blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlogNoutăți

Tot ce trebuie să știți despre punctele comunității Blockchain ale Reddit

Prima pagină a internetului folosește Ethereum pentru un program pilot al noului său sistem de reputație. Iată ce înseamnă pentru Redditors și pentru adoptarea mainstream blockchain. De Coogan Brennan 28 mai 2020Publicat pe 28 mai 2020

Reddit Community Points Hero

Cu câteva săptămâni în urmă, Reddit a anunțat un nou program pilot construit pe Ethereum. Este o veste minunată pentru adopție și am vrut să ne adâncim puțin în fundal …

Ce este Reddit din nou?

Reddit este o colecție de forumuri de discuții (numite subreddits) pe diferite subiecte în care membrii pot susține sau nega postări. Are o bază de utilizatori enormă (și devotată) cu 430 de milioane de utilizatori activi lunar și 150 de milioane de pagini vizitate în fiecare zi. Reddit se proclamă a fi „Prima pagină a internetului” și este cam adevărat: videoclipurile și poveștile virale pe care le citești pe Buzzfeed sau le vezi sindicalizate în știrile locale provin adesea de la Reddit.

Împreună cu popularitatea și influența sa masivă, este important să înțelegem sistemul de reputație al Reddit pentru utilizatorii săi, numit Karma. Când trimiți o postare și primește o grămadă de voturi pozitive, primești mai multe puncte Karma. Când postarea dvs. este votată în jos, primiți mai puțin. Karma este o metrică râvnită, deoarece poate crește numărul de persoane care vă văd postările. Este, de asemenea, un punct de mândrie pentru utilizatori. Mai mult Karma înseamnă că ați folosit Reddit pentru o vreme, iar oamenii vă susțin postările.

săgeată karma 1

Ce sunt punctele comunității?

La începutul acestei luni, Reddit a anunțat lansau un program pilot numit Puncte comunitare. Punctele comunității, în cuvintele Reddit, permit utilizatorilor să „câștige puncte contribuind la comunitate, de exemplu prin trimiterea de postări și comentarii de calitate”. 

Sună ca sistemul de reputație Karma existent, nu? Ei bine, există o întorsătură. Reddit și-a construit Community Points pe Ethereum, rețeaua blockchain. Punctele comunității sunt reprezentate digital ca jetoane pe blockchain: 1 punct comunitar de pe Reddit este reflectat de 1 punct comunitar pe blockchain-ul Ethereum.

De ce sunt punctele comunitare pe blockchain?

Alexis Ohanian, soțul Serena Williams și cofondator al Reddit, este credincios în criptomonede și rețele blockchain. Firma sa de capital de risc a fost unul dintre primii susținători ai Coinbase, acum unul dintre cele mai populare produse de criptomonede. Este un susținător constant și majoretă pentru criptomonede.

Explicatorul pentru programul Puncte comunitare descrie peisajul actual al internetului ca fiind departe de „frontiera liberă”, când a fost când a început. 

frontieră liberă

Continuă să descrie consolidarea internetului în platforme cu pereți, care au prins utilizatorii și posibilități limitate.

ziduri

În cele din urmă, se vorbește despre potențialul pentru utilizatori de a-și revendica „proprietatea asupra frontierei”, probabil prin intermediul rețelelor blockchain.

proprietate

Deocamdată, se pare că Reddit speră să împingă adoptarea blockchain-ului, acționând ca un instrument principal de integrare între publicul său enorm și blockchain-ul Ethereum. 

icoana consensys plexus rotundă Urmăriți seminariul nostru web „Introducere în Web3”. Ceas

Cum arată această versiune?

Deoarece acesta este un program pilot, Reddit implementează puncte comunitare numai pe două subreditări: r / Criptomonedă (1M abonați) și r / FortNiteBR (1,3 milioane de abonați). Fiecare subredit are un logo diferit care reprezintă punctele sale, r / Cryptocurrency’s are „Luni” și r / FortNiteBR’s sunt „Cărămizi”.

Punctele comunitare ale unui utilizator sunt stocate într-un „Vault”, care este disponibil numai în aplicația mobilă Reddit. Seiful conține cheile private și publice ale unui utilizator utilizate pentru a revendica, tranzacționa sau cheltui tokenuri în rețeaua Ethereum. Lunile și cărămizile sunt distribuite lunar pe baza participării unui utilizator la subreditare și vor apărea în seif. Utilizatorii pot folosi funcția Reddit’s Vault sau pot trimite jetoanele către un Portofel Ethereum.

Lunile și cărămizile au propriile lor contracte inteligente (programe separate desfășurate în blockchain-ul Ethereum) desfășurate în Ethereum. Presupunând că este lansat în general, fiecare subreditare ar avea propriul său contract inteligent pe blockchain-ul Ethereum.

De ce este asta o mare afacere?

Blockchain încă nu a ajuns la adoptarea generală, iar programul Reddit expune blockchain unui public mai mare. Reddit nu numai că are o bază mare de utilizatori, dar deține și cache cultural real datorită poziției sale unice pe internet. Faptul că utilizează blockchain și Ethereum este cu adevărat interesant.

Reddit a creat, de asemenea, o experiență solidă de integrare pentru utilizatorii săi, trecând prin configurarea unui Vault și integrând blockchain direct cu două subreditări populare. Folosesc un proces numit meta-tranzacții (despre care puteți afla mai multe aici) pentru a facilita procesul uneori dificil de trimitere a tranzacțiilor Ethereum. 

Reddit face, de asemenea, acest lucru cu (cel puțin parțial) intenția idealistă de a ajuta la construirea unei comunități mai largi de blockchain și internet. Identificarea lui Ethereum ca fiind cel mai bun loc pentru a valorifica aceste intenții este un mare vot de încredere atât pentru blockchain, cât și pentru Ethereum.

Ce urmeaza?

Programul pilot se va desfășura până în vara anului 2020. Echipa Puncte comunitare rulează un Bug Bounty pe sistemul global de puncte comunitare, care vizează Luna și Cărămidă contracte.

Au existat deja câteva învățături cu adevărat interesante:

Aceasta este o dezvoltare excelentă pentru blockchain-urile publice în general și în special pentru Ethereum. Este un caz de utilizare excelent de la o companie cu un public enorm. Ei își folosesc cunoștințele tehnice pentru a proiecta integrarea ușoară în Ethereum. Posibilul crossover cu FortNite ar fi fenomenal. Întregul proiect este – pentru a-l pune într-un limbaj pe care Redditors l-ar înțelege – amaze-balls.

Abia așteptăm să vedem ce se va întâmpla în continuare.

Doriți mai multe defecțiuni ale blockchain-ului direct în căsuța de e-mail?

Abonați-vă la buletinul informativ ConsenSys pentru cele mai recente știri și analize blockchain. Abonati-va Newsletter Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele. Adresa de e-mail Conținut exclusivEthereum Q3 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q3 2020 DeFi Report

Ethereum Q2 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q2 2020 DeFi Report

Ethereum 2 0 Raport privind ecosistemul de mizăRaport

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Ghid complet pentru rețelele de afaceri BlockchainGhid

Ghid complet pentru rețelele de afaceri Blockchain

Cum să construiți un produs Blockchain de succesWebinar

Cum să construiți un produs Blockchain de succes

Băncile centrale și viitorul banilorHartie alba

Băncile centrale și viitorul banilor

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me