Women in Enterprise Blockchains – Conferință virtuală

Contents

De ce să participi | Agendă | Difuzoare | Parteneri

FEMEILE ÎN BLOCURI DE ÎNTREPRINDERE

CONFERINȚĂ VIRTUALĂ

20 mai 2020 | 3:00 dupa amiaza. CET | 9:00 AM ET

Urmăriți acum la cerere!

800+

PARTICIPATI

12+

DIFUZOARE

4+

TEME

Parteneri aur de eveniment:

R3_Master-Logo-WhiteR3_Master-Logo-White

Bine ați venit la o conferință virtuală interesantă

Impactul tehnologiilor blockchain asupra afacerii întreprinderii implică directori de nivel C, manageri de linie, dezvoltatori de platforme, antreprenori, consultanți și orice persoană direct responsabilă de transformarea digitală a firmei lor.

Factorii de decizie vor să învețe toate bunele practici, greșelile de evitat, operațiunile tactice și abordarea strategică pe care colegii lor au adoptat-o ​​pentru a derula cu succes inițiative bazate pe blockchain. Antreprenorii doresc să înțeleagă riscurile puse în joc și oportunitățile competitive viitoare pentru a face următoarea mișcare și să exceleze în scenariile de business blockchain emergente ale întreprinderii.

Dezvoltatorii de platforme sunt dornici să afle de ce au nevoie utilizatorii întreprinderii, cum vor să interacționeze cu astfel de protocoale digitale inovatoare și care sunt standardele tehnice disponibile în prezent și în curs de dezvoltare pentru a asigura medii de afaceri digitale interoperabile.

Pentru a răspunde la toate aceste întrebări, 101 Blockchain vă aduce crema practicienilor blockchain de întreprindere, într-un format care vă va permite să urmăriți conferința din confortul desktopului. Femeile din Blockchains pentru întreprinderi este modalitatea tangibilă pe care 101 Blockchains a ales-o pentru a demonstra că ne mândrim cu lupta împotriva diversității și contribuim la avansarea femeilor.

Program de evenimente (CET / ET)

15: 00/09: 00am

Deschidere

15: 05/09: 05am

Keynote de deschidere

Alisa DiCaprio, Șef comercial și lanț de aprovizionare, R3

15: 30/09: 30am

Panou- Identitate

Amber Ghaddar, CEO, Allianceblock

Genevieve Leveille, CEO, Agriledger

Laura De Giovanni, CEO, Tiiqu

16: 05/10: 05am

Keynote

Mary Hall, Director Blockchain Product Marketing, Oracle


16: 30/10: 30am

Panou- Comerț

Emmanuelle Ganne, Analist senior, cercetare economică, OMC

Sheila Donohue, CEO, VeroVino

Leanne Kemp, CEO, Everledger

17: 05/11: 05am

Keynote- Dincolo de tehnologie: proiectarea rețelei Blockchain

Krystal Webber, Design global & Lider de strategie, IBM Blockchain Services

17: 30/11: 30am

Panel- Sustenabilitate

Virginia Cram Martos, CEO, Triangularity

Bridget Greenwood, Fondator, The Bigger Pie, Fondator

Montse Guardia Guell, GM, Alastria Blockchain Ecosystem

Au mai rămas zile până la Women in Enterprise Blockchains

Urmăriți acum la cerere!

SUBIECTE ACOPERITE

IDENTITATE

COMERȚ

DURABILITATE

VORBITORI CARACTERISTICI

Emmanuelle GanneEmmanuelle Ganne

Emmanuelle Ganne

Analist principal, Departamentul de cercetare economică, OMC

Leanne KempLeanne Kemp

Leanne Kemp

Everledger, fondator și CEO

Alisa diCaprio

Alisa DiCaprio

Șef comercial și lanț de aprovizionare, R3

sheila donohuesheila donohue

Sheila Donohue

CEO, Vero

Genevieve leveilleGenevieve leveille

Genevieve Leveille

Agriledger, CEO

virginia cram martosvirginia cram martos

Virginia Cram Marto

CEO, Triangularity SàRL

Amber GhaddarAmber Ghaddar

Dr. Amber Ghaddar

Fondator, AllianceBlock

Lemn de esență

Bridget Greenwood

Fondator, The Bigger Pie

Webber, Krystal RWebber, Krystal R

Krystal Webber

Design global & Lider de strategie, IBM Blockchain Services

laura degiovannilaura degiovanni

Laura De Giovanni

Tiiqu, fondator și CEO

Montse Guardia GuellMontse Guardia Guell

Montse Guardia Guell

Director general, Alastria Blockchain Ecosystem

mary_hallmary_hall

Mary Hall

Director Blockchain Product Marketing, Oracle

Participați la conferința online –

Nu este necesară nicio călătorie!

20 mai 2020 | 3:00 dupa amiaza. CET

Urmăriți acum la cerere!

Conferința Live se va concentra pe trei subiecte cheie:

Identitate

Înainte de începerea oricărui proiect, trebuie stabilită o configurare clară a identităților, rolurilor și responsabilităților participanților. Această evaluare nu amenință confidențialitatea. Dimpotrivă, participanții sunt conștienți de cei implicați și se simt mai responsabili pentru a se asigura că sistemul funcționează fără probleme pentru toți. Tehnologia bazată pe blockchain care rulează tranzacțiile nu oferă reduceri celor care încearcă să încalce regulile.

Vorbitorii din această sesiune vor ilustra modul în care organizațiile lor echilibrează necesitatea de a asigura confidențialitatea personală cu cerințele de a identifica în mod corespunzător părțile implicate în tranzacțiile comerciale. Soluțiile prezentate exprimă în mod clar faptul că modelele transparente care asigură identitatea participanților la rețea sub controlul lor deplin aduc beneficii semnificative care depășesc în mare măsură inevitabilele preocupări inițiale legitime.

Comerț

Odată ce identitățile și autorizațiile relative de executare sunt clare, părțile comerciale pot face schimb de bunuri, informații, documente și instrumente financiare pe platforme bazate pe blockchain. Operatorii de comerț internațional au nevoie de reguli transparente și acceptate la nivel global înainte de a-și desfășura activitatea folosind protocoale blockchain.

Vorbitorii acestei sesiuni vor discuta despre modul în care își desfășoară în prezent afacerile și vor explica ce măsuri au decis să facă pentru a trece fără probleme de la sistemele tradiționale centralizate la registrele descentralizate și distribuite. Tranziția nu este imediată și vorbitorii vor explica de ce există circumstanțe în care nu este necesar să se opteze pentru aplicații bazate pe blockchain. În mod similar, ei vor explica cu detalii practice, cum se face conversia atunci când, în schimb, blockchain reprezintă modalitatea de a merge mai departe.

Durabilitate

Toate activitățile anterioare ar fi de mică valoare dacă nu sunt direcționate pentru a rezolva obstacolele inerente care încă împiedică multe companii, mari și mici, să profite de tehnologiile inovatoare pentru a-și conduce afacerea într-un mod durabil. Sustenabilitatea traversează multe aspecte ale prezenței unei companii pe piață: sustenabilitatea socială, care asigură că lucrătorii sunt tratați în mod egal, nu se utilizează forme ilegale de muncă și egalitatea de gen este respectată; sustenabilitate financiară prin care toți partenerii comerciali primesc compensații echitabile și pot obține sprijin financiar atunci când este necesar; sustenabilitatea mediului, care permite jucătorilor să echilibreze nevoia de a îndeplini practicile de protecție a mediului cu nevoia lor personală de a câștiga o compensație echitabilă pentru munca depusă și de a nu suporta sarcini suplimentare.

Prezentatorii acestei sesiuni vor discuta despre potențialele beneficii ale blockchain-ului pentru țările în curs de dezvoltare, cele care sunt deosebit de sensibile la practicile comerciale durabile. În același timp, prezentatorii vor sugera din propria experiență modul în care asociațiile non-profit și platformele dedicate permit părților din comerț să conducă practic operațiuni durabile fără sarcina suplimentară de a face față tehnologiilor sau regulilor complexe..

Partenerii noștri de eveniment

R3_Master-Logo-WhiteR3_Master-Logo-White

oracol

Deveni un partener

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map