blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlogNoutăți

Salutați discordia ConsenSys

Accesați noul nostru server și construiți alături de echipele de top din ecosistemul Ethereum. de Billy Luedtke 14 iulie 2020 Postat pe 14 iulie 2020

Alăturați-vă Discordului ConsenSys

TLDR: Alătură-te Discordia ConsenSys. Acesta este ultimul pas în călătoria noastră de a ne sparge zidurile și de a lucra mai strâns cu toți pentru a continua să împingem Ethereum și web-ul descentralizat înainte.

icoana consensys plexus rotundă Alăturați-vă noului server Discord Sari inauntru

Există ceva magic care se întâmplă pe canalele interne ale ConsenSys. Puteți trimite mesaje companiei:

  • Lucrează cineva la X?
  • Poate cineva să mă ajute cu Y?
  • Care este starea lui Z?

Integrări de portofele, canale de stat, costume pentru Devcon, cercetare Eth 2.0 Faza 2, arhitecturi pentru monedele digitale ale băncii centrale, performanțe de circuit fără dovezi de cunoștințe – orice. Și, fără greș, cineva va vorbi. Astăzi, dorim să vă extindem agora ConsenSys și răcitorul de apă.

We Are Dev Rel

ConsenSys a trecut prin unele schimbări profunde în ultimii ani. În urmă cu câteva luni, un nou grup s-a format în interiorul companiei noastre – un echipaj pestriț, un skunkworks de dezvoltatori, formatori tehnici și designeri de produse. Misiunea noastră: facilitarea momentelor „aha” Ethereum pentru populația de dezvoltatori care nu fac parte din Web3 în general. Arătați dezvoltatorilor toate lucrurile uimitoare pe care le pot face cu Ethereum, apoi ajutați-i în călătoriile lor spre a-și transforma produsele în realitate. Înțelegeți dorințele și nevoile comunității și comunicați aceste nevoi echipelor noastre de produse – astfel încât noi, ca organizație, să putem deservi mai bine spațiul Ethereum. Conectați punctele ecosistemului Ethereum, asigurându-vă că toată lumea este conștientă de ceea ce fac ceilalți, vorbind cu oamenii cu care trebuie să vorbească și lucrând cu oamenii cu care trebuie să lucreze..

Am recunoscut că fundamentarea tuturor acestor aspecte a fost un singur principiu: stabilirea unor relații mai strânse cu dezvoltatorii. Ca atare, echipa noastră a fost denumită în mod corespunzător „Relații cu dezvoltatorii”.

Relații cu dezvoltatorii ConsenSysAceia suntem noi.

Dezvoltarea ecosistemului Ethereum

Pe măsură ce ne-am auditat relațiile cu dezvoltatorii, atât în ​​spațiul Ethereum, cât și în afara acestuia, am constatat că, în graba noastră de a ocupa un rol semnificativ în susținerea ecosistemului devreme, noi (ConsenSys) ne-am închis oarecum. activitățile noastre ca studio de producție de risc, ușile ConsenSys (fizic (ușile biroului nostru), digital (ConsenSys Slack) și figurativ (mintea și inima noastră)) erau deschise literalmente oricui și tuturor celor care construiesc pe / cu Ethereum. Toată lumea a fost întâmpinată ca un colaborator în încercarea de a introduce un web mai bun, descentralizat.

Cu toate acestea, am văzut că ConsenSys a început să devieze pe o cale diferită – spre direcția dezvoltării produsului și a protocolului cu funcție de cap în jos. Și ceea ce a fost cândva o rețea fără granițe de indivizi, idei, proiecte și comunități care a ajutat Ethereum să ofere avantajul său competitiv de inovație deschisă a început să se orienteze mai mult în direcția unei companii de produse software puțin mai tradiționale. Într-un anumit sens, luasem unele caracteristici ale unei grădini zidite – chiar lucrul împotriva căruia luptam.

Grădină zidită = răuDa, această grădină cu ziduri ar putea arăta frumos, dar NU CĂDEȚI PENTRU TRUCURILE SALE! zid = rău

De asemenea, am ajuns la concluzia că acest lucru nu a fost deloc intenționat în numele nostru – am fost doar prinși din a face MULTE și, în acest potop de activitate, ne-am trezit că suntem măturați în aval și cădeam în contact cu oamenii de care aveam nevoie să fim cei mai apropiați. 

ConsenSys ajută la construirea bazei ecosistemului Ethereum.Suntem noi, ajutând la construirea bazei ecosistemului Ethereum (nu trebuie confundat cu Fundația Ethereum). De asemenea, nu suntem de fapt noi. Este doar o imagine aleatorie a unor tipi de construcție.

Pentru referință – încă din prima zi, ConsenSys a căutat pe cei mai buni și mai străluciți tehnologi și antreprenori pentru a explora spațiul soluției pe scară largă pentru a defini și perfecționa în mod iterativ încarnări tot mai sofisticate ale aspectelor ecosistemului Ethereum. În 2014, când s-a format ConsenSys, infrastructura nu exista încă pentru a sprijini comunitatea înfloritoare de inovație deschisă pe care o avem astăzi. Aveam nevoie de instrumente pentru a putea construi viitorul.

Așa că ne-am apucat de treabă.

Am construit MetaMask. Și Infura. Și Trufa. Și Gitcoin. Și Hyperledger Besu—Al treilea client Ethereum am avut un rol important în dezvoltarea. Și am început să audit contracte inteligente. Și a ajutat la formarea SEE. Și proiecte, rețele și active simbolizate. Și am început să lucrez cu întreprinderile pentru a le educa și a le ghida pe traiectoria noii lumi digitale descentralizate.

Am construit un program de granturi și un incubator și o echipă de identitate digitală și Academia ConsenSys și rețeaua BUIDL și o platformă deschisă de investiții. Am explorat viitorul muncii. Am lansat una dintre cele mai filosofice, deschise minți și conferințe de perspectivă din ecosistem (Eteric). Construim clienți Ethereum de generația următoare. Am efectuat cercetări privind canalele de stat și cercetare de scalare a nivelului 2 și cercetare Eth1.X. Și așa, cu atât mai mult.

consensys prezentare generalăO privire rapidă asupra unora dintre activitățile noastre (și asta a trecut cu aproximativ 2 ANI). Sursă: „Înțelegerea uneia dintre cele mai importante firme din cripto”

Iată-ne astăzi. 

Ne-am găsit piciorul.

Ethereum crește și prosperă ca niciodată.

Inovația are loc la viteză ridicolă

În fiecare zi, există un alt proiect incredibil, care lansează un alt lucru incredibil.

Se pare că Ethereum s-a maturizat până la punctul în care se află în prăpastia de a produce schimbări sistemice reale.

ethereum defi ecosistem 1Încetinesc Ethereum !! (j / k nu). De asemenea, aceasta este din 17 decembrie 2019, deci există probabil aproximativ 9000 sau mai multe proiecte care nu sunt listate aici.

Comunicare deschisă și colaborare

Și așa, cu piciorul sub noi, la ConsenSys avem în sfârșit un spațiu de respirație pentru a face un pas înapoi. Pentru a evalua unde ne aflăm și unde vrem să ajungem. În această reflecție, ne-am dat seama că ar trebui să facem o treabă mai bună de a trăi aceleași valori care ne ghidează ingineria – că ar trebui să fim mai deschiși, mai transparenți și mai „dispăcuți” cu ecosistemul în general. („Meshy” este un termen folosit intern pentru a descrie cultura ConsenSys – vezi și: Mesh, Meshian și colab.). 

Dar ne-am dat seama, de asemenea, că, în calitate de comunitate Ethereum, TOȚI trebuie să fim mai buni în ceea ce privește schimbul de informații. TOȚI trebuie să fim mai buni în a permite progresului nostru să scape de camerele de ecou și silozurile noastre. Avem nevoie ca mințile și vocile strălucitoare ale ecosistemului nostru să fie auzite și să ni se ofere posibilitatea de a interacționa cu celelalte minți strălucitoare din jurul lor – care sunt adesea atât de apropiate, dar atât de deconectate.

Așadar, primul nostru pas pe această cale este o conversație publică. Discordia ConsenSys. Sperăm cu adevărat că acest server – deși este doar o piesă foarte mică din puzzle – va schimba modul în care lucrăm cu comunitatea în general. Și sperăm că ne veți alătura în această călătorie ca colaboratori.

Oportunitatea în ecosistemul Ethereum nu este limitată. Este o idee profundă când te gândești cu adevărat la asta. Cu cât construim mai mult, cu atât putem continua să construim. Deci, de ce să nu construim împreună?

Mesh este mai mult decât ConsenSys – suntem cu toții.

Alăturați-vă Discordului ConsenSys

Să împingem Ethereum și webul descentralizat înainte – împreună. Hyperledger BesuInfuraMetaMaskNewsletter Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele. Adresa de e-mail Conținut exclusivEthereum Q3 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q3 2020 DeFi Report

Ethereum Q2 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q2 2020 DeFi Report

Ethereum 2 0 Raport privind ecosistemul de mizăRaport

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Ghid complet pentru rețelele de afaceri BlockchainGhid

Ghid complet pentru rețelele de afaceri Blockchain

Cum să construiți un produs Blockchain de succesWebinar

Cum să construiți un produs Blockchain de succes

Băncile centrale și viitorul banilorHartie alba

Băncile centrale și viitorul banilor

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me