Episodul 1

Tichete de locuit și timbre alimentare

Modelul propus de „Re-Fungible Service Token” (RFST) este o variantă a arhitecturii „Re-Fungible Token” a lui Rennekamp, ​​un model în care ați putea avea un activ nefungibil legat de lichiditatea fungibilă – permițând acel activ „să devină fungibil” din nou.” Modelul RFST are, de asemenea, o asemănare cu Bancor Smart Token, un simbol ERC20 (fungibil) care este conectat la un alt simbol ERC20 mai lichid. Această sesiune va explora aplicarea RFST pentru a tokeniza tichetele de locuințe și timbrele alimentare.

Urmăriți videoclipulVoucher-uri de locuințe și timbre alimentareEpisodul 2

Delphi – Un mecanism pentru miza & Arbitraj

Rețeaua Bounties prezintă Delphi: un mecanism de miză și arbitraj pentru a rezolva problemele inerente tranzacțiilor de servicii de încredere, precum recompensele. Bazându-ne pe un TCR de persoane de încredere, putem obține judecăți mai corecte decât am putea cu o monedă simplă de schelling și putem merge spre o soluție mai robustă pentru problema oracolelor.

Urmăriți videoclipulDelphi Un mecanism pentru arbitrajul de amplificareEpisodul 3

Liste cu jetoane pentru a asigura furnizorii de servicii

Funcția unei liste cu jetoane este curățarea relațiilor bazate pe valoare cu furnizorii de servicii. Proiectarea unei liste cu jetoane permite consumatorilor să descentralizeze o listă a furnizorilor de servicii pe baza performanței relative pe o perioadă de timp. Conform acestui model, consumatorii sunt curatorii.

Urmăriți videoclipulListe clasificate cu jeton pentru a asigura furnizorii de serviciiEpisodul 4

Post Capital Cybernetics AKA Scalable Abundance

Scopul modelului este de a oferi un model economic de abstractizare a modului în care oamenii și organizațiile se pot uni și tranzacționa și organiza în așa fel încât profitul și scopul să devină sinonime: necesită acordarea înainte de profit semnificativ, aplicată programatic atât la cerere, cât și la nivelul protocolului.

Urmăriți videoclipulPost Capital Cybernetics AKA Scalable AbundanceEpisodul 5

Registre cu jetoane

Acum există două TCR-uri live pe rețeaua principală Ethereum. Ce am învățat despre ideea TCR din a-i vedea pe acești puțini în producție? Care sunt problemele? Cum putem face mai bine?

Urmăriți videoclipulRegistrele organizate cu jetonEpisodul 6

Combustibil.Rete

Introducere în proiectul fuel.network. Ideea este de a îmbunătăți experiența utilizatorului Ethereum, facilitând interacțiunea utilizatorului final cu blockchain. Combustibilul va permite dapps să plătească taxe de tranzacționare în numele utilizatorilor lor, direcționând aceste tranzacții către furnizorii de gaze din rețeaua de combustibil. Acest lucru ar permite un set de caracteristici ușor de utilizat: fără plata taxelor, fără gestionarea cheilor private și un flux mai bun de utilizatori.

Urmăriți videoclipulRețeaua de combustibilEpisodul 7

Postmortem: teste de joc ale sistemelor criptoeconomice

Laboratorul de producție criptoeconomică, un proiect ConsenSys, a organizat două teste de redare în direct a registrelor curatate cu token (Token-Curated Registries, TCR) cu utilizatori reali. Am reușit, am eșuat și, în general, am devenit din ce în ce mai convinși de importanța lor pentru procesul nostru de proiectare. Vino la această discuție pentru o privire sinceră asupra călătoriei noastre în testarea sistemelor cripto-economice.

Urmăriți videoclipulTeste de joc pentru sistemele cripto-economice postmortemEpisodul 8

Mecanism PoS Sharded pentru evaluarea cunoștințelor

Fathom este un protocol descentralizat pentru crearea și evaluarea acreditărilor prin consensul comunităților de cunoaștere. Protocolul permite comunităților să se formeze în jurul conceptelor de care țin și să creeze definiții despre ceea ce înseamnă să le cunoaștem. Fathom îi stimulează pe membri să utilizeze aceste definiții pentru a evalua cu exactitate cei care doresc să obțină acreditări și să se alăture comunității. Conectează conceptele într-o ontologie ierarhică care permite rețelei să crească în mod natural și sigur.

Urmăriți videoclipulMecanism PoS Sharded pentru evaluarea cunoștințelorEpisodul 9

Simularea criptosistemelor

Am proiectat economii simbolice orbește. Majoritatea mecanismelor simbolice de astăzi au fost construite cu presupuneri, presupuneri mari despre comportamentele umane și un indiciu de analiză. Ghicitul și analiza ne pot duce până acum. Cu analiza, puteți studia doar limitele teoretice și întâmplările. Simulările, pe de altă parte, pot dezvălui lucruri pe care teoretic nu le poți calcula. Poate dezvălui lucruri pe care mintea noastră umană cu gândire liniară nu le poate prezice.

Urmăriți videoclipulSimularea criptosistemelorEpisodul 10

Piețe curative

Curation Markets este un subset de criptoeconomie care se învârte în jurul utilizării jocurilor ponderate pe jetoane și a semnalizării pentru a organiza informații. Acest proces ar stimula în mod ideal noutatea informațiilor care sunt partajate. Deoarece piețele Curation adaugă valoare fungibilă noilor rețele, ele pot crea și încuraja mii de comunități noi pentru a co-crea în jurul obiectivelor comune..

Urmăriți videoclipulPiețe curative

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me