blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlogCodefi

The Codefi Sandboxes: actualizare produs ianuarie 2021

Codefi Assets Sandbox este primul dintr-o serie de medii software sandbox dezvoltate de ConsenSys Codefi.de Nicole Adarme 29 ianuarie 2021 Postat pe 29 ianuarie 2021

Blogul Codefi Sandbox

Codul de activare Codefi  

Înțelegerea impactului și funcționalităților activelor digitale poate fi o provocare. Cu toate acestea, primii jucători financiari au început deja să profite de aceste inovații.

În ultimii doi ani, administratorii de active, băncile de investiții, agenții de transfer, broker-dealerii, depozitarii centrali de securitate, consilierii de investiții înregistrați și platformele de finanțare participativă din întreaga lume au căutat să înțeleagă mai bine modul în care platforma Codefi Assets și blockchain-ul Ethereum vor fi schimbă modul în care emit, distribuie și gestionează produsele financiare. 

Ca răspuns, astăzi lansăm Codefi Assets Sandbox – o platformă de testare care va permite instituțiilor financiare să evalueze și să exploreze activele digitale într-un ecosistem digital simulat. Sandbox-ul pentru active poate fi personalizat în funcție de mediul în care operează o instituție financiară, permițând experimentarea, învățarea, instruirea și demonstrarea: 

  • Experiment: Simulați emiterea, distribuția și schimbul de active digitale. 
  • Învăța: Oferiți acces membrilor membrilor echipei care doresc să afle cum funcționează Codefi Assets și ce înseamnă să operați pe un blockchain.
  • Tren: Gestionați utilizatorii, investitorii la bord și creați active digitale fără riscurile implementării din lumea reală până când echipa dvs. este gata.
  • Convinge: Accesați demonstrațiile produselor pentru a prezenta caracteristicilor și beneficiilor platformei părților interesate. 

În cadrul sandbox-ului, administratorii de active, fondurile de investiții și alte întreprinderi vor avea acces la capabilitățile complete ale Codefi Assets, o platformă end-to-end de gestionare a activelor digitale și API care permite digitalizarea unei game largi de produse și tranzacții financiare..

Sandbox-ul pentru active va include următoarele caracteristici și multe altele:

  • Emisie personalizabilă: Simplificați și configurați proiectarea, emiterea și distribuirea fondurilor închise și deschise, precum și a instrumentelor pieței de capital de creanță, cum ar fi cupoanele zero, dobânzile fixe și dobânzile variabile.
  • Conformitate încorporată: Asigurați-vă că activele dvs. digitale respectă reglementările utilizând codul modelat după legea tradițională a valorilor mobiliare. 
  • Integrare accelerată a investitorilor: Accelerați operațiunile KYC și AML, setați reguli de distribuție, partajați datele de conformitate cu autoritățile de reglementare și alți participanți la rețea și simplificați auditul.
  • Managementul unificat al ciclului de viață: Automatizați procesarea comenzilor de cumpărare și răscumpărare, precum și distribuirea acțiunilor corporative (inclusiv dividende și plăți cupoane).
  • Tranzacționare secundară simplificată: Permiteți investitorilor să tranzacționeze cu ușurință pe piețele peer-to-peer. Ștergeți și decontați tranzacțiile în timp real cu mai multe opțiuni de plată, fără întârzieri de decontare și fără risc de contrapartidă.
  • Registrul investitorilor în timp real: Monitorizează-ți registrul activelor în timp real. Păstrați un istoric transparent și imuabil al tranzacțiilor, vizualizați valorile privind poziția și performanța și generați informații acționabile, toate dintr-un singur tablou de bord.

Versiunea API pentru dezvoltatori

Codefi Assets API Sandbox este, de asemenea, disponibil pentru dezvoltatorii care doresc să experimenteze activele bazate pe blockchain în aplicația lor. Vă rugăm să specificați în formularul de contact dacă sunteți interesat de versiunea API a Codefi Assets Sandbox și vă vom trimite informațiile de care aveți nevoie pentru a începe.

Accesați Sandbox-ul Active

Cutiile de nisip Codefi

Assets Sandbox este primul dintr-o serie de medii software sandbox dezvoltate de ConsenSys Codefi. Mai târziu, în T1.2021, ConsenSys Codefi își va lansa Workflow Sandbox și CBDC Sandbox.

Aflați mai multe despre CBDC Sandbox Înregistrați-vă pentru CBDC Sandbox

Sesiunile comunității Sandbox

Pentru a menține comunitatea instituțională informată cu privire la progresul și învățările din Sandbox-urile Codefi, ConsenSys Codefi va organiza lunar sesiuni de comunitate în format webinar găzduite de clienții noștri. Prima sesiune va avea loc în februarie 2021.

Echipele de produse vor fi, de asemenea, disponibile pentru asistență și întrebări pe canalul nostru Discord.

Înscrieți-vă pentru prima sesiune de comunitate Interacționați cu activele Codefi pe discordie

Codefi Sandbox Actualizare produs Newsletter Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me