În momentul în care urmează să punem piciorul în 2021, avem o mulțime de speranțe și motivații pentru un viitor mai bun, aș dori să profit de această ocazie pentru a-ți ura un an nou fericit, atât familiei tale Dragostea, sprijinul și dăruirea dvs. ne-au ajutat să ne ridicăm în primele locuri în domeniul educației și formării blockchain.

Anul 2020 a fost unul extraordinar pentru noi în ceea ce privește pandemia, precum și oportunitățile care evoluează din inițiativele de transformare digitală. 101 Blockchains a reușit să obțină rezultate remarcabile în anul 2020 în ceea ce privește acreditările, creșterea bazei de cursanți și extinderea portofoliului de produse. Cel mai important, ne-am comportat extrem de bine în furnizarea de valoare pentru cursanții noștri pe toate fronturile.

Pe măsură ce am ajuns la sfârșitul anului 2020, să reflectăm asupra călătoriei celor 101 blockchains și a etapelor pe care le-am realizat.

Un an de mare performanță pentru 101 blockchains

Am reușit să câștigăm recunoașterea excelenței noastre consistente în educația și cercetarea blockchain de la G2.com, Inc., una dintre platformele de top pentru revizuirea software-ului și serviciilor de afaceri. 101 Blockchains a fost unul dintre cele mai importante nume dintre „performanțe ridicate” în două rapoarte de rețea, adică raportul de rețea pentru furnizorii de cursuri online și raportul de rețea pentru dezvoltarea abilităților tehnice în rapoartele G2 iarna 2021 și rapoartele G2 toamnă 2020 Am putut obține șapte recompense diferite în rapoartele G2 iarna 2021 și șase recompense în rapoartele G2 toamnă 2020.

Rapoartele G2 Toamna 2020 s-au concentrat pe evaluările favorabile pentru 101 Blockchains în cazul ușurinței de administrare, calității asistenței și ușurinței de configurare. Capacitatea noastră de a oferi valoare elevilor noștri cu o prezență relativ banală pe piață a fost un factor important pentru recunoașterea noastră ca „performer de top” în diferite rapoarte G2.

De asemenea, G2 ne-a onorat din nou ca un candidat performant în rândul furnizorilor de cursuri online în rapoartele G2 Winter 2021. Mulțumim extrem de mult G2, precum și cursanților noștri pentru că au trimis recenziile lor despre G2 despre ofertele noastre. Am putut deveni un performer atât pentru iarna 2021, cât și pentru Europa pentru iarna 2021.

Mai mult, am primit acreditarea de performanță ridicată în rândul întreprinderilor mici pentru iarna 2021. Cel mai important, 101 Blockchains au reușit, de asemenea, să obțină insigna pentru ușurința de a face afaceri pentru iarna 2021 în rapoartele G2.

Rapoartele G2 aveau, de asemenea, ceva mai mult sub mânecă pentru a marca o nouă etapă pentru noi în 2020. Am fost recompensați cu insigna „Utilizatorii ne iubesc” atât în ​​rapoartele G2 Toamnă 2020, cât și în G2 Iarna 2021, care au arătat cât de mult îi plac elevilor noștri produsele noastre și servicii. Insigna „Utilizatorii ne iubesc” este o reprezentare unică a aprecierii cursanților noștri. Această știre este mai mult decât simplă informare, deoarece reflectă direct asupra rezultatelor eforturilor noastre. Doar să știm despre faptul că elevii noștri ne iubesc este suficient pentru ca noi să ne dublăm eforturile în anul următor.

Numărul nostru mare de succes în 2020

În timp ce reflectăm la modul în care a decurs anul 2020, nu putem ignora cifrele care vorbesc despre succesul nostru din acest an. Aceste cifre sunt indicatori ai cât de mult ne iubesc cursanții și doresc să interacționeze cu noi. Atâta timp cât iubiții noștri studenți caută măsuri noi și inovatoare pentru accesarea educației și cercetării blockchain, vom încerca tot posibilul pentru a le oferi exact ceea ce doresc și au nevoie. Iată povestea noastră de succes pentru 2020 în număr:

  • După ce 101 Blockchains a fost fondată în 2019, am avut peste 11.000 de profesioniști în blockchain-uri din întreaga lume care au încredere în credibilitatea noastră ca furnizor de cercetare, educație și date. Astăzi, continuăm să asistăm la o creștere semnificativă a bazei noastre de cursanți care se bazează pe noi pentru formarea blockchain.
  • În 2020, am avut peste 7500 de profesioniști înscriși la conferințele noastre virtuale. Suntem extrem de mulțumiți să primim astfel de niveluri excepționale de angajament, în special în perioadele dificile, cum am avut anul acesta. 101 blockchains au avut loc în jurul a 8 conferințe virtuale în 2020, cu un accent important pe tendințele emergente din industria blockchain și cariere blockchain.
  • Am descoperit subiecte noi pentru conferințele noastre virtuale blockchain și am asigurat participarea experților de top din industrie la conferințe. De-a lungul anului, am introdus și 30 de seminarii web pe care cursanții le-ar putea accesa în funcție de nevoile și flexibilitatea lor.
  • Am organizat, de asemenea, două Master Class-uri live în 2020, lansând astfel un capitol complet nou pentru noi. 101 Blockchains este, de asemenea, onorat de a avea peste 1900 de membri noi în grupul său LinkedIn.
  • Anul acesta, am creat, de asemenea, comunitatea noastră de succes Linkedin și am adăugat noi membri în comunitatea noastră de social media. Aceste realizări reflectă direct performanța noastră pe diverse platforme digitale. De asemenea, am fost încântați să salutăm vestea că am ajuns la peste 20.000 de adepți pe pagina noastră de LinkedIn.

O mulțime de înscrieri pentru certificări și cursuri Blockchain

Vorbind despre înscrieri, am reușit să obținem o performanță uluitoare în ceea ce privește cursurile și certificările noastre de formare online. În anul 2020, 101 blockchains aveau în total 8.500 de studenți noi în academia sa. Prin urmare, ne putem aștepta să vină mult mai multe în anul viitor, mai ales cu funcționalitățile noastre unice.

În prezent, oferim trei certificări blockchain la pachet cu cursul de instruire relevant și materiale de asistență. Cele trei certificări blockchain – certificarea CEBP, certificarea CEBA și certificarea CBSE au funcționat în mod excepțional în direcționarea carierei blockchain a multor profesioniști în domeniul blockchain.

CEBP (Certified Enterprise Blockchain Professional) a fost marcat ca cea mai solicitată certificare Blockchain din 2020 cu cel mai mare număr de înscrieri.

De asemenea, introducem noi actualizări în programele de certificare pentru a ne ajuta cursanții să obțină cel mai mare avantaj în urmărirea oportunităților de carieră în blockchain. Cursanții noștri valoroși au acreditat, de asemenea, 101 blockchains pentru a fi la curent cu ultimele progrese și tendințe în tehnologia blockchain.

Am reușit să ne consolidăm reputația în educația și instruirea blockchain cu cursurile noastre de formare blockchain. În timp ce certificările noastre sunt instrumente excelente pentru stabilirea carierelor blockchain, cursurile noastre de formare oferă un sprijin considerabil pentru specializarea blockchain. 101 Blockchains au prezentat recent câteva cursuri noi în 2020, cum ar fi cursul Introducere în DeFi și Cum să-ți construiești cariera în cursul Blockchain. Dar nu vă faceți griji, sunt încă în curs de desfășurare multe alte cursuri interesante!

Cu noile cursuri, am reușit să înregistrăm numere promițătoare în anul 2020 pentru înregistrări în academia noastră. Utilizatorii ne-au lăudat capacitățile pentru oferirea de asistență personalizată și cuprinzătoare în învățarea despre conceptele și subiectele blockchain. Așadar, putem aștepta cu nerăbdare Anul Nou cu mari speranțe de a rafina calitatea resurselor noastre.

Asociere cu experți renumiți din industrie din organizații de top

Anul 2020 nu se referea doar la cererea în creștere pentru certificările noastre blockchain sau cursurile de formare blockchain. Mai mult, nu a fost vorba tot de portofoliul nostru de produse în creștere sau de comunitatea socială în expansiune a 101 Blockchains. Am avut, de asemenea, multe evenimente online mari care au făcut ca anul 2020 să fie și mai bun din perspectiva afacerii. Am realizat diferite inițiative de cercetare de piață în profunzime, seminarii web, conversații și interviuri cu mulți practicanți de top ai blockchain-ului de întreprindere.

Aceste activități ne-au determinat să ne rafinăm baza de cunoștințe existentă pe blockchain. Participarea noastră la astfel de activități a câștigat un impuls suplimentar prin implicarea profesioniștilor în blockchain-uri din organizații de top. Am avut profesioniști în blockchain din organizațiile notabile care participă la diferite activități până în 2020.

Am avut, de asemenea, onoarea de a participa la activități unice care implică tehnologia blockchain, împreună cu profesioniștii în blockchain din alte organizații. Prin urmare, în 2021 putem apărea ca o platformă dedicată pentru a ajuta pasionații de blockchain să interacționeze cu experți de top din industrie. Pe măsură ce intrăm într-un alt an, sperăm să continuăm să reducem decalajul dintre experții din industrie și un cursant comun.

Ne propunem să facem conceptele blockchain ușor accesibile și ușor de înțeles pentru toți cursanții noștri. Încrederea întreprinderilor în 101 Blockchains s-a dublat în acest an, cu multe inițiative care vizează transformarea digitală. Întreprinderile sunt capabile să asiste la expertiza specializată pe care 101 Blockchain le aduce la masa pentru promovarea educației blockchain. Căutăm în permanență noi oportunități pentru a ne ajuta cursanții, iar recomandările experților din industrie ne susțin în mod adecvat.

Cum va arăta 2021 pentru 101 blockchains?

Deci, din toate datele menționate mai sus, ați putea observa numeroasele realizări ale 101 Blockchains în 2020. Acum, dorim să aruncăm o scurtă privire asupra potențialelor avantaje și provocări pentru 101 Blockchains în 2021. În Anul Nou, 101 Blockchains vor trebuie să aducă o transformare radicală în portofoliul său de produse. Deci, în prezent lucrăm la multe cursuri și evenimente noi de formare blockchain. Pe măsură ce peisajul pentru carierele blockchain continuă să evolueze temeinic, trebuie să creștem ritmul în furnizarea materialelor de instruire necesare.

Mai mult, trebuie să rămânem la curent cu noile schimbări din ecosistemul blockchain, pentru a ne menține resursele actualizate. În ceea ce privește cursurile online și certificările blockchain, dorim să ne concentrăm atenția asupra orientării către roluri profesionale blockchain. Ulterior, plănuim, de asemenea, să introducem multe intrări noi printre colaboratorii la seminariile noastre web și la conferințele virtuale.

Ne propunem să oferim o platformă online flexibilă și cuprinzătoare pentru toți pasionații de blockchain și să îi ajutăm să obțină informații de specialitate. În același timp, intenționăm să oferim notificări mai bune pentru cursanții și utilizatorii noștri. Acest lucru ar asigura că nu vor pierde niciun anunț nou de 101 Blockchains. Începând cu ziua 1, dragostea celor care ne învață ne-a ținut pe linia de plutire și ne-am îndreptat la maxim.

În anul 2021, intenționăm să protejăm dragostea pe care ne-ați arătat-o ​​și să vi-o returnăm cu o cantitate considerabilă de entuziasm. De asemenea, intenționăm să lansăm planuri de abonament premium la prețuri accesibile pentru comunitatea 101 Blockchains, unde membrii comunității noastre vor avea acces la toate cursurile și certificările noastre și la multe alte caracteristici unice.

Mulțumesc tuturor, echipa 101 Blockchains vă urează un An Nou foarte fericit!

Echipa noastră de la 101 Blockchains a lucrat extrem de mult pentru a produce cele mai bune produse și pentru a ajuta comunitatea noastră să fie cât mai bine posibilă. Fără echipa noastră, suntem doar un alt site de pe internet cu câteva informații despre tehnologia blockchain. Experții noștri din industrie, creatorii de cursuri și personalul de asistență au jucat un rol crucial în gestionarea ecosistemului nostru în continuă creștere de cursanți.

Aș dori personal să mulțumesc tuturor partenerilor noștri, membrilor echipei, cursanților și părților interesate pentru că ne-au servit drept puncte forte. Să sperăm pentru câteva realizări și minuni uimitoare în 2021. Vă doresc multă fericire și sănătate pentru tine, familia ta și persoana iubită în Anul Nou.

Noroc la un An Nou Fericit 2021 și vă mulțumesc tuturor pentru un 2020 productiv!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me