Simplificați emiterea, deservirea și administrarea băncilor de agenți

sincronizare simplificată

Problema

Executarea și administrarea împrumuturilor sindicate este ineficientă și costisitoare, bazându-se pe o serie de intermediari, soluții proprii personalizate și sisteme vechi. Majoritatea tranzacțiilor sunt conduse de băncile cu agenți principali, care poartă răspunderea KYC, gestionarea înregistrărilor, service și plăți pentru creditori și agenți secundari. Este necesară o forță de muncă considerabilă pentru a se asigura că lucrările de documentare sunt efectuate corect, luând timp și crescând riscul de eroare umană.

Soluția

Standardizarea digitală a Codefi între agenții principali, creditorii și agenții secundari poate reduce drastic riscul și eforturile manuale necesare pentru a facilita componentele cruciale ale unui acord de împrumut sindicalizat, cum ar fi KYC, gestionarea înregistrărilor și documentelor, gestionarea și plățile. O soluție digitală bazată pe blockchain permite integritatea și consistența datelor, securitate și costuri reduse.

Automatizarea și facilitarea votării amendamentelor

syn automatizează

Problema

Votarea pentru a modifica detaliile unui contract de împrumut sindicalizat necesită urmărirea și înregistrarea manuală a voturilor părților interesate pentru a ajunge la o decizie finală. Odată ce votul este trecut, documentele trebuie apoi actualizate manual cu noi termeni pentru a asigura coerența în toate sindicatele. 

Soluția

Codefi abordează două probleme primare legate de votul împrumuturilor sindicalizate, automatizând atât colectarea voturilor, cât și editarea documentației. Voturile pentru amendamente pot fi colectate de la distanță și verificate pentru a confirma veridicitatea fără timp manual considerabil. Mai mult, rezultatele votului pot pune în mișcare o serie de contracte inteligente care execută condițiile afectate ale unui împrumut sindicalizat, cu avantajul suplimentar al unui timbru imuabil care poate fi vizualizat și verificat de toate părțile. 

Îmbunătățiți gestionarea și securitatea documentelor

îmbunătățirea syn

Problema

În orice industrie care implică participarea multor părți interesate, gestionarea documentelor este o problemă persistentă. Multe copii identice și aproape identice ale documentelor există între părțile interesate, iar verificarea „adevărului” necesită încredere în colaborare și consens care se pot defecta în tranzacții cu mize mai mari sau mai mari. Reconcilierea datelor necesită timp și efort considerabil și poate necesita adesea implicarea costisitoare a avocaților și a altor părți terțe. 

Soluția

Sistemul de gestionare a documentelor Codefi permite părților interesate să fie siguri de cea mai recentă versiune a unui document, precum și de istoria imuabilă a versiunilor anterioare. Soluția sa „sursă unică de adevăr” reduce timpul și costul reconcilierii datelor între părțile interesate și reduce dependența de avocați sau terți.

Activați compensarea și decontarea aproape în timp real

syn activate

Problema

Pe piața de împrumuturi sindicate existentă, perioadele de decontare pot ajunge la mai mult de 20 de zile, creând riscuri și expuneri considerabile pentru entitățile care formează un sindicat de împrumuturi. În consecință, aceste entități trebuie să suporte riscul și costul de răspundere aferent decalajului dintre livrare și plată. La nivel de industrie, rezultatul este taxele sporite și rentabilitatea redusă.

Soluția

Soluțiile de împrumuturi sindicate construite pe baza tehnologiei blockchain permit decontarea aproape în timp real, eliminând în mod eficient ineficiențele, riscul și costurile asociate cu perioadele lungi de decontare din industria actuală. Codefi permite aceste soluții de decontare prin digitalizarea și tokenizarea securizată a activelor, accelerând transferul de fonduri și optimizând astfel decontarea împrumuturilor sindicalizate.

Avantajele blockchain-ului în împrumuturile sindicate

Eficiența procesului

Eficiența procesului

Contractele inteligente automatizează procesele agentului principal, inclusiv KYC / AML, conformitatea, întreținerea registrului, decontarea plăților, monitorizarea tranzacțiilor și raportarea.

Costuri reduse

Costuri reduse

Automatizarea proceselor reduce necesitatea operațiunilor manuale și a intermediarilor terți, rezultând economii semnificative de timp și costuri.

Riscuri mai mici

Riscuri mai mici

Reducerea timpilor de decontare, urmărirea lanțului de titluri și costul operațiunilor asigură părților interesate un risc mai mic decât este necesar în mod tradițional, reducând costurile asociate.

Aproape de decontare în timp real

Aproape de decontare în timp real

Eliminarea decalajului dintre livrare și plată cu decontare aproape în timp real reduce răspunderea și costurile asociate în toate etapele sindicalizării împrumutului.

Accesibilitatea datelor

Accesibilitatea datelor

Transparența rețelei și informațiile în timp real permit o mai bună coordonare și execuție între părțile interesate de împrumuturi sindicate.

Managementul documentelor

Managementul documentelor

Un sistem de gestionare a documentelor bazat pe blockchain asigură o sursă unică și verificabilă de adevăr cunoscută în rândul tuturor părților interesate.

active codefi bg

ConsenSys Codefi

Suita completă de aplicații blockchain pentru gestionarea activelor digitale

Codefi permite administratorilor de active să creeze, să emită și să gestioneze ciclul de viață al activelor digitale, piețelor asociate și instrumentelor financiare digitale pe rețelele blockchain permise.

  • Creați produse financiare care nu sunt securitizate în prezent, inclusiv conturi de plătit, facturi și contracte de servicii pentru furnizori. Construiți pe conectivitatea dintre activele complet digitalizate pentru a forma noi produse și servicii financiare.
  • Satisfacem mai bine cerințele investitorilor și ale pieței prin restructurarea produselor financiare cu decontare lentă și personalizarea emisiilor de active direct pentru specificațiile investitorilor.
  • Deblocați lichiditatea permițând transferuri rapide și sigure de active peer-to-peer pentru a extinde oportunitățile pieței secundare și a atrage investitori în rețeaua dvs..
  • Accesați piețele globale, lărgiți-vă baza de investitori, și să adune active mai diversificate în gestiune cu capacități de distribuție internaționale.
  • Obțineți optim eficiența operațională și reducerea costurilor cu procese automatizate și o infrastructură de piață distribuită și mutualizată.
Aflați mai multe despre platforma de active digitale a Codefi →

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me