blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlog Comunicat de presă

Vă prezentăm Filecoin Launchpad Accelerator, dezvoltat de Tachyon

Tachyon acceptă acum cereri pentru acceleratorul de cădere, care este susținut de Protocol Labs și se concentrează pe adoptarea IPFS și Filecoin. de ConsenSys 30 iulie 2020 Postat pe 30 iulie 2020

Filecoin Launchpad

New York, NY, 30 iulie 2020 – ConsenSys Labs a anunțat astăzi că aplicațiile sunt deschise pentru Filecoin Launchpad Accelerator, alimentat de Tachyon. Această cohortă se va concentra pe startup-uri care construiesc instrumente, infrastructuri și aplicații mai deschise, interoperabile și programabile pentru web distribuit prin IPFS și Filecoin.

De-a lungul toamnei anului 2020, între 15 și 20 de echipe li se vor oferi douăsprezece săptămâni de finanțare, mentorat, beneficii și programare în jurul problemelor specifice afacerii și blockchain-ului, culminând cu o Demo Day și sprijin pentru strângerea de fonduri după program. Echipele valorifică accesul la ConsenSys și Laboratoare de protocol rețele și expertiză, de la antreprenori și consilieri juridici la cercetători tehnici care deschid calea. Fiecare echipă va primi finanțare de 80.000 USD. Echipele pot aplicați aici, iar aplicațiile se închid pe 21 august. 

Acceleratorul Tachyon al ConsenSys Labs va fi unic anul acesta prin faptul că va fi sprijinit de Laboratoare de protocol. Lansat în 2014, Protocol Labs este un laborator open-source de cercetare, dezvoltare și implementare ale cărui proiecte includ Sistem de fișiere interplanetar (IPFS), Filecoin, libp2p, si multe altele. Cel mai simplu, obiectivul IPFS este un web complet distribuit, în care aplicațiile nu trăiesc în servere centralizate, ci funcționează într-o rețea formată din computerele utilizatorilor. IPFS își propune să creeze o rețea deschisă, rezistentă, actualizabilă, pentru a încuraja o infrastructură web mai durabilă și accesibilă pentru întreaga umanitate. În loc să încercați să găsiți conținut prin care îl găzduiește, utilizatorii caută conținutul în sine. Acest lucru înseamnă atât recuperarea mai rapidă, cât și mai ieftină a datelor, lipsa dependenței de servere centralizate și chiar posibilitatea de a accesa webul offline.

Stratul de stimulare economică pentru IPFS este un simbol de rețea numit Filecoin (FIL), care recompensează minerii pentru a concura pentru a stoca corect datele criptate în rețeaua Filecoin. De la vânzarea sa colectivă în 2017, Protocol Labs a lucrat din greu pentru a maturiza protocolul și a construit spre lansarea viitoare.  Testnetul Filecoin conține deja 25 PiB de stocare, mii de furnizori de stocare a datelor, zeci de aplicații care se bazează pe protocol și peste 1.350 de colaboratori open source. Filecoin’s testnet stimulat lansează oficial săptămâna 3 august 2020, cu rețeaua publică Filecoin așteptată lansare în T3 2020

Filecoin Launchpad, alimentat de Tachyon, va oferi finanțare, mentorat individual și programare pentru a accelera adoptarea Filecoin în ecosistemele Ethereum și DeFi și pentru a atrage dezvoltatorii web actuali care doresc să se integreze cu o rețea de stocare cu preț eficient și distribuită geografic..

Vor fi luate în considerare toate echipele de solicitanți care se formează în stiva Protocol Labs sau chiar proiectele Ethereum care iau în considerare integrarea elementelor stivei Protocol Labs. Acestea ar putea include: 

  • Infrastructură: Infrastructură de bază și instrumente pentru dezvoltatori pentru a sprijini criptarea, gestionarea / recuperarea fișierelor și integrarea de bază pe rețelele Filecoin și IPFS.
  • Middleware: Platforme care modelează integrarea și utilizarea Filecoin și IPFS în alte aplicații, cum ar fi plug-and-play dApp sau seturi de instrumente DeFi și date & statistici despre activitatea în desfășurare a IPFS.
  • Aplicații: Instrumente care utilizează Filecoin sau IPFS ca parte a stivei lor tehnologice de bază pentru a dezvolta aplicații pentru utilizatorii finali, cum ar fi partajarea de fișiere, DeFi, instrumente de arhivare, video, audio, stocare mare de date și rețea.

Acest parteneriat între ConsenSys Labs și Protocol Labs se bazează pe ani de colaborare și sinergie între ecosistemele Ethereum și IPFS. Echipele împărtășesc multe obiective comune pentru ecosistemul de protocol descentralizat și pentru Web-ul distribuit: să construiască rețele digitale globale mai sigure și rezistente, să returneze controlul datelor utilizatorilor și să construiască un Web mai deschis, mai durabil și mai accesibil. Lansarea Filecoin va accelera colaborarea și va oferi noi oportunități pentru cazuri de utilizare partajate; acest accelerator va ajuta să servească drept lansator pentru o mai mare convergență între protocoale descentralizate și rețele. 

Despre Protocol Labs

Protocol Labs este un R open-source&Laborator D care construiește protocoale, instrumente și servicii pentru a îmbunătăți radical internetul. Proiectele Protocol Labs includ IPFS, Filecoin, libp2p, și mai mult – care deservesc mii de organizații și milioane de oameni. Proiectul Filecoin este o rețea de stocare descentralizată cu misiunea de a crea o bază descentralizată, eficientă și robustă pentru informațiile umanității. 

Despre ConsenSys Labs

ConsenSys Labs este un manager de investiții cu un portofoliu de peste 78 de companii din 22 de țări. ConsenSys Labs investește în echipe excepționale pe trei niveluri: Tachyon, un accelerator pentru start-up-urile blockchain în stadiu incipient; Relee, hackatoni distribuiți pentru antreprenori și dezvoltarea fondatorilor; și o echipă de risc care se concentrează pe oportunități de investiții în stadiu incipient în protocoale descentralizate, infrastructură și aplicații.

Anunț pentru clienți FilecoinNewsletter Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele.Ethereum Q3 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q3 2020 DeFi Report

Ethereum Q2 2020 DeFi ReportRaport

Ethereum Q2 2020 DeFi Report

Ethereum 2 0 Raport privind ecosistemul de mizăRaport

Ethereum 2.0 Staking Ecosystem Report

Ghid complet pentru rețelele de afaceri BlockchainGhid

Ghid complet pentru rețelele de afaceri Blockchain

Cum să construiți un produs Blockchain de succesWebinar

Cum să construiți un produs Blockchain de succes

Băncile centrale și viitorul banilorHartie alba

Băncile centrale și viitorul banilor

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me