blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlogCodefi Activare

Rețeaua SKALE este live pe Mainnet!

Astăzi, rețeaua SKALE a intrat în direct pe mainnet. SKALE este conceput special pentru a rezolva scalarea stratului 2 pe rețeaua principală Etheruem. Codefi Activate va oferi în curând servicii de mizare SKL.

de Collin Myers 1 iulie 2020 Postat pe 1 iulie 2020

acoperire de scală

În februarie, ConsenSys Codefi a anunțat rețeaua SKALE ca prima rețea descentralizată care a lansat un token pe Activați platforma. Echipele de produse și inginerie din rețeaua SKALE au fost adânci în tranșee și au atins astăzi o etapă de laudă.

Rețeaua SKALE există atât pe nodurile Ethereum Mainnet, cât și pe rețelele SKALE și este concepută special pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului dApp-urilor, în timp ce crește semnificativ viteza de tranzacție, scade dramatic costurile și creează fluxuri de lucru fără probleme pentru utilizatorii finali și pentru dezvoltatorii.

Deoarece aceasta este prima fază a rețelei principale a rețelei SKALE, miza și transferurile nu sunt încă activate. Cu toate acestea, testnetul stimulat al SKALE funcționează fără probleme cu peste 12 validatori începând cu 20 mai, fără nicio perioadă de nefuncționare, pentru a se asigura că rețeaua principală a SKALE este sigură și performantă la maxim atunci când miza devine disponibilă pe Activare. Puteți citi mai multe despre fazele lansării Mainnet a SKALE Aici.

Design fără titlu.png

Când miza este disponibilă pe Activare?

Activati a acceptat înregistrări timpurii pentru cei care doresc să participe la lansarea rețelei SKALE (înregistrați-vă Aici). Utilizatorii înregistrați vor putea achiziționa jetoane SKL pe parcursul a trei zile licitație olandeză. Prețul jetoanelor va fi stabilit în timpul licitației olandeze, care permite pieței libere să stabilească prețul SKL și face o determinare mai transparentă și corectă a prețului. Când se încheie vânzarea, toți cei care au depus cu succes o ofertă vor primi jetoane la același preț. Licitațiile olandeze se bazează pe cerere și la primul venit, primul servit, ceea ce înseamnă că vânzarea se va încheia odată ce A) cererea pentru oferta de token disponibilă a fost îndeplinită sau B) perioada de licitație de 3 zile a trecut. 

Noua platformă Activate va facilita participanților să-și folosească imediat jetoanele SKL și să primească recompense pentru delegarea jetoanelor lor imediat după încheierea licitației. Prea multe jetoane au fost lansate și distribuite înainte ca rețeaua să fie chiar disponibilă, ceea ce credem că întărește mentalitatea „HODL”, unde deținătorii de jetoane speculează sau așteaptă ca jetoanele lor să acumuleze valoare fără a utiliza de fapt jetoanele în scopul propus. În acest scop, ne-am asigurat că aliniem lansarea jetonului SKL cu o rețea SKALE complet funcțională.

Acum, când rețeaua principală a rețelei SKALE este live, suntem aproape de a lansa cea mai simplă, eficientă și sigură experiență a utilizatorilor către viitorii participanți pe platforma Activate. Acest lucru a durat puțin mai mult decât am anticipat (pentru că lucrurile bune necesită timp), dar suntem pe drumul cel bun și suntem încântați să anunțăm data licitației de jetoane în următoarele săptămâni. Așteptăm cu nerăbdare să vă vedem acolo!

Scalarea Ethereum cu tehnologiile Layer 2 este mai importantă ca niciodată

Ai verificat Benzinăria Eth in ultima vreme? Taxele de gaz pentru trimiterea de tranzacții prin rețeaua Ethereum sunt destul de mari, ceea ce reprezintă un indicator pozitiv cu privire la cererea de ETH și îmbunătățirea securității rețelei. Dar nu este atât de grozav dacă încercați să utilizați dApp-urile dvs. preferate fără a rupe banca. 

Acum, mai mult ca oricând, Ethereum are nevoie de o tehnologie Layer 2 mai flexibilă. Rețeaua SKALE este concepută special pentru a rezolva aceste probleme. Prețurile SKALE acceptă Ethereum oferind dApp-urilor propriul lor blockchain care se percepe pe baza cantității de spațiu pe server pe o perioadă de timp, mai degrabă decât prin tranzacție. SKALE va fi un ordin de mărime mai puțin costisitor pentru efectuarea tranzacțiilor, fără a pierde sincronizarea cu rețeaua principală Ethereum.

Și întrucât SKALE este compatibil cu mașina virtuală Ethereum, dezvoltatorii dApp își pot integra cu ușurință contractele inteligente Ethereum existente cu SKALE. Multe dApp-uri din programul inovator SKALE își derulează deja contractele inteligente pe lanțurile laterale elastice SKALE.

Rămâneți la curent cu următorul anunț al datei de licitație SKALE și înregistrați-vă pe Activare Aici!

___

ACTUALIZARE: Licitația SKALE va fi difuzată pe 17 august 2020, ora 12:00 EST!

Citiți mai multe despre licitație aici.

Rețele descentralizate SKALENewsletter Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me