blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlog Comunicat de presă

Știri și actualizări de produse ConsenSys la Devcon 5 Osaka

În cadrul celei de-a cincea adunări anuale de dezvoltatori, tehnologi și entuziaști Ethereum de la Devcon, ConsenSys și companiile sale din portofoliu au dezvăluit actualizări de produse, premii ConsenSys Grants și parteneriate. De ConsenSys 8 octombrie 2019 Postat pe 8 octombrie 2019

devcon bg

Osaka, Japonia – De la lansarea rețelei Ethereum în 2014, Devcon a servit drept loc de întâlnire pentru mii de dezvoltatori open source, designeri, cercetători, operatori de infrastructură, organizatori comunitari, economiști și entuziaști pentru a discuta despre o nouă infrastructură financiară și de date pentru web. 

Odată cu lansarea iminentă a Ethereum 2.0, sunt construite noi tipuri de standarde, pluginuri, instrumente și modele de afaceri pentru a servi o diversitate de strategii de scalare și noi protocoale de contract inteligente. 

Multe dintre produsele, inițiativele și companiile din portofoliu ale ConsenSys au venit la Osaka pentru a împărtăși actualizările pe parcursul săptămânii.

Lansări de produse și funcții noi 

 • ConsenSys Product Suite Forms Software-as-a-Service Modele Freemium 
 • MetaMask Plugin System 
 • Lansarea Japan Bounties Network 
 • Kaleido rezolvă principalul obstacol în calea adoptării blockchain-ului de întreprindere prin lansarea managementului nativ al contractelor inteligente și parteneriatul cu MythX 

Suport pentru standarde de lucru și software open-source 

 • Îndemnul Joseph Lubin DevCon: OneMillionDevs.com 
 • Granturile ConsenSys finanțează 11 proiecte pentru 155.000 de dolari 
 • Enterprise Ethereum Alliance (EEA) lansează noi specificații pentru clienți, găzduind primul Mainnet Meetup

_____________________________________________________________________________

Suita de produse ConsenSys oferă modele Freemium Software-as-a-Service

În trimestrul III 2019, produsele deținute de ConsenSys, au anunțat noi modele Software-as-a-Service pentru acorduri îmbunătățite la nivel de serviciu pentru clienți și pentru a răspunde cerințelor unei piețe în maturitate pentru infrastructura, analiza și instrumentele pentru dezvoltatori Ethereum.. 

Pe măsură ce piața serviciilor și instrumentelor bogate în funcții din Ethereum a avansat, la fel au crescut și nevoile clienților. Infura, MythX și Alethio, a lansat servicii de abonament pentru a sprijini o gamă largă de oferte – de la începători la utilizarea la nivel de întreprindere, unele dintre cele mai utilizate servicii de securitate și infrastructură din rețeaua Ethereum cu infrastructură, analiză de date și software de audit de securitate.

 • Pe 17 iulie, furnizorul de infrastructură Ethereum Infura a lansat Infura +, un serviciu de abonament premium pentru API-ul Ethereum al Infura, oferind suport îmbunătățit pentru infrastructura Ethereum pentru aplicații de toate dimensiunile. Utilizatorii pot alege dintre opțiuni de servicii pe niveluri—Nucleu, dezvoltator, echipă și creștere — pentru a permite planul de dimensiuni adecvate pentru a aduce proiectul lor bazat pe Ethereum de la dovada de concept la producția globală.
 • MythX, primul serviciu de analiză a securității pentru contractele inteligente Ethereum a lansat astăzi MythX Pro. Acum, utilizatorii MythX detectează o gamă completă de vulnerabilități contractuale inteligente și ajută la prevenirea încălcărilor de securitate – cu un serviciu de abonament DAI-stablecoin transparent și ușor de utilizat prin Plăți Daisy
 • Pe 20 iunie 2019, Alethio a anunțat Alethio API PRO  ca o modalitate directă pentru dezvoltatori de a obține acces în timp real la date Ethereum indexate, sintetizate, în lanț, într-un mod robust și fiabil. API-ul Alethio rezolvă problema de fragmentare a datelor Ethereum, care îi împiedică pe mulți utilizatori de pe rețea să acceseze în mod fiabil și curat datele bazate pe blockchain. 

Comunicat de presă complet

_____________________________________________________________________________

MetaMask Plugin System

În ultimii patru ani, MetaMask a ajutat o mare comunitate de dezvoltatori Web3 să introducă o nouă paradigmă de calcul – unde utilizatorii își controlează propriile conturi și unde conturile își controlează propriile fonduri. 

Extensia MetaMask pentru browsere a adus Ethereum în aplicații web normale, dar sunt necesare noi extensii pentru noi tipuri de strategii de scalare și protocoale de contract inteligente – dintre care multe necesită interacțiunea cu contul unui utilizator și rularea unui script persistent în numele utilizatorului pentru a monitoriza starea sau tranzacții pre-proces. În loc să decidă care dintre caracteristici ar trebui să fie lansate, MetaMask a construit un sistem de pluginuri fără permisiuni. 

Un plugin MetaMask este un script, de obicei difuzat prin ENS și IPFS, adaugă funcționalitate MetaMask și totul este posibil cu noul nostru sistem de permisiuni.

 • auditAddress API-ul pluginului poate adăuga avertismente sau aprobări de conturi ori de câte ori le afișează MetaMask pentru a asigura securitatea contractului inteligent.
 • API-ul pluginului solveName înseamnă că MetaMask nu va dicta la ce sisteme de nume se poate abona un utilizator pentru sisteme de nume descentralizate (DNS).
 • O suită de API-uri pentru plugin-uri pentru soluții de scalare Layer 2 pentru a ajuta dap-urile să dezvolte acorduri descentralizate în afara lanțului principal Ethereum.
 • ShareAPI face ușor pentru orice autor de pluginuri să își creeze propriul API pentru site-urile pe care le accesează un utilizator, fie că este un API simplu în stil RPC sau un API avansat bazat pe evenimente.
 • Exemple de pluginuri pe care dezvoltatorii să le studieze pentru a începe, inclusiv plugin-uri IPFS, Starkware și Blocknative. Puteți vizualiza mai multe mostre Aici.

_____________________________________________________________________________

Lansarea Japan Bounties Network 

Pentru DevCon 5 din Osaka, Bounties Network a construit un explorator special – disponibil în japoneză – pentru ca participanții la conferință să creeze și să îndeplinească cu ușurință recompensele. De la a demonstra că o faceți „mare” și a vă conecta la cabine de karaoke, până la rezolvarea erorilor de securitate pentru Kickback, japan.bounties.network este locul pentru a interacționa pe Ethereum în timpul DevCon. Fiind o platformă disponibilă pe browserele Web3 pentru ca comunitatea să se reunească și să interacționeze, rețeaua Japan Bounties este un exemplu excelent al modului în care comunitățile locale și internaționale evoluează prin schimburi de valoare trasabile..

Verifică: https://japan.bounties.network/

_____________________________________________________________________________

Kaleido rezolvă principalul obstacol în calea adoptării blockchain-ului de întreprindere prin lansarea managementului nativ al contractelor inteligente și parteneriatul cu MythX

La DevCon 5, Kaleido a anunțat adăugarea managementului inteligent al contractelor de întreprindere ca componentă nativă pe platforma Kaleido. Guvernarea contractelor inteligente, care conțin logică de afaceri partajată între companii, este un obstacol dificil pentru gestionarea consorțiilor blockchain. Kaleido oferă acum o opțiune „de implementare a întreprinderii” pentru contracte cu guvernanță, flux de lucru, versiuni, securitate și protecție firewall încorporate. Capacitatea acceptă și Truffle și este integrată cu Github. 

Pentru prima dată într-o rețea bazată pe Ethereum, utilizatorii pot verifica și audita care linii de cod au fost executate pentru fiecare tranzacție. Împreună cu parteneriatul Kaleido cu MythX pentru noua adăugare a tehnicilor inteligente de analiză a contractelor MythX, întreprinderile dispun acum de soluția simplă pentru gestionarea, implementarea și analiza contractelor inteligente.. Kaleido, Blockchain Business Cloud pentru rețelele de afaceri moderne, oferă o platformă full-stack blockchain construită pe Enterprise Ethereum.

Citeste mai mult Aici.

_____________________________________________________________________________

Îndemnul Joseph Lubin DevCon: OneMillionDevs.com

În timpul discursului său principal la DevCon 5, Joseph Lubin a anunțat un apel la acțiune pentru a construi comunitatea de dezvoltatori Ethereum și a lansat o inițiativă ecosistemică pentru a inspira un milion de dezvoltatori blockchain, tehnologi și hackeri pentru a vedea cum abilitățile lor pot fi aplicate la scrierea de contracte inteligente și dezvoltarea de aplicații în rețeaua Ethereum. 

Există aproximativ 24 de milioane de dezvoltatori de software la nivel global, dar numărul dezvoltatorilor de blockchain este de câteva sute de mii – cel mai mare număr dezvoltându-se pe Ethereum. Pe măsură ce instrumentele, documentația, bibliotecile și onrampurile se îmbunătățesc, Lubin provoacă comunitatea să trimită noi programatori și să crească mentalitatea dezvoltatorilor Ethereum la un milion în anul următor.

_____________________________________________________________________________

Granturile ConsenSys distribuie 175.000 USD în al doilea val

La DevCon 4 în 2018, Joseph Lubin a anunțat un fond de subvenție de 500.000 USD pentru a fi distribuit proiectelor care construiesc software open source pentru a rezolva probleme tehnice din rețeaua Ethereum. De la înființare, programul de subvenții ConsenSys a finanțat 15 proiecte cu un total de 330.000 de dolari. Astăzi, programul de subvenții ConsenSys a anunțat al doilea val de granturi pentru a primi finanțare. 

 1. Securitate:

 

 1. Far: Un client Ethereum Serenity axat pe securitate a acordat o subvenție suplimentară de 25.000 USD pentru a-și continua munca superbă în dovada mizei + împărțirii.

 • Infrastructură: 
  1. Zeropool: O tranzacții complet anonime și neretabilizabile pe Ethereum care acceptă mai multe jetoane ERC20, eteri și swapuri atomice anonime – 25.000 USD
  2. PISA: Scalabilitatea reală a criptografiei, prin atenuarea presupunerii, 99% din tranzacții pot rămâne locale între părți în loc de rețeaua globală – 25.000 USD
  3. Tellor: Un oracol descentralizat care oferă o alternativă eficientă, de încredere și descentralizată pentru datele din afara lanțului – 25.000 USD
  4. DappNode: O rețea descentralizată de noduri deținute personal cu o interfață ușor de utilizat – 25.000 USD
  5. InfrastructurăUsability și Dev Tooling
   1. Alice: Aplicație mobilă pentru a crea cu ușurință aplicații mobile native – 25.000 USD
   2. Ethers.js: O bibliotecă JavaScript Ethereum completă pentru construirea de portofele, cadre și instrumente, cu accent pe securitate, compacitate și simplitate – 25.000 USD
   3. Granturile ConsenSys finanțează proiecte open-source care beneficiază ecosistemul Ethereum mai mare. Proiectele sprijinite includ domenii critice, cum ar fi infrastructura de bază, instrumente și UX îmbunătățite pentru dezvoltatori, securitate și acces la cunoștințe pentru dezvoltatori, utilizatori și impact social. ConsenSys Grants Wave 3 este acum deschis pentru aplicații, iar câștigătorii vor fi anunțați la EthDenver în februarie 2020. Data limită pentru depunerea cererilor este 14 ianuarie 2020. 

    _____________________________________________________________________________

    Enterprise Ethereum Alliance (EEA) lansează noi specificații pentru clienți, găzduind primul Mainnet Meetup

    Enterprise Ethereum Alliance (EEA), o organizație industrială condusă de membri, reprezentată de sute de companii din întreaga lume. Astăzi au lansat două noi specificații, disponibile pentru descărcare Aici.

    De asemenea, SEE va organiza prima sa întâlnire Mainnet pentru o discuție interactivă pe teme precum confidențialitatea, tranzacția tranzacțiilor și cerințele legale pentru industriile și întreprinderile care trebuie să profite la maximum de Ethereum. John Wolpert, președintele grupului de lucru Mainnet al AEM, directorul executiv al produselor ConsenSys Web3Studio, a condus discuția. 

    Eliberare completă

    _____________________________________________________________________________

    Despre ConsenSys:

    ConsenSys transformă arhitectura noastră digitală actuală către un internet de valoare mai deschis, mai inclusiv și mai sigur, denumit în mod obișnuit Web3. Cu o arhitectură de internet mai de încredere, ajutăm indivizii, întreprinderile și guvernele să deblocheze noi modele și valoare de afaceri, să câștige eficiență printr-o infrastructură IT partajată și să utilizăm metode criptografice de ultimă oră pentru a proteja datele utilizatorilor privați. Prin afacerea noastră globală unică compusă dintr-un fond de risc și un incubator de pornire, un consultant Enterprise Ethereum și o academie educațională, ConsenSys construiește pentru viitorul descentralizat.

    Persoane de contact media: [e-mail protejat]

    Newsletter Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele. Adresa de e-mail Conținut exclusivRaportul DeFi Ethereum Q3 2020Raport

    Raportul DeFi Ethereum Q3 2020

    Ethereum Q2 2020 DeFi ReportRaport

    Ethereum Q2 2020 DeFi Report

    Ethereum 2 0 Raport privind ecosistemul de mizăRaport

    Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

    Ghid complet pentru rețelele de afaceri BlockchainGhid

    Ghid complet pentru rețelele de afaceri Blockchain

    Cum să construiți un produs Blockchain de succesWebinar

    Cum să construiți un produs Blockchain de succes

    Băncile centrale și viitorul banilorHartie alba

    Băncile centrale și viitorul banilor

    Mike Owergreen Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me