ACTUALIZARE decembrie 2020: Binance Lite a fost înlocuit cu Binance Australia. Citiți-ne Recenzie Binance pentru mai multe informatii.

Dacă ați fost în spațiul criptografic de ceva timp, atunci ar trebui să-l cunoașteți pe Binance. Este unul dintre cele mai mari și mai populare burse de tranzacționare criptografice din lume. În 2019, Binance a colaborat cu Binance Lite, care este o nouă platformă pentru a cumpăra Bitcoin și a sprijini adoptarea utilizării criptomonedelor în Australia.

Vizitați Binance Lite

În această recenzie Binance Lite, îi vom evalua caracteristicile, metodele de depunere, securitatea, comisioanele de tranzacționare și le vom compara cu cele mai bune schimburi de criptomonede din Australia. Este important să citiți această recenzie până la capăt, deoarece există limitări cu Binance Lite pe care ar trebui să le cunoașteți și, de asemenea, o promoție curentă!

binance aud-btc

Ce este Binance Lite?

Binance Lite oferă opțiunea de a cumpăra Bitcoin în Australia prin conversia AUD în Bitcoin (BTC) utilizând un transfer bancar sau un depozit în numerar la peste 1300 de agenții de știri susținute. Binance a colaborat cu compania australiană InvestbyBit pentru a lansa Binance Lite care valorifică punctele forte și securitatea unuia dintre cele mai mari schimburi de criptomonede din lume.

Binance Lite acoperă decalajul dintre numerar și criptomonedă cu o platformă ușor de utilizat pentru a permite investitorului de zi cu zi să înceapă cu Bitcoin. Bursa a raportat că își va extinde oferta de cripto pentru a cumpăra altcoini în Australia.

Binance Lite comparat

Transferul bancar este una dintre cele mai populare metode de a depune AUD pe Binance Lite. Acest tabel de comparație listează alte schimburi de criptomonede australiene populare care permit utilizatorilor să cumpere Bitcoin cu un transfer bancar.

De asemenea poti fi interesat de:

  • 10 întrebări frecvente despre impozitul pe criptare în Australia (care vă pot economisi bani)
  • Recenzie Plus500: tranzacționare CFD-uri Crypto, caracteristici & Taxe
  • 5 alternative Coinspot cu taxe mai mici
  • Cele mai bune 4 site-uri de criptare pentru comercianții Altcoin
  • Cele mai bune site-uri web pentru a vinde Bitcoin în numerar în Australia [instantaneu]

Cum să vă înregistrați cu Binance Lite

Procesul de înregistrare a unui cont Binance Lite este simplu și poate fi finalizat în câteva minute. Pentru a începe, urmați acești pași:

registrul binance lite

Când vă conectați pentru prima dată, veți fi direcționat la tabloul de bord principal, așa cum se arată mai jos, de unde puteți cumpăra Bitcoin direct.

Site-ul web arată prețurile criptografice live ale altor monede, cum ar fi Binance Coin și Pripon, cu toate acestea, acestea nu sunt disponibile pentru cumpărare.

binance lite australia

Cum să cumperi Bitcoin folosind Binance Lite

Utilizatorii Binance Lite pot achiziționa doar Bitcoin. Ne așteptăm ca schimbul să-și extindă oferta criptografică pentru a include și alte criptomonede în viitor. Dacă doriți să cumpărați altcoins cu AUD, atunci ar trebui să luați în considerare utilizarea unui alt schimb de cripte în Australia.

Pentru a cumpăra Bitcoin folosind Binance Lite, există două opțiuni disponibile:

POLi Internet Banking

Utilizatorii Binance Lite pot trimite plăți folosind POLi dintr-un cont bancar australian acceptat. Această opțiune de plată este disponibilă nonstop și durează aproximativ o zi lucrătoare pentru a se șterge.

Binance Lite rulează în prezent un promovare cu taxă zero, deci nu există taxe de tranzacționare pentru a cumpăra Bitcoin cu AUD. Odată ce promoția se încheie în martie 2020, comisionul de tranzacționare va reveni la 0,5% ulterior.

Pentru a cumpăra Bitcoin folosind POLi:

binance lite poli

Depozit în numerar la Newsagent

Utilizatorii Binance Lite Australia pot cumpăra BTC cu un depozit în numerar la peste 1.300 de puncte de vânzare cu amănuntul din Australia folosind Blueshyft. Pentru a găsi cel mai apropiat punct de vânzare cu amănuntul acceptat, puteți vizualiza harta interactivă pe site-ul web Binance Lite.

Trebuie să rețineți că achizițiile trebuie să fie în multipli de 10 AUD. Suma minimă a comenzii este de 50 USD, iar suma maximă a comenzii este de 1000 USD. Depozitele în numerar implică o taxă de 2,5% care este percepută de către ziarul de presă.

Cum să vă verificați contul Binance Lite

Ultimul pas înainte de finalizarea unei achiziții Bitcoin este să vă verificați contul. KYC este obligatoriu conform reglementărilor australiene și este automatizat prin Digital ID (Australia Post), care durează doar câteva minute.

verificarea binance lite

Pentru a vă verifica contul, urmați acești pași:

binance lite KYC

Taxe Binance Lite

Taxa de cumpărare și vânzare instantanee a Binance Lite Australia este de 0,5%. În comparație cu alte schimburi fiat-to-crypto din Australia, taxa de tranzacționare este destul de rezonabilă. Există o taxă suplimentară de 2,5% pentru achizițiile Bitcoin folosind un depozit în numerar.

binance lite zero taxa

Binance Lite Security

Spre deosebire de un schimb tradițional fiat-to-crypto, utilizatorii au libertatea de a specifica destinația lor preferată de depozit BTC.

Binance Lite nu deține custodia niciunui bitcoin în numele utilizatorului și nici nu oferă o opțiune de a vinde Bitcoin înapoi în AUD. Aceasta înseamnă că nu există riscul de a vă pierde fondurile într-un hack de schimb.

Schimburi precum Binance Lite

Următoarele schimburi de criptomonede australiene sunt alternative de încredere Binance Lite.

întrebări frecvente

Ce este Binance Lite?

Binance Lite este un serviciu de monedă digitală AUD-BTC în care utilizatorii pot achiziționa Bitcoin depunând monedă fiduciară (adică AUD) folosind POLi Internet Banking sau depunând numerar la agențiile de presă acceptate în toată Australia.

Binance Lite este înregistrat?

Da, Binance Lite este operat de InvestbyBit Pty Ltd (ABN 98 621 652 579). InvestbyBit este un furnizor de servicii de schimb valutar digital înregistrat în AUSTRAC.

Există un portofel Binance Lite?

Nu, Binance Lite nu deține custodia Bitcoin în numele utilizatorului. De asemenea, nu există nicio opțiune de a vinde Bitcoin ca un schimb tradițional. Utilizatorii trebuie să specifice adresa lor preferată de portofel BTC înainte de a efectua o achiziție.

Pot retrage AUD de la Binance Lite?

Nu, Binance Lite nu acceptă încasarea Bitcoin în AUD. Va trebui să vă transferați Bitcoin-ul către un alt schimb de cripte pentru a-l vinde către dolari australieni, cum ar fi Swyftx.

Binance Lite are o aplicație mobilă?

Nu, Binance Lite nu oferă o aplicație de tranzacționare pentru dispozitive iOS sau Android.

Concluzie

Deci, care este verdictul nostru pentru a încheia recenzia noastră Binance Lite Australia? Din propria noastră utilizare personală, putem spune că este un furnizor legitim și sigur de schimb de cripte să cumpere Bitcoin instantaneu. Este potrivit pentru toate tipurile de investitori să intre pe piața criptomonedelor.

Vizitați Binance Lite

Cu toate acestea, există câteva îmbunătățiri pe care am dori să le vedem:

  • Permiteți opțiunea de a vinde BTC și de a retrage AUD direct într-un cont bancar
  • Oferiți cumpărarea instantanee a principalelor monede altcoane (de exemplu, Ethereum, XRP, Cardano, NEO și Litecoin)
  • Introduceți o aplicație de tranzacționare mobilă

În afară de cele de mai sus, Binance Lite este o opțiune excelentă pentru noii veniți și pentru cei care doresc să cumpere cu un depozit în numerar. Profitarea ofertei promoționale de comision de tranzacționare de 0% are sens.

creșterea digitală

Taxele de schimb sunt o considerație foarte importantă pentru orice potențial investitor în criptomonede. Următoarele schimburi – în plus față de schimbul de mai sus – oferă comisioane de tranzacționare, depozitare și retragere foarte competitive (fără taxe ascunse) cu o mare varietate de metode de depunere care se vor potrivi tuturor tipurilor de investitori din Australia.

Vizitați Binance Lite

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me