Emiteți valori mobiliare digitale în câteva minute

emite titluri digitale în câteva minute

Problema

Emiterea de titluri de azi este un proces complex, care consumă mult timp, care implică mai multe părți interesate – emitentul, bancherii de investiții, membrii sindicatului, autoritățile de reglementare – care trebuie toți să se împace pe o serie de documente: scrisori de angajament, întreprinderi emitente, prezentări de reglementări. Acest proces manual, în mai mulți pași, este atât ineficient, cât și predispus la erori. 

Soluția

Suita noastră de aplicații blockchain, ConsenSys Codefi, vă permite să creați cu ușurință și rapid reprezentări digitale ale valorilor mobiliare convenționale utilizând funcționalitatea de token încorporată a Ethereum. Securitizarea bazată pe blockchain nu numai că simplifică emiterea prin digitalizarea documentelor, ci vă permite, de asemenea, să personalizați instrumentele financiare și să creați active digitale complet noi.

Vedeți cum Mata Capital s-a asociat cu ConsenSys Codefi pentru a tokeniza 350 milioane EUR de bunuri imobiliare

Efectuați vânzări și tranzacționări pe o platformă comună și transparentă

desfășurați vânzări și tranzacționări pe o platformă transparentă comună

Problema

Vânzările și tranzacționarea de astăzi sunt fragmentate între burse, brokeri și sisteme de potrivire a comenzilor, adesea cu întârzieri de până la 10 zile lucrătoare și, prin urmare, risc crescut de contrapartidă. Copii multiple ale fiecărei tranzacții trec prin intermediari, cum ar fi băncile de compensare și depozitarii, rezultând în miliarde de dolari costuri de back office și servicii de custodie.

Soluția

Soluțiile blockchain permit titlurilor digitale să intre pe piață fără probleme printr-o varietate de mecanisme automatizate, cum ar fi negocierile bilaterale, schimburile centralizate, schimburile descentralizate, algoritmii de potrivire și licitațiile. Prin implementarea unor piețe descentralizate, suita Codefi ajută contrapartidele să se coordoneze pe o platformă partajată și să aibă încredere într-o sursă de date autorizată pentru tranzacții. 

Explorați piețele Codefi →

Gestionați materialele într-un singur tablou de bord

gestionați activele într-un singur tablou de bord

Problema

Gestionarea garanțiilor implică astăzi reconcilierea manuală și livrarea fizică a valorilor mobiliare, provocând întârzieri de până la două zile între evaluare și apel. Mai mult, evaluările garanțiilor, punerea în aplicare a acordurilor și viziunea pozițiilor sunt incompatibile între participanți, ceea ce face dificilă obținerea unei imagini de ansamblu complete a garanțiilor existente ale unei firme.. 

Soluția

Codefi oferă o vedere a tuturor apelurilor de marjă și a promisiunilor într-un singur tablou de bord, astfel încât să puteți analiza soldurile colaterale în timp real. Acest instantaneu unificat permite administratorilor de active să calculeze și să reechilibreze cu precizie garanțiile într-o rețea de tranzacționare și oferă investitorilor o imagine cuprinzătoare a portofelului tuturor activelor lor..

Simplificați infrastructura de schimb

eficientizarea infrastructurii de schimb

Problema

Schimburile sunt responsabile pentru o serie complexă de sarcini, de la tranzacționarea și gestionarea acțiunilor la actualizări OTC până la acordarea de licențe de date. Multe dintre aceste procese, precum KYC, conformitatea AML și potrivirea comercială – deși din ce în ce mai electronice – au probleme de latență și constrângeri tehnice care duc la costuri generale costisitoare. 

Soluția

Tehnologia Codefi facilitează tranzacționarea corectă și ordonată și descoperirea eficientă a prețurilor, în timp ce găzduiește noi clase de active digitale și asigură securitate și conformitate. Cu Codefi, schimburile de valori mobiliare pot eficientiza verificarea datelor, accelera compensarea și decontarea și pot încorpora rețele de plăți, reducând în cele din urmă costurile generale. 

Realizați o decontare instantanee și o contabilitate de neegalat

realizează decontări instantanee și contabilitate de neegalat

Problema

Procesul de compensare și decontare se bazează astăzi pe o infrastructură financiară fragmentată, care nu numai că este ineficientă, ci are ca rezultat constrângeri semnificative de lichiditate și riscuri de credit. Ciclul de decontare pentru sistemele financiare actuale poate dura până la 10 zile, lăsând ambele contrapartide expuse riscului de a nu primi valorile mobiliare sau prețul de achiziție la timp.

Soluția

Tehnologia de contract inteligent a Codefi permite decontarea activelor și consolidarea registrului în câteva secunde în loc de zile. Ca o platformă bazată pe blockchain, Codefi oferă o singură sursă de adevăr, astfel încât să puteți vedea călătoria unui activ de la un custode la altul, cu fiecare debit și credit înregistrat ca o intrare imuabilă..

Avantajele blockchain-ului pe piețele de capital

Acces mai rapid la capital

Acces mai rapid la capital

Activele și valorile mobiliare programabile înseamnă că pot fi emise noi valori mobiliare în câteva minute, cu drepturi și obligații codificate, astfel încât să puteți crește viteza de finanțare a evenimentelor. 

Creșterea solvabilității

Creșterea solvabilității

Activele digitale bazate pe blockchain permit fracționarea activelor nelichide anterior, reducând barierele la intrare atât pentru emitenți, cât și pentru investitori. 

Noi instrumente financiare

Noi instrumente financiare

Tehnologia blockchain a permis crearea unor clase de active complet noi pentru alocarea capitalului, cu standarde programabile pentru a asigura adoptarea și conformitatea.

Date transparente în timp real

Date transparente, în timp real

Tehnologia contabilă distribuită a unui blockchain eficientizează procesele KYC și AML și permite investitorilor, autorităților de reglementare și altor participanți la piață să analizeze activitatea pieței în timp real. 

Riscul de contrapartidă redus

Riscul de contrapartidă redus

Compensarea și decontarea instantanee și transparente reduc implicitele și sistemele și asigură că ambele capete ale unei contrapărți își primesc valorile mobiliare și prețul de achiziție în T + 0 zile.

Costuri operaționale mai mici

Costuri operaționale mai mici

Reducerea costurilor de tranzacționare și simplificarea serviciilor, contabilității, alocării și administrării fondurilor vor reduce cheltuielile generale și comisioanele rezultate pe piețele de capital. 

Utilizare caz

Explorați soluțiile Blockchain pentru împrumuturi sindicate

Aflați cum tehnologia blockchain aduce soluții digitale standardizate pe piața complexă de împrumuturi sindicalizate.

Explorați soluțiile Blockchain pentru împrumuturi sindicateȘtiri

Major Financial Clearinghouse explorează Ethereum pentru managementul activelor digitale

Trustul depozitar & Noul prototip Clearing Corporation folosește blockchain-ul Ethereum pentru a eficientiza activitatea piețelor de capital.

Citeste mai multMajor Financial Clearinghouse explorează Ethereum pentru managementul activelor digitaleconsensys erou capital

ConsenSys Codefi

Suita de aplicații Blockchain pentru piețele de capital

Codefi oferă emitenților, administratorilor de fonduri, burselor, investitorilor și autorităților de reglementare o suită completă de aplicații blockchain pentru activitatea piețelor de capital, de la emiterea și gestionarea ciclului de viață al activelor digitale până la tranzacționarea valorilor mobiliare tokenizate și asigurarea conformității cu securitatea și reglementarea. 

  • Creați produse financiare care nu sunt securitizate în prezent, inclusiv conturi de plătit, facturi și contracte de servicii pentru furnizori. Construiți pe conectivitatea dintre activele complet digitalizate pentru a forma noi produse și servicii financiare.
  • Satisfacem mai bine cerințele investitorilor și ale pieței prin restructurarea decontării lente a produselor financiare și personalizarea directă a emisiilor de active pentru specificațiile investitorilor.
  • Deblocați lichiditatea permițând transferuri rapide și sigure de active peer-to-peer pentru a extinde oportunitățile pieței secundare și a atrage investitori în rețeaua dvs..
  • Accesați piețele globale, lărgiți-vă baza de investitori, și să adune active mai diversificate în gestiune cu capacități de distribuție internaționale.
  • Obțineți o eficiență operațională optimă și reduceți costurile cu procese automatizate și o infrastructură de piață distribuită și mutualizată.

Explorează suita de aplicații Codefi →

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me