blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlogCodefi

Vă prezentăm blocul de lansare a depozitelor pentru Eth2.0

de Collin Myers 27 iulie 2020 Postat pe 27 iulie 2020

spacex uj3hvdfQujI unsplash

UPDATE: A sosit prima fază a Ethereum 2.0! Faza 0, așa cum se numește, va lansa lanțul de faruri, care stabilește și menține mecanismul de consens dovadă miză. Dacă doriți să rulați propriul validator pe Ethereum 2.0, urmați instrucțiunile pas cu pas folosind oficialul Ethereum Launchpad. De asemenea, consultați blogul nostru pe adresa contractului de depozit.

La fel ca toate misiunile extraordinare, lansarea computerului mondial de mâine necesită o platformă care să ghideze, să consolideze și să-și alimenteze călătoria peste limitele spațiului nostru digital. Astăzi, suntem încântați să anunțăm intrarea în direct a Aplicația Eth2 Launch Pad, care marchează punctul de intrare pentru validatori pentru a-și începe călătoria pe lanțul Eth2. Este timpul să vă pregătiți testnetul ETH!

În ultimele luni, Activează Codefi si Fundația Ethereum (EF) au fost cu capul în jos pentru a facilita accesul utilizatorilor la miză și pentru a deveni validator pe Ethereum 2.0. Rezultatul acestui efort este Eth2 Launch Pad, o aplicație concepută pentru a vă ghida în siguranță prin procesul de generare a perechilor de chei Eth2 și de plasare a 32ETH în contractul oficial de depunere. Launch Pad-ul a fost conceput pentru auto-validatori, adică pentru pasionații care intenționează să ruleze propriul validator și sunt confortabili să ruleze comenzi pe ecranul terminalului de pe computerul lor. 

Inițial, Launch Pad-ul va fi compatibil numai cu Eth2 Medalla testnet, care este programat să intre în vigoare odată cu atingerea pragului de geneză a 16.384 validatori (524.288 ETH). Testnetul este conceput pentru a oferi timp suficient pentru a asigura funcționarea lanțului Beacon fără erori. După faza testnet, Eth2 Launch Pad va continua să acționeze ca un portal de intrare pentru validatori pentru a miza ETH real pentru Mainnet. 

În această postare, vom oferi o scurtă prezentare generală a colaborării, câteva fapte amuzante despre aplicație, precum și nevoile și obiectivele de proiectare pe care Eth2 Launch Pad le îndeplinește. 

Așteptăm cu nerăbdare să oferim comunității combustibil educațional continuu și instrumente software pentru a cataliza participarea la acest capitol următor. 

Deveniți un validator Testnet

Unirea forțelor: un fundal al colaborării

În 2019, am început să săpăm în ecosistemul Eth2 pentru a explora unde Codefi Activate ar putea adăuga valoare la lansarea Eth2 și a umple golurile de comunicare existente între constructorii de protocol, furnizorii de servicii și deținătorii de ETH existenți cu lansarea apropiată a fazei 0. Avem de când ne-am concentrat misiunea asupra dezvoltării resurselor educaționale și a cunoștințelor despre economia Eth2, precum și cercetarea industriei și a validatorilor, ale căror constatări au fost publicate recent sub forma raportului ecosistemului miză Eth2. 

La scurt timp după DevCon V ne-am conectat cu Carl Beekhuizen, care conducea efortul de comandă-linie-interfață (CLI) la Ethereum Foundation (EF). Dincolo de cod, Carl s-a concentrat, de asemenea, pe experiența utilizatorilor deținătorilor de ETH care devin validatori pentru prima dată. Având în vedere eforturile noastre existente de cercetare Eth2 și experiența noastră cu lansarea rețelelor, colaborarea cu EF și Deep Work Studio a fost un pas următor congruent pentru a asigura lansarea fazei 0 a fost construită într-un mod care a prioritizat experiența utilizatorului, dar și a articulat riscurile asociate și educaționale. informații pentru ca utilizatorii să se simtă confortabil configurându-și propriile validatoare Eth2.  

În ultimele luni, am lucrat din greu la cercetări, proiectarea, și clădire Eth2 Launch Pad și suntem încântați să vă împărtășim rezultatele acestui efort!

Blocul de lansare Eth2 a fost deschisă în timpul Summit-ului eteric din 8 mai, permițând utilizatorilor să găzduiască aplicația la nivel local. De la lansarea inițială, a fost minunat vezi logodna imediata și feedback din partea comunității. Continuăm să încurajăm echipele și utilizatorii să ofere feedback!

leslie.png

Fapte amuzante

 • Mascota Eth2 Launch Pad este Leslie the Rhino, numită după informaticianul american Leslie Lamport.

 • Reprezentarea specificațiilor Eth2 are în prezent 72 de colaboratori direcți.

 • Contractul de depozit Eth2 pentru testnet va simula cerința de a atinge un prag Genesis de 524.288 ETH mizați sau 16.384 validatori 

Noțiuni de bază către Genesis: un scurt rezumat al fazei 0

Ethereum 2.0 va fi lansat în etape, începând cu 2020 cu Faza 0. Faza 0 va lansa lanțul de balize, care este componenta blockchain-ului Ethereum 2.0 care implementează mecanismul consensului Dovadă a mizei. Lanțul de balize va gestiona registrul validatorilor, care vor începe să ateste și să propună blocuri. 

Pentru ca lanțul de balize să își lanseze blocul de geneză pe mainnet, cel puțin 524.288 ETH trebuie să fie mizați pe rețea, împărțit între un minim de 16.384 validatori pentru a asigura o securitate și o descentralizare suficiente. Atingerea genezei va fi simulată pe testul live Medalla. 

Fiecare instanță de validare va necesita un depozit de 32 ETH pentru a fi adăugat la coada de activare și va începe să ateste și să propună blocuri pe lanțul de balize. Până la activarea retragerilor (cel puțin după faza 0), depunerea ETH în contractul de depunere este un proces unidirecțional, reversibil.

launchpad 1.png

Ce nevoi îndeplinește Eth2 Launch Pad?

Validatori care pierd ETH = Eth2 care pierd validatori

Pur și simplu, dacă validatorii își pierd ETH, Eth2 va pierde validatorii. Procesul de depunere a ETH în contractul de depozit Eth2 ar putea duce la multiple erori posibile sau vectori de atac. Aceste riscuri includ pierderea fondurilor din cauza trimiterii lor la adresa greșită a contractului de depunere, căderea pradă atacurilor de phishing sau a unei persoane care vă fură cheia privată și fraza mnemonică dacă sunt generate și stocate într-un mod nesigur. Nimeni nu dorește validatori nefericiți cu fonduri pierdute sau furate!

Pentru a atenua aceste riscuri, Eth2 Launch Pad a fost conceput ca o aplicație front-end concepută pentru a vă ghida prin procesul de generare a perechilor de chei, de depunere a ETH și de înregistrare a validatorului pe lanțul de balize Ethereum 2.0 în cel mai sigur mod posibil . Interfața de depozit va fi găzduită de Fundația Ethereum.

În timpul călătoriei dvs. prin platforma de lansare Eth2, veți:

 1. Aflați despre riscurile și responsabilitățile de a deveni validator pe Eth2

 2. Selectați câte instanțe de validare doriți să ruleze 

 3. Generați în siguranță perechea de chei de validare și fraza mnemonică, printr-o CLI offline pentru fiecare instanță de validare pe care doriți să o rulați

 4. Generați și încărcați fișierele cu date de depunere care conțin cheile publice ale validatorului necesare pentru a vă înregistra validatorul la finalizarea blocului de lansare

 5. Depuneți 32 ETH per instanță de validare în contractul oficial de depozit. Acest lucru se va face printr-un punct de acces de încredere și verificat găzduit de Fundația Ethereum. 

Flux de utilizator Eth2 Launch Pad & amp; Prezentare generală a arhitecturii

Flux utilizator Eth2 Launch Pad & Prezentare generală a arhitecturii

Educaţie

Înainte de a-ți începe călătoria ca validator, este esențial să fii conștient de responsabilitățile tale, inclusiv de recompensele îndeplinirii îndatoririlor tale de a oferi disponibilitate și de a te comporta cinstit în procesul de consens, precum și de riscurile și sancțiunile în caz de neîndeplinire . Deoarece depunerea inițială a ETH în contractul de depozit este unidirecțională până la fazele ulterioare de dezvoltare, conturarea și înțelegerea compromisurilor de participare și stabilirea așteptărilor este esențială.

Din acest motiv, Blocul de lansare a fost conceput pentru a acționa atât ca o cerere de depozit, cât și ca o cutie de instrumente educaționale și sursă de adevăr pregătită pentru a educa viitorii validatori despre:

 • Responsabilitățile validatorului

 • Economie și recompense

 • Penalizări și tăiere

 • Riscuri de participare și compromisuri 

Mesajele de avertizare și secțiunile explicative introduc „frecare deliberată” în experiența utilizatorului pentru a încetini utilizatorii și pentru a se asigura că iau în tot contextul critic oferit acestora.

Generarea perechilor cheie

Validatorii care folosesc Launch Pad vor fi obligați să își genereze perechile de chei mnemonice și validatoare, care vor fi utilizate atunci când validatorii sunt gata să lanseze clienții lor validatori respectivi. Cheia publică vă permite să vizualizați statisticile și activitatea validatorului dvs., în timp ce cheia validatorului dvs. privat, care trebuie să rămână în permanență online, este utilizată pentru votare și propunerea blocurilor. 

În blocul de lansare, validatorii vor genera, de asemenea, o frază mnemonică pentru a genera cheile de retragere. În timpul fazei 2, această frază mnemonică vă va permite să generați cheile castelului, ceea ce vă va permite să vă retrageți depozitul ETH și recompensele acumulate.

Generarea perechii de chei de validare și a frazei mnemonice a fost concepută pentru a fi realizată printr-un CLI pentru a permite acest proces să se facă într-un mediu sigur, offline.

Suntem încântați că am contribuit la pregătirea drumului pentru depozitele inițiale pe testul Ethereum 2.0 și mainnet și suntem încântați să vedem că aplicațiile și integrările clienților dezvoltă căi alternative pentru a interacționa cu contractul de depozit Eth2 în viitor. O strigare specială către Chris Battenfield și George Weiler pentru munca lor de dezvoltare a acestui efort.

Urmăriți acest spațiu pentru câteva anunțuri mai interesante din partea echipei noastre! 

Scris de Collin Myers și Mara Schmiedt

Ethereum 2.0 Anunț de produs Buletin informativ Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me