și piețele bazate pe token.

ConsenSys a participat la Convergence, primul congres global blockchain organizat. Convergența a reunit reprezentanți ai Comisiei Europene, INATBA și diferiți oficiali guvernamentali și lideri corporativi. Vedeți videoclipurile Convergence Aici. Ia o pauză de la a te uita la Ceas cu numărătoare inversă cu furcă dură din Istanbul, și consultați actualizările din noiembrie din Mesh!

Viziunea ConsenSys

Cele mai populare articole

 • Ce caută oamenii? „Blockchain în alocarea bunurilor publice”
 • În tendințe: „Un manifest de conținut cripto”
 • Cele mai comune: „Ce guverne utilizează Blockchain în acest moment?”
 • Webinar: „Cum să construiești un produs Blockchain de succes”

Hits pe rețelele sociale

Stare de nervozitate

ConsenSys pe Twitter

Reddit
Linkedin
Youtube
Instagram

ConsenSys pe Instagram

Locații de birouri

Locații de birou ConsenSys

Model Hub și Spoke

„Centrul” ConsenSys generează, incubează și accelerează întreprinderile „vorbite” prin dezvoltare, partajarea resurselor, achiziții, investiții și formarea de asocieri în participație. Aceste spițe beneficiază de componente fundamentale construite de ConsenSys care permit construirea de noi servicii și modele de afaceri pe blockchain-ul Ethereum.

Hub

 • Laboratoare: Studioul nostru de risc blockchain. Labs incubează cele mai bune echipe de Web3 de pe glob, oferindu-le capital, mentorat și acces la rețeaua de talente și proiecte de top de la ConsenSys. Citiți: ConsenSys Labs anunță investiții în atpar.
 • Academie: Instituția noastră de învățământ. Misiunea Academiei este de a dezvolta ecosistemul global blockchain prin reducerea decalajului de cunoștințe Ethereum.
 • Soluții: Bratul nostru de întreprindere. Solutions aduce blockchain-ul în afaceri, ajutând întreprinderile, guvernele, organizațiile non-profit și startup-urile din întreaga lume să construiască, să testeze și să implementeze soluții blockchain publice și private. Solutions oferă servicii de educație, consultanță și dezvoltare, precum și oportunități pentru asocieri în participație și co-creare. Citiți: Cazuri de utilizare și aplicații blockchain în funcție de industrie.
 • Impact social: ConsenSys Social Impact valorifică tehnologiile emergente pentru a rezolva cele mai presante probleme din lume. Citit: Introducere în Stablecoins, Rampe de plată, & Donații transparente Pt. 3
 • Capital: Capitalul este constelația noastră de oferte de servicii financiare pentru active digitale și companii bazate pe blockchain și include, de asemenea, consultanță privind vânzarea de token-uri și un studio de capital de risc.
 • Sârguință: ConsenSys Diligence se angajează să îmbunătățească și să protejeze ecosistemul Ethereum, facilitând excelența tehnică, liniile directoare de securitate, măsurile de precauție legale și practicile de afaceri etice. Citiți: „Soliditate, tânărul adult”
 • Eteric: Summitul eteric reunește constructori, filosofi, decidenți politici, artiști și umanitari din întreaga lume pentru două zile de povestire și schimb de cunoștințe în legătură cu modul în care ne putem construi împreună viitorul descentralizat folosind tehnologia blockchain. Ceas: “De ce audităm – Prezentare #EtherealTLV ”

Alianțe și inițiative

 • Proiectul Brooklyn: O colaborare la nivel de industrie care utilizează legislația, reglementările și politica blockchain pentru a promova creșterea economică bazată pe token și protecția consumatorilor.

Spokes și Ventures

Adhara:

Gestionarea lichidității și plăți internaționale pentru rețelele financiare descentralizate.

AirSwap

O platformă care facilitează găsirea, prețul și tranzacționarea de jetoane peer-to-peer pe blockchain-ul Ethereum.

Alethio

O suită cuprinzătoare de produse de explorare, analiză și prognoză blockchain pentru rețeaua Ethereum.

Allinfra

Toată infrastructura, pentru toți – platformă pentru tokenizarea infrastructurii necotate la scară largă.

Rețeaua Bounties

Îndeplinirea sarcinilor independente, plătind în orice jeton Ethereum după finalizarea cu succes.

Civil

O platformă pentru jurnalism sustenabil și de încredere, folosind o guvernanță deschisă și criptoeconomie.

Decriptați media

Un site de știri zilnic care acoperă toate lucrurile criptografice și apariția webului descentralizat.

Fathom

Un protocol descentralizat de evaluare a colegilor care stabilește fundamentul unui sistem academic universal.

Gitcoin

Cel mai simplu mod de a valorifica comunitatea open-source pentru a stimula sau a genera bani din muncă.

gnoză

Gnosis construiește noi mecanisme de piață pentru a permite distribuirea resurselor – de la active la stimulente și informații la idei.

Grilă+

Utilizează blockchain-ul public Ethereum pentru a oferi consumatorilor acces direct la piețele angro de energie

Infura

Un cluster scalabil, bazat pe standarde, distribuit la nivel global și punct final API pentru Ethereum, IPFS și alte infrastructuri.

Kaleido

O platformă SaaS pentru întreprinderi all-in-one care simplifică radical crearea și funcționarea rețelelor securizate blockchain și accelerează călătoria de la PoC la producție.

Kauri

Rețeaua de cunoștințe tehnice a comunității Ethereum.

MetaMask

MetaMask este o extensie de browser care vă permite să rulați Ethereum dApps direct în browser fără a rula un nod Ethereum complet.

MythX

Un API de analiză a securității pentru contractele inteligente Ethereum. Acesta alimentează instrumentele care aduc securitatea în contractul inteligent SDLC.

OpenLaw

Un protocol bazat pe blockchain pentru crearea și executarea acordurilor legale într-un mod ușor de utilizat, conform.

Panvala

O fundație descentralizată care oferă finanțare durabilă prin subvenții.

PegaSys

O echipă de ingineri de protocol care creează tehnologia Ethereum pentru comunitatea lanțului public și întreprinderile de vârf.

Treum

Același proiect, nume nou. Treum ajută companiile să construiască încredere cu clienții lor, aducând transparență, trasabilitate și tradabilitate lanțurilor de aprovizionare.

Trufa

Un mediu de dezvoltare, un cadru de testare și o conductă de active pentru contracte și dap-uri inteligente bazate pe Ethereum.

Trustologie

O platformă de custodie pentru protejarea activelor criptografice, cu conturi inteligente personalizabile pentru diverse nevoi ale clienților

uPort

O platformă auto-suverană de gestionare a identității care permite utilizatorilor să își înregistreze propria identitate pe Ethereum, să trimită și să solicite acreditări, să semneze tranzacții și să gestioneze în siguranță cheile și datele.

3Box

Profiluri și infrastructură de baze de date distribuite pentru Ethereum.

Newsletter Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele. Adresa de e-mail Conținut exclusivEthereum Q3 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q3 2020 DeFi Report

Ethereum Q2 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q2 2020 DeFi Report

Ethereum 2 0 Raport privind ecosistemul de mizăRaport

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Ghid complet pentru rețelele de afaceri BlockchainGhid

Ghid complet pentru rețelele de afaceri Blockchain

Cum să construiți un produs Blockchain de succesWebinar

Cum să construiți un produs Blockchain de succes

Băncile centrale și viitorul banilorHartie alba

Băncile centrale și viitorul banilor

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me