blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlogCodefi

Un ghid pentru produsele Eth2 ale ConsenSys

Indiferent dacă sunteți un pasionat care dorește să vă conducă propria infrastructură sau o instituție care dorește să ofere servicii de miză clienților, probabil că avem o soluție pentru dvs. De James Beck 21 noiembrie 2020 Postat pe 21 noiembrie 2020

Imagine ghid produs Eth2

Dacă țineți pasul cu noutățile Ethereum, probabil ați văzut că contractul oficial de depozit Eth2 acceptă acum depozite, care continuă să se rostogoleste. La momentul scrierii (24 noiembrie 2020), 688.128 ETH este mizat din 524.288 ETH necesar pentru lansarea lant de balize, care introduce dovada mizei în rețea. 

Pe lângă îmbunătățirea vitezei tranzacțiilor pe Ethereum, unul dintre obiectivele Actualizare Eth2 a fost întotdeauna să mărească modalitățile prin care oamenii pot contribui la securitatea rețelei și pot participa la avantajul acesteia. Există deja o jumătate de duzină de clienți construiți pentru Ethereum 2.0, menit să fie suficient de ușor încât validatorii să poată participa cu un laptop de consum. Mulți furnizori de miză ca serviciu vin, de asemenea, pe piață, făcând securitatea Ethereum mai accesibilă persoanelor care nu pot rula validatori pe cont propriu sau nu au 32 ETH. 

Echipele noastre de protocol și produse au fost ocupate în ultimii doi ani construind infrastructură, contribuind la cercetări, intervievând utilizatorii care intenționează să mizeze și construind aplicații pentru a sprijini efortul imens de a actualiza Ethereum. Nu contează dacă doriți un pasionat rulați propria infrastructură sau o instituție care dorește să ofere servicii de miză clienților, probabil că avem o soluție pentru dvs..

Teku: Diversitatea clienților este esențială pentru a menține rezistența Eth2

În centrul eforturilor Ethereum 2.0 ale ConsenSys se află Teku, un client Ethereum 2.0 puternic construit pentru a satisface nevoile instituționale și cerințele de securitate.. Ce este Teku

Clienții Ethereum conectați-vă unul la altul într-un sistem peer-to-peer, verificând blocurile și datele tranzacțiilor. A avea clienți în diferite limbi, așa cum descrie Matt Leising în noua sa carte, Din Eter, „Un fel de poliță de asigurare: evită posibilitatea unui singur punct de eșec și face mult mai greu pentru dezvoltatori să se centralizeze în jurul C ++, de exemplu”. Dacă un client este atacat, are o eroare sau deconectează din cauza unei probleme de consens, restul clienților vor păstra în continuare cea mai recentă tranzacție și vor bloca datele. Diversitatea clienților este dovada importanței descentralizării în Ethereum. 

La fel ca Ethereum în prezent, există mai multe implementări ale specificației scrise în diferite limbaje de calcul. Clientul Teku al ConsenSys este scris în Java, care este unul dintre cele mai populare limbaje de calcul utilizate de dezvoltatorii care construiesc aplicații de întreprindere și este întreținut de aceeași echipă de ingineri din spatele Hyperledger Besu și ConsenSys Quorum. Farul, Prysm și Nimbus sunt clienți populari Eth2, scrie Rust, Go și respectiv Nim. Fiecare client are propriile sale caracteristici, iar Teku împuternicește întreprinderile și instituțiile să mizeze pe Eth2, cu funcții precum gestionarea cheilor externe și protecția slashing. 

Activare Codefi: Cu cât sunt mai mulți validatori, cu atât este mai puternică rețeaua

Activează Codefi a lucrat cu Fundația Ethereum pentru a construi Bloc de lansare Eth2 aplicație, care asigură integrarea tehnică a cerințelor, responsabilităților și riscurilor pentru a deveni validator Eth2. Ghidul pas cu pas este destinat dezvoltatorilor Ethereum capabili din punct de vedere tehnic să trimită ETH la contractul de depozit și să înceapă să ruleze proprii clienți validatori. Fiecare validator necesită exact 32 ETH, iar persoanele fizice pot depune cât de mulți multipli de 32 ETH doresc.

Prima pagină a Blocului de lansare oferă o prezentare generală a responsabilităților și conceptelor cheie – cum ar fi reducerea, gestionarea cheilor, semnarea cheilor, riscurile și timpul necesar. După ce recunoașteți riscurile și cerințele, ghidul vă ajută să selectați un client, să generați chei, să încărcați un validator și să vă conectați portofelul. 

Deși trebuie să vă familiarizați cu utilizarea unei interfețe de linie de comandă, Blocul de lansare este locul ideal pentru a începe călătoria dvs. de miză.  

Captură de ecran 2020 11 21 la 9 43 08 AM

Codefi Staking: Suport pentru aplicații care oferă mize titularilor de ETH

Multe bazine de miză și furnizori de miză ca serviciu vin pe piață. Bursele centralizate precum Coinbase și Binance oferă deja servicii de miză pentru alte blockchain-uri de probă de miză și se așteaptă să ofere servicii de miză pe Eth2. Bazinele de mize native Ethereum, cum ar fi Piscină cu rachete permite utilizatorilor să mizeze doar 0,01 ETH și să primească RETH, un depozit de miză tokenizat. LiquidStake, o nouă soluție din DARMA Capital nu are minim de mizat și permite, de asemenea, utilizatorilor să facă un împrumut USDC folosind ETH-ul lor mizat ca garanție. 

Fiecare dintre aceste aplicații extinde participarea la Ethereum 2.0, dar trebuie totuși să se conecteze la clienții din rețea. Aici intervine soluția Codefi Staking. Codefi Staking este un API cu etichetă albă (adică nu îl veți vedea ca utilizator final) pentru companiile care doresc să participe la Ethereum 2.0. Codefi Staking permite întreprinderilor să își pună în joc propriul ETH sau ETH al clienților fără a fi nevoie să ruleze propria infrastructură de validare. Rezultatul este riscul tehnic redus și recompensele crescute generate de rețeaua Eth2. 

În iunie, ConsenSys a anunțat o cohortă de companii care fac parte din „Programul pilot” Codefi Staking, care include Binance, Crypto.com, DARMA Capital, Huobi Wallet, Matrixport și Trustology. Codefi Staking își propune să reducă riscurile asociate cu executarea propriului dvs. validator, inclusiv furtul sau pierderea cheilor de retragere, transferul incorect de fonduri către contractul de depozit Eth2 și defecțiunile hardware sau de conectivitate la internet care duc la pierderea recompenselor validatorului. Cu Codefi Staking, cheile de validare sunt păstrate într-un seif securizat cu capacitate de semnare online și mai multe straturi de gatekeepers care validează tranzacțiile pentru a preveni utilizarea neautorizată. Important, există asistență 24/7 și o echipă profesionistă de servicii pentru clienți. Codefi Staking folosește Teku ca client la alegere 

Pentru companiile interesate să rămână în fața concurenței cu un risc scăzut și un acces redus la soluția Codefi Staking, Programul Early Adopter este o opțiune bună. Este conceput pentru a facilita integrarea anumitor instituții și întreprinderi înainte de lansarea Ethereum 2.0, astfel încât acestea să poată rămâne în fața concurenței cu comunicarea directă a echipelor Ethereum 2.0 care construiesc clienții și rețeaua.. 

Infura: Mai multă fiabilitate și instrumente pentru interogarea datelor Eth2

Etapele Ethereum 2.0 din următorii ani vor permite transferuri și retrageri ETH, lanțuri de fragmente pe deplin compatibile cu contracte inteligente, apeluri de contract și medii de execuție pentru dApp-uri scalabile și multe altele. În timp ce companiile și dezvoltatorii care rulează aplicații pe Ethereum 2.0 pot alege să ruleze propriul client și infrastructură nod, vor avea, de asemenea, posibilitatea de a se conecta la Ethura Beacon Chain API de la Infura (puteți solicita să accesați versiunea beta privată a acestora Aici). 

Pe termen imediat, una dintre cele mai de bază nevoi pentru persoanele care mizează pe Eth2 este capacitatea de a monitoriza soldurile validatorului pentru a ști dacă acumulează recompensele așteptate. În timp ce sunt mai multe blocați exploratorii disponibil acolo unde puteți vedea aceste informații, API-ul ETH 2.0 Beacon Chain de la Infura face posibil acest lucru interogați automat aceste date astfel încât dezvoltatorii să poată acționa cu ușurință asupra datelor. De exemplu, puteți scrie un program care monitorizează soldul și vă trimite un mesaj SMS dacă scade în mod neașteptat.

Dezvoltatorii Infura sprijină, de asemenea, echipele de clienți Eth2 care lucrează la compatibilitatea cu specificația Eth2. Dezvoltatorii Ethereum beneficiază astăzi de uniformitatea API-ului Ethereum JSON-RPC, care le permite să schimbe implementările clientului Ethereum fără a încălca codul. Infura consideră interoperabilitatea API ca un bun public valoros pentru Ethereum și deschide un instrument licențiat Apache 2.0 pentru testarea conformității API-ului clientului, numit eth2-conform

Rămâneți la curent

Dacă încă mai încercați să vă înfășurați capul în jurul Ethereum 2.0, dovada mizei, diferitele faze și noua terminologie, baza noastră de cunoștințe Ethereum 2.0 este plină de resurse excelente. Și pentru actualizările săptămânale, Ben Edgington „Ce este nou în buletinul informativ Eth2”Vine foarte recomandat.

Newsletter Ethereum 2.0 Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me