blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlogCodefi

SKALE încheie vânzarea prin activare, adăugând aproape 4.000 de utilizatori noi din 90 de țări într-una dintre cele mai distribuite vânzări de jetoane până în prezent

3.736 de persoane din 90 de țări diferite au achiziționat 167.139.884 SKL la 0,03 USD / SKL, creând o rețea largă de participanți care se întinde pe tot globul și crește semnificativ securitatea rețelei înainte de lansarea rețelei de fază 2 a rețelei SKALE pe 1 octombrie. de ConsenSys 14 septembrie 2020 Postat pe 14 septembrie 2020

Anunț de licitație SKALE 6

Vineri, 11 septembrie 2020, vânzarea publică de jetoane a SKL, care alimentează Rețeaua SKALE Rețeaua de scalare Ethereum, încheiată. 3.736 de persoane din 90 de țări diferite au achiziționat 167.139.884 SKL la 0,03 USD / SKL, creând o rețea largă de participanți care se întinde pe tot globul și crește semnificativ securitatea rețelei înainte de Lansarea mainnet-ului fazei 2 a rețelei SKALE pe 1 octombrie

 

Captură de ecran 2020 09 07 la 6 29 31 PM

Începând cu 24 septembrie, persoanele vor primi jetoanele lor SKL și vor putea începe imediat să mizeze Activează Codefi și câștigând recompense pentru ajutorul lor în securizarea rețelei SKALE. Astăzi, peste 50 dApps se dezvoltă în prezent pe SKALE, variind de la jocuri la DeFi la streaming audio și multe altele. De asemenea, există deja 21 de validatori care au participat la integrare, instruire și sunt calificați pentru a rula fazele 1 și 2 ale rețelei principale SKALE. O listă scurtă de validatori care își oferă serviciile pe platforma Activate va fi dezvăluită în zilele următoare. Deținătorii de jetoane SKL vor putea selecta dintre acești validatori și vor începe imediat să câștige premii pentru sprijinirea rețelei SKALE. 

Lansarea a fost prima disponibilitate publică a SKL, un jeton de utilitate și guvernanță necesar participării la rețeaua SKALE ca delegator, validator sau dezvoltator. Rețeaua SKALE este o soluție de nivel 2 Ethereum-as-a-service care oferă dezvoltatorilor acces la lanțuri rapide, sigure, ușor de configurat și complet descentralizate – cu mărimi ale taxelor de gaz mai mici decât ceea ce plătesc utilizatorii acum pe Ethereum Mainnet. În calitate de Jack O’Holleran, fondator al Rețeaua SKALE a scris în februarie: „Avem o viziune mare, vrem să vedem mai multe milioane de dApp-uri active zilnice active în anul următor și suntem pasionați să ajutăm Ethereum să își atingă primul miliard de consumatori.”

Lansările distribuite maxim utilizatorilor reali încurajează o rețea durabilă  

În timp ce procesul de desfășurare a lansărilor de jetoane care permit cu adevărat rețelelor descentralizate de succes să „activeze” este încă născut, Activate, de ConsenSys Codefi, a împărtășit cu mândrie o viziune comună de a lansa o ofertă de jetoane echitabilă și distribuită cu rețeaua SKALE. Acest lucru a ajutat la facilitarea uneia dintre cele mai distribuite oferte de jetoane care încă nu a fost văzută în industria criptomonedelor. La ConsenSys, credem că stabilirea standardelor globale pentru ofertele de jetoane de utilități este cel mai bun mod de a crea distribuții de jetoane echitabile, precum și ambiguitatea legală și de reglementare pe care o implică proiectele descentralizate..

Standardele de lansare a jetonelor Activate s-au asigurat că doar cele mai calificate rețele au fost selectate și lansate în modul cel mai accesibil, transparent și corect. Respectarea unei politici KYC mai conforme a adus numărul final de participanți aprobați la 4.533, cu o intenție de cumpărare de 53.300.000 USD, care a fost de peste zece ori disponibilitatea totală a simbolurilor. În loc să lase o mână de balene să scoată toate jetoanele și să le arunce mai târziu sau să domine recompensele rețelei, vânzarea a avut ca scop să aibă cel mai mare număr posibil de participanți individuali și să facă din Rețeaua SKALE un efort autosuficient..  

Aducerea simbolului său de utilitate către un public global este la fel de important pentru SKALE, deoarece tehnologia lor va fi o platformă crucială de scalabilitate pentru Ethereum, ajutând la adoptarea de către utilizatori a aplicațiilor bazate pe Ethereum la 1 miliard de oameni. 

Lărgimea participării este și mai puternică, deoarece toți cumpărătorii sunt obligați, din punct de vedere programatic și contractual, să utilizeze token-urile în scopurile propuse în rețeaua SKALE. Această cerință „Dovadă de utilizare” înseamnă că deținătorii de jetoane nu își pot transfera jetoanele din niciun alt motiv decât să participe la rețeaua de bootstrap. Odată ce utilizatorii au făcut acest lucru, de exemplu, mizând cel puțin 60 de zile, abia atunci jetoanele lor vor debloca. 

Ce urmeaza

Toate jetoanele vor fi distribuite pe 24 septembrie. Cumpărătorii vor putea imediat să revendice și să-și pună jetoanele pe platforma Activate și înainte de prima epocă care începe pe 1 octombrie. Rămâneți la curent pentru lansarea ghidului de activare a mizei și a întrebărilor frecvente.

Dacă cumpărătorii au întrebări sau au de-a face cu bilete de asistență, pot contacta echipa de asistență pentru clienți Activate și pot trimite un bilet la [e-mail protejat]

Rețele descentralizate SKALENewsletter Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me