Căutați o alternativă la cele mai populare platforme de tranzacționare a criptomonedelor din lume, cum ar fi Coinbase, Binance și eToro? Acum există schimburi criptografice cu taxă zero, care permit persoanelor fizice să cumpere, să tranzacționeze și să vândă active Bitcoin și criptomonede fără a plăti nicio taxă.

Pentru investitorii activi, ar putea fi diferența dintre un comerciant profitabil și cel care pierde pe termen lung. În acest articol, vom împărtăși cele mai bune locuri pentru tranzacționarea criptomonedelor fără taxe.

alegerea noastră

Cel mai bun schimb fără taxe pentru

Tranzacționare la fața locului

phemex Vizitati site-ul

Cel mai bun schimb fără taxe pentru

Altcoins

KuCoin Vizitati site-ul

Cel mai bun schimb fără taxe pentru

Aplicatie mobila

crypto.com Vizitati site-ul

Înainte de a începe, unele schimburi necesită să dețineți un portofel hardware Bitcoin, cum ar fi Ledger Nano X. Dacă nu aveți un portofel, citiți ghidul nostru despre cele mai bune portofele hardware pentru criptomonede..

Cum să tranzacționați cripto fără taxe

Pentru a tranzacționa criptomonede fără taxe sau comisioane, urmați acești pași simpli:

Unde să tranzacționați Bitcoin fără taxe

Iată o listă a schimburilor criptografice pentru a tranzacționa și cumpăra Bitcoins fără taxă:

Cele mai bune comparații de schimb zero-comision: 2021

Acest tabel de comparație oferă o imagine de ansamblu și o comparație a schimburilor pentru tranzacționarea Bitcoin & altcoins

fără comision.

Schimburi fără criptocurrency: recenzii

Iată rezumatul nostru al principalelor schimburi fără comision pentru tranzacționarea Bitcoin și cripto. Pentru o detaliere a fiecărui site, faceți clic pe linkurile de revizuire a schimbului de mai jos.

Phemex

Phemex este o bursă de tranzacționare cu criptomonede care oferă tranzacții spot, derivate și tranzacții simulate pe o singură platformă unificată. Platforma de tranzacționare oferă utilizatorilor premium posibilitatea cumpărați cripto cu plata taxe la schimbul său la fața locului pentru activele majore de criptomonede precum Bitcoin, Ethereum, XRP și Link.

Vizitați Phemex

Fondată în 2019 de un grup de 8 foști directori ai Morgan Stanley, echipa se concentrează pe crearea unei platforme digitale de încredere și devine un furnizor de servicii financiare de top în industria criptomonedelor. Phemex sprijină comercianții din întreaga lume, cum ar fi Statele Unite, Australia și Marea Britanie.

phemex zero comisioane

Schimbul Phemex este dotat cu caracteristici precum:

 • Tranzacționează cripto fără taxe la bursa sa de tranzacționare la fața locului (pentru utilizatorii premium)
 • Derivate tranzacționează până la 100 de pârghii cu BTC & Decontare contract USD
 • Taxe de tranzacționare competitive pe platforma de tranzacționare în marjă
 • Tipuri avansate de comenzi pentru gestionarea riscului
 • Cont demo de criptomonedă pentru începători
 • 300k tranzacții pe secundă (TPS)
 • Depozitare portofel rece pentru a menține fondurile în siguranță la bursă
 • Aplicație de tranzacționare mobilă rapidă și receptivă
 • Active financiare tradiționale (în curând)

Utilizatorii care creează un cont cu Phemex primesc acces gratuit la abonamentul Premium timp de 7 zile. Acest lucru poate fi prelungit la 30 de zile prin trimiterea unui prieten la schimb. După încheierea perioadei de încercare, utilizatorii de pe bursă vor trebui să cumpere Abonament Premium, care începe de la 0,19 USD pe zi să continue să tranzacționeze Bitcoin fără taxe zero.

prețuri phemex

Deși s-ar putea părea suplimentar să plătiți un abonament fără tranzacționare criptografică fără taxe, pentru investitorii cu volum mare și comercianții cripto-zi, acesta este un preț foarte mic de plătit pentru a cumpăra, tranzacționa și vinde cripto fără a plăti comisioane sau comisioane..

Publicitate

BYBIT

a castiga premii până la 600 $ pentru depozitele bitcoin

EVALUARE

4.7 / 5

Revendicați 600 USD

Crypto.com

Crypto.com este o platformă de active digitale care oferă mai multe produse și servicii criptomonede. Schimbul a cunoscut o creștere masivă în ultimii ani și a înregistrat-o peste 1 milion de utilizatori pe platforma sa și este un schimb de criptomonede acceptat în SUA. Crypto.com este o platformă populară care oferă o alternativă puternică la serviciile financiare tradiționale, facilitând cumpărarea, tranzacționarea și vânzarea criptomonedelor pentru toată lumea..

Obțineți 50 USD GRATUIT Când descărcați aplicația și mizați CRO pentru un card Visa MCO folosind codul nostru de recomandare 45h3ct59tv. Obțineți cardul dvs. de debit acum!

Descărcați aplicația și revendicați GRATUIT 50 USD

Cu lista sa crescândă de caracteristici și servicii de criptare, ne așteptăm ca Crypto.com să fie una dintre cele mai bune companii de criptomonede din lume în următorii câțiva ani, care să rivalizeze precum Binance și Coinbase..

criptom

Crypto.com inovează continuu și dezvoltă noi servicii și produse criptografice pentru ca utilizatorii săi să accelereze adoptarea tehnologia blockchain și îmbunătățirea experienței utilizatorului de utilizare a criptomonedelor. Schimbul oferă următoarele oferte promoționale cu durată limitată:

 • Taxă de tranzacționare de 0% pentru primele 90 de zile pentru utilizatorii noi
 • Pâna la Reducere 50% a taxelor de tranzacționare la toate tranzacțiile pentru utilizatorii existenți ai Exchange
 • 2% depozit bonus rata dobânzii pentru toate depozitele efectuate de noii utilizatori în primele 30 de zile
 • Trimiteți cripto utilizatorilor aplicației Crypto.com instantaneu fără taxe
 • Cumpărați Bitcoin cu 0% taxe pentru cardul de credit

Faceți clic aici pentru a descărca aplicația Crypto.com.

crypto.com taxă zero

Furnizorul de monedă digitală oferă la îndemână o serie de servicii și caracteristici criptografice care vă permit să cumpărați, să vindeți, să tranzacționați, să cheltuiți, să stocați, să câștigați dobânzi pe criptă, să împrumutați numerar și chiar să plătiți facturi cu criptomonedă. Crypto.com a anunțat, de asemenea, lansarea viitoare a tranzacțiilor cu marjă și instrumente derivate pentru a concura cu Bybit și FTX.

Kucoin

Kucoin este un schimb de criptomonede care a fost construit pentru a răspunde persoanelor din întreaga lume, oferind o platformă ușor de utilizat pentru ca investitorii să facă schimb de active digitale și criptomonede. Înființat la sfârșitul anului 2017, KuCoin este unul dintre cele mai populare burse de tranzacționare criptografice din lume peste 5 milioane de utilizatori la nivel global.

PROMOVARE: Am colaborat cu KuCoin pentru a oferi o promoție specială a taxelor de tranzacționare zero timp de 7 zile când creați un cont nou folosind linkul nostru de mai jos.

Înscrieți-vă cu KuCoin promovare kucoin

Kucoin oferă servicii și produse criptografice inovatoare, inclusiv un schimb spot, piețe futures, tranzacționare în marjă, recompense de participare, servicii de împrumut pentru a câștiga dobânzi asupra activelor cripto și chiar posibilitatea de a cumpăra criptomonede folosind un card de credit / debit..

Cunoscuta platformă de tranzacționare a lansat recent un „Instant Exchange” pentru a oferi acces la cea mai bună rată de schimb criptografică disponibilă pe piața globală. Utilizatorii pot cumpărați criptomonede precum Bitcoin, Ethereum, Litecoin și XRP cu comisioane sau comisioane de tranzacționare zero.

kucoin schimb instant

KuCoin Instant Exchange este un serviciu de schimb criptografic cu un singur clic, care a fost co-dezvoltat de KuCoin și o firmă de tranzacționare de înaltă frecvență din Wall Street. Integrarea prin intermediul Instant Exchange permite o achiziție rapidă a criptomonedelor acceptate, cu taxe de tranzacționare zero și cele mai bune prețuri disponibile.

kucoin zero taxe

Digitex

Digitex Futures Exchange (DFE) este un schimb futures de tip cripto peer-to-peer, care permite utilizatorilor să tranzacționeze un contract futures de swap perpetuu Bitcoin cu pârghie de până la 100x. Bursa de tranzacționare se bazează pe tehnologia blockchain a Ethereum pentru a oferi un schimb futures de criptografie de ultimă generație cu comisioane zero de tranzacționare.

Vizitați Digitex

Modelul de schimb se bazează pe faptul că utilizatorii au un sold al propriei monede native, Jeton DGTX pentru a fi eligibil pentru tranzacționarea cu comision zero. Fiecare utilizator care plasează o tranzacție crește cererea pentru jetonul DGTX.

schimb digitex

Platforma este capabilă să ofere tranzacționare Bitcoin cu taxă zero prin vânzarea de jetoane DGTX pentru a câștiga bani. Aceasta înseamnă că puteți tranzacționa cripto cu frecvență ridicată, fără să vă faceți griji cu privire la comisioanele de schimb și taxele de achiziție care vă vor eroda profiturile.

În general, am fost destul de impresionanți cu Digitex și direcția spre care se îndreaptă schimbul. Cu toate acestea, am dori să vedem îmbunătățiri ale interfeței cu utilizatorul, care pare datată din punct de vedere al funcționalității și lipsește tipuri avansate de comenzi comerciale. Acesta este un aspect important pentru tranzacționare, deoarece acesta este locul în care cea mai mare parte a timpului dvs. va fi petrecut analizând graficele.

Amplifica

Amplificați Exchange a fost lansat în 2019 pentru a rezolva problemele din lumea criptografică care inhibă adoptarea mai largă a criptelor și frustrările comune experimentate de comercianții de cripto.

Vizitați Amplify

Schimbul criptografic oferă clienților din întreaga lume (în afară de SUA și Canada) să cumpere și să vândă criptomonede fără a plăti comisioane de tranzacționare. Aceasta înseamnă că există fără taxe suplimentare peste prețurile criptografice spot.

amplifica

În plus, nu există condiții prealabile pentru a fi eligibil pentru comisioane de tranzacționare zero, cum ar fi starea financiară, gradul de expertiză în tranzacționare și / sau valoarea investiției, ceea ce îl face potrivit pentru toată lumea.

Amplify Exchange are peste 14 perechi criptografice, cum ar fi:

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • Clipoci
 • Bitcoin Cash
 • Lumeni stelari
 • Dash
 • Cardano
 • NEO
 • Ethereum Classic
 • Indicativ de bază pentru atenție
 • ZRX
 • EOS
 • Amplificați jetonul de loialitate (AMPX)

Fiecare pereche criptografică poate fi tranzacționată contra monedei fiduciare, BTC, ETH și monedei native a platformei, Jeton AMPX cu taxe și comisioane zero. Când vă conectați pentru prima dată, s-ar putea să fiți puțin surprinși de interfață. Nu este ca alte schimburi criptografice de marjă. Deși este foarte simplist și potrivit pentru începători.

amplifica schimbul

Schimbarea formei

Schimbarea formei este o piață digitală care a fost înființată în 2014 de Erik Voorhees care oferă servicii de criptare utilizatorilor din întreaga lume. Schimbul online oferă posibilitatea de a schimbați rapid între active într-un mediu sigur, sigur și sigur.

Vizitați Shapeshift

În câteva minute, puteți schimba instantaneu Bitcoin pe alt altcoin și invers, fără nici o problemă. Echipa din spatele Shapeshift a lansat recent o nouă platformă pentru cumpărați Bitcoin fără taxe într-un efort de a concura cu alte schimburi de criptomonede.

schimbarea formei

Pentru a fi eligibili pentru comisioane gratuite, zero spread și zero comisioane de tranzacționare pe Shapeshift, utilizatorii trebuie să își păstreze nativul Jetoane FOX. Când creați un cont, Shapeshift depune gratuit 100 de jetoane FOX în contul dvs..

Noua platformă Shapeshift vă permite să:

 • Creați un portofel nou sau conectați-l KeepKey, Portofelul Trezor sau Portis
 • Vizualizați performanța portofoliului dvs. printr-un tablou de bord puternic
 • Tranzacționează cripto instantaneu și gratuit cu peste o mie de perechi de active deținând jetoane FOX
 • Cumpărați cripto cu contul dvs. bancar
 • Trimiteți, primiți și HODL activele dvs. digitale pe portofelul dvs. hardware

LAMĂ

BLADE exchange oferă contracte perpetue Bitcoin și Altcoin crypto care pot fi tranzacționate cu pârghie de până la 150x. Schimbul este susținut de către investitori de clasă mondială și de încredere precum Coinbase și SV Înger pentru a crea o platformă de tranzacționare perpetuă dedicată Bitcoin.

Vizitați BLADE

Bursa a lansat tranzacționarea zero și este unul dintre primele schimburi de criptomonede care nu oferă tranzacționare cu taxe în perpetuu Bitcoin. Acest lucru va spori prezența BLADE pentru a concura cu alte burse de tranzacționare cripto populare care percep o taxă pentru fiecare tranzacție.

Lama zero taxe

Sunt fără restricții sau cerințe de eligibilitate ceea ce înseamnă că nu este nevoie să dețineți un jeton nativ pentru a vă bucura de tranzacționare cu comision zero.

Legate de: Blade Exchange Review – Bitcoin, Trading Crypto & Taxe

Dacă sunteți un scalper criptografic sau un comerciant de frecvență înaltă, taxele de tranzacționare zero BLADE exchange vă vor permite să intrați și să ieșiți din tranzacții, folosind un levier ridicat pentru a obține profituri pe fluctuații ușoare ale prețurilor cu costuri mici (de exemplu, fără comisioane de tranzacționare).

Ar trebui să subliniem că BLADE nu are (încă) instrumente sau indicatori de tranzacționare. Aceste caracteristici sunt esențiale pentru comercianții cripto și se așteaptă să fie incluse în lansarea BLADE Zero.

Diagramele BLADE

Lykke

Lykke este un schimb digital elvețian inovator care oferă tranzacționare în valută, criptă și index criptografic. Platforma acceptă mai multe monede fiat pentru a oferi o rampă ușoară pentru comercianții începători și experimentați să intre pe piața criptomonedelor care pot fi tranzacționate contra perechilor de bază, cum ar fi Euro, GBP, CHF și USD.

Vizitați Lykke

Există mai multe servicii de swap cripto-la-criptă, însă acestea implică o mică taxă de tranzacționare. Lykke diferă, permițând comercianților de pe platforma sa schimbă și schimbă orice criptomonede instantaneu fără a plăti comisioane.

lykke

Lykke oferă o modalitate pentru investitorii cripto de a-și diversifica portofoliul și de a cumpăra Token index LyCI care urmărește comportamentul prețului activelor majore de criptomonede. Indicele cuprinde 59% Bitcoin și 24 de altcoini populari.

Platforma este disponibilă pe desktop și în aplicația mobilă pentru descărcare, care poate fi utilizată pentru a depune fonduri direct în portofelul Lykke. Moneda Fiat poate fi convertită în monede digitale și schimbată în altcoins fără taxe zero.

întrebări frecvente

Cum pot obține o taxă Bitcoin gratuită?

Cel mai bun mod a cumpăra Bitcoin fără taxe de tranzacționare înseamnă a utiliza o platformă de criptomonedă care oferă comisioane și comisioane zero pe lângă prețul pieței spot. Schimburi precum Schimbarea formei, Kucoin și Phemex permit utilizatorilor să depună cripto monedă și monede stabile care pot fi schimbate instantaneu fără taxe sau taxe de împrăștiere. Alte modalități de a obține Bitcoins gratuit este să-l câștigi prin programe de recompense, Coinbase Earn și participarea la programe afiliate.

Ar trebui să folosesc o bursă de tranzacționare criptomonedă cu taxă zero?

Taxele și comisioanele de tranzacționare vă consumă profiturile în timp, fără să vă dați seama și fac o diferență în averea dvs. pe termen lung, mai ales dacă faceți tranzacții frecvente. Un schimb criptografic cu taxă zero poate rețineți un procent mic din profituri fără ca taxele să vă distrugă capitalul pe fiecare tranzacție.

Concluzie

Schimburile criptografice sunt perfecte pentru comercianții și scalperii de zi pentru a valorifica piața volatilă și pentru a profita de micile mișcări de preț pe parcursul zilei. Odată cu introducerea burselor de tranzacționare cu taxă zero, aceasta va servi la creșterea concurenței și la presiunea altor burse de tranzacționare criptografice pentru a-și reduce taxele.

Deci, veți trece la o bursă de tranzacționare cu taxă zero? Ce platformă folosiți în prezent pentru tranzacționarea criptomonedelor?

Alte lecturi sugerate:

 • Cele mai bune schimburi Fiat pentru a cripta din lume
 • Cele mai bune 5 platforme pentru a câștiga interes pe cripto
 • 4 Cel mai bun Bitcoin Cashback & Aplicație recompense (bani GRATUITI)
 • Cele mai bune platforme pentru a demonstra tranzacționarea Bitcoin folosind fonduri virtuale
 • Cele mai bune 10 schimburi de criptomonede din Australia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me