blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlogAirSwap

Vă prezentăm noul AirSwap

Astăzi, tranziția noastră către faza II este completă. Odată cu cele mai recente contracte și procesul de guvernare comunitară, AirSwap își propune să fie cel mai bun sistem de tranzacționare peer-to-peer descentralizat din lume. Miza la vot începe astăzi pe Codefi Activate.de ConsenSys 9 februarie 2021 Postat pe 9 februarie 2021

coperta postului de blog Airswap

AirSwap este un proiect global nativ. De la cartea albă inițială până la lansarea simbolică, atât contribuitorii săi principali, cât și participanții la lansare au fost distribuiți în întreaga lume. Lansarea simbolului în sine a fost printre 9.447 de persoane din 135 de țări.

Unul dintre primele obiective ale AirSwap a fost să funcționeze ca o organizație deschisă eficientă, cu o structură și un proces transparent. Cu o participare largă din partea comunității AirSwap, continuăm să ne străduim împreună să atingem acest obiectiv și Faza II marchează progresul nostru.

Misiune

Misiunea AirSwap este de a fi cel mai bun sistem de tranzacționare peer-to-peer din lume. Folosind un protocol de cerere de ofertă (RFQ) și swap-uri atomice pentru decontare, comercianții AirSwap sunt protejați atât de funcționarea frontală, cât și de alunecarea prețurilor, tranzacționând direct portofel pe portofel..

AirSwap funcționează alături de factorii de decizie de piață automatizați (AMM) precum Uniswap. Estimăm că RFQ va capta aproximativ 40% din volum prin agregatoare. Astăzi, AirSwap face o medie  peste 2 milioane USD în volum zilnic iar acest lucru este în tendințe ascendente cu noi integrări.

Proces

Centrat pe nou principii, dezvoltarea rețelei este un proces continuu de la ideație până la livrare. Propuneri de îmbunătățire AirSwap (AIP) ajută comunitatea să capteze, să selecteze și să acorde prioritate noilor proiecte cărora rețeaua ar trebui să le aloce resurse.

Aceasta include ambele tehnologie de rețea și produse pentru a sprijini tranzacționarea descentralizată, cum ar fi AirSwap Instant și AirSwap OTC. Printr-un proces formal de propunere se identifică, se specifică și se implementează lucrări noi. Sunt încorporate mai multe stimulente.

Stimulent al proponentului

Autorii de propuneri care sunt acceptate prin votul comunității pot câștiga jetoane AirSwap pentru contribuția lor. Detaliile stimulentului propunerii sunt finalizate acum și vor fi unul dintre următoarele voturi ale comunității. (AIP 15

Stimularea alegătorilor

Propunerile sunt votate de comunitate într-un sistem de guvernare descentralizat. Fiecare alegător poate câștiga puncte pentru participare, care pot fi apoi utilizate pentru a obține recompense. Recompensele sunt finanțate din taxele de protocol evaluate pe tranzacțiile AirSwap. (AIP 7)

Stimulent pentru dezvoltator

Odată ce o propunere este acceptată prin votul comunității, aceasta este plasată într-un backlog al proiectului pentru selecție de către colaboratori. În general, proiectele se încadrează în categoriile de dezvoltare, creștere și marketing open source, iar contribuitorii sunt compensați prin trezoreria token AirSwap. (AIP 10)

Cum să participi

Începând de astăzi, vă puteți miza jetoanele AirSwap Activează Codefi să participe la guvernarea propunerilor. Există 15 AIP-uri publicate până acum, dintre care mai multe au fost deja implementate. Restul așteaptă voturi, care vor începe săptămâna aceasta și vor continua perpetuu.

Pentru a contribui ca proponent sau dezvoltator, consultați Site-ul AirSwap și alătură-te Discordiei pentru a afla mai multe despre modul în care funcționează sistemul, comunitatea este organizată și procesul este structurat. Există multe noi oportunități atât la nivel de tehnologie de rețea, cât și la nivel de produs.

Dacă derulați un proiect simbolic, puteți profita de noul portal de guvernare Codefi Activate pentru a stimula participarea comunității dvs. Verificați Activați site-ul web și luați legătura cu echipa Activate online sau prin e-mail.

Alătură-te și modelează viitorul

Pe măsură ce internetul a democratizat informațiile, blockchain-ul democratizează finanțele. Alăturându-vă misiunii AirSwap, jucați un rol. În timp ce multe aplicații noi au fost lansate în ultimul an, simplitatea tranzacționării peer-to-peer oferă AirSwap forță și securitate durabilă.

Pe măsură ce ecosistemul se maturizează și furnizorii de lichidități mai sofisticați vin online, modelul de cerere de ofertă va continua să câștige tot mai multe tranzacții datorită simplității sale, prețurilor mai bune și costurilor mai mici de executare. Pe această bază, posibilitățile de tranzacționare a rețelelor sunt nelimitate.

Verificați-ne pe Discordie să vină la bord. &# 128311;

Newsletter Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me