blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlogCodefi Activare

SKALE Staking and Rewards Primer

de Mara Schmiedt 23 iulie 2020 Postat pe 23 iulie 2020

dan meyers MQ8 4HYTgOc unsplash

ACTUALIZARE: Pentru instrucțiuni actualizate cu privire la lansarea SKALE pe 3 septembrie, vă rugăm să consultați Ghidul de vânzare SKALE.

Următoarea postare va oferi un manual despre mecanismul de mizare SKALE și va oferi o imagine de ansamblu asupra recompenselor anticipate pe care le puteți aștepta atunci când vă mizați jetoanele Skale cu un validator. 

Înregistrați-vă pe Activati pentru a cumpăra jetoane SKALE în următoarea licitație, calculați recompensele anticipate și începeți să vă jucați jetoanele. 

Ce este SKALE? 

Rețeaua SKALE este o rețea blockchain elastică care oferă dezvoltatorilor posibilitatea de a furniza cu ușurință șabloane laterale complet descentralizate extrem de configurabile, care sunt instantanee compatibile cu Ethereum. Lanțurile laterale SKALE pot executa timpi de blocare sub-secundă cu peste 2.000 de tranzacții pe secundă pe fiecare lanț și pot derula contracte inteligente full-state, pe lângă stocarea descentralizată și învățarea automată în EVM. 

În termeni mai simpli, rețeaua SKALE funcționează ca un furnizor de calcul și stocare cloud descentralizat, aducând performanță și scalabilitate blockchain-ului Ethereum. 

Astăzi, peste 40 de dApp-uri se dezvoltă în prezent pe SKALE, variind de la jocuri la DeFi la streaming audio și multe altele.

Ce este Staking?

Miza este procesul de blocare a jetoanelor într-un portofel de criptomonede pentru a sprijini direct securitatea și performanța unei rețele descentralizate. Este mecanismul prin care se determină consensul într-o rețea de dovadă a mizei. În schimbul participării la jetoane, participanții primesc recompense.

Miza pe rețeaua SKALE

Jeton Skale (SKL) este simbolul de utilitate hibrid nativ care reprezintă atât un drept de muncă, cât și un simbol de plată în rețeaua SKALE. Deținătorii de jetoane SKL își pot miza jetoanele pentru a valida tranzacțiile și pentru a securiza rețeaua SKALE. dezvoltatorii dApps pot accesa o parte din resursele rețelei prin implementarea și închirierea unui Elastic Sidechain plătind taxe de închiriere exprimate în SKL. 

Pentru a miza pe rețeaua Skale, deținătorii de jetoane își pot miza jetoanele cu un validator la alegere sau pot opera propriul validator de miză. În schimbul menținerii securității și rezilienței rețelei, jucătorii sunt recompensați lunar printr-un procent din fondul de recompense SKL. Fondul de recompense este compus din emisiuni de recompense de protocol agregate și taxe dApp. Cantitatea de recompense primite de jucători este proporțională cu numărul total și durata jetoanelor mizate. Pentru mai multe detalii, consultați secțiunea Recompense sau accesați direct Activati pentru a calcula recompensele de miză anticipate.

SKALE Rewards Calculator.gif

Pasul 1: Devenirea unui titular de jeton SKALE

Pentru a începe să participați la rețeaua SKALE, trebuie mai întâi să dețineți jetoane SKL. Adoptătorii timpurii pot achiziționa jetoane SKALE pe Activare după înregistrarea și verificarea ID-ului lor. Vă puteți pre-înregistra pentru lansarea jetonului SKALE pe Activati și creați un cont în doar câteva minute. 

Staking Flow GIF.gif

Jetoanele SKALE vor fi vândute într-o licitație olandeză care va fi difuzată pe 17 august la 12:00 pm EST. După înregistrare, puteți utiliza Ether, USDC sau DAI pentru a participa la licitație. Toți participanții la lansarea publică care au depus cu succes o ofertă în timpul licitației, își vor primi jetoanele în termen de 3 săptămâni de la încheierea licitației.

Toți deținătorii de jetoane care intenționează să primească jetoane la lansarea mainnet vor fi obligați să consimtă și să completeze Dovada de utilizare, care necesită 50% din portofoliul deținătorilor de jetoane pentru a fi mizați pentru perioada minimă de delegare de 90 de zile, înainte de a putea debloca transferabilitatea jetoanelor în afara rețelei. Dovada utilizării asigură faptul că deținătorii de jetoane susțin activ rețeaua, limitând în același timp speculațiile. Bineînțeles, jucătorii de pariuri vor putea compune recompense de pariere pe toată durata dovezii de utilizare. 

Pasul 2: Mizați jetoanele dvs. SKALE

După ce primiți jetoanele dvs. SKALE, sunteți gata să deveniți un participant activ în rețea. Activate vă oferă o interfață perfectă pentru a revendica, gestiona și miza jetoanele. 

Pentru a participa și a câștiga recompense importante pentru contribuția la securitatea rețelei:

1. Comparați opțiunile validatorului de pe portalul Activare participare

2. Selectați un validator, introduceți suma pe care doriți să o mizați și durata mizei (3, 6 sau 12 luni)

3. Utilizați portofelul web3 conectat pentru a trimite cererea de miză

SKALE Confirmați Delegația.gif

Odată aprobate, jetoanele tale vor începe să mizeze la începutul primei epoci. Odată ce solicitarea de delegare este acceptată de validator (i), jetoanele specificate sunt blocate și nu pot fi nedelegate până la încheierea perioadei de delegare specificate. Dacă, din anumite motive, validatorul vă respinge solicitarea, puteți juca cu un alt validator înainte de a începe următoarea perioadă de miză. 

Pasul 3: primiți recompense de miză

Recompensele de miză sunt distribuite deținătorilor de jetoane pe toată perioada de delegare specificată și distribuite la începutul fiecărei luni calendaristice.

Suma de recompense de miză pe care o veți câștiga depinde de următoarele variabile:

  1. Cantitatea de jetoane pe care le mizați: numărul total de jetoane pe care le mizați. 

  2. Durata delegației: durata disponibilă a delegației dvs., care poate fi de 3, 6 sau 12 luni. Multiplicatorii de recompensă anualizați sunt 1x, 1,5x și respectiv 2x.

  3. Rata de emitere a rețelei: rata de jetoane create de protocolul disponibil pentru distribuire către toate nodurile din rețea. Rata de emitere a rețelei începe la 9,3% din totalul aprovizionării prefabricate (5,5% din oferta totală) în primul an și scade cu o rată de 0,55% în fiecare an în primii 6 ani. 

  4. Miza totală în rețea: numărul total de jetoane mizate în rețea este invers proporțional cu rata de recompensă dată fiind rata fixă ​​de emitere a rețelei. La rata de participare țintă de 40%, ratele de recompensă sunt de 9,9%, 19,8% și 29,7% pentru perioadele de delegare de 3, 6 și 12 luni, respectiv (a se vedea mai jos). 

  5. Generarea taxelor de rețea: numărul total de jetoane din fondul de recompense acumulate din taxele de închiriere a lanțului s dApp

  6. Reducere taxă validator: reducerea în% a recompensei pe care validatorul ales o percepe pentru delegare

  7. Compunerea recompenselor: decizia dvs. de a compune și delega recompensele

Tarife de recompensă.png

Puteți calcula recompensele dvs. de miză estimate folosind Calculator SKALE.

Pasul 4: retragerea jetoanelor dvs. SKALE

La sfârșitul fiecărei luni, recompensele dvs. de miză câștigate devin disponibile pentru retragere. După ce vă retrageți recompensele, le puteți folosi pentru a le delega sau transfera în alte scopuri, după ce ați îndeplinit cu succes cerințele privind dovada utilizării..

Reclamă recompense GIF.gif

Înregistrați-vă pe Activati pentru a cumpăra jetoane SKALE în următoarea licitație, calculați recompensele anticipate și începeți să vă jucați jetoanele.

Aveți mai multe întrebări? Consultați întrebările noastre frecvente.

Scris de Mara Schmiedt

Rețele descentralizate SKALES Preluarea Buletinului informativ Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me