BiKi.com își propune să ofere cea mai sigură, mai stabilă și mai eficientă platformă de tranzacționare a criptomonedelor. 100% din taxele de tranzacționare sunt utilizate pentru răscumpărarea și arderea simbolului nativ al platformei, BIKI.

Vizitați Biki

Dacă sunteți în căutarea unui loc de schimb a activelor digitale, BiKi este un schimb de cripte relativ nou, care are o varietate de active criptografice de tranzacționat. În această recenzie BiKi, vom evalua caracteristicile platformei, interfața cu utilizatorul, perechile criptografice, metodele de depunere, taxele de tranzacționare și multe altele.

biki

Ce este BiKi?

BiKi este un schimb global de criptomonede care oferă o tranzacționare de active digitale pentru mai mult de 150 de criptomonede și 250 de perechi de tranzacționare. Bursa de criptomonede din Singapore a fost fondată în 2018 și a devenit una dintre cele mai rapide creșteri din lume de la deschiderea sa oficială în ceea ce privește volumul tranzacționat zilnic, conform Coinmarketcap.

biki coinmarketcap

Schimbul BiKi susține că a acumulat 1,5 milioane de utilizatori înregistrați, 130.000 de utilizatori activi zilnic, peste 2.000 de parteneri ai comunității și 200.000 de membri ai comunității și pare a fi un schimb criptografic legitim până în prezent.

BiKi comparat

Funcțiile avansate, interfața intuitivă a utilizatorului și o aplicație de tranzacționare mobilă sunt caracteristici importante pe BiKi. Acest tabel de comparație listează alte schimburi criptografice de top care oferă funcții de clasă mondială.

De asemenea poti fi interesat de:

 • Cele mai bune schimburi Fiat pentru a cripta din lume
 • De ce pierd în continuare bani pe Bitmex? Evitați aceste 5 greșeli
 • Cele mai bune 8 schimburi criptografice fără comision zero (tranzacționare fără comisioane)
 • Cele mai bune schimburi de tranzacționare cu pârghie criptografică comparate
 • Cele mai bune 4 site-uri de criptare pentru comercianții Altcoin

Jetoane BiKi

BIKI este simbolul emis de platforma de tranzacționare BikiCoin și este reprezentantul drepturilor și intereselor bursei. Emiterea și distrugerea BIKI se bazează pe principiul „tranzacționarea este minerit, răscumpărare și distrugere, limită de preț”.

Suma totală inițială de BIKI este de 1 miliard, iar suma totală va fi redusă la 100 de milioane cu răscumpărarea și distrugerea continuă a platformei. BiKi are s-a angajat să folosească 100% din taxele sale de platformă pentru a răscumpăra și a arde simbolul până când scade la o aprovizionare de 100 de milioane.

BiKi este legitim / sigur?

BiKi este un schimb destul de nou, care a crescut rapid și a crescut peste 1,5 milioane de utilizatori înregistrați și 130.000 de utilizatori activi zilnic la nivel mondial. Pe baza acestui fapt, BiKi pare a fi un schimb legitim și sigur de tranzacționare a criptelor.

Echipa tehnică și operațională are resurse și experiență bune pentru a se asigura că platforma se angajează să creeze cea mai sigură, mai stabilă și mai eficientă platformă de tranzacționare a monedei digitale pentru utilizatorii din întreaga lume.

BiKi a introdus un fond de garantare a riscurilor, care primește 20% din veniturile lunare de pe platforma de tranzacționare. Aceasta este pentru a asigura siguranța activelor utilizatorilor în cazul în care ar avea loc orice compromis sau piratare.

Platforma a fost, de asemenea, financiară susținut de cofondatorul Huobi Jun Du, co-fondator Huobi și actual CEO al Capitalul nodului și Jinse. Ambii indivizi sunt cunoscuți în spațiul criptografic și un semn foarte pozitiv pentru legitimitatea schimbului BiKi.

Publicitate

BYBIT

a castiga premii până la 600 $ cu depozite bitcoin

EVALUARE

4.7 / 5

Revendicați 600 USD

BiKi Exchange Trading

Pentru toți comercianții, interfața de tranzacționare este unul dintre cele mai importante considerente la selectarea unui schimb de criptare. Mai ales pentru comercianții care se bazează pe analize tehnice pentru a găsi un avantaj pe piață. Atunci când selectați un schimb de criptomonede, trebuie să vă simțiți confortabil cu pachetul de graficare, deoarece aici veți identifica și gestiona tranzacțiile.

schimb biki

Când vă conectați pentru prima dată la platforma criptografică BiKi Exchange, primul lucru pe care îl veți observa este că graficele sunt furnizate de TradingView. TradingView este bine cunoscut pentru graficele lor netede, intuitive și curate. Permite comercianților să utilizeze instrumente și indicatori de tranzacționare avansați pentru a-și rafina avantajul de tranzacționare pentru a maximiza profiturile și a minimiza riscul.

Mai jos este o imagine a burselor de tranzacționare BiKi și a diagramelor TradingView.

Activele de tranzacționare Crypto BiKi

Oferte de schimb BiKi mai mult de 150 de criptomonede și 250 de perechi care poate fi tranzacționat de utilizatorii săi utilizând o platformă sigură, stabilă și fiabilă. Fiecare monedă digitală poate fi tranzacționată cu următoarele perechi:

 • USDT
 • BTC
 • TRX
 • ETH

Schimbul adaugă în mod regulat noi oferte de monede care ar putea oferi un avantaj competitiv pe piață pentru comercianții cripto cu experiență. Lista completă a perechilor de tranzacționare poate fi vizualizată pe site-ul web Biki.

biki crypto

Pârghie BiKi

BiKi Exchange oferă un levier de până la 3x față de perechea USDT, care include:

 • BTC
 • ETH
 • TRX
 • EOS
 • LTC
 • BCH
 • ETC
 • XRP
 • HT
 • DASH
 • ADA
 • ATOM
 • PE T

biki margin

Tranzacționarea pârghiei pe BiKi nu este la fel de expansivă în comparație cu principalii săi concurenți și oferă doar 3x. Comercianții vor putea în continuare să deschidă poziții mai mari decât în ​​mod normal pentru a profita de mișcări de preț relativ mici pentru a face ca soldul dvs. să crească mai repede.

Citește și: Cele mai bune schimburi de tranzacționare cu pârghie criptomonedă

Taxe BiKi

Taxele de schimb reprezintă un aspect important atunci când selectați o bursă de tranzacționare cu criptomonede. Devine și mai critic atunci când tranzacționați dimensiuni mai mari de poziție și pe o bursă cu pârghie în care plătiți comisioane pe poziții care sunt mult mai mari decât marja dvs..

Taxe de depunere

BiKi acceptă doar depuneri de criptomonede (BTC și USDT) și nu percepe o taxă de depozit.

Taxe de retragere

Retragerile BiKi implică o taxă de rețea de .000,005 pentru fiecare cerere de retragere Bitcoin. Acest lucru este mai mare decât standardul industriei în comparație cu alte schimburi similare de criptomonede și ar trebui să fie luate în considerare atunci când decideți dacă vă înscrieți la Biki.

Taxe de tranzacționare

Platforma BiKi folosește un taxa fixă ​​de 0,15% care este același pentru fiecare monedă criptomonedă. Acest lucru este destul de competitiv pe piață și sub standardul industriei pentru schimburi similare de tranzacționare cu criptomonede.

Alternative BiKi

BYBIT

Bybit

ByBit este o platformă de tranzacționare a criptomonedelor derivate, cu accent pe tranzacționarea pârghiei cu pârghie de până la 100 de ori pe perechile de tranzacționare Bitcoin și Etherium. Bybit a devenit unul dintre cele mai bune schimburi criptografice din lume.

Vizitati site-ul plus500

Plus500

Plus500 este un furnizor de CFD care oferă o bază masivă de clienți pentru a tranzacționa cele mai populare active criptografice din lume, cu pârghie de până la 30 de ori, cum ar fi Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron și Monero.

Declinare de responsabilitate: capitalul dvs. este în pericol

Vizitati site-ul binance

Binance

Binance este cel mai mare schimb de criptocurrency după volumul tranzacțiilor și unul dintre cei mai rapizi furnizori de servicii de tranzacționare pentru ecosistemul blockchain. Bursa a cunoscut o creștere astronomică și este o platformă premium de tranzacționare criptografică.

Vizitati site-ul

întrebări frecvente

Comercianților din SUA li se permite să utilizeze BiKi?

Clienților americani nu li se permite să tranzacționeze criptomonede pe bursa BiKi din cauza reglementărilor stricte. Acest lucru este în afara controlului schimbului de cripte. Comercianții americani vor trebui să găsească o bursă de tranzacționare criptografică de renume în Statele Unite, cum ar fi Coinbase, Gemeni și eToro.

Necesită BiKi KYC?

BiKi nu necesită KYC pentru a înregistra un cont, a tranzacționa, a depune sau a retrage fonduri. Utilizatorii pot începe tranzacționarea criptomonedelor imediat după ce fondurile au fost depuse pe platformă.

Hotbit are un cont demonstrativ?

BiKi nu oferă un testnet sau un cont demo pentru tranzacționarea criptelor fără depunere. Utilizatorii trebuie să depună fonduri în bursă pentru a tranzacționa criptomonede.

Există un program de afiliere?

BiKi nu are un program afiliat să ofere bonusuri de recomandare ca recompensă pentru aducerea de noi utilizatori pe platformă. Site-ul web afirmă că un program de afiliere va fi în curând.

Concluzie

Pentru a încheia recenzia noastră BiKi, putem spune că pentru oricine dorește să utilizeze un schimb criptografic centralizat, Biki este o opțiune bună de luat în considerare. Schimbul acceptă o listă masivă de perechi de tranzacționare și oferă utilizatorilor săi un avantaj atunci când vine vorba de noi oferte de jetoane.

Vizitați Biki

Schimbul BiKi oferă o platformă intuitivă și o interfață de tranzacționare organizată, care este bine concepută pentru aplicații desktop și mobile pentru comercianții de cripto.

Instrumentele de gestionare a riscurilor și caracteristicile platformei sunt foarte importante pentru orice potențial investitor în criptomonede. Următoarele burse de tranzacționare cu criptomonede – în plus față de schimbul de mai sus – oferă caracteristici avansate de tranzacționare, indicatori tehnici și o interfață de diagramă lină, mobilă, care va fi potrivită pentru începători și comercianți de cripto profesioniști..

Vizitați BiKi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me