blogul 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain Explained Evenimente și conferințe ApăsațiBuletine informative

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Adresa de email

Vă respectăm confidențialitatea

AcasăBlogCodefi

Viitorul gestionării averii pe blockchain

Un rezumat al provocărilor cu care se confruntă administratorii de avere și oportunitățile corespunzătoare oferite de tehnologia blockchain de Lex Sokolin, CMO și Global Lead of Fintech la ConsenSys. De Nicole Adarme 28 ianuarie 2021 Publicat pe 28 ianuarie 2021

WTVR Blockchain I Consen Sys Feature Anunț 2

În ultimele două decenii, propunerea de valoare a gestionării averii a trecut de la acces și activare la parteneriat și consiliere. Accesul la ambalajele tradiționale de investiții, reprezentat de alocarea globală a activelor indexate pe beta-urile de piață, s-a erodat în valoare și s-a mărunțit. Valurile de inovație tehnologică au automatizat ambalarea și tranzacționarea ETF, tranzacționarea și reechilibrarea algoritmică a portofoliului combinat, alfa derivat din alfa de recoltare a pierderilor fiscale și capacitățile de raportare a performanțelor băncilor private. Astăzi stăm cu gestionarea averii înfășurată cu grijă în telefonul nostru, cu miliarde de active gata să se revarsă în produsul de gestionare a activelor la cel mai mic preț.

În acest context, administratorii de avere au mai multe axe de diferențiere. Una este îmbunătățirea relației umane cu tipuri mai largi de sfaturi, trecând de la simpla recomandare de investiții la planificarea financiară, structurarea impozitelor, precum și categoria mai largă de servicii și planificarea vieții. În acest sens, consilierii devin terapeuții financiari de care au nevoie clienții lor pentru a nu face greșeli de comportament. O altă cale este de a scoate alfa în gestionarea investițiilor. În timp ce clasele de active alternative, cum ar fi fondurile speculative, fondurile de fonduri sau capitalul privat, au oferit în trecut o narațiune a randamentelor diferențiate, acestea nu sunt indexate la motorul principal al călătoriei umane în timp – inovație și tehnologie.

Așa că este timpul să ne uităm la activele digitale și criptografice și la infrastructura de operare pe care călătoresc. Noutatea este un început de conversație și o modalitate pentru consilierii financiari de a oferi o perspectivă nouă către ceea ce mulți clienți cu amănuntul le pasă acum. Proprietatea cu amănuntul a activelor criptografice native, cum ar fi Bitcoin și Ether, este acum în două cifre, iar anumite instituții și dotări au luat măsuri pentru a încorpora produsul corect ambalat și reglementat în alocările lor mai largi de active. Lanțul valoric de custodie, schimb, decontare și portofel digital a fost construit, testat și se află în pragul lansării mai largi de către greutăți mari din industrie, cum ar fi NASDAQ, Intercontinental Exchange și Fidelity, printre altele..

Administratorii de avere se află în aval de producătorii de produse de pe piețele de capital. Acestea necesită permutări familiare și structuri de produse care se conectează la tehnologii familiare, managementul investițiilor și platforme de raportare a clienților. Acest lucru a protejat administratorul de avere de a se angaja cu o clasă de active la care clienții lor sunt deja expuși și, prin urmare, au în portofoliile lor. Cu toate acestea, așteptarea a mai multor ani nu este pur și simplu o opțiune. Companii precum Coinbase se mândresc cu peste 40 de milioane de utilizatori și cu active de peste 90 de miliarde de dolari sub o formă de custodie sau administrare. Software-ul de investiții derivat din roboadvisors și implementat pe blockchain-uri publice deține acum peste 20 de miliarde de dolari în echivalente de numerar și 25 de miliarde de dolari în obligații colaterale. Cererea este acolo, dacă știi cum să interacționezi cu ordinea mondială emergentă și să descoperi valoare pentru clienții tăi.

Să separăm două aspecte cheie. Primul este clasa de active cripto în sine și noile sale caracteristici de rentabilitate, corelate cu filozofiile generaționale și evoluția tehnologică. Al doilea este infrastructura financiară pe care circulă astfel de active – definind ce este un stoc, un ban sau un împrumut. Spre deosebire de sistemele tradiționale, care tratează proprietatea asupra activelor ca pe o abstracție, cu o creanță asupra unei alte părți dintr-un lanț valoric (de exemplu, un CUSIP sau un marcator dintr-un sistem de custodie care se conectează la un CSD), sistemele blockchain implementează drepturi reale de proprietate digitală în legătură cu activul în cauză. Astfel de drepturi permit activități economice imediate, piețe globale descentralizate, subscriere de împrumuturi de către terți sau tranzacționare în marjă, precum și acces la produse cu rată a dobânzii personalizate, accesibile doar în rețelele publice.

O astfel de infrastructură nouă și puternică implică eficiențe majore și inovații în funcția de administrator de investiții. Alternativele și investițiile de finanțare de specialitate, cum ar fi imobiliare, capital privat și finanțarea întreprinderilor mici, au o cale de a fi gestionate la fel de ușor ca acțiunile și obligațiunile tranzacționate public.. Astăzi, software puternic permite tokenizarea unor astfel de active – refacerea esențială a hârtiei în alternative fracționate, digitale – într-un mod accesibil și repetabil. Construirea unui portofoliu de auto-reechilibrare compus din noi oportunități de investiții cu acces la piețele secundare emergente este recompensa angajării în acest ecosistem. 

Descoperiți activele Codefi

Deși în ultimii ani a existat o narațiune privind respectarea și supravegherea reglementărilor în spațiu, adevărul este mult mai nuanțat. Ca în orice industrie care evoluează rapid, inundată de capital de investiții, natura umană se poate transforma în partea întunecată. Totuși, blockchain-urile ne oferă înregistrări transparente și audibile ale tranzacțiilor reale și ale fluxurilor de bani care au avut loc de la înființarea rețelei, păstrând în același timp pseudonomia pentru utilizator. Multe proiecte au implementat, de asemenea, confidențialitate și permisiuni care sunt în concordanță cu standardele industriei noastre. Toate acestea pentru a spune că infrastructura financiară bazată pe blockchain va crea probabil un sector financiar mai reglementat și mai conform decât ceea ce era posibil înainte.

Managementul bogăției este despre a ajuta oamenii să își trăiască cea mai bună viață financiară și să obțină rezultate personale pozitive. Activele digitale și finanțele descentralizate atrag milioane de utilizatori într-un nou tip de experiență financiară, care lasă în urmă o mare parte din middleware și ineficiența secolului XX. Consilierul financiar întreprinzător se va angaja profund cu promisiunile viitorului, rămânând în același timp bazat pe principiile atemporale ale gestionării și diversificării prudente a banilor. Nimic nu s-a aventurat, nimic nu a câștigat!

Aflați mai multe despre soluțiile blockchain pentru gestionarea activelor

ConsenSys a dezvoltat suita de produse ConsenSys Codefi pentru a ajuta administratorii de avere, birourile de familie și băncile private să acceseze inovația care se întâmplă în domeniul finanțelor bazate pe blockchain și al activelor digitale. Codefi este o mână scurtă pentru comerț și finanțe descentralizate și este menită să faciliteze consultanților explorarea, experimentarea și integrarea claselor de active emergente. Suita este modulară și acoperă funcționalități de la emiterea și distribuția de active digitale, până la software pentru tranzacționarea pe piețele digitale emergente, la cerințe de conformitate și KYC, precum și suprapuneri de date, riscuri și analize..

Administratorii de avere pot fi interesați să-și ajute clienții să dețină (1) active cripto-native, cum ar fi Bitcoin și Ether, sau (2) valori mobiliare alternative care au fost structurate într-o formă tokenizată. Un simbol este o reprezentare digitală a ceea ce ar putea fi orice clasă de active, de la acțiuni tradiționale și venituri fixe, până la capital privat, imobiliare și finanțe de specialitate. Un număr din ce în ce mai mare de administratori de active și emitenți principali utilizează tokenizarea pe Ethereum pentru a simplifica gestionarea activelor și a părților interesate, pentru a reduce costurile de reconciliere a datelor, pentru a susține infrastructura modernă a pieței și pentru a se conecta la un grup global de comercianți și investitori. Managerii de avere care caută noi clienți și oportunități de investiții personalizate pot colabora cu aceste contrapartide în beneficiul clienților lor prin produsele noastre software.

Citiți raportul complet de gestionare a averii de către The Wealth Mosaic Aici.

Gestionarea activelor Newsletter Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru cele mai recente știri Ethereum, soluții pentru întreprinderi, resurse pentru dezvoltatori și multe altele.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me