Accelerați gestionarea investițiilor imobiliare cu active digitale

re accel

Problema

Firmele de administrare a activelor necesită sume minime relativ ridicate de investiții pentru a acoperi costurile de integrare a investitorilor și gestionarea abonamentelor. Acest lucru împiedică participarea investitorilor mai mici și împiedică acumularea rapidă de capital.

Soluția

Codefi permite administratorilor de active să eficientizeze gestionarea ciclului de viață al activelor digitale, guvernanța portofoliului și relațiile cu investitorii. Facilităm emiterea de active personalizabile, respectarea conformității cu reglementările, integrarea accelerată și distribuția directă a activelor. Acest lucru permite economii de timp și costuri, permițând firmelor să reducă sumele minime de abonament. Emisiunea rapidă personalizabilă permite, de asemenea, satisfacerea mai precisă a cererilor investitorilor, reducând riscul de contrapartidă și îmbunătățind potențialul de lichiditate.

Citiți despre parteneriatul Mata Capital cu Codefi pentru a reduce sumele minime de subscriere pentru investitori la 1 EUR →

Deblocați accesul la opțiuni alternative de finanțare pentru dezvoltarea proprietății

deblocați din nou

Problema

Firmele de dezvoltare imobiliară se confruntă cu provocări în ceea ce privește creșterea finanțelor pentru noi proiecte. Lucrul cu surse de împrumut unic implică rate de dobândă ridicate, în timp ce finanțarea colectivă și sindicarea împrumuturilor sunt dificil de administrat.

Soluția

Codefi simplifică accesul la modele de finanțare alternative prin facilitarea interacțiunii directe între mai mulți participanți la lanțul valoric al finanțării. Permitem transparență în procesul de finanțare și de sindicare a împrumuturilor, cu partajarea sigură și permisă a datelor și documentelor. Acest lucru simplifică gestionarea investitorilor pentru dezvoltatori și asigură transparența investițiilor și urmărirea continuă a rentabilității investiției pentru investitori.

Revoluționați securitizarea creditelor și ipotecilor

re revo

Problema

Aprobările de împrumuturi și ipoteci rămân consumatoare de timp și nesigure cu procesele pe hârtie nestandardizate. Deciziile sunt adesea luate pe baza informațiilor învechite, iar reconcilierile de numerar implică adesea întârzieri de decontare care afectează fluxurile de numerar ale investitorilor.

Soluția

Codefi oferă instituțiilor bancare o versiune unică a informațiilor verificate, partajarea sigură a datelor, monitorizarea imuabilă a tranzacțiilor și decontarea plăților în timp real. Convertim un împrumut într-o securitate digitală programată pentru a include date relevante, cum ar fi drepturile de proprietate și istoricul plăților împrumutului, pentru a sprijini deciziile de deservire a activelor. Utilizăm contracte inteligente pentru a colecta și distribui plăți către deținătorii beneficiari și pentru a furniza rapoarte în timp real autorităților de reglementare. Acest lucru face ca gestionarea ciclului de viață al împrumutului sau ipotecii să fie mult mai eficientă. În plus, dovada exactă a performanței activelor generează încredere pe piețele secundare.

Activați managementul proprietății inteligente

reactivați

Problema

Firmele de administrare a proprietăților la scară largă suportă o supraveghere ineficientă a portofoliilor lor globale.

Soluția

Blockchain facilitează partajarea sigură a datelor, eficientizează colecțiile de închiriere și plățile către proprietarii de proprietăți și oferă, de asemenea, due diligence premium în întregul portofoliu. Acest lucru crește eficiența operațională, reduce costurile generale și generează date mult mai bogate pentru a informa mai bine luarea deciziilor.

Faceți registrele funciare mai sigure, eficiente și transparente

re teren

Problema

Titlurile de terenuri se bazează în continuare pe documentația pe hârtie, vulnerabile la pierderi, fraude și gestionare necorespunzătoare. În plus, transferurile și autorizațiile de proprietate necesită o multitudine de proceduri legale lungi și costisitoare, uneori blocând terenurile în scopuri neproductive.

Soluția

Codefi elimină complexitatea sistemelor vechi, oferind un registru digital sigur și imuabil, complet cu autentificarea documentelor și transparența tranzacțiilor. Un proces de încredere pentru titlul activului și documentare îmbunătățește încrederea investitorilor, ajută la facilitarea tranzacțiilor de pe piață, deblochează accesul la finanțare și avansează dezvoltarea comunității economice și sociale.

Citiți despre parteneriatul HM Land Registry cu Codefi pentru a simboliza titlurile de proprietăți imobiliare din Marea Britanie →

Sporiți implicarea comunității în planificarea urbană

crește din nou

Problema

Există o lipsă de încredere din partea comunității locale în ceea ce privește planificarea urbană. Potrivit unui Sondaj din 2019 realizat de Grupul Grosvenor, doar 2% din publicul are încredere în dezvoltatorii imobiliari și doar 7% au încredere în autoritățile locale pentru a planifica dezvoltarea pe scară largă.

Soluția

Platformele de planificare bazate pe blockchain pot include resurse educaționale, stimulente de participare bazate pe simboluri și o buclă de feedback între părțile interesate. Acest lucru poate integra comunitățile locale în lanțul valoric al dezvoltării proprietății, îmbunătățindu-le încrederea și îmbunătățind serviciile dvs. pentru un succes durabil.

Îmbunătățiți productivitatea în dezvoltare și construcții

re impove

Problema

Proiectele mai mari de construcții au devenit din ce în ce mai dificil de gestionat prin practicile de subcontractare și aprovizionare fracturate și lipsa transparenței lanțului de aprovizionare.

Soluția

Platformele blockchain simplifică achizițiile, automatizează gestionarea contractelor, autentifică calitatea produselor și eficientizează gestionarea proiectelor. Managementul complet al ciclului de viață al proiectului minimizează blocajele în procesul de construcție, îmbunătățind transparența procesului și facilitând urmele de audit pentru raportarea în timp real.

Avantajele Blockchain în domeniul imobiliar

Tokenizarea activelor

Tokenizarea activelor

Odată ce activele imobiliare sunt digitalizate, acestea pot fi programate pentru a îndeplini cerințele emitentului și personalizate pentru a se potrivi cu specificațiile investitorilor. 

Eficiența procesului

Eficiența procesului

Contractele inteligente pot automatiza procesele din industria imobiliară, inclusiv KYC / AML, conformitatea, întreținerea registrului, decontarea plăților, monitorizarea tranzacțiilor și raportarea.

Costuri reduse

Costuri reduse

Automatizarea proceselor reduce necesitatea operațiunilor manuale și a intermediarilor terți, rezultând economii semnificative de timp și costuri.

Riscuri mai mici

Riscuri mai mici

Proprietatea fracționată, adaptarea la cererea investitorilor, distribuția globală și costul redus de emisie asigură accesul activelor la prețuri accesibile pentru grupurile de investitori mai mari. 

Acces la oportunități de piață secundară

Acces la oportunități de piață secundară

Conectivitatea sporită între activele digitale și rețelele asociate extinde oportunitățile pieței secundare și îmbunătățește potențialul de lichiditate.

Accesibilitatea datelor

Accesibilitatea datelor

Transparența rețelei și informații în timp real vor permite decizii mai bine informate privind activele și investițiile imobiliare și o gestionare îmbunătățită a portofoliului.

active codefi bg

ConsenSys Codefi

Suita completă de aplicații blockchain pentru gestionarea activelor digitale

Codefi permite administratorilor de active să creeze, să emită și să gestioneze ciclul de viață al activelor digitale, piețelor asociate și instrumentelor financiare digitale pe rețelele blockchain permise.

  • Creați produse financiare care nu sunt securitizate în prezent, inclusiv conturi de plătit, facturi și contracte de servicii pentru furnizori. Construiți pe conectivitatea dintre activele complet digitalizate pentru a forma noi produse și servicii financiare.
  • Satisfacem mai bine cerințele investitorilor și ale pieței prin restructurarea produselor financiare cu decontare lentă și personalizarea emisiilor de active direct pentru specificațiile investitorilor.
  • Deblocați lichiditatea permițând transferuri rapide și sigure de active peer-to-peer pentru a extinde oportunitățile pieței secundare și a atrage investitori în rețeaua dvs..
  • Accesați piețele globale, lărgiți-vă baza de investitori, și să adune active mai diversificate în gestiune cu capacități de distribuție internaționale.
  • Obțineți optim eficiența operațională și reducerea costurilor cu procese automatizate și o infrastructură de piață distribuită și mutualizată.
Aflați mai multe despre platforma de active digitale a Codefi →

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me