blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlogDezvoltare blockchain

Vă prezentăm Teku

Teku este clientul Eth2 Beacon Chain pentru instituțional Stakersby ConsenSys 16 octombrie 2020 Postat pe 16 octombrie 2020

Teku

Clientul Eth2 Beacon Chain pentru instituțiile instituționale

Ecosistemul a anticipat sosirea Ethereum 2.0 pentru o lungă perioadă de timp. Echipa de inginerie a protocolului ConsenSys (cunoscută anterior ca PegaSys) a fost implicată chiar de la început. 

  • Ne-am alăturat altora la Atelierul Ethereum Sharding la Taipei la începutul anului 2018.
  • Am adus contribuții semnificative la Eth2 R&D prin intermediul nostru Aplicat Cercetare, TX / RX, și Automat Verificare echipe, fiecare concentrându-se pe diferite întrebări cheie de cercetare pentru dezvoltarea paradigmei Eth2.
  • Contribuim la baza Ethereum din 2016, construind Hyperledger Besu, primul client Ethereum pentru întreprinderi. În plus, am informat, condus și implementat EIP-uri și proiecte cheie de cercetare Eth1.x. 
  • Recent am format un parteneriat strategic cu JPMorgan pentru a achiziționa proiectul lor de protocol și pentru a sprijini aplicațiile lor Ethereum. JPMorgan se alătură unei liste în creștere a companiilor deservite de echipa noastră de asistență la nivel de întreprindere.

 

icoana consensys plexus rotundă Aflați mai multe despre Teku Explore Teku

Aceste inițiative sunt o dovadă a practicilor noastre de inginerie de înaltă calitate, a experienței noastre consolidate de sprijinire a întreprinderilor și a sustenabilității angajamentului nostru pe termen lung de a promova protocolul Ethereum.

Echipa de inginerie a protocolului ConsenSys este una dintre cele mai mari echipe de protocol din întreaga sferă blockchain. Cu peste 70 de membri, echipa noastră se întinde pe un spectru larg de expertiză, de la vrăjitorii Java de la întreprindere la universitari de sisteme distribuite, de la tehnologie, bancare, mediul academic și mai departe. Suntem credincioși uriași în Ethereum 2.0 și investim resurse considerabile pentru a-l livra. 

În centrul eforturilor noastre Eth2 se află Teku, un client complet Ethereum 2.0 construit pentru a satisface nevoile instituționale și cerințele de securitate. Teku este, de asemenea, singurul client care nu a primit fonduri zero de la Fundația Ethereum și este susținut în totalitate de ConsenSys. Teku a participat la toate testetele multiclient până în prezent (inclusiv faimoasa retragere din Ontario, pe care am pus-o împreună pentru a sprijini ecosistemul Eth2). 

Diversitatea clienților este esențială în noua arhitectură de rețea Eth2 și, pentru ca Eth2 să fie rezistentă, nu poate domina nicio implementare a unui singur client. Din acest motiv, fiecare dintre cei cinci clienți existenți are în vedere o bază de utilizatori țintă; Teku este clientul ales pentru jucătorii instituționali. L-am dezvoltat sub licența Apache 2.0 prietenoasă pentru întreprinderi și în Java testat pentru luptă, pentru a intra în ecosistemul său bogat de peste 7 milioane de dezvoltatori și instrumente robuste pentru aplicații de înaltă performanță. Tocmai am avut un audit efectuat de Quantstamp, care urmează să fie publicat în curând, care susține obiectivul nostru de a scrie un cod curat și de calitate și oferă o certitudine suplimentară utilizatorilor noștri pe măsură ce avansăm către geneza lanțului de balize.

Produsele Eth2 ale ConsenSys sunt construite pe Teku. 

  • Infura a rulat Teku într-un mediu de producție pentru a sprijini serviciul său Eth2 Beacon Chain API.
  • Codefi Staking, care se lansează în curând, se va baza în primul rând pe Teku pentru platforma lor de etichetă albă pentru infrastructura gestionată de mize Eth2.

Pentru miza instituțională, Teku merge mână în mână cu celălalt proiect open-source, Web3Signer, pentru a oferi un serviciu de protecție la semnare cheie la distanță și slashing pentru securitate maximă și liniște sufletească pentru validatori. 

Lucrăm deja cu alte câteva proiecte majore din ecosistem pentru a sprijini utilizarea lor de Teku în propriile operațiuni de miză. Unul dintre partenerii noștri ai ecosistemului, Atestant, și-au împărtășit experiența folosind Teku până acum:

„Attestant furnizează un serviciu de miză non-custodial, de nivel instituțional, pentru Ethereum 2.0. Pentru a face acest lucru, trebuie să ne sprijinim oferta cu produse și servicii care oferă securitate, stabilitate, fiabilitate și performanță critice pentru misiune. Este evident că, prin cercetări, dezvoltări și testări continue, clientul Teku s-a maturizat până la punctul în care îndeplinește toate criteriile noastre stricte. Suntem încântați să lucrăm atât de strâns cu o astfel de echipă de profesioniști și așteptăm cu nerăbdare să implementăm clientul Teku ca o componentă a suitei noastre pe Mainnet la sfârșitul acestui an. ”

De peste doi ani lucrăm pentru a construi Teku în primul client Eth2 al întreprinderii și suntem încântați să primim mai mulți jucători profesioniști în comunitatea noastră. Vă rugăm să vă alăturați peste ConsenSys Discord la #teku sau trimiteți-ne un e-mail la [e-mail protejat] a contacta. Vrem să lucrăm cu tine!  

 

icoana consensys plexus rotundă Aflați mai multe despre Teku Explore Teku Ethereum 2.0 Anunț de produs Lansarea produsului Buletin informativ Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele. Adresa de e-mail Conținut exclusivCum să construiți un produs Blockchain de succesWebinar

Cum să construiți un produs Blockchain de succes

Cum se configurează și se execută un nod EthereumWebinar

Cum se configurează și se execută un nod Ethereum

Cum să vă construiți propriul API EthereumWebinar

Cum să vă construiți propriul API Ethereum

Cum să creați un simbol socialWebinar

Cum să creați un simbol social

Utilizarea instrumentelor de securitate în dezvoltarea contractelor inteligenteWebinar

Utilizarea instrumentelor de securitate în dezvoltarea contractelor inteligente

Viitorul activelor digitale și al DeFi-ului financiarWebinar

Viitorul finanțelor: active digitale și DeFi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me