Contents

De ce să participi | Agendă | Difuzoare | Parteneri

STRATEGIA ÎNTREPRINDERILOR DE BLOCURI & MANAGEMENT

CONFERINȚĂ VIRTUALĂ

23 iulie 2020 | 3:00 dupa amiaza. CET | 9:00 AM ET

Urmăriți acum la cerere!

1000+

PARTICIPATI

8+

DIFUZOARE

3+

TEME

Bine ați venit la un nou eveniment digital interesant

Blockchain este un cadru inovator pe care companiile îl vor folosi din ce în ce mai mult pentru a derula procesele de afaceri ale întreprinderii într-un mod colaborativ și de încredere, în special în efortul de a face față și de a depăși situația economică critică actuală. Pentru a face acest lucru, factorii de decizie de afaceri trebuie să înțeleagă fundamentele tehnologiei. Acest lucru nu este ca ei să devină „geeks” tehnologici, ci să aprecieze soluțiile posibile care pot fi implementate datorită caracteristicilor registrelor distribuite descentralizate.

Mulți – pe bună dreptate – obiectează că pentru a utiliza e-mailurile nu trebuie să cunoașteți toate complexitățile protocoalelor tehnologice de fundal precum POP3, IMAP, SMTP și altele similare.

Deși afirmația este adevărată, aceasta denotă totuși o lipsă de înțelegere a naturii și a acoperirii reale a blockchain-ului. Blockchain nu este o caracteristică tehnologică care îndeplinește un anumit obiectiv critic misiunii, cum ar fi un e-mail care implementează sarcina de a trimite un mesaj digital între două sau mai multe părți. Blockchain, așa cum s-a definit deja, este un cadru de afaceri – susținut de funcționalități tehnologice inovatoare – care permite partenerilor de afaceri să colaboreze și să aibă încredere reciprocă peer-to-peer.

Această conferință virtuală introduce elementele fundamentale de bază care pun factorii de decizie în întreprindere în condiția de a identifica cel mai bine aplicațiile de caz de utilizare pentru propria afacere și pentru partenerii lor de afaceri..

Nu este o chestiune de a învăța cum să dezvolte software-ul, ci să înțelegi de la cei care o fac – vorbitorii și membrii de conferință – nivelul soluțiilor sofisticate posibil de platformele și aplicațiile actuale bazate pe blockchain.

Program de evenimente (CET / ET)

15: 00/09: 00am

Discurs de deschidere

15: 05/09: 05am

Deschiderea Keynote- Blockchain POC-uri cu viitor

Eric Saraniecki, Co-fondator și șef de produs, Digital Asset

15: 30/09: 30am

Sesiunea 1 – Decizia pentru Blockchain

Peter Busch, Proprietar de produs Distribuit Ledger Technologies Mobility, Bosch

Tanya Kuznetsova, Director al Trezoreriei, mărci centrale

15: 55/09: 55am

Keynote- Navigarea către o foaie de parcurs de implementare cu succes a blockchainului – De la caz de utilizare la adoptare

Jim Mason, Blockchain Practice Leader, Paramount Software Solutions

16: 20/10: 20am

Sesiunea 2 – Construirea cazului de afaceri

Lisa Butters, Director general, GoDirect ™ Trade, Honeywell

Nadia Hewett, Conducător de proiect, blockchain și monedă digitală, Forumul Economic Mondial

16: 45/10: 45am

Keynote

17: 10/11: 10am

Sesiunea 3 – Comunicare și marketing

Shahar Steiff, AVP New Technologies, PCCW Global

Julian Grey, Director tehnologic, BP

SUBIECTE ACOPERITE

STRATEGIE

MANAGEMENT

TEHNOLOGIE

VORBITORI CARACTERISTICI

Shahar SteiffShahar Steiff

Shahar Steiff

AVP New Technologies, PCCW Global

ericeric

Eric Saraniecki

Co-fondator și șef de produs, Digital Asset

Jim MasonJim Mason

Jim Mason

Blockchain Practice Leader, Paramount Software Solutions

Lisa ButtersLisa Butters

Lisa Butters

Director general, GoDirect ™ Trade, Honeywell

Julian griJulian gri

Julian Grey

Director tehnologic, BP

nadia hewettnadia hewett

Nadia Hewett

Conducător de proiect, blockchain și monedă digitală, Forumul Economic Mondial

Peter BuschPeter Busch

Peter Busch

Proprietar de produs Distribuit Ledger Technologies Mobility, Bosch

Tanya KuznetsovaTanya Kuznetsova

Tanya Kuznetsova

Director al Trezoreriei, mărci centrale

Participați la conferința online –

Nu este necesară nicio călătorie!

23 iulie 2020 | 3:00 dupa amiaza. CET

Urmăriți acum la cerere!

Sesiunea 1 – Decizia pentru Blockchain

Până de curând, blockchain-ul a fost portul sigur pentru entuziaștii criptomonedelor care au imaginat tehnologia contabilă distribuită ca soluție la numeroasele probleme existente suferite de industria financiară. În timp ce majoritatea dezvoltărilor de criptomonede blockchain au eșuat pe parcurs, principiile și avantajele tehnologiei blockchain au făcut incursiuni în orice alt sector industrial.

Deși promisiunile sunt într-adevăr semnificative, nu este prudent să începeți un program bazat pe blockchain fără o viziune clară a limitărilor inevitabile, obstacolelor, lacunelor tehnice și, cel mai important, adevăratei cereri de piață care se confruntă întotdeauna cu orice inițiativă de transformare digitală. Blockchain nu face nicio diferență.

Sesiunea reunește experți din industrie care își vor împărtăși sfaturile – pe baza experienței din viața reală – despre cum să planificați blockchain și – cel mai important – cum să decideți când este necesar blockchain pentru a face diferența.

Sesiunea 2 – Construirea cazului de afaceri

La fel ca orice alt program de implementare, vine momentul în care trebuie să lupți pentru un buget restrâns și să-ți convingi șeful. Concurenții dvs. interni au o sarcină mai ușoară: vânzările pot demonstra că, dacă bugetul se îndreaptă către ei, vor crește veniturile; Marketingul va susține că vor crește cota de piață; Producția va putea face mai mult și vinde mai mult. Ce va aduce blockchain-ul la masă? Dificultatea de a identifica factorii-cheie de evaluare corespunzătoare și de a cuantifica cei care sunt altfel de natură intangibilă este în continuare agravată de necesitatea de a considera că tehnologia blockchain construiește o infrastructură care are capacitatea inerentă de a transforma modul în care procesele de afaceri sunt executate și de a schimba dinamica relațiilor comerciale de lungă durată. Cum poți măsura valoarea tuturor acestor lucruri? Nu este vorba doar de a justifica faptul că beneficiile vor depăși costurile.

Vorbitorii din această sesiune vor discuta despre modul în care au măsurat impactul blockchain-ului asupra afacerii lor și îi vor ajuta pe participanți să înțeleagă modul în care șoferii intangibili, cum ar fi „încredere”, „colaborare”, „responsabilitate”, „fiabilitate”, fac sau rup un acord. Apropo, toți acești factori devin active tangibile pe blockchain.

Sesiunea 3 – Comunicare și marketing

Lucrarea nu s-a terminat încă. Bugetul dvs. a fost aprobat, aveți un viitor strălucit în față. Cu toate acestea, ați înțeles până acum că este puțin valoros să începeți o inițiativă de proiect bazată pe blockchain dacă nu aveți angajamentul și angajamentul deplin al partenerilor din lanțul de aprovizionare. În timp ce implementarea unui proiect blockchain în cadrul celor patru pereți ai companiei nu este deloc ușoară, totuși se desfășoară într-un mediu total sub controlul proprietarului proiectului. Suportul și supravegherea managementului superior au fost deja asigurate în etapele anterioare ale planului de proiect. Deci, orice problemă internă poate fi rezolvată rapid. Dar influența managementului companiei dispare aproape când partenerii externi ai companiei sunt incluși în proiect. Supărația morală poate fi un element de convingere util, dar succesul proiectului necesită adoptarea și responsabilitatea tuturor părților implicate.

Beneficiile așteptate ale proiectului trebuie să fie clar articulate și comunicate. Acesta este momentul în care abilitățile de marketing și comunicare devin absolut cheia succesului inițiativei.

Sesiunea va alinia experți din industrie care vor împărtăși exemple practice și greșeli pentru a evita direct din experiența lor în desfășurarea mai multor proiecte blockchain pentru compania și clienții lor.

Partenerii noștri de eveniment

Soluții software Paramount

DAML

Deveni un partener

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me