blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlogDezvoltare blockchain

Raportul de locuri de muncă Blockchain 2019

Locurile de muncă în Blockchain și Crypto sunt în plină expansiune – implicați-vă în Ethereum Blockchain și Dapp Developer Job Kit. De ConsenSys 24 mai 2019 Postat pe 24 mai 2019

locuri de munca raport erou bg

Industria blockchain continuă să vadă o vastă expansiune în întreaga lume, iar acest fenomen a dus la o creștere concurentă pe piața muncii blockchain. Vocațiile variind de la codificare la dezvoltarea afacerii, UX la managementul proiectelor, alocarea capitalului și rolurile creative continuă pe o traiectorie ascendentă pe măsură ce industria își arată rezistența și trece la următoarea fază a dezvoltării.

În timp ce, în trecut, spațiul blockchain a fost condus de start-up-uri și lansări de simboluri, acum întreprinderi mult mai mari au pășit în criză, proiectele de infrastructură abundă, iar multe dintre startup-urile pline de viață din trecut au devenit afaceri formidabile de sine stătătoare, cu nevoile tot mai mari de angajare..

Pentru a satisface interesul în curs de dezvoltare, ConsenSys a introdus Trusa de locuri de muncă pentru dezvoltatori Blockchain. Are tot ce are nevoie un tehnolog pentru a se implica în spațiul blockchain, inclusiv liste de verificare a cunoștințelor, centre de învățare și linkuri de unde puteți începe căutarea unui loc de muncă.

Dar ce constituie de fapt piața muncii blockchain? Această diagramă poly venn de Unchained Capital conceptualizează blockchain-ul ca operând la legătura dintre sisteme distribuite, criptografie, politică și economie:

Spectrul Blockchain

Deși această vizualizare este cu siguranță utilă, este important să recunoaștem că conceptualizează industria într-un mod plat. Oricare dintre intrările de mai sus ar putea fi extrapolată în nenumărate roluri și să se raporteze la procese mai tradiționale din „lumea reală”. Nu este vorba doar de criptografie și sisteme distribuite, este nevoie de mii de roluri non-tehnice, de la publiciști la creatori de conținut, manageri de comunitate și poziții de administrator.

Acestea fiind spuse, o mare parte din expansiunea pieței de locuri de muncă blockchain se concentrează pe dezvoltatori, iar aceasta continuă să fie zona cu cea mai mare cerere. De fapt, Raportul LinkedIn al SUA pentru locuri de muncă emergente din 2018 arată că dezvoltatorul blockchain este în fruntea listei pentru rolurile de locuri de muncă cu cea mai mare creștere, după ce a crescut de 33 de ori față de anul precedent – asta nu este 33%, adică 33x!

Top cinci locuri de muncă emergente din 2018Sursa: LinkedIn, 2018

Companiile care angajează variază de la echipe mici la distanță până la start-up-uri finanțate de VC până la lideri din industrie și giganți tehnologici. Un raport de TheNextWeb’s Hard Fork indică faptul că companii gigantice precum IBM, Ernst & Young și Oracle urmăresc agresiv angajarea pentru roluri legate de blockchain, în timp ce companiile centrate pe blockchain precum ConsenSys, Ripple și Axiom Zen concurează cu marii jucători în atragerea celor mai buni talenti.

Oportunități Blockchain Hard Fork

Salariile dezvoltatorului de blockchain publicitate – folosind date agregate de la CNBC, Janco Associates și Burning Glass – variază între 125.000 și 175.000 USD.

Potrivit AngelList, salariile pentru joburile tehnice din industria blockchain depășesc rolurile echivalente din organizația non-blockchain, evidențiind deja cererea mare de cunoștințe practice despre blockchain. În același timp, locurile de muncă non-tehnice din industria blockchain depășesc, de asemenea, roluri similare în companiile non-blockchain.

Salariu post mediu pentru locurile de muncă la companiile cu criptomonedă și non-criptomonedă, USD

Salariu media publicat pentru locuri de muncă la companiile de criptomonedă și non-criptomonedă, USDSursa: AngelList Data

Raportul Hard Fork din martie a afirmat că Statele Unite sunt lideri la nivel global în ceea ce privește locurile de muncă blockchain: „Usa de sticla publică în prezent un total de 5.711 locuri de muncă blockchain la nivel global. În prezent, angajatorii SUA reprezintă aproximativ jumătate dintre aceștia, cu 2.616 posturi vacante. Marea Britanie este locul doi cu 1.015 anunțuri de locuri de muncă legate de blockchain, urmată de India cu 257 de posturi vacante. ”

În Statele Unite, locurile de muncă disponibile sunt în Silicon Valley și San Francisco, urmate de „New York City, Newark, New Jersey și Jersey City, care ocupă colectiv a treia poziție … Completând primele zece geografii postând locuri de muncă, inclusiv cuvintele„ blockchain, „„ criptomonedă ”sau„ bitcoin ”sunt Austin, Texas, Seattle, Denver, Washington, DC, Boston și Los Angeles” potrivit lui Forbes.

Cu toate acestea, astfel de studii de localizare pot conta mai puțin decât au avut odată, deoarece industria blockchain-ului arată o puternică preferință față de munca la distanță în comparație cu companiile tradiționale, după cum se arată în următorul studiu realizat de AngelList:

Procentul de locuri de muncă etichetate la distanță pe AngelList

Procentul de locuri de muncă etichetate la distanță pe AngelListSursa: AngelList Data

Mai mult, un analiza de U * Today lansat în 2019 a indicat Top 9 cele mai căutate roluri în industria blockchain, dintre care patru sunt doar roluri tehnice, dintre care trei sunt în managementul afacerilor, unul legal și o comunitate.

 • Inginer de software: 90.000 $ – 145.000 $ // Chronicled (San Francisco), Axuall (Cleveland), Blockstack (New York)
 • Arhitect tehnic: 100.000 $ – 160.000 $ // Amazon / AWS (Seattle și Los Angeles), Bank of America (Charlotte, Carolina de Nord), statul Colorado (Denver)
 • Manager de produs: 85.000 $ – 130.000 $ // Mediaocean (New York), JP Morgan Chase (New York), Cynet Corp. (Springdale, Arkansas)
 • Analist de risc: 85.000 $ – 105.000 $ // Veem (Ottawa), Bank of America (Jacksonville, Florida), Institutul de Cercetare a Energiei Electrice (Knoxville, Tennessee)
 • Manager relații analist: 50.000 $ – 125.000 $ // IBM (New York), Accenture (Atlanta, Chicago, Washington, D.C.), R3 (San Francisco)
 • Inginer frontal: 70.000 $ – 125.000 $ // Gem (Los Angeles), Binance (Austin, Texas), Ford Motor Co. (Dearborn, Michigan)
 • Consilier juridic: 100.000 $ – 190.000 $ // Consensys (New York), BitGo (Palo Alto, California), Figura (San Francisco)
 • Analist de afaceri: 80.000 $ – 105.000 $ // IBM (Research Triangle Park, Carolina de Nord), NuArca (Woburn, Massachusetts), Bittrex (Washington, D.C.)
 • Manager comunitate cripto: 35.000 $ – 95.000 $ // Dolare (South Bend, Indiana), Protocolul Zeus (San Francisco), Crowdcreate (Los Angeles)
 • UX / UI Blockchain Designer: 80.000 $ – 140.000 $

Un studiu coroborat de 101Blockchains au găsit rezultate în mare măsură similare, inginerul blockchain, dezvoltatorul, proiectantul și specialistul în marketing primind un 9/10 în ceea ce privește cererea pieței, consultant juridic și manager de proiect rămânând puțin în urmă:

Roata oportunităților Blockchain

Deci, poate fi clar că locurile de muncă blockchain cresc rapid, cum se aliniază operațiunile blockchain mai mari la companiile care angajează? Un studiu recent realizat de PriceWaterhouseCooper sugerează că 77% dintre companiile chestionate sunt pe drumul către soluții și produse de expediere, în timp ce doar 14% nu au în prezent planuri de a integra blockchain.

Cât de departe sunt companiile cu blockchain? Sondaj la 600 de execuții globale

Cât de departe sunt companiile cu blockchain?Sursa: PwC

În mod potrivit, opiniile despre blockchain, rețele distribuite și Web3 se schimbă rapid printre dezvoltatorii de software care se bazează pe Web2. Un raport recent al Deloitte care a chestionat dezvoltatorii din întreaga lume a constatat că 67,6% dintre cei chestionați au menținut o opinie pozitivă cu privire la tehnologia blockchain.

Opiniile dezvoltatorilor despre tehnologia Blockchain (60.165 răspunsuri)

Opiniile dezvoltatorilor despre tehnologia BlockchainSursa: Deloitte

Așadar, acum că am stabilit peisajul locurilor de muncă blockchain, atenția se îndreaptă spre învățarea abilităților necesare succesului. ConsenSys Trusa de locuri de muncă pentru dezvoltatori Blockchain este o resursă excelentă pentru a începe, la fel ca și implicarea în ConsenSys Academy.

Dacă sunteți gata să începeți să căutați locuri de muncă în blockchain, iată câteva dintre sursele de bază pentru a începe:

 • AngelList: AngelList are mii de locuri de muncă de la startup-uri de toate dimensiunile. Platforma este ușor de navigat și unul dintre cele mai bune locuri pentru a găsi locuri de muncă în industria cripto și blockchain.
 • LinkedIn: Linkedin vă va arăta diverse joburi blockchain și este util pentru găsirea de poziții la companii mai mari. Spuneți-vă profilul Linkedin pentru a vă asigura că vă puneți cel mai bun picior înainte.
 • Lista de locuri de muncă Crypto: Direcționate în mod special către joburile cripto și blockchain Lista de locuri de muncă Crypto prezintă oportunități pentru orice rol, tehnic sau non-tehnic. Coinbase, Kraken, Protocol Labs și Status sunt toate angajate în prezent!
 • Blocktribe: Blocktribe oferă o listă cu peste 350 de joburi blockchain, de la BNY Mellon la Coinbase.
 • Într-adevăr.com: Un site web ușor de utilizat, care prezintă locuri de muncă bazate pe salariu, locație, industrie și multe altele!
 • Gitcoin.co: Gitcoin oferă recompense și oportunități independente dezvoltatorilor. Găsiți de lucru sau alăturați-vă unui proiect open source pentru a fi plătiți pe măsură ce vă construiți abilitățile.
 • Rețeaua Bounties: O platformă care prezintă oportunități independente atât pentru solicitanții de locuri de muncă atât tehnici, cât și non-tehnici. Viitorul muncii este aici!
 • Cariere ConsenSys: Sunteți gata să ajutați ConsenSys să schimbe lumea? Angajam!
Vrei să începi să construiești pe Ethereum?

Verificați Portalul pentru dezvoltatori Ethereum →

Newsletter Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele. Adresa de e-mail Conținut exclusivCum să construiți un produs Blockchain de succesWebinar

Cum să construiți un produs Blockchain de succes

Cum se configurează și se execută un nod EthereumWebinar

Cum se configurează și se execută un nod Ethereum

Cum să vă construiți propriul API EthereumWebinar

Cum să vă construiți propriul API Ethereum

Cum să creați un simbol socialWebinar

Cum să creați un simbol social

Utilizarea instrumentelor de securitate în dezvoltarea contractelor inteligenteWebinar

Utilizarea instrumentelor de securitate în dezvoltarea contractelor inteligente

Viitorul activelor digitale și al DeFi-ului financiarWebinar

Viitorul finanțelor: active digitale și DeFi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me